StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9 R bal klikk
8 R bal klikk
7 R bal klikk
Annyira nem sok szerintem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
teljesen más a terran, egyszerûen nem tudok velük nyerni egyelõre😄 amúgy nagyon hangulatos a terrannal játszani. talán velük a leghangulatosabb a játék😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szerintem énis a simát veszem meg...(max ha lesz valaki aki 15kig tud hozni kintrõl collectort...többet nekem nem ér akármennyire is szeretem ezt a játékot)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#confused>#confused>
Ki tervezi innen a collector megvételét amúgy?
Fel is írtam magam a listára.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mi másról beszélgessünk itt, mint az hogy mi van a SC2-vel? <#nemtudom>#nemtudom>
Enyém: belaneni.belaneni (bár lehet hogy reset óta nem is "létezem")
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Beta testerek vagytok baszki, dolgozzatok meg a kapott kulcsért, játszatok, teszteljetek, feedbackeljetek és ne a ladder és friend lista miatt rinyáljatok!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az id-met azért nem írtam be, mert resest uán valószínûleg meg fogom változtatni. de ha már így rákérdeztél elárulom 😊
gabe.ebag
lista meg majd mindenképpen kell. most még csak páran vagyunk, ezért így egyszerû a dolog, na de majd ha kijön a teljes! plusz a listát "felhaszánlóbaráttá" kell majd megcsinálni. ezalatt azt értem, hogy meg lesz az alap, és amikor frissül, akkor az újakat ki kell emelni, egyszerûen azért, hogy ne neki(k) kelljen felvenniük mindenkit (gondolom sokan meg fogják venni, a lista lehet akár száz közeli is), hanem a régieknek kelljen bepötyögni azt az esetenkénti pár új embert
elkezdtem random-ban tolni, és meg volt az elsõ protoss gyõzelmem, méghozzá slightly favored zerg ellen \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Enyém emlékeztetõül : lovebird.lovely
Valaki lejebb felvetette hogy a banner mellé kene csinalni ID gyujto helyet. Legalabb mi sg-ek kozt, ne keljen allandoan kerseni.
progabe id?
enyim alairasban.
3x próbáltam most belépni. Abból 2x más profiljába lépett be az én e-mail illetve jelszóm megadása után (lol), de meccseket nem tudtam játszani. Aztán harmadjára belépett az enyémbe, friend list megvan, de placement meccseket kell játszanom. Azt hiszem megvárom hogy ne legyen ilyen instabil.
http://iddqd.blog.hu/2010/04/18/nagyot_szivhat_a_starcraft_ii_del_koreaban
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
durva, hogy mennyire szopok ebben a játékban 😄
az viszont a Blizzre nézve gáz, hogy egyszerûen nem élvezetes zerggel lenni. a hydra-k nerfje már-már bicskanyitogató. a beta elején - sok-sok beszámoló szerint - a zerg volt a legerõsebb, a terran a leggyengébb faj. tegnap olvastam egy jót bneten a mostani helyzetrõl: ha egy terran egység a seggébõl ránt elõ valamit, még azzal is lealázza a fél zerg hadsereget :|
levesbe az ultrákkal, vissza a lurkereket!
http://www.ustream.tv/channel/thegunrun
http://www.reddit.com/tb/bsd1i
Viszont sokat jásztom úgyhogy remélem jobb lesz ez.