StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl nem tudtam, ki nem néztem volna belõle.

Nem tudjátok mikorra ígérik a replay rendszer kijavítását? Egyetlen replayt se tudok lejátszani! És mindíg lefagy az egész cucc amikor kilépek a játékból.

Amúgy profi meccsek is úgy zajlanak hogy az egyik fél spamol egy egységfajtából, és bedarálja a másikat?

Úgy tûnik nekem ezentúl is a Company of Heroes:ToV lesz az etalon RTS.

Frosty01
talán mert aa egység is?

practitioner of the forbidden arts of death

Mutaliskek lelövésérõl beszéltünk, mégis hogy jön ide a thor?

Aradebil2
vicces pont t-vel panaszkodni,t-nek a legbrutálisabb az antiairje,mm skillel,thor,viking,nem elég?😊

TurboX
ha valaki a turretekkel akarja biztosítani a védelmét élbõl bukta (inkább csak erõsítésre jó garmadák mellé ill. a meccs elején egymagában is = megfélemlítés faktornak), ahogy észrevettem marineok elég szépen dózerolják a mutákat persze megfelelõ táncikálással megfordítható a dolog zerg részrõl is
Aradebil2
situation reportot kezdem olvasni erre:
" In general we believe that Terrans are still a little weak against Protoss"

ennyire más lenne a game platinumban?:o

ja fos votl de mar jo. most epp rebootolja gepet hd.

berlinboy6329
Nézi még vki rajtam kivül a HDH Invitationalt?Nálam akad mint a büdös k*rvaanyja...2,5mp-ig emgy a kép,aztán 30ig áll mint fasz....Másnál is ekkora ganéj a stream?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

na van még 1 , jó játékot a nyertesnek
D79MTB-HM2V-G2F6Y4-CXRE-7YVMCP

Myrddraal
Sziasztok!

Egy béta kulcsot én is szívesen elfogadnék, ha vki tud priviben küldhetne egyet. Köszi elõre is 😊

zsakosfrodo2
Hello!

Ha valakinek még van fölös kulcsa, küldjön egyet privátban, pls.

Elõre is köszi! 😊

Tatyla
ha valakinek van egy fölös kulcsa egy cimborám szára privizzen rám pls.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mikiller
Életben is kellett maradni addig😊
A zerg próbálkozott még az elsõ felében, aztán valszeg másik oldal is fogyasztotta.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

antgecc
Így nekem is jó, köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Bronze-ba jelenleg 29. vagyok zergként. 3 zerg van fölöttem.... azért elgondolkodtató.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem tudom elégé megköszönni, hetek óta kajtatok utánuk. <#worship>

Küldök egyet privátba 😊

MEdievil
Nem azért de nem kell nagy tehetség 22 Bc-t beküldeni egy ellenséges bázisra és hátradõlni 😊 Most majd protossal bepróbálkozok hátha lehet valamit alkotni velük, hátha az új phoenixekkel ki lehet mikrózni a bc-ket.

F

Bakker, még mindíg elkelnek tíz perc alatt. 😄

Pedig szeretnék öcsémnek is szerezni egyet.

Mikiller
Megnéztem király voltál. Annyi BC-t egy mapon, LOL. 😄D

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Kaptam 2 db béta kulcsot ami nem kell ,a gyorsabbak viszik 😊
N6KNTB-YVGD-P962VK-BV48-E9XCJG
YHDPVG-VZZC-882NVJ-ZBBR-W7PHG9

Mikiller
Közben arra jöttem rá, hogy amikor kilépünk játékból, ne az Exit-el, hanem a Logout-tal tegyük, utánna megjelenik egy Quit, és akkor már nem ragad be nálam.

BEAST
En csak azert sem valtok terranra. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MEdievil
+1 Nálam is.

Játszottam még 3 FFA-t mindet megnyertem. Ja igen váltottam terranra <#idiota>
FFA Replay
Vicces volt ahogy elkaptam a terran dropshipeket és benne pusztult az összes MM. Sensor tower nem kicsit hasznos nélküle nem vettem volna észre idõben és még meglógott volna. A Protoss rengeteg stalkerrel próbálkozott de a BC-k ellen esélye nem volt. A Zerg mutaliskek és hydraliskek említést sem érdemelnek.

Mindenesetre túl nagy volt a kihagyás Warcraft3 után és az apm-em még mindig kritikusan gyenge és hiányzik a hõsökkel való móka azt hiszem én mindig is warcraftos maradok.

F

már írták hivatalos fórumon, h köv patchben javítják

Mikiller
Csatlakozom a játék végén nemakar kilépni a játék táborhoz.
Kíváncsi lennék 10-bõl hány embernél van ez a hiba.

Dizson
Valakinek van 1 fölös kulcsa? Haveromnak kellene.

Hát, engem épp az elõbb gyõzött le egy zerg player mutalisk spammel.

Annyi volt neki hogy az egymás mellett álló 5-6 db Missle turretemet is szétszedte velük. Terranként ötletem se volt, mivel lehetne védekezni ellene, a missie turretek ugye nem állították meg, a Viking meg egy vicc.
Vagy el kellett volna kezdenem Vikinget spamolni, amint meglátom a mutákat a mûholdfelderítéssel?

Már a starcraft 1ben is szerintem a zerg volt a leggyengébb, de egy jo zergjátékost lehetetlenség volt megverni, az alattomos egységek/taktikákkal! Aztán a broodwarba jött be lurko 😊, az sokat könnyitett a zergeken 😊!!

Itt is sztem ez van, a gyorsaság és alattomosság a fegyvere! Nem az hogy meik egység mennyit sebez!
Mondjuk még levegõben nem látom, énsem nagyon mit tud csinálni... 😊😄

hol elsz te?

csuszi
ünneprontó😊

MJ rulz Pink Team The Only One

TurboX
ahelyett hogy a káromkodást, diplomák számát és az egyéni megjelenést taglalnánk az unintelligencia függvényében, lassan visszatérhetnénk az eredeti témához
Hidd csak el, az orvosi se kivétel. Tele van hülye orvosokkal az ország. Tudom mert az én családomban is van. Szorgalom kérdése az is, semmi másé.

csuszi
jaja, kivétel az orvosit. azt azért hülyék ritkán végzik el...a többi diplomát kivétel a logikai diplomákat tényleg el lehet végezni szorgalommal. de igazad lehet, most hogy belegondolok tényleg unintelligens az édesapám, geci sokat káromkodik, és borostás is szokott lenni, öltönyt/nyakkendõt nem hord. ezek ám fontos dolgok😊

Engem is foglalkoztat, hogy az útóbbi patchek nagysága miért rúg majd egy gigára, amikor csak néhány statot változtatnak meg a játékban. Fõleg annak fényében érdekes ez, hogy a korábbi patchek nagyon hamar lejöttek, tehát azok mértéke ezeknek töredéke volt.

csuszi
nincs szabad port, hónapok óta várok az 5megásra.

15 megás net van már ~4-5Któl

Nem hát, csak 10-15.000 forint a különbség. Aprópénz.

A diplomák száma és az intelligencia között nincsen összefüggés. Átlagos intelligenciával is meg lehet szerezni bármilyen diplomát magyarországon, mert szorgalom kell hozzá, nem ész.

es debrecenben ill ahol te laksz, nincs lehetoseg nagyobb savszelre? ma mar azert nem akkora az arkulonbseg egy 1 mbites es egy 30 mbites kozt.

Nekem kellene, küld el légyszíves az e-mail címemre:

bgabor911 kukac citromail.hu

Elõre is köszönöm!

csuszi
igazad van, mert utána én is kigugliztam. de abban nem, hogy olvass vissza, igazad lenne, ha jó lenne a keresõ...
a káromkodás pedig az én környezetemben nem mérvadó - gondolom gyerekszoba válogatja, faterom is bazdmegol pl, unintelligenciával igazán nem vádolható szegény 3 diplomás orvosként. csak enyhén frusztráló 1 megával szopni 2 napja szedem a patch-eket, játékot, és aztán elölrõl. de délután megpróbálom megoldani máshogy, a us fájlokat kicserélem eu-ra, meglátjuk mi lesz, ha esetleg más is így járna, lesz új megoldási metódus.

TurboX
az infesztorvéesmádörsippet remélem nem gondolták komolyan, mert akkor a zerg ellen gyakorlatilag használhatatlan
ProGabe
looooooooool

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja igen minden patcheléssel kb 2/3 gigával nõ a játék könyvtára. De kétlem hogy minden patchben akkora méretû újdonságot raknak bele? Nem lehet törölni közülük valamit ami felesleges?

DarkHorSe
Elkelt, regi ismerosoknek maradt meg 1.

pa

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Már bocs de én is beszoptam az elején, de ahelyett hogy write onlyba irkáltam volna, megtaláltam a hiba okát. Az elmúlt 2-3 napban legalább 3-5en beírták ezt a hibát.

Nehogy azt hidd hogy nehezemre esik segíteni, már írtam is választ pár embernek akinek ez volt a baja, csak a 66. után kicsit unalmas ezt olvasni, remélem megérted.

De béke van. 😄

A kezdõ 5 unranked meccset 2-3 ra hozam míg a köv. 5 ahol besorolnak 4-1 re, protoss rush-al 😊, bár nem tudom mennyire jó nekem a gold league.

DarkHorSe
Kell meg valakinek kulcs? Mar megint kaptam 2 dbot 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;