StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Aha, elpirultam... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muki100
Új patchnél nekem is megállt kilépéskor, utána láttam hogy a windows tûzfalban az új exe még nem volt engedélyezve. Remélem csak ennyi volt a baja.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

zsakosfrodo2
Azt hagytam csak ki, hogy lehetõleg privátban...

zsakosfrodo2
Hello!

Ha valakinek akad még felesleges bétakulcsa, privátban küldjön egyet, pls.
Köszönöm elõre is!

Zomil
Csuszi* ...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Cuszi: nemtudom honnan szedted a kliens-t ha torrentröl szedted akkor az a baj. Bejelentkezel a battlenet-en és a profilodnál letöltöd a játékot sajnos nincs más megoldás.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az istenb*sszameg és a b*zdmeg tényleg elég választékos 😊
inkább a paplan

csuszi
a színvonal részemrõl a korrekt helyesírás, fogalmazás és a választékos szóhasználat. kinek a pap...

MJ rulz Pink Team The Only One

vkinek még van némi igénye bizonyos színvonalhoz.

csuszi
8952. 1 sincs benne.
és egy bazdmeg se szólt itt fórumozónak. még neki sem.
szeretem az ilyen emberkéket akik elpirulnak pár káromkodás után😊

antgecc
Mégis mit vártál ennyi bazdmeg után?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
azt vágom, csak ugye nekem minden eu, csak a játék sikeredett us-re. amit leszarnék, ha nem 1 megás csodanetem lenne. 1.64 giga a kliens, és a patchelés 1 éjjel ment😊 mindez pár eu us file különbség miatt.

Jani21
US oldalon is be lehet jelentkezni EU-s accra, mert átírányít oda. Ha bejelentkeztél és az URL címben szerepel eu, akkor sikerült EU accod létrehoznod. Több mint valószínû, hogy EU-s az acc, ha a GB klienst ajánlja letöltésre.

@csuszi
Azért nem mindegy milyen acc-od van, mert US csak US, EU-s csak EU-s játékossal tud játszani. Még barátként se lehet felvenni más régiós emberkét.

csuszi
kibaszott galiba a dolog, van több régió az accnak, a játéknak, a kliensnek, és ráadásképp tök 8 hogy eu vagy us battlenetre mégy, ugyanazt látod a játék management-ben😊

csuszi
te olyan
-kedves vagy
-segítõkész
-nem kárörvendõ
-jó fej.

és hanyagolj.
ty.

csuszi
már látom, tele van a játék könyvtára us file-okkal, cirka 10 db. gondolom azokat kellene felülírnom eu file-okkal...hogy a játéknak miért kell régiós változatokkal rendelkezni...isten bassza meg.

MrStokes
Ha a us oldalon (www.battle.net , ami egybol atiranyit a us.battle.net -cimre) hoztam letre az acc-ot, akkor ez azt jelenti, hogy us account-ot sikerult letrehoznom? Vagyis nem fog menni az eu-s klienssel?

Az az erdekes az egeszben, hogy miutan hozzaadtam a kulcsot es ranyomok a manage sc2 linkre, akkor meg eu-s cimre navigal, es ott az eu-s klienst ajanlja felletoltesre gondolom a megadott location ( = Hungary) alapjan.

Tegnap probaltam, be tudtam logolni, meg allitgatni az user beallitasit.
Jatszani meg nem kezdtem el... 😄

Akkor most szerintetek sikerult megis csak eu-s acc-ot letrehoznom?

Amugy nem tudom, hogy letezik-e meg kulon us es eu account, mert probaltam mind eu es mind a us battle net oldalon belogolni, es siman ment mind2 helyen. Kicsit meg vagyok zavarodva.

Hogyan tudnam egyertelmuen megtudni, hogy most az eu v a us szerverekre jelenltkezik fel a jatek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hát aki korábban leszedte a klienst az így jár.

csuszi
nem, eu a kulcs, és eu-ba regeltem.
de ha jól tippelem, van kulcs ami régióra korlátozott, van eu és us battle.net, és A JÁTÉK IS LEHET EU VAGY US...és bazdmeg az én sc2-õm us?
hogy tudnám átváltani eu-ra? az install file jött órákig, a patch egy éjszaka (kurva lassú a netem, szaros 1mega).

csuszi
és mit gondolt? hogy hogy a tökömbe raktam fel a játékot kliens nélkül?
vagy a kliensem us?? hogy a kurva élet bassza meg, szedjem le újra a klienst, rakjam fel a játékot újra? patcheljek meg faszomat??? mert ez a kurva game is lehet us?

MrStokes
Gondolom az eu (GB - Great Britain) kliens akar lenni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zomil
Nem lehet, h az us-en regelted be véletlen? Mert a kulcsok nincsenek régióra korlátozva oda szolnak ahova beregelted õket.
Esetleg lépj be az accountodba és szedd le onnan az sc2-öt akkor mennie kell

csuszi
folyamatosan olvasom a fórumot, írok is be. ha átsiklott a szemem az elmúlt 8953 hsz valamelyikén szíves elnézésedet kérem...
majd ha a faq-ban lesz lebaszhatsz.
mi az a GB SC2?

Talán le kellet volna szedni az GB SC2öt, vagy pedig vissza kellet volna olvasni.

csuszi
hi
indítanám a játékot, de közli velem, hogy az account-hoz nem tartozik sc2beta, menjek managelni. DE OTT VAN.
az accountom eu, a kulcs eu.
de ha a játékban nyomok a manage-re, akkor a us battlenet-re továbbít - lehet ez a baj?
nem értem...

TurboX
ill. most nézem a hivatalos fórumon hogy még elég sokaknak jelentkezik a probléma
Köszönöm.

TurboX
nálam is ugyanez a szitu
bélanéni
Patch11 után másnak nincs olyan, hogy Exit-kor nem záródik be a program, hanem megmerevedik a kép és annyi?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Hát elég tré lett így az infestorozás. Mire upgrade-eled és legyártod õket, mire feltöltõdnek, addigra ledarálnak a ..csába.

Mikiller
Akinek van kulcsa és játszik online, az is tud AI ellen továbbra is játszani.
Itt töltheted a cuccot hozzá.
Csak a StarCrack ALLin1 csomag és a Patch10OfficialMaps kell.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

pedig corruptor az ellenszer

antgecc
Berakhatnának egy olyat az egységek adatai mellé, hogy dps, eléggé hiányolom.

Frosty01
de ha ilyenjeid vannak remélem beírod a bnet forumba is <#idiota> különben nem sokat ér h figyeled a ratyiságokat :]

practitioner of the forbidden arts of death

MEdievil
FFA! Itt inkább a t3 egységek dominálnak. De így is az egyik terrant tudtam annyira terrorizálni ill. õ is betámadott párszor hogy az ne jelentsen gondot. Itt a másik nevetõ harmadik aki lerendezte a protosst jött nekem a végén amikor már csak ketten voltunk esélyesek.

F

csuszi
hát nem kéne hagyni valag bc-ig eljutni😉

MEdievil
Na FFA felejtõs. Volt még 2 meccsem mindkettõben terran vert meg BC-kkel. De annyira hogy semmi mást nem hoztak csak Bc! Zergel egyszerûen nem lehet mit hozni ennyi battlecruiser ellen. Hydrák hamarabb égnek el mintsem egy másodikat tudnának köpni, mutalisk szintén, corruptor támadási sebessége és úgy használati értéke egy vicc. Infestorral esélytelen lemikrózni az egymásba mászó bc-ket és ha csak egy marad az már ki tudja secperc alatt szabadítani a többit mivel egymásra azért akkorát nem sebeznek.

Ha valakinek van tippje azt szívesen hallgatom!

F

MrStokes
Amikor elpusztul egy egyseg, es egy-egy darab leszakad rola es a foldon "pattog", ne adj Isten leesik a palya szelen bele a feneketlen urbe, az azert tud tetszeni. 😊

MrStokes
Jo, persze, de sztem eddig ez uberel mindent, annyira nevetseges.

BEAST
De ezt most ugy mondtad, mintha ilyen alapon ne lehetne belekotni kb a jatek felebe 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Hat ahogy ott sodrodnak a levegoben es kozben a tengelye korul forog jobbra balra >_<

BEAST
miert is? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Akkor viszont megis lehet orulni, mert most a jatekosok 2/3-a T-vel fog majd jatszani, es kov. patch elott ha megnezik ujra a win-loss statisztikakat, akkor szepen majd ra fognak jonni, h akkor meg a masik ket faj-t kell majd erositeni...

MrStokes
Hmm ez eleg hulyen nez ki.
Mintha az egyseg meg a fizika koszono viszonyban sem lenne tobbe.

berlinboy6329
Phoenix Moving Shot in action:

http://www.youtube.com/watch?v=31kSA0Guqpo

Nem tok embeddelni,fingom nincs h kell...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MEdievil
Elsõ FFA:
Gyakorlatilag én irtottam ki mind a protoss mind a másig zerget de az a sereg ami lazán elég volt ellenük elvérzett a terran BC-k ellen. Pedig volt 10 broodlord a többi corruptor és muta volt (170 feletti limittel).

Második:
feltechelek t3-ra meg minden támadnám a terránt melettem de amint az elsõ találat éri a CC-t már is "You are dropped" vagy mi.. Most már nem elég hogy ilyen erõsek még instant kizárás is jár ha rátámadsz egy terranra?!

F

Muki100
Ultralisken meg se fog érzõdni ez a változás szerintem, eddig is hulladék volt ranged ellen, ezután is az marad.

A Colossusnál meg ki kell számolni, hogy nõtt vagy csökkent a DPS-e, mivel most gyorsabban támad de gyengébben.
Most durván 10 mp alatt: 6*15=90-et sebez.
Régen: 4,5*20=90.
Szóval ez egy enyhe buff, mivel miután ledarálta a kicsiket gyorsabban tud újra célozni és lõni.
Az a baj, hogy az archon, ultra, corruptor ezek után is haszontalanok maradnak szerintem, a terran lehetõségek meg csak tovább bõvültek.
Csak annyi a gáz, hogy eddig a terran tier 3 (thor) ellen elég volt a zergling, a thor helyett most BCk jönnek, azok ellen már ez nehezen fog menni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe
valamivel kevered, mert ebben szó sincs a maráról

na mind1, le van szarva, csuszinak van igaza: majd egyszer jó lesz, ez még csak beta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
Broodlordot így is alig látok meccseken, én se gyártom össze, túl sok idõ és anyag, erre kap egy nerfet... még mindig nem birom felfogni... <#wow3>

FSpofon
nincs benne minden marauder nerf is van pl

Arab money