StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Cachet hogy kell csinálni?Leszedtem mapokat,buzi nevük volt 876786787fasg867safg..Átneveztemõket,h tudjam mi micsoda begbasztam az SClauncsher maps mappájába,de baszik elinditani,mer nem tudja betölteni a map infot..Cachebe meg hogy lehet rakni?honnan tudjam én azt,hogy milyen 02775225874 nevû mapába kell nekem a mapokat raknom?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
nagyon jó lett ez a patch!😄 tisztára megújult a game. Elérhetõk az achik, csomó portré, újabb menü, új zenék/hangok, grafikai elemek (pl. repülõ élõlény a mapon), nem lazsál a blizz, minden kis apróságra figyelnek😊
antgecc
Kiszedtem a file-t, felpatcheltem, indítottam és ezt írja:

Login Error - Invalid Version

Ez normális jelenleg?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Én is köszönöm a segítséget!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Daell Drow
kosz hogy szoltal, mar lent a patch.
De jatszani még nem lehet, bejelentkezes mellet irja hogy 11kor lesz majd valami esetleg.

Amugy nagyon eltalaltad a blizz idoszamitast. <#hehe>
ProGabe
ki kell törölni (na jó, átmásolni valahova) a realmlist.stf fájlt a support mappából, és akkor el kezdi tölteni a peccset. ezt érdemes meglépni, mert rohadt lassan jön lefelé

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Blizzard idõszámítás szerint az 3 óra 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
még 15 perc es jatszhatunk elviuleg.
Daell Drow
detto
Daell Drow
detto
Daell Drow
hmmm, fincsi a single. varom mar nagyon.
ProGabe
eddig úgy ment a frissítés, hogy indítéskor jött egy külön kis ablak, amiben töltötte a peccset. most meg elindul a játék és kiírja, hogy nem tud bejelentkezni, mert nem mennek a bnet szerverek. wtf? :S

btw, aki elõrendeli amazonon, az kap beta-kulcsot

ProGabe

berlinboy6329
Mégsem kell,megvan..Viszont érdekes,hogy máshol nem találja azt a fájlt,csak az SC2launcherben,ott meg az eredeti méret van...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
szinten :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
Urama tyám ez a fostos szar....Jááááááááá!!!!!!!!!444

EGY ÓRÁN ÁT töltötte,és a végén kirja,h bekaphatod te köcsög!!!

Nektek hány megás a trigger vmi mappában lévõ meleeai.sc2galaxy?

Nálam 54kb,de õ 49kb-os fájlt várt,ezért abbahagyta a patchot....

Nincs vkinek egy eredeti?Vmi triggerlibs/meleeai.sc2galaxy fájl 49kb-s,feltöltené vhova?mer addog patcholni se tudok-.- 😞

rohadt jo 😄

nekem sincs meg mindig, pedig direkt csinaltam extra battle.net accokat is, resztveszek minden competionon amin csak tudok, de peches szar vagyok 😞

Sheltem
Jézusom

<#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

berlinboy6329
Mindnekinek van már kulcsa,csak nekem nincs?Mert ugye AIval játszok,US kliensem van és hát tötöm a 9es patchot de ecsém....Lefogja az összes dolgot,ami töltést igényel,pl. Youtube videók..De NAGYON..És olyan 15 perc után 6 csikot töltött le 😮 Ez kb az 1/6oda.....

jahat felteteleztem hogy vagjatok hogy eloadasrol beszeltem😄 de valoban lehetett volna valamo vod is. na mindegy szoval amit korabban irtam az kb feloraja-oraja tortent eloben. csak gondoltam belinkelem a gyerek streamjet, mert erdekesen jatszik es hatha lesz meg ilyen fun matche. sajnos most allandoan zerget kap ellenfelnek azok allen meg baneling harrass megy kb csak.

Rage47
ezt az infestorost megcsinálták velem már. elsõ bétás élményem volt 😄
Klemice
amit leírtál mind szép és jó, csakhogy a csávókám élõben közvetíti a dolgokat vagy valami ilyesmi, és abszolút nem azt látjuk amit leírtál, ennyi

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

livestream. az oldal neve is, meg eppen liveban is ad ja😛 ott a piros LIVE felirat alul, akkro live es nem VOD.

Klemice
öö livestream?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

<#confused>

http://www.livestream.com/delitasc2canada

na vegre egy nem hetkoznapi jatekos 😊 marha elvezetesen jatszik szerintem. pl szinte nem is csinalt mast csak infestorokat, azokkal meg lepakolt ezermillio egget, meg fungal growth es midn control es nyert vele.

vagy pl most tolt egy FFA-t ahol terran votl es gyak marine only serege votl vegen kis medivac supporttal, volt vagy 40 barrackja, meg csomo epulete/bazisa, scoreboard alapjan ketszer annyi resourceja votl mitn a tobbieknek😄

durva volt kb 100 marine+stimpack vs ~battlecruiser 😄 ugy eltuntek a bc-k hogy orom votl nezni😄

A zerg overpowered volt rájuk fér minden egyes nerf

Sheltem
Marauder shell olcsósítás(komolyan lassan elgondolkozom hogy áttérek Terranra), késõbbi Immortal(vajon hány zerg fogja fosni a korai roachokat ezekután) és ennek a videónak a tudatában elmondhatjuk, hogy igen "jól" sikerült ez a 9es patch...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mukika
ez a durva(ez már a mostani patch után készült): http://www.youtube.com/hdstarcraft#p/u/0/HiFiQ6nI70A

remélem hamar jön a hotfix <#wow2>

BEAST
Arra talaltak ki, vagy nem? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Lol, hova lassitjak mar szerencsetlen queen creep-en kivuli mozgasi sebesseget?
Eddig is tetu lassu volt, es senki nem hasznalta mar igy sem a Spawn Larva meg nagy neha a heal-en kivul masra, mint korai base defense-re.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Remek... a "paged pool memory" problémát meg nem javítják ki. Remélem mire kijön a játék arra megcsinálják, mert így nekem nem lesz érdemes megvenni.

Rage47
kedvenc mapom volt😊
amúgy remélem most már nem fogja más accát bedobni, miután bejelentkeztem😄 ma is volt, hogy loginoltam és teljesen más névvel voltam benn 😄
ProGabe
ez egyértelmû, de a sírás már elkezdõdött azoknál, akik nem értik az okát

Daell: jó kérdés, én nem tudok belépni, kiírta, hogy általános karbantartás folyik, tehát percek, max. órák kérdése

5c0rp330n
mar most ahogy latom 😊
LT-t viszont faszert szedtek ki..

Daell Drow
Ez a patch mikortol lesz elerheto?
nem a veglegesbol ahogy metalopolist sem, gondolom csak szeretnek ha az uj mapokat tesztelne a kedves teszter kozonseg.

az azt jelenti, hogy meddig aktivalhatod a keyt. gamestoposokonak pl ez az datum may 30 v 31.

ProGabe
hoppá!

kivették lost temple-t, mennyi sírás lesz emiatt 😄

StarCraft II Beta – Patch 9 (version 0.11.0.15097)

General

* The StarCraft II Editor is now available!
o Players will now be able to begin creating trigger maps in preparation for map publishing which will be made available in an upcoming beta patch.
* Achievements & Decals are now live!
o Players will now be able to earn achievements, browse the list of available achievements, and view achievements earned by friends.
o Players will be able to highlight favorite achievements in their Showcase.
o Earning certain achievements will unlock portrait and decal rewards.
* The updated Homepage now includes a Recent Broadcasts panel and a News & Community panel.
* A new Match History page is now available which will allow players to browse and filter their last 1,000 games played.
* A new Community page is now available which features an in-game version of RSS news feeds.
* A new Friends-of-Friends feature has been added, which allows players to easily find and connect with more real life friends on Battle.net through existing friends.
* Additional friends’ presence details are now available from the Friends’ list.
* Improvements have been made on the Voice Chat system in game.
o Please use the new voice chat and provide feedback via the StarCraft II beta forums.
* The score screen now features a new graph tab.
* The art for many parts of the user interface has been updated.
* Hotkey templates have been added.
o In the gameplay options menu select from standard name based hotkeys for right and left-handed players, grid based hotkeys for right, and left-handed players, and classic StarCraft keys.
* Several hotkeys have been changed to avoid conflicts with the “Select All Warpgates” UI button:
o The Set Worker Rally Point has been changed from W to R.
o Build Sensor Tower has been changed from W to N.
o Terran Infantry Weapons have been changed from W to E.
o Terran Vehicle Weapons have been changed from W to E.
o Weapon Refit has been changed from W to R.
o Burrow has been changed from W to R.
o Spawn Larva has been changed from R to V.
o Neural Parasite has been changed from R to E.

Balance Changes

* TERRAN
o Marauder
+ Concussive Shells research cost decreased from 100/100 80 seconds to 50/50 60 seconds.
* PROTOSS
o Immortal
+ Build time increased from 40 to 55.
* ZERG
o Infested Terran
+ Damage increased from 5 to 8.
+ Speed decreased from 1.5 to 0.9375.
o Queen
+ Speed off creep decreased from 1.5 to 0.938. (Speed on creep unchanged.)
o Spine Crawler
+ Attack period decreased from 1.6 to 1.85.
o Infestor
+ Neural Parasite range increased from 7 to 9.
+ Fungal Growth projectile removed; Units in the target area are now instantly hit.

Maps

* We’ve made a change to the (2)ScrapStation map to make the natural expansion easier to defend.
* New maps have been added to the ladder rotation while others have been removed as follows:
o 1v1
+ Added (2)IncinerationZone
o 2v2
+ Removed (4)LostTemple
+ Removed (4)Metalopolis
+ Added (4)AridWastes
+ Added (4)Coalition
+ Added (4)Decena
+ Added (4)ScorchedHaven
o 1v1(Novice)
+ Removed (4)NoviceKulasRavine
o 2v2(Novice)
+ Removed (4)NoviceKulasRavine
+ Removed (4)NoviceShakurasPlateau
+ Added (4)NoviceDecena
+ Added (4)NoviceScorchedHaven
+ Added (4)NoviceTwilightFortress

ProGabe
custom meccs volt, mindketten csak makróztunk, a végén pedig mindketten odaküldtük a seregünket, hadd intézzék el egymás között 😊

p részérõl semmi guardian shield, vagy force field, semmi storm. tehát casterek egyik oldalon sem voltak, ellenben nekem majd' 2x annyiba került a 3-szor akkora seregem...

persze írtam is, hogy én csesztem el, mert casterekkel simán leirtottam volna, de ez így akkor is imbának tûnt, különben nem írtam volna be! battle reportokat nézve úgy tûnik, hogy pro-szinten renben van a balance, de ez engem nem vigasztal 😊

MEdievil
Most ha ész nélkül küldöd a hydrákat a vágóhídra akkor miért csodálkozol? Szerintem az lenne a gond ha csak egy jobb klikkel meg nyerted volna a csatát. Hydra így is erõs egység sõt a roachokra meg egy szavad nem lehet.

F

ProGabe
lol

kb 20-22 hydra, ugyanennyi roach és egy kevés ling sereget szó szerint 10 másodperc alatt kapott szét 3 colos, 5-6 zealot és 4-5 stalker. persze hozzá tartozik, hogy megint nagyon elbíztam magam, mert durván uraltam a térképet, az infestorjaimat nem vittem magammal, colosok ellen szartam rendesen countereleni (volt 2 mutám 😄). de 2-2 volt a fegyó és páncélja a dögjeimnek, p-nek csak a fegyvere volt 1-es, és lám, volt sereg-nincs sereg, kicsi pálya, így voltak overek-nincsenek overek, begyalogolt, legyalult. ilyen hydra nerf = fail

Klemice
köszönöm!

Daell Drow
Hat en emailben kaptam a kodot, es bneten aktivaltam ugy mint a tobbi blizzard jatekot.
Klemice
Srácok, amikor ti kaptatok úgymond béta kulcsot, akkor emailt kaptatok, vagy pedig megjelent az sc2 a játékok között? nem ilyen gamestarosra gondolok hanem ahogy a blizzardtól csak úgy kaptatok

FSpofon
Amazon StarCraft2 Beta Key Email Claims: "This beta will be available through May 17th"

1 hónap múlva a polcunkon lehet 😊

Arab money

bélanéni
tegnap mégsem jött össze, talán majd ma.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Daell Drow
en megyek, tegnap nem is tudtam jatszani mert be sem lehetett lépni a bnetre. :/
Sheltem
Replay ?