StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudtad, hogy Queen segítségével 1 Hatcheryn akár 17 lárvád is lehet?
Na ezt add össze ember...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Queen az kell...Olcsóbb is,mint a hatch,meg hamarabb kész van..ÉS MOZGATHATÓ!!!..Szal kell..minden zergnek...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csinálok ilyen listát:
ling-harassolni,earyl rusholni állat,meg az immortalok,tankok,hydrák ellen...Speed upgradet neki,és semmi utol nem éri..REaper rush ellen a elgjobb a speedling...
Roach-early gameben a legjobb,amig se tanks,se immortal...Massolod,rusholsz,nyertél....Nem is tudom,mivel lehetne counterelni a naaagyon early roach rusht.Még a wall sem fogja meg,a rinek meg harmatgyengék ellenük....Mi fogja meg azokat tényleg?Cannon?
Hydra-Tier 2es unit lett....Lair kell hozá,és ha nem figyelsz légrõl berusholnak oszt kész,semmi tier 1es unit nem lõ levegõt,csak a Queen,dea bansheektól megpusztul az is....Hydra mire jó?hmmm....Levegõre,de egyértelmûen nem early gameben,hanem mide-gameben...Másra jó?
Infestor-Már irtam róla fent..Legjobb,fõleg ha van belõle 8=< db..
Baneling...Mass rine ellen jó..Hatamas splash damage-e van,szal ha olyan 20db-bal be tudsz menni 75-100 rine+mara közé,3/4-e ott marad..
Mutalisk-Már nem olyan jó sztem mint eddig volt,a mozogva lövõ Phoenixek bedarálják...Terran ellen talán még hatásos,amig nem fossa a marinet,nincs szét turretezve a bázisa..Thort nem emlitem,mert a splash damage fix óta,vhogy nem splashsel mutákra,szal ha van vagy 5-6 muta egy thorra,akkor simán nyernek....Harassolni jó,mer angyon gyorsak...
Corruptor-Háát.. Anti Air unit,oda jó,ha massolva van bármit leirt az égrõl..A képessége SZARTSE ér...Ha csak nincs szabad APM-ed elszórni párat..20%-kal több sebzést ad 1 egységre a képessége...Másra nem jó...Cask ha fosásig van pénzed akkor Brood lordokra.
Brood Lord-Corruptorból lesz,jó pénzért,földet támad de azt keményen,fosnak is tõle,ha nincs elég Anti Air egyésge az ellenfélnek...Minden légi egység countereli,földi közül a stalker Blink fejlesztéssel...
Ultralisk-KB,semmire sem jó....Én keveslem a sebzését,lehetne 25x2,ha már 2 karja van....Meg picit lassú is,bár már gyorsitottak rajta...Még gyorsabb lehetne,2X-es sebzésszoróval és lenne értelme gyártani...Igy befityeg az ellenség elé,és megdölgik elõttük....
Overlord-Supply egység,lol..Lehet speedet adni neki,h gyorsabb legyen,ha van APM-ed Baneling szõnyegbombázást is csinálhatsz....
Épületek:
Spawning pool-nc
Roach warren-nc
hydralisk den-nc
Spire-nc
Nydus network-Az csinálja a kukacot,amivel transportolni tudod a unitokat.Belenyomod õket valamelyik végébe,és átviszi a másikba...Rusholni elsõ osztályu,ha el tudod rejteni,mer 20sec,mir kidugja a kukac a fejét....Ûnem kell neki semmi creep,meg semmi,csak vision,szal vmi overlorddal bederited azt a kis helyet és odanyomod,ennyi...
Spine crawler-Érdekesmód,messzebb nyulik,mint amennyi irva van neki.Ha esetleg cannon rusholnak épits pár ilyet a hatótávjukon kivülre és kész..Emelett mozgathatóak,de szerintem ha nincs idõd,akkor pakold õket helyre,mert 12mp alatt ássák vissza amgukat,a pre-patch 6sec-hez képest...Földet véd..
Spore Crawler-Ugyanez,csk levegõre+ehhez kell Evo Chamber is h épiteni tudd.
Evo Chamber-nc,fejlesztésekvannak itt...
Taktikákat nem mondok,mert ép keresek olyan oldalt ahl össze vannak gyüjtve vagy vmi..Akir tud mondani egyet várom!!!
Annyit tudok,h Nydus rush,korai poolok,alap unit mass,cannon rush,bunker rush,proxyzás,gázlopás...ennyi hirtelen...
lol irtam egy kicsit.😛
Na már ezért a hsz-ért keresek egy replayt xDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#9107: az már régen rossz, ha ebben a verzióban ultrázik valaki 😄
Ott a creep tumor elég szépen lehet vele terjeszkedni + 3 helyett egyszerre 7 lárvát tudsz keltetni. Szerintem elég sokat ér , mondjuk healjét még sose használtam, de pl Ultraliskeknél jól jöhet
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ill. zvz-ben kb. kikaptál nélküle az elején
practitioner of the forbidden arts of death
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt hittem a béta csak multi, és csak más playerek ellen lehet játszani...
Create custom game multiban, válaszd ki a fajodat, de ne várd meg hogy csatlakozzon valaki, hanem egyedül indítsd el a játékot. Rögtön az elején kiírja, hogy nyertél, de ne lépj ki a pályáról, hanem válaszd a return to map vagy valami ilyesmi opciót, és szép nyugodtan játssz egyedül 😊. Lassan lépésrõl lépésre mindenbõl csinálsz pár egységet és mindent kifejlesztesz, és a legtöbb képességet is ki tudod próbálni. Ami spec attack képesség, azok nagy részét is le tudod tesztelni force attack-kal pár saját egység beáldozásával 😊.
hát ekkora szar még sosem voltam multiban <#idiota>#idiota>
egyszerüen képtelen vagyok kezelni ezt a fajt, fogalmam sincs az egységek 90%áról, (mi a tököm az a queen??? XD)
szóval szerintem megmaradok a jó öreg protossoknál ^^
Tegnapelõtt kaptam az öcsémtõl betakeyt, így elkezdtem leszedni a játékot. Majd egy napig tartott az egész (peccsek, stb.), de tegnap délutánra végül csak meglett. Így belekukkantottam 😊.
Kérdés: csak úgy lehet felvenni valakit friends-be, ha tudod a nevét plusz a pont utáni azonosítóját? Mert próbáltam felvenni egy játékos (van itt közületek Antos vagy Aston vagy valami ilyesmi?), játszottam vele egy jót, de mivel a második azonosítóját nem ismertem, így nem sikerült felvennem a friends-listába.
Egyébként régi motoros vagyok (SC1 megjelenésekor is már javában játszottam), de multiban elég gyenge még, fõleg a mikrózásban vagyok béna...
Úgyhogy plusz 1 fõvel bõvült a magyar játékosok száma 😊.
Ha bevállaltok egy nem túl erõs, de lelkes vén rókát (vén f*szt), szívesen beszállnék egy-két meccsbe délutánonként-esténként, már csak tapasztalatszerzés céljából is 😊.
tegnap jól fel#@%ták az agyam, a cimborám terránnal kezdés képpen elfoglalta az expemet, írogathattam neki hogy vigye innen a valagát rám sem bagózótt. mire elkészültem a lingekkel (abban a tudatban hogy kapok tõle 1-2 gyalogos támogatást) vadul elkezdte építeni a bunkerjait.. megindultam, az ellenséges terrant csakhogy nem szétvertem de jött a másik bevédte. visszanézek, kérdezem magamban "ez hol van?" húzott egy csik bunkert a bázisa elé tökig megrakot márínokkal.. -> gg
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
10bõl 9 protoss ezt csinálja. De ha észreveszem a scoutját, akkor utána nem tud lófaszt se kezdeni magával.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én is 2v2höz keresnék partnert😊
1v1 be gold ligába kerültem bár sztem nekem bõven elég lenne a silver.
2v2be haverommal brozba kerültünk de ott jól állunk.
Ha van jó játékos aki szintén partnert keres írjon.
accom: Aradebil.aradebil kaly maci (remélem jó,én eddig azt hittem csak Aradebil.aradebil az accom,de profilomban ezt írja ki felülre,és nem vagoyk benne biztos mert kaptam😊)
Hátha akkor 1v1eznék....
blisteringen bezártam bunkival a prot-ot
(nem azért vagyok terra mert jelenleg az a legerõsebb, sc1-ben is terra voltam, pedig prot-tal voltam a legjobb...)
MJ rulz Pink Team The Only One
Asszem elkezdek gyakorolni 😊 SC1be jo voltam eléggé 😊
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU