StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy profi meccsek is úgy zajlanak hogy az egyik fél spamol egy egységfajtából, és bedarálja a másikat?
Úgy tûnik nekem ezentúl is a Company of Heroes:ToV lesz az etalon RTS.
" In general we believe that Terrans are still a little weak against Protoss"
ennyire más lenne a game platinumban?:o
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
D79MTB-HM2V-G2F6Y4-CXRE-7YVMCP
Egy béta kulcsot én is szívesen elfogadnék, ha vki tud priviben küldhetne egyet. Köszi elõre is 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A zerg próbálkozott még az elsõ felében, aztán valszeg másik oldal is fogyasztotta.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
F
Pedig szeretnék öcsémnek is szerezni egyet.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
N6KNTB-YVGD-P962VK-BV48-E9XCJG
YHDPVG-VZZC-882NVJ-ZBBR-W7PHG9
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Játszottam még 3 FFA-t mindet megnyertem. Ja igen váltottam terranra <#idiota>#idiota>
FFA Replay
Vicces volt ahogy elkaptam a terran dropshipeket és benne pusztult az összes MM. Sensor tower nem kicsit hasznos nélküle nem vettem volna észre idõben és még meglógott volna. A Protoss rengeteg stalkerrel próbálkozott de a BC-k ellen esélye nem volt. A Zerg mutaliskek és hydraliskek említést sem érdemelnek.
Mindenesetre túl nagy volt a kihagyás Warcraft3 után és az apm-em még mindig kritikusan gyenge és hiányzik a hõsökkel való móka azt hiszem én mindig is warcraftos maradok.
F
Kíváncsi lennék 10-bõl hány embernél van ez a hiba.
Annyi volt neki hogy az egymás mellett álló 5-6 db Missle turretemet is szétszedte velük. Terranként ötletem se volt, mivel lehetne védekezni ellene, a missie turretek ugye nem állították meg, a Viking meg egy vicc.
Vagy el kellett volna kezdenem Vikinget spamolni, amint meglátom a mutákat a mûholdfelderítéssel?
Itt is sztem ez van, a gyorsaság és alattomosság a fegyvere! Nem az hogy meik egység mennyit sebez!
Mondjuk még levegõben nem látom, énsem nagyon mit tud csinálni... 😊😄
MJ rulz Pink Team The Only One
bgabor911 kukac citromail.hu
Elõre is köszönöm!
a káromkodás pedig az én környezetemben nem mérvadó - gondolom gyerekszoba válogatja, faterom is bazdmegol pl, unintelligenciával igazán nem vádolható szegény 3 diplomás orvosként. csak enyhén frusztráló 1 megával szopni 2 napja szedem a patch-eket, játékot, és aztán elölrõl. de délután megpróbálom megoldani máshogy, a us fájlokat kicserélem eu-ra, meglátjuk mi lesz, ha esetleg más is így járna, lesz új megoldási metódus.
MJ rulz Pink Team The Only One
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nehogy azt hidd hogy nehezemre esik segíteni, már írtam is választ pár embernek akinek ez volt a baja, csak a 66. után kicsit unalmas ezt olvasni, remélem megérted.
De béke van. 😄