StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
*HDH Invitational

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Egy ujabb nagyszeru meccs, annak aki nem kovetne figyelemmel az HDH Invitation-t:
The Little One VS CauthonLuck

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aradebil2
nem jelent semmit?😄DD
csak az igazán kifinomult,balanszolt játékok lehetnek e-sportok,amik akár egy évtizedig is ott vannak minden fontos versenyen,mögéjük állnak a szponzorok,fogadni lehet rájuk stbstb
nézz meg mondjuk egy CS-t,wc3,sc,mindegyik a legjobb a kategóriájukban
vagy nézz meg pl egy HoN-t.Azt direkt e-sportnak készítik.És miért?Mert a wc3 gyengécske,öregecske motorja már nem felelt meg annak,hogy a Dota hosszútávon esport maradjon(lehessen egyáltalán)

Azért jólesik hogy valaki érti amit írok. thx.😊

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Az ,hogy e sport az nem jelent semmit... company of heroes nak is vannak versenyei,battleforge versenyek is vannak, szinte minden stratégiai játékba van verseny... csak a starcraft-ból sokkal több és nagyobbak.

unknown nick
Na igen, legalább gold ligáig el kell jutni ahhoz, hogy megismerje a játékos a stratégiai finomságokat. Ott már kapizsgálja mit is tud. Néha silverben is van erõs játékos de gold-tól fel az igazi.

Aradebil2
bgabor,lehet h csopper ligában nagyon nem tûnik neked igazi stratégiai játéknak,de feljebb azért ez másként van hidd el,nem véletlenül a starcraft az e-sport,és nem a company of heroes.
- miért hagytad h kinyomjon 10 kerrit?az nem is 10 fillér,és nem is 3 perc
- hagytad nyugodtan expelni?ha igen,miért?😊
- psionic storm?mire carrier megfordul leesett összes interceptor

csuszi
elég megrendelni. direkt leírták, hogy nem kötelez semmire a rendelés, sem õket,sem téged. illetve nem hinném, hogy pár napos/hetes árfolyamingadozás számítana egy magyar cégnél, a magyar fizetésekhez lövik be (minél többet, minél többért).

MJ rulz Pink Team The Only One

Gondoltam megveszem igy lesz beta kulcsom de most olyan magas az euro hogy 2000 Ft el lenne több mint 1 hete.
nem

Mi a francért nem mûködnek a visszajátszások? Nálatok is ez van?

csuszi
hát igen, olvasni tudni kell😊

"a régi starcraft játékot amire már a legnagyobb fanatiukus is bevalhatja kicsit fájt ránézni a mai játékok grafikája mellett. "

MJ rulz Pink Team The Only One

Klemice
intercsopter

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

unknown nick
Nagy hírverést csináltak az TLI-nek, de az igazi ászok ESL, ZOTAC, RAZER meccseken vannak. Érdekes, hogy vannak top vendég játékosok, de SC2-ben az európai játékosok dominálnak. Késõbb, mikor mindenkit beeresztenek biztos (vagy lehetséges) másképp lesz.

Nincs valakinek beta kulcsa?
Keresek valami stratégia játékot de az utóbbi 2 évet végignézne
nem találtam csak a sc2 betát.
Köszi
berlinboy6329
Amit én roooohhhaadddtttuuuuuuulllll rühellek,ha ugyanazon faj az ellenség mint én...10carrier=80IC=80x4-5? sebzés?

Az sok....TAlán,ha szövetségesed is csinál AA-t,stalkerfosást,v vmi....

Ma én is toltam egy meccset,azt hitte végünk van,de lol..Az elején beszopatott egy Cannon pushsal Twilighton..Odanyomta az expem emllé..Sok katonám emghalt mire leszedtem...Õk hülyék meg nem támadtak..Sõt az egyikük el is árulta,h BC-t csinál..-.-

Mondom omg...Aztán jött a nagy roham..Lópikula volt...4-5BC meg vagy 6-8 Void..Én meg FOSTAM a Corruptorokat...6db veszett oda....Társ segitett,szale gyszerû volt.Simán emgverhettek volna,ha egybõl massolnak rinet,meg zelát a cannon push mellé....Rühellem az azonos faj csatát,pont ezért,mert nincs jó counter egy bizonyos egység ellen ilyen tieren....Mass stalker?80IC-tõl elolvad az egész....Hacska,nincs v 50db v 60 blinkkel....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Most fejeztem be egy játékot, 2v2, csak 31 percig tartott. Két prtoss(mi), és egy terran egy protoss.

Totál kezdõ szint. Szövetségesem meg a másik csoport egyik tagja(a terran) elég kezdõ volt(még hozzám képest is), tornyoztak-védekeztek mintha AI ellen játszanának. Én szépen bementem a zöldfülû terran bázisára mészárolni DT-kel, egész jól ment. Ekkor jött a szövetségese, a protoss, 10 (!) darab Carrierrel. A továbbiakat nem kell részleteznem, levert minket könnyedén, pedig mire megtámadot minket kiállítottam ellene 9 Void Rayt. Eddigre már kissebb gépekkel is megtámogatta a 10 carrierjét, és ledózerolt minket.
Megnéztem, ugyanannyi nyersanyagot bányásztunk mi ketten, mégse tudom hogyan állított ki ennyi repülõ szerkentyût.

Ilyenkor mi van? Hogyan lehet megfogni 10 Carriert? Ismét csak a Company of Heroesos tapasztalataimat tudom elõvenni, ott sokkal összetettebb a játék stratégiai része, mint itt, ahol gyakorlatilag aki elsõnek gyárt le 10 über unitot, azt gyõz. Azért én ezt nem nevezném stratégiai játéknak. Egyébként nekem úgy tûnik hogy ez a légi egység spamolásos "taktika" sokkal sokkal gyakrabban fordul elõ mint kellene.

berlinboy6329
Hát itt minden felvátelrõl megy?😞

HDH is,ez is....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

FSpofon
2010 TeamLiquid.net SC2 INVITATIONAL US Edition - LIVE at http://ustre.am/1ybJ

Arab money

Prince of Máté
SC1-re írta a grafikát.

antgecc
Ráadásul egy igazi RTS egy kicsit se a grafikáról szól.

Meg tudták volna csinálni az épületek és egységek méretarányát valósra is, a pályákat hatalmasra, és még tegyük fel mindenki gépén jól futna, de mit ér az egész, ha a játékmenet, átláthatóság és kezelés rovására megy? Ez a játék fullosan a stratégiáról szól.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MrYeti
sziasztok! ha valaki tudna nekem küldeni egy beta kulcsot, azt nagyon megköszönném 😊
az 576 nem akarja küldeni 😞

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

5c0rp330n
"amire már a legnagyobb fanatiukus is bevalhatja kicsit fájt ránézni a mai játékok grafikája mellett. "

nemtom milyen grafikan/gepen jatszol, de en konkretan egy darab olyan RTS jatekot nem lattam, amit egyertelmuen szebbnek mondanek.

Jaja már rájöttem köszi! Amugy nem hozta elõ a feladatkezelõt. Xp alatt legalábbis nem..

Mint régi starcraftosnak (LAN) nagyon bejön az új game. Bár még nem sokat teszteltem. A komolyabb dolgokat majd késõbb meglátjuk.
Hangulat megmaradt. 😊 Gyanus hogy nem sokat változtattak de hát egy remekmûvön nem is igazán lehet, legjobb esetben más lesz roszabb esetben elrontják. A sakkot se nagyon lehet megváltoztatni meg egy monalizát szebbre festeni. Bár ez utóbbi gondolatom lehet kicsit elszállt volt. 😊

Mondjuk emiatt a grafika lehetne talán egy kicsit fullosabb de gondolom nem érdeke a blizzardnak hogy jópár ember gépén ne fusson. Szóval eddigiek alapján visszakaptuk leporolva a régi starcraft játékot amire már a legnagyobb fanatiukus is bevalhatja kicsit fájt ránézni a mai játékok grafikája mellett.

berlinboy6329
lol 2 nyertea meccs után áttett Copperbe<#wow3><#wilting>

Hi! Tudna valaki privibe küldeni egy béta kulcsot us acchoz? Thx!

Rage47
nekem mindnehogy lefagy, logouttal is
Muki100
Ez az új patchben egy hiba, de attól még nem kell resetelni a gépet, van a windowsban feladatkezelõ is...
Amúgy ha elõször kijelentkezel, és utána lépsz ki úgy mûködik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gépem-képen sry

Üdv! Csatlakoztam én is a bétához izge meg frankó örülök stb.. De amikor ki szeretnék lépni a játékból Lefagy? a gépem ottmarad ez a bolygó és nem lép ki a windowsba. Nem tudjátok véletlenül hogy estleg mit lehet ez ellen tenni? Nem szándékozom minden starcraftozás után leresetelni a gépemet. 😊

Prince of Máté
Ez egy még nagyobb indok, hogy elõbb lesz tökéletes balansza a 2-nek mint az 1-nek.

ProGabe
sc1-nek nem volt beta-ja, ezt nem árt belevenni a képletbe!

amikor már ilyeneket lehet olvasni, akkor lehet tudni, hogy valami nagyon nincs rendben:

"scv should have a researchable upgrade to turn into thors"

😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na, miután könnyel legyõztem egy protoss playert, egy zerg player lenyomott Brood Lord+Corruptor spammel gyõzött le. Hirtelen stalkereket tudtam csak nagy számban elõrántani, a Phoenixekbõl már nem tudtam leget kihozni.

Mivel kellett volna counterezni? És ha terrannal lettem volna, mit kellett volna csinálni?

Prince of Máté
A balance miatt ne izguljatok, SC1-nek is kellett 10 év, mire a tökéletes szintre jutott. Egy kis emlékeztetõ...

MrStokes
Amcsi ido szerint, ohh, ezt total beneztem :S
Koszi.

berlinboy6329
Splash damage hogy mûködik?Amit telibekap a Siege az 60at kap,a krölütte állók,meg X%-ot?

A mostani patchcsel,meg a nagy egységetnyelik e az egészet..Az azt jelenti,h 100%+X% splasht is benyleik?Tehát 60+X-et sebeznek?

azon volt este igen, amcsi ido szerint volt 13:00 kor vagyis nalunk este 22:00 kor kezdett tegnap. ma is akkor lesz asszem.

MrStokes
Penteki videojaban hirdette a Youtube-on, ott ez a cim van megadva:
http://www.ustream.tv/channel/hdstarcraft

Ezen nekem nincs semmi, nincs elo adas.

MrStokes
Ez most melyik streamen megy? Folyton valtogatjak, a legutobbin most nincs semmi.

MrStokes
Es hany terran? 😄

Jani21
Itt a blizzard fórumán is említik a problémát. Számos oka lehet, olvasd át a fórumot hátha sikerül megoldást találni, ami nálad is mûködik.

@Aradebil2
Õ nem azzal a problémával küszködik, hogy nem a helyes klienst töltötte le (amennyiben erre gondoltál), ez egy teljesen más dolog. Ugyanis ha rossz régiójú a kliens, akkor más hibát dob (talán valami olyasmit, hogy nincs SC2 társítva az acc-hoz).

Na jó, 5 oldalt is visszapörgettem már, most akkor mennyi pörgessek vissza, senki nem panaszkodott ilyen Invaild Version ütközésre ezen átpörgetett oldalak alatt, még a szöveg keresõvel is végigpásztáztam az elmúlt napokat, de semmi.

Aradebil2
nem szokásom olvass visszázni,de az utolsó pár napban rettentõ sokan megkérdezték már,és kezd egy kicsit sok lenni szvsz
high end: és ezért meg kell kérdezni még1*?😞

Visszapörgettem vagy 2 oldalt, nem találtam rá megoldást, csak valami tûzfalas galibát láttam, de azt meg én kikapcsoltam...

berlinboy6329
Más ligák emberei közt lehet nézelõdni?PL. vagyok most bronz 2v2-ben,és emg akarom nézni ki vezeti a plat ligát,milyen gyõzelmei,vereségei vannak stb...

Klemice
utálom a hozzád hasonló olvass vissza emberkéket.. elkezdtem sg-zni egybõl ezt kaptam a pofámba, szóval vagy segíts neki, írj hozzászólás számot vagy meg se szólalj

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a kilépés hibát úgy lehet orvosolni, h elõször logout majd quit, így nem fagy.

Aradebil2
olvass visszaaaa

ProGabe
az egyik legerõsebb AA egység is volt valamikor a Thor, persze most is brutális, lévén a splash damage muták ellen elég hatásos 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szevasztok
van béta kulcsom, battlenet accounton aktiváltam és le is töltöttem a battlenet oldalról a játékot, felraktam, updatek lefutottak, mégis a bejelentkezésnél a játékban mikor beírom a battlenetes email címem felhasználónévként, azt írja Invaild version... nem tudok játszani
kérlek segítsetek
köszi