StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegyik mapon eljatszhato ez. cybernetic core helyett ha gyorsabban akarod a blockot felhuzni akkor hasznalhatod oda az elso pylont is. (mondjuk egy zerg 6 vagy 10 pool ellen)

Frosty01
én is örülnék neki :/

practitioner of the forbidden arts of death

Rage47
az a map volt, aminek mindig elfelejtem a nevét, 2v2, és egymás mellett kezdünk
annak semmi ertelme

Klemice
3 pylonnal kezdenek a profik 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kezdesnel a bazisodba vezeto chokepointnal? epitesz egy gatewayt meg cybercoret a rampahoz ugy hogy oldalt melette ne tudjon bejonni kozte levo kis reszre meg oda allitasz 2 zaelotot egymasmelle es megnyomod a hold-t 😊

Prince of Máté
"Rengeteg levelet kaptam(szám szerint hármat, ebbõl kettõt én írtam magamnak másik nickemen)" <#idiota>

starcraft a kedvenc játékom ,2d-s de nem bánom😄

ToCsEk
teleporthack<#banplz>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sheltem
Na ez se gyenge:
lol

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazmeg.................................
Azt hittem, hogy ez már csak ilyen lájtos x. rész lesz de nem....
Kakakapitány legjobb vodja ez...omg könnyeztem a röhögéstõl...Köszi baz! <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok!

Valaki leírnál lépésrõl lépésre magyarul, hogy hogyan lehet életet lehelni a bétába ?
Elõre is köszönöm.
De volt, még meg is van pár újság. Hozzáteszem a lent linkelt kép alatt lévõ szöveg tényleg nem a legjobb, de azért általában jók szoktak lenni.

//Ezzel nem védem a Gamestart, mert rengeteg hülyeséget csináltak mostanság ami nekem nem jön be, csak a képaláírás témájára írtam.

5c0rp330n
ilyen regen nem volt, vagy ha volt, akkor az ugyanolyan balfaszsag volt, mint most lenne. ez nem humor, hanem szimpla balfaszsag. ez olyan mintha azt irnam egy kep ala, hogy 1+1=3. akinek az agyi szintjenek megfelel, az lehet hogy nevet rajta, de alapvetoen semmi humoros nincs benne.

Rage47
ja bocs tegnap hogy nem értettem a szavadból, nem szoktam protossal barrikádozni.😄 bár most sem értem, hogy kell zealotokkal elállni a zerg útját😄
Az hogy nem tudtok értelmezni egy humoros(nak vélt) aláírást az nem az õ bajuk. 5-10éve minden PC magazinban ilyen volt a képaláírás, manapság nem tudom hogy van mert már leszoktam a vételükrõl.

5c0rp330n
nem veletlenul intettem ova mindenkit a gameszartol, valahanyszor szobakerult, de megis belefut valaki neha :S

TurboX
tehát a kulcskérdés lutri.

kösz az infót
Prince of Máté
"A magyar Activision már továbbküldte a listát a Blizzardnak, sajnos innentõl már õk maguk sem tudják tovább követni az eseményeket, ha ráírnak a Blizzardra, akkor sem fogják gyorsabban adni a kulcsokat. A Blizzard saját maga küldi ki magukat a kulcsokat, illetve adja hozzá a bétát a Battle.Net accounthoz.
Azt javasolják, hogy naponta nézzétek meg a Battlenetet, bármikor odakerülhet a béta.
Innentõl kezdve többet mi sem tudunk tenni, amit tudtam, megtettem. Mint írtam, a Blizzardtól függ a dolog, azzal, hogy ráírtok, nem tudjátok õket tovább gyorsítani. "

TurboX
hamarosan megjelenik, ezt az idõt már igazán ki lehetne bírni szerintem.

de ha fakír módon szeretnél peccselgetni, krekkelgetni, egyéb módon baszakodni a semmiért ill. csak azért hogy lásd a gépeden hajrá.
Frosty01
valaki?

drogosgeci
a gamestar egy szar
be kéne tiltani hogy 16+os játékokról olvashassanak a 12 évesek, és akkor egy normálisabb közösségnek normálisabb hangvételbe írhatnának újra

TurboX
úgy látszik ez a fikázzuk a gémszart szezonális 😊

jut eszembe: ha valaki megkapná az általuk szerzett kulcsát firkancsa ide mert hozzám már egy hete "száguld"(-az õ szavukkal élve)..
Zomil
szvsz gamestar már régóta az online hiroldalak legalja, szvsz az sg-nél is rosszabb ami nagy szó 😄
annyi hülyeséget képesek összehordani a cikkekben, h az már szinte fáj, arrol nem is beszélve h mostanában mekkora haverok lettek a microsoftal 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sheltem
Jahogy ez poén lett volna? <#vigyor5>
Akkor bocs 😊

Rage47
de a gamestar direkt ir ilyen gyökérségeket nem?😄
Klemice
Még mindig jobb, mint pl az ipon-os képaláírások amiknek semmi köze a játékhoz, meg egyáltalán a képhez. A gamestar meg elég régóta gyökér csapattal rendelkezik.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sheltem
Olvasgattam gamestaros starcraft2 cikkeket....és hát...mostanában kicsit negatív vagyok, de ezt megint nem bírom szó nélkül megállni:

Tényleg csak ennyit tud hozzáfûzni a képhez? Meg mi ez a hülyeség? 😊 Jézusom, mindig azt hiszem, hogy semmi gond innen már biztos, hogy nincs lejjebb...de igen, a gamestar-nál van! <#idiota>

Frosty01
hali!

lekaptam a betát, frissítettem, és most nem igazán vágom ezt a dolgot... hogyan lehet elindítani? tudom ott a bannerban a link... olvastam is, de van vagy hat féle loader, meg csomó crack meg minden, és egyáltalán nem vágom... csak egy picit szeretnék vele játszani 😞(
segítsetek légyszi!

Sheltem
Kb fél óráig nem ment. Utána már jó volt a livestream.com is...(bár voltak pici akadozások).

most komentarkodjak fel eloben a youtubeos verziohoz, replayekbol. (husky es hd, day9 es glhf.tv csapat segitsegevel, mivel a www.livestream.com befosott alattuk)

terran ellen tenyleg infestor kell vagy baneling. es igen nem egyszeru kivitelezni, de sajnso en csak videokon/streameken at latom, mert baszik keyem lenni 😄 infestor amugy nagyon jo lett most, hogy instant lovi a fungalt es hogy 9 yardos a mindcontrol ill az is gyorsabban er be. jah es hasznald sokat a tojasokat is nagyon jo golyofogok es 5-6 infestor rengeteg tojast dob ki ami nagyon jo dps is addig amig elnek a kicsikek 😊

Sheltem
Egész értelmes hozzászólás volt. Egyedül hoztad össze?
Látom felfogtad a lényeget amirõl írt progabe...Olvasd el mégegyszer.

az egyben a terran el volt nyomva végre javult a helyzet

Sheltem
Akkor nem csak én érzetm ezt...ez megnyugtató.

Klemice
ráadásul fél perces reseach idõt adtak neki meg 50/50 costot... ez kb olyan mint alapból meglenne a képessége mint a nemtom hanyas patch elõtt

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Daell Drow
Van benne valami.
En ma egesz nap Zealot rusht nyomtam, es zerg proti ellen siman le zavarom 5-6 perc alat a meccset.
De teran ellen mar nem megy ilyen konnyen eleve a falazas es a marauder miatt.
Szerintem a marauder még mindig tul imba foleg a lasitos kepesege miatt,
ezta lassitast szerintem teljessen ujra kene gondolni.
Szerintem is még hulladék a játék de én még mindig nagy reményeket fûzök hozzá 😄

ProGabe
hehe, áll a bál bnet fórumokon az MMM, és úgy egészében a Terran faj erõssége miatt

valaki bedobta, hogy biztos azért a T a legerõsebb, mert róluk szól az elsõ rész. azóta már elég sokan ezt írogatják mindenhova 😊

szóval ez így egy vicc. Terran ellen Zerggel szinte mindig kikapok. Protosst még úgy-ahogy el tudom kapni (szar vagyok, na. ez a túlzott mobilitás egyelõre nem az én mûfajom, még 20-30 vesztett meccs és belejövök <#idiota>), de a Terran, pfff

persze a zerg platinum-ligások megmondják a tutit: infestor kell MMM ellen. jaaaaaa, hogy tier 3.5-es egység kell tier 1-es ellen? LOL

a másik megoldás a baneling: ja, lingek, hydrak és roach-okkal vegyítve. majd' olyan makróigényes, mint az infestoros megoldás

a harmadik megoldás a broodling: ezt meg azért nem ajánlják igazán, mert ha egy kicsit is jobb a T, akkor egybõl átáll vikingekre és GG

az abszolút "poén" mindhárom technél az, hogy T ellen kell turtle-t nyomni Z-vel D:

persze a protossnak sincs könnyû dolga. colosokat is könnyen bedarálja egy jobb T, storm meg azért nem jó, mert ha már olyan ligában vagy, ahol igazán jól tudod használni, kapod a nyakadba az emp-ket

amit írtam az egy összefoglaló abból, ami bneten olvastam. egységesen hangoztatja mindenki, hogy Terran=OP 😞

jó lenne, ha összekapná magát a Blizzard, mert egyelõre "szopni járok" a játékba, mert 10-bõl 8-an átálltak Terranra :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
csak en nem tudok replayeket nezni?
tescodr
grrr buzul a patchelés nem tudok nyomulni a protoskáimmal <#szomoru1>

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Daell Drow
ja, nagyon jo volt. Én még eggyet utanad rajuk vagtam <#hehe>
Rage47
amíg a teljes nem jön ki
Klemice
helyes (Y)

meddig tart amúgy a béta?

Rage47
jót játszottunk, szétvertük a ph-s csapatot😄
Muki100
Új patch jó benyomást kelt eddig, a pofára esés csak ott volt amikor az AIhoz értem és az nem épített semmit :>
Na de hamarosan elvileg én is kapok kulcsot.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rage47
játszhatnánk most egyet kettõt ha ráértek😊
Daell Drow
Szerintem is nagyon jo lett, latszik hogy folyamatossan dolgoznak rajta.
Rengeteg ujdonsag van, es szerintem a vegleges jatekban is még sok ujdonsag lesz.

Mivel uj profilt kelelt csinalni egy kicsit modositotam az ID-t.
Mostantol: JSaN.hun (a vegleges jatekban is igy leszek majd.)