StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
hát geci ez nagy poén volt😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
😄😄😄😄😄😄
dettó, ebbõl következik, mind gyenge, erõsítést mind3nak...😊

berlinboy6329
Mondjuk nekem semmi bajom a balanszszal..Akármivel vagyok elvernek xD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
majd akkor aggódjatok, ha így jön ki a game. emlékszem én azokra az idõkre, amikor azért ment a sírás, mert geci erõs a zerg, és kurva gyenge a terra...aztán most fordítva. az egyetlen amire ESÉLYT NEM LÁTOK, az az, hogy nem lesz balance a game. ha kell, lesz 100 patch, de olyan egyenlõek lesznek, hogy vérremenõ viták lesznek arról hogy:
- kurvára dögölj meg!!!!! a terra a legjobb, legerõsebb.
- te dögölj meg kurvára te kurva. a protoss az erõsebb.
- mindketten dögöljetek meg de kurvára, a zerg a király, két faszlámaaaaaa!!!!!

alá sc1😊

berlinboy6329
Szóval erre lesz az a leállás,amit az elõbb olvastam..Hát no comment...Sentryn néztem egyet,de méginkább colossuson....Ultra mit csinál?50et sebez...Thor?Még igy is 60..colossus?30..pff..meg sem éri azt a 6 supplyt meg pénzt amit levesz,fõleg,h légiek is lövik...BC gyorsabban kész..F.Core is...Helion pöttyet messzebre lõ-.-

Seeker missile so-so....Kisebb range,meg splash,de nemkeel már F.core hozzá
+10 siege tank élet -.-

Thor 250mm már fejlesztés és nem éri meg az idõt ami a kifejlesztéshez kell.RENGETEG!!!

Archon..A legfeleslegesebb egységnek érzem...Range nincs is,alig sebez viszont elbaszottul drága...
Phoenix talán picit jobb lesz muta ellen igy h nem kell megállnia...

Corruption..Pedig érdekes képesség volt,h mindent kikapcsolt..Most meg csak annyit tud,h 20%-kal több sebzést kap az amire rányomja.És single target..Vhogy nem passzol össze ez a képességo lyan egységgel,ami izig vérig Anti-air..Most csak azért gyártsak anti air,t h coruptionozzak?Nem éri meg sztem...

Neural Parasite..Ugye a 110 egységnyi idõ.KURVASOK...Legalább infestd terran amradt....de legalább már légi egységet is emgfog..

Na igen,ez sem rossz..A crawlerek 2X olyan lassan ássák be magukat..Szinte már nincs is értelme felemelni õket:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
itt van a kutya elásva. a számok bizony néha hazudnak:

Q u o t e:
Q: Last Dev Chat, Terran was behind in all 1v1 and 2v2 matchups. How do the racial matchup numbers look now? Any outlier matchups?
A: We have several tools to measure race balance. The simplest is the win loss by race, factored by leagues. In Platinum and Gold leagues the numbers look like this.

Terrans vs. Protoss 46% - 54%
Protoss vs. Zerg 51% - 49%
Terrans vs. Zerg 51% - 49%

ez úgy, ahogy van, faszság!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Ultrának nem a sebzésével volt gond eddigsem....
Mindenki (jogosan) a mérete miatt(kisebb kellene) illetve a sebessége miatt sírt.
Az a probléma vele ezért nem használja senki.

#8918 infestor nerf viszont megint antiair is.

#8919 ne felejtsd ki a listából a helion range 5-> 6 ot se! 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ProGabe
ezek hülyék, tulajdonképpen tovább erõsítették a mech-buildet (tank +10hp) és odacsapták a BC-t, mint easy-buildet<#wilting><#wilting><#bdead>

a corruptorból megpróbálnak használható egységet csinálni, talán sikerül. az ultrát viszont nem kéne erõltetni

MMM ball P ellen most már szinte megállíthatatlan lesz. Sentryk damagébõl levontakat oda kellett volna adni a Stalkernek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
Hát ez egy szar... Broodlord nerf? Infestor nerf? Menjenek már a picsába....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
zerg részrõl az ultra sebzésmódosítását nem igazán értem, eddig is szétszaggatta a papíregységeket, ill. a kolosszus idáig is gyenge volt az árához képest szvsz
Sheltem
PATCHNOTES

Köszöntsétek a félisten terrant és a mégtovábbnerfelt zerg/protosst.
Ja bocs nerfelték a hunter seeker missile rádiuszát!!!! DÖGÖK.

No comment a patchnotehoz, holnap elkezdek terranozni, ez volt az utolsó csepp. A sentry/colossusnerf (fõleg a sentry fõleg early gamekben lesz kurvagyenge a protoss) abszolút gáz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

berlinboy6329
Makes sense...Más még esetleg az lehet,h nem csinálsz brutál egységet,mint a colossus,hanem MAAASSSS stalker..Mert akkor az infestor nem tudja mind controlozni a brutál egységet,mert egyszerûen nincs....Bár be tud szopatni vagy 8 darab....Ugyanolyan az infestor,mint a Ghost...van egy geciolcsó,gecierõs támadása....Sajna csak biológiai egységekre lehet használni...De 45öt sebez,és nem nézi az armort,szal még a 600000 armoron is átmegy...25energia az egész...Egy fullos Ghost lõhet vele 8at😮

Ugyanez infestornál..Nagy sereg jön feléd,semmi megnyelvezhetõ egység,mire jó akkor az infestorok?oo,hát mire???Nekimész a seregeddel az övének,ha nincs detectora,akkor mögéjük ásol az infekkel feljösz,és 8x8 DB infested Terrant odaokádassz..És visszavonulni sem tud....Ha van detector,akkor közéjük,v mögéjük próbálod lõni...

unknown nick
"Protossal mivel tudom kivedeni az infestor tamadasat?"

Ez az új sláger, hogy azonnal kihoznak vagy 6 infestort roach mellé. Bár, eddig csak egy emberrel találkoztam (streamen láttam többet), aki ezt csinálta. Obsal észrevettem csináltam 3 fõnixket a unitjaim mellé és GG.

unknown nick
"Protossal a zergling rusht mivel szokttátok visszaverni?"

Prottal a zergling rusgt falazással védem aztán sentry. Mikor oda érnek a lingek a zeák mellé pajzs+force field a zeák közé, mellé. Eléggé oda kell figyelni, hogy sikerüljön ha sok ling jön. DT-t csak a játék közepén hozok ha egyáltalán kihozom (ritka).

unknown nick
Pár hozzá szólással ezelõtt én szóltam 😊) P a legnehezebb.

Daell Drow
Sziasztok
Protossal mivel tudom kivedeni az infestor tamadasat?
foleg ha valaki pro iranyitja, es legalabb 8 darab jon ellenem.
Siman vissza forditotta ellenem az osszes colossusomat.
ProGabe
ez mekkora!

Blizzard b+, szedd össze magad!

párat megnéztem a meccsekbõl.
sztem míg nem ismered a fajokat, addig kár váltogatni õket, h épp melyikkel játszol. (nem csak magad, a társad is szivatod így)
naon kevés paraszttal termelsz, 10-15, a max talán 20 volt.
soxor korán techelsz, zergként csináltad, h már minden épületet megépítetted, és volt kb 5 katonád 10 perc után... általában levegõre nem is védekezel.
terranként nem elég torlaszolni az elején, a torlaszt védeni is kell.
meg mint mondtad is, tele vagy nyersivel állandóan, el kell költeni mindig, ehhez viszont kellene hotkeyket használni.

Tehát ha valaki felrakja a bétát az online játék kedvéért, akkor elbúcsúzhat a jól játszó AI ellenfeletõl?

Na és lehetséges a neten keringõ sokféle AI-t beleoperálni?

Protossal a zergling rusht mivel szokttátok visszaverni? Én csak a DT-t találtam eddig mint megoldást, a psionic storm túl soká készül el.

ProGabe
tudom rá az ellenszert, de amiket írsz, ahhoz 80-100-as apm kell :\

most meg mmm kombóba "futottam" bele. teljesen balfasz játékos, semmi derítés, kései exp, 40-es apm, de csak fossa és fossa a marákat, marínokat, medivekeket és végül jöttek a tankok. ehhez nem apm kell, ehhez egy nagyon könnyen betanult, monotonitást megkövetelõ kattintgatás is elég

valamit remélem tesz ez ellen a blizzard, mert ez így kezd igen játszhatatlan lenni, már csak a hatalmas frusztráció miatt is: kiadok magamból mindent, erre csakazértis (van ilyen szó egyáltalán?) megfordítja a kis tetû a meccset (kétszer is bent jártam a bázisán, második alkalommal egy tenyérnyi szaros, kibaszott tier 1-es egységgel ledarálta a bázisomat. igen, dühös vagyok, és ilyenkor káromkodni szoktam! 😄)

megjegyzem a PvZ párharcot meg a Z javára érzem könnyebbnek. P-nek nagyon oda kell figyelnie, különben könnyen ledarálják

ja csak a high templar early gameben nem jelenik meg szal a feedback felejtõs

Very easy AI van benne csak. semmit nem csinál 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

lehet de olyan az AI kapacitasa mint egy marek saskanak. very easy van csak benne.

Alapból van már benne AI? Én azt hittem nincs benne, hanem csak más emberek ellen lehet játszani.

Ha alapból lehet betenni AI ellenfeleket, akkor tárgytalan.

Aradebil2
minek akarnál a normál bétába külön ai-t rakni?

Vagy lehetséges a "normál", up-to-date bétába, amivel a blizzard szerverekhez csatlakozik az emebr, beletenni az AI-t?

MrStokes
Csak gyozze micro-val az ember...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Medivac ellen Hight Templar feedback-je igen jotekony tud lenni. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Prince of Máté
Sajnos ez igaz...
De van rá ellenszer, elég sok.
Legolcsóbb: föld alá beásott banelingek, vagy guruló Baneling.
Drágább: Broodlord, Colossus, hellion, High Templar storm.

ProGabe
na most lett végképp elegem az imba terranból: marine és medivac-kal simán szétalázott

nem, nem én voltam a béna, 6 gyõzelmes streaket szakított meg ezzel a srác. ez a második ilyen vereségem volt. SEMMI MÁST nem csinált a fenti két egységen kívül, és ezek + stimpack (+ az, hogy beteg vagyok 😄) annyira felidegesített, hogy a 4-dik drop után kiléptem a picsába

gg Blizzard^^

Ti egyébként hogyan installáltátok fel egyszerre a gyárit(emberek elleni játékra) és a törtet(AI ellen)?

Lehetséges egyáltalán? Vagy ha felrakom az eredetit, mondjak le az AI elleni játékról?

MrStokes
Ettol meg kiprobalhatod, csak rakd meg kozelebb a nydus worm-ot az ellenfel bazisahoz. 😄

Rage47
áh pedig ki akartam ma próbálni :S
Rage47
a nyelvi változatoknál nem láttam magyart
MrStokes
Lehet, h latta ezt a Blizz is, es ezert csokkentettek meg jobban a sarga fold ala a queen creep-en kivuli sebesseget? O_o

MrStokes
Koszonet, megsporoltal nekem nemi munkat 😊

MrStokes
A kaszas az a reaper akart lenni? Ehhhh...
Remelem nem lesz lokalizalt verzio...

En meg azt hittem a DT-k dual scythe-jere gondolt ezzel, mert hogy DT es detector nelkul nem lathato. Sebaj 😄

antgecc
Roahcsal? <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

berlinboy6329
Én emg olyat láttam,h 6 Ghosttal elkent egy kis zerg sereget,tele Roahcsal,vagy 10 db,meg pár hydra volt talán még,ugy h közüle senki meg sem halt...

Rage47
ez patch 9-el volt. 10-essel is müxik vajon?
Jani21
1 hete vagyok bent a bétában, most sikerült csak befejeznem a maradék 2 placement meccsemet. Mindkettõben (és mindkettõ pvp) vereséget szenvedtem, így 3-2 w-l arányban Bronze ligába kerültem. Érdekes, hogy a bronze ligás ellenfelem hamarabb elkente a számat, mint a késõbbi silver ligás. Az utóbbival még talán tudtam is tartani a lépést, csak szerintem a támadásaimat rosszul kiviteleztem. Akit érdekel a meccs a replay-t itt. (Örülnék ha valaki építõ kritikát fogalmazna meg 😄)

Dizson
Hát ez vicces. 😄

RedDevilsza
Rage47
reaper
MrStokes
Detector FTW! 😊

MrStokes
Multkor volt Crota videoi kozott egy, amiben egy zerg korai queen rush-t nyomott egy nydus worm segitsegevel. 4 queen-nel meg par linggel szepen atzuzott a wormmel egyenesen az ellenfel bazisara. Elegge meglepodhetett az ellenfel. Utana mar eleg hamar vege lett. Erdekessegnek tudom ajanlani.

Kesobb megprobalom megkeresni es belinkelni, ha erdekel vkit.

Mikiller
1v1-el játsz még. Én is kb olyan szinten vagyok,mint te.Vegyél fel friendbe, a nevem ott az SG-s listában, és játszunk egymás elen este vmikor ha ráérsz. Ok?
Én 58. vagyok egy elég gyenge listában, 2gy. 6 vereség asszem 😄
Kicsit elvitt engem a AI-s gyakorlás, és nagyon a bejáratra koncentrálok, közben meg jönnek mindenfelõl, fõleg a "kaszások" szívatnak.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Valahogy én is így kezdek vele lenni 😄 rengeteget multiplayereztem mostanában mindenféle játékkal és rájöttem ,hogy a multizás nem nekem való😄 kedvem sincs hozzá,meg kitartásom se,single player jobban érdekel 😊