StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
FAQ-ba beírhatnád azt is hogy a SC II bétások a quakenet irc szervereken, a #starcraft2.hu channel-en vannak. Miven nincs ingame chat. Mondjuk nincsenek sokan átlagban csak a kupa napokon.

MEdievil
Pontosan 😊 akkor még sem kínaiul írtam 😛

F

Én úgy szoktam, hogy hatcheryk-ként egy-egy queen, a hatchery mellõl nem viszem el, minden queen külön-külön hotkey-en. Így pár percenként csak annyit kell csinálni (3 queen 7,8,9 hotkeyeken), hogy:

9 R bal klikk
8 R bal klikk
7 R bal klikk

Annyira nem sok szerintem.
Hegi90
ezt eddig is meg lehetett csinálni, kivéve a wowot.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hat pedig a battle.net 2.0 egyik lenyege pont az arukapcsolas lesz. friendlistekbe felveheted a wow playereket, diablo playereket es warcraft playereket is. soot mikozban tolod a starcraft ladder mecseket tudsz chatelni a haveroddal aki eppen wowban raidel, vagy diabloban bosst farmol.

Klemice
igaz 😊 de az annyira nem cinkes

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sheltem
Protossnál meg chrono boostra kell figyelni 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jóhogy terran az egyetlen elfogadható választás elvégre õk egyedül emberek.az állatias fajok mindig undorral töltöttek el.

Klemice
engem a zergnél akaszt ki a multi hatchery és mindegyiknél figyelj a queenre a lárvákkal :\

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

bélanéni
Egyetértek <#kacsint>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
megnéztem a terranokat. eddig csak protossal játszottam, meg néha zerggel
teljesen más a terran, egyszerûen nem tudok velük nyerni egyelõre😄 amúgy nagyon hangulatos a terrannal játszani. talán velük a leghangulatosabb a játék😊
Hegi90
lábjegyzet: a Blizzardot megvette az Activison.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én még ennél is tovább megyek, digitális verziót veszek. minek + egy játékdoboz ami porosodik a pincében?! 😮

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sheltem
Számomra az art book ami nagyon bejönne, de tényleg nem értem mi a sz*rnak belekeverni a wowot...😞 Utálom az ilyen árukapcsolásos hülyeségeket..Blizzardtól nem ezt várnám, hogy egyik játékkal a másikhoz ad valamit...(na most majd megint jönnek az értelmes kommentek, mint #8048 , hogy ez a legnagyobb problémánk).
Szerintem énis a simát veszem meg...(max ha lesz valaki aki 15kig tud hozni kintrõl collectort...többet nekem nem ér akármennyire is szeretem ezt a játékot)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rage47
én nem. sztem nem ad annyi pluszt, sõt a wowos hülyeség még pazarlás is lenne, mivel nem wowozok már
Sheltem
<#confused>

Ki tervezi innen a collector megvételét amúgy?

bélanéni
Ez nagyon fasza ötlet volt, tetszik!
Fel is írtam magam a listára.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Van, de ne offoljuk szét a topicot mert el leszünk zavarva melegebb éghajlatra. Van elképzelésed a logóról? Esetleg valami kép amibõl szeretnél? Privátba írd meg.

van szabad 5 perced? már évek óta egy fehér skill a nevem =(

Sheltem
Köszi, hát ez ilyen 5 perc alatt összedobott logó,de egyelõre megteszi.

gondolom arra utalt, hogy van aki meg betakeyt sem kapott es az nagyobb problema mitn a ladder reset 😛

bélanéni
Na végre egy jó logo <#idiota>

Sheltem
skill.copper idn elmosolyogtam 😊

bélanéni
SC2 fórumon már csak nem kezdjük firtatni a magánéleti problémáinkat.
Mi másról beszélgessünk itt, mint az hogy mi van a SC2-vel? <#nemtudom>

Enyém: belaneni.belaneni (bár lehet hogy reset óta nem is "létezem")

Sheltem
Frankó

ProGabe
<#eljen><#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
csináltam egy ilyet, ide beírhatjátok a neveiteket
antgecc
Ladder reset.... hatalmas katasztrófa... úr isten, most mi lesz??!

Beta testerek vagytok baszki, dolgozzatok meg a kapott kulcsért, játszatok, teszteljetek, feedbackeljetek és ne a ladder és friend lista miatt rinyáljatok!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MEdievil
Irigylem a problémáitokat. Tényleg.

F

ProGabe
még nem volt reset, de nálam is szarakodott a belépés

az id-met azért nem írtam be, mert resest uán valószínûleg meg fogom változtatni. de ha már így rákérdeztél elárulom 😊

gabe.ebag

lista meg majd mindenképpen kell. most még csak páran vagyunk, ezért így egyszerû a dolog, na de majd ha kijön a teljes! plusz a listát "felhaszánlóbaráttá" kell majd megcsinálni. ezalatt azt értem, hogy meg lesz az alap, és amikor frissül, akkor az újakat ki kell emelni, egyszerûen azért, hogy ne neki(k) kelljen felvenniük mindenkit (gondolom sokan meg fogják venni, a lista lehet akár száz közeli is), hanem a régieknek kelljen bepötyögni azt az esetenkénti pár új embert

elkezdtem random-ban tolni, és meg volt az elsõ protoss gyõzelmem, méghozzá slightly favored zerg ellen \o/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Ez tényleg szar így. Most keresgethetjük ki mindenkinek a friend id jét. nickname / id ket a bannerba!

Enyém emlékeztetõül : lovebird.lovely

Daell Drow
Na most ertem haza, es latom volt ladder erset. Kezdhetek elolrol mindent pedig csak 1 napja tolom. Pedig gold ligaban voltam 😊 vegulis gyorsan tanulok. XD

Valaki lejebb felvetette hogy a banner mellé kene csinalni ID gyujto helyet. Legalabb mi sg-ek kozt, ne keljen allandoan kerseni.

progabe id?
enyim alairasban.
mukika
Nyugi nálam is hibás az egész. Gondolom a közelgõ ladder reset miatt. Vagy nem tudom...

3x próbáltam most belépni. Abból 2x más profiljába lépett be az én e-mail illetve jelszóm megadása után (lol), de meccseket nem tudtam játszani. Aztán harmadjára belépett az enyémbe, friend list megvan, de placement meccseket kell játszanom. Azt hiszem megvárom hogy ne legyen ilyen instabil.

Prince of Máté
Sheltem
Újratelepítettem a bétát újrapatcheltem, default beállítások(még a grid hotkeyt se raktam be) és ugyanez....

Sheltem
Én nem tudom nálam mi van de fél óránként tûnik el amit játszottam és kezdhetem elõlrõl, nem beszélve a friendekrõl... Fél óránként nullázódik az egész. Milyen istenfasza bug ez?

Rage47
ez mekkora game!! 😄
Nem biztos hogy titeket ez nagyon érint, de akit érdekel:
http://iddqd.blog.hu/2010/04/18/nagyot_szivhat_a_starcraft_ii_del_koreaban

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ProGabe
nagyon kész meccs, egyik hatalmas hiba követi a másikat

ProGabe
cannon a probe-ok közé...

durva, hogy mennyire szopok ebben a játékban 😄

az viszont a Blizzre nézve gáz, hogy egyszerûen nem élvezetes zerggel lenni. a hydra-k nerfje már-már bicskanyitogató. a beta elején - sok-sok beszámoló szerint - a zerg volt a legerõsebb, a terran a leggyengébb faj. tegnap olvastam egy jót bneten a mostani helyzetrõl: ha egy terran egység a seggébõl ránt elõ valamit, még azzal is lealázza a fél zerg hadsereget :|

levesbe az ultrákkal, vissza a lurkereket!

Prince of Máté
Stalker + blink, vagy Colossus.

reaperek ellen mit lehet tenni? tudom hogy arra megy , de protosként nem tudom mit tehetnék ellene. stalker ?

drogosgeci

nyaron

lacinkacinka89
Hi! Nem vagyok képbe a játékkal kapcsolatban sajnos. Megjelent már vagy majd eztán fog? És ha igen, akkor kb mikor? Köszi a válaszokat!

Hegi90
akkor is kikaptál volna, hogyha máshova építi.

Sheltem
Az hogy noob vagyok 😊 (összefoglalva)
Viszont sokat jásztom úgyhogy remélem jobb lesz ez.

Rage47
én is csináltam már ilyet, de photon cannonnal élvezetesebb számomra😄 mostanában leszoktam róla, inkább megvárom, míg összejön egy jó kis sereg, és lehet csapatni egymást:p
Klemice
nem értem mi a probléma

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;