StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lol
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azt hittem, hogy ez már csak ilyen lájtos x. rész lesz de nem....
Kakakapitány legjobb vodja ez...omg könnyeztem a röhögéstõl...Köszi baz! <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Valaki leírnál lépésrõl lépésre magyarul, hogy hogyan lehet életet lehelni a bétába ?
Elõre is köszönöm.
//Ezzel nem védem a Gamestart, mert rengeteg hülyeséget csináltak mostanság ami nekem nem jön be, csak a képaláírás témájára írtam.
Azt javasolják, hogy naponta nézzétek meg a Battlenetet, bármikor odakerülhet a béta.
Innentõl kezdve többet mi sem tudunk tenni, amit tudtam, megtettem. Mint írtam, a Blizzardtól függ a dolog, azzal, hogy ráírtok, nem tudjátok õket tovább gyorsítani. "
de ha fakír módon szeretnél peccselgetni, krekkelgetni, egyéb módon baszakodni a semmiért ill. csak azért hogy lásd a gépeden hajrá.
be kéne tiltani hogy 16+os játékokról olvashassanak a 12 évesek, és akkor egy normálisabb közösségnek normálisabb hangvételbe írhatnának újra
jut eszembe: ha valaki megkapná az általuk szerzett kulcsát firkancsa ide mert hozzám már egy hete "száguld"(-az õ szavukkal élve)..
annyi hülyeséget képesek összehordani a cikkekben, h az már szinte fáj, arrol nem is beszélve h mostanában mekkora haverok lettek a microsoftal 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akkor bocs 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Tényleg csak ennyit tud hozzáfûzni a képhez? Meg mi ez a hülyeség? 😊 Jézusom, mindig azt hiszem, hogy semmi gond innen már biztos, hogy nincs lejjebb...de igen, a gamestar-nál van! <#idiota>#idiota>
lekaptam a betát, frissítettem, és most nem igazán vágom ezt a dolgot... hogyan lehet elindítani? tudom ott a bannerban a link... olvastam is, de van vagy hat féle loader, meg csomó crack meg minden, és egyáltalán nem vágom... csak egy picit szeretnék vele játszani 😞(
segítsetek légyszi!
practitioner of the forbidden arts of death
Látom felfogtad a lényeget amirõl írt progabe...Olvasd el mégegyszer.
En ma egesz nap Zealot rusht nyomtam, es zerg proti ellen siman le zavarom 5-6 perc alat a meccset.
De teran ellen mar nem megy ilyen konnyen eleve a falazas es a marauder miatt.
Szerintem a marauder még mindig tul imba foleg a lasitos kepesege miatt,
ezta lassitast szerintem teljessen ujra kene gondolni.
valaki bedobta, hogy biztos azért a T a legerõsebb, mert róluk szól az elsõ rész. azóta már elég sokan ezt írogatják mindenhova 😊
szóval ez így egy vicc. Terran ellen Zerggel szinte mindig kikapok. Protosst még úgy-ahogy el tudom kapni (szar vagyok, na. ez a túlzott mobilitás egyelõre nem az én mûfajom, még 20-30 vesztett meccs és belejövök <#idiota>#idiota>), de a Terran, pfff
persze a zerg platinum-ligások megmondják a tutit: infestor kell MMM ellen. jaaaaaa, hogy tier 3.5-es egység kell tier 1-es ellen? LOL
a másik megoldás a baneling: ja, lingek, hydrak és roach-okkal vegyítve. majd' olyan makróigényes, mint az infestoros megoldás
a harmadik megoldás a broodling: ezt meg azért nem ajánlják igazán, mert ha egy kicsit is jobb a T, akkor egybõl átáll vikingekre és GG
az abszolút "poén" mindhárom technél az, hogy T ellen kell turtle-t nyomni Z-vel D:
persze a protossnak sincs könnyû dolga. colosokat is könnyen bedarálja egy jobb T, storm meg azért nem jó, mert ha már olyan ligában vagy, ahol igazán jól tudod használni, kapod a nyakadba az emp-ket
amit írtam az egy összefoglaló abból, ami bneten olvastam. egységesen hangoztatja mindenki, hogy Terran=OP 😞
jó lenne, ha összekapná magát a Blizzard, mert egyelõre "szopni járok" a játékba, mert 10-bõl 8-an átálltak Terranra :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
meddig tart amúgy a béta?
Na de hamarosan elvileg én is kapok kulcsot.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"