StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,

valakinek van egy fölös betakey? <#dumcsi>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

NeBby
oké

Starcraft2 e-mail: [email protected]

berlinboy6329
Azaz,azt irtam..Az a nevem, utána meg .hun

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NeBby
Nem , van egy olyan név is ami a "RealID" formája -> név.név2
Vagy add meg az e-mailcímed amivel regisztráltad magad battleneten

berlinboy6329
felettem eggyel:Bnet fórum,a Beta Survey #3 eredménye alatt..

felette kettõvel:B.net név?Mmint amivel gémelek?Az mint a nickem a számok nélkül..És a 2 B nagy.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NeBby
Mi a battlenet neved?

ProGabe
honnan ez az infó?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
ohh noes,ki akarják cserélni az infested terran ablity-t!NEEEEEE!!!:C

inkább tegyenk mellé még egyet...

berlinboy6329
Kipróbálnám,bár akivel vagyok ugyis kikap xD

Hacsak nem egy jobb fajta gémer és ellát tanácsokkal gém közben..

Hegi90
2v2-re gondoltam, 1v1-et bármikor játszhatok ^^. priv-be dobj msn-t aztán megbeszéljük.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NeBby
Nincs kedvetek ma egy 2v2 höz? Ilyen kis SG party 😊
Nemtudom hogy szoktatok-e ilyet játszani mivel még új vagyok , de összehozhatnánk , mondjuk fél 11 kor?
Írjon aki benne lenne egy b.net nevet!

NeBby
Oké , nekem is jó bármikor!
Veled vagy ellened gondoltad? Ez a stratégiám inkább 2v2 ben hatásos 1v1 ben még nem nagyon toltam zerggel , de kipróbálhatjuk!

TurboX
bírom ezeket a 3expes zéró unitos idiótákat..
😄, én mennék, csak kéne egy betakey, meg két nap hogy belerázódjak 😄

Klemice
állandóan kidob a battle.net

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

berlinboy6329
Én megyek 2v2zni,de fingom nincs h mûxik a B.net azon kivül,hogy find match:p

Klemice
Koldokszosz.hun aki akar keressen, vacsora után megyek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hegi90
majd nyomhatnánk egyet ma estefele, nemtom te meddig szoktál fent lenni, nekem kb hajnali 3-4ig bármikor jó 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
fél9 körül a tegnapi csapat?♠

MrStokes
Sajnalom ezt a fajta valtoztatast, ezzel gyakorlatilag szinte ellehetetlenitik a spine crawler rush-ot, gondolom ez volt vele a celjuk.
Csak en erzem ezt negativumnak? Megint egy taktikaval kevesebb. Pedig orom volt nezni, ahogy a zerg kihasznalta az overlord creep kepzo kepesseget es jopar overlorddal creep-bol keszult sztradat csinalt ellenfe es onmaga koze a gyorsabb haladas vegett, illetve, hogy legyen hol leasni a crawlereket.

Valahogy mindig ez van a Blizz jatekaival. Az elejen mind tele van sok uj otelttel es lehetoseggel, aztan mindent amit ok ugy itelnek meg, hogy az nem megfelelo, orrba-szajba nerfelnek, es mire kialakul a jatek ugymond vegso formaja, mar csomo mindent nem tudsz megtenni amit az elejen. Szamomra ez visszafejlodesnek szamit.

No, wine OFF.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

NeBby
Keresek egy társat magam mellé 2v2 höz!
Pár napja játszom , de mostmár úgyérzem kezdek belejönni 😊
Egyedül verem a 2 ellenfelet általában Zerggel (copper liga rank3 - tudom még kezdõ szint) úgy, hogy kb esélyük sincs és még támogatom is a csapattársam. Végén a pontjaim kb 4×esek szoktak lenni a többiekhez képest. Csak az elsõ 5 percben szorulok segítségre 😊

berlinboy6329
minek rakosgatnád külön õket ha lehet egyszerre is?-.-

Prince of Máté
A full game kampányában valószínûleg lesznek, amíg nem lassították a Spine crawlerek beásási sebességét, azok is felfoghatóak voltak Lurkernek, csak éppen nem a föld alatt voltak. (Persze vinni kellett vele 1 overlordot creepnek)

TurboX
hotkeyeket megtalálod ingame, ctr+bal klikkel kijelölöd az összes azonos egységet x távon belül, bár én lárvák esetében inkább hatchery(hotkey)majd "s" és a gyártani kívánt egység(hotkey) (ahogy az elöttem szólók mondták)

hatchery hotkeyeket inkább 5-felfelé rakosgatom mert 1-2-3-4 kényelmesebb az egységeknek
berlinboy6329
Fiongom nincs fejbõl..Infestor az F!!! az infested Terran meg T!!!

Burrow az R,S a lárva,hogy jelöld ki mindet?tedd egy hotkey alá az összes hatch-ot,és ugy nyomj S-et...Én mást nem is használok..Warrent kézzel teszem le..Lol,kézzel most h belegondolok,asd...Nem tom mi a fontos még modnom igy hirtelen...

berlinboy6329
Azé randomolok,h ha jön NÉHA prot,akkor hadd jöjjön..Nem utasitom el,már ismere picit,szal már nem vészes,csak mg mindig nem kedvelem....

#9145:Azt hogy?Sentryknek sincs nagyobb range,mint a rinenek,v a marának,attól h field van még simán átlõnek rajta....Nem értem -.-

roach elen aszondom oké,mer annak csak 3as range van.v meleek ellen.

Hegi90
hatcheryiket benyomom 1-re, utána S a lárvák, aztán : D-paraszt, Z: ling, H: hydra (az utóbbi nem biztos már)
Egységeknél pedig globálisan a burrow a B.

Lurkerek egyébként nem lesznek a játékban?

Hegi90
zela+disruptorral lehet mókázni zerg ellen.

terrán ellen nem nagyon szoktam nyerni vele, szal nem tom <#idiota>

ToCsEk
zergel leírnátok az alap hotkeyeket?
pl hogy kell az összes larvat kijelölni?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Minek randomolsz ha nem akarsz protossolni? akkor játszál egyszer terrannal aztán zergel.

Klemice
legtöbbször én is protossal kapok ki, kivéve ha hagynak kerrierre tekkelni és akkor vége

csuszi
nana😊 engem ma 2 prot is úgy elgyepált a kis buzi sentry-vel mint a szar😊 pajzs, meg a buzi field, a marine, maruder kombó meg rohangált mint pók a falon. lehet ott érdekesen tolni, ráadásul nem is tudtam (tudom lém vagyok) hogy a teleporttal az immortal (vagy a stalker, mindig keverem a neveiket😊) fel tud jönni magasabb szintre, ahogy a reaper. na azt is beszoptam😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Frosty01
ha naon nem megy a protoss, próbálj még nagyon az elején zealot rusholni, támogasd stalkerral, hátha bejön :p

practitioner of the forbidden arts of death

berlinboy6329
Én állandóan beszopom rohadjanak meg..

1 az,h nem szivem csücske ez a protoss semmi taktika nincs benne...Proxy pylon oszt warpolsz,ennyi..V warp prism...Egységek gagyik,alig van jó counterje...Stalker mit counterel?zelát..Ennyi..Zela mit?Chargedzsal stalkert..Immortal?semmit,csak roachot,de hanincs akkor mit?Siegelt tankot...Ennyi..Void ray?Ha van kecisok akkor nagyon durva,de ha van is,de nem tudja magát feltölteni semmin,akkor stalkerek pwnolják...Phoenix?bármilyen földi AA egység...DT?harassolni jó az olyan idióták ellen,mint én,aki nem csinál Detectorokat,szinte sosem...Amugy meg a stalker simán countereli,blinkkel méginkább...High templar?Pfff,lol...Szart se tud..Stalkerek emg se érzik,felette meg még ugyse...Szart se ér....Benyomtam v 10et ma ZZ v PP-n,hát a hidrái 3/7-e megmaradt...Mivan még?Áhh mindegy..

Utálom a protosst,de a szemét gép,már 6-7-jére azt sorsolt nekem RANDOMBAN és ZSINÓRBAN EGYMÁS UTÁN!!!Lol,mondom ilyen nincs..

5X akartam a mai nap során CANNONRUSHolni..HÁnyszor jött be? EGYSZERSE!!! Viszont ellenem meg igen..Illetve nem ellenem,hanem a partner ellen,be is szoptuk,mer nem birta counterelni...-.-

EGy zergben több taktika van...Fosok roachokat,meg hydrákat upgradelem õket és kb kész,mert azok mindent visznek..Megtámogatom infested terranokkal õket,meg fungal growthtal,esetle NP-vel és GG...Kivéve ha a köcsögök lerusholnak az elején...

MrStokes
Ahh, warpgate az isten. Eddig egyetlen egy meccset jatszottam eddig protossal, az is az egyik practice meccs volt az 5 kozul, de mar ebben is valahogy reflexbol toltam a warpgate-et meg a palya kozepere a pylon-t, valahogy igy tunt logikusnak, franc se akar km-eket maszkalni! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

csuszi
na helyreállt a világ rendje nyertem zsinórban vagy 8 meccset, ideje volt szopni is😊 3zsinórban, úgy elkalapáltak mint a szart😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
semmit nem bizonyít.
muki: túloztam.

#9136: eddig nem úgy vettem észre, de ok 😄

Amúgy ti mindent úgy képzeltek el, ahogy az le van írva a papírra? Természetesen játékonként változik az egész: derítesz, akkor kicsit máshogy csinálod a sorrendet, hamarabb váltasz lingekrõl, stb stb. de nekem így sokkal jobb, ha az egységeket a mass hatcherykbõl fosom, mint a queenekkel. Folyamatos nyomás alatt lehet tartani, kb lehetetlen, hogy több nyersanyagot termeljen ki, mint én.
1v1-be valóban veszélyesebb ez a taktika, de ügyesen kell csinálni.

Arról meg hiába gyõzködsz, hogy én vagyok a faszláma, ha platinásokat is láttam, hogy így csinálgatják (eredményesen). Ja és igen, én kezdõ vagyok, de véleményem még lehet, erre pedig egyesek elkezdenek személyeskedni meg sértegetni (és nekem van valami az agyammal, hát ok..).

Ez volt az uccsó hsz-em a témában, amúgy is utálok fórumokon szájkaratézni, de ez a sértegetés kicsit meglepett 😊

majd kiismeri a dolgokat.
amúgy én is sokáig azt mondtam pl h, milyen felesleges a warpgate, most meg... 😊

Muki100
Igazából ha már 2-3 hatcheryn végigmenni 1 percig tart neked, akkor nem vagy abban a pozícióban hogy megmondd mi a jó és mi nem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hf akkor.

unknown nick
"Az még nem jutott eszetekbe, hogy ennek a játéknak pont az lenne a szépsége, ahol különbözõ módszerek és taktikák mérettetnek meg egymással?"

De, csak akinek van egy kis tapasztalata az tudja, hogy queen nélkül Zeregzni GG 😊 Próbálkozhatsz, de értelmetlen.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
okéoké

ProGabe
most ez a rep mit is bizonyít? a queen-es zergeknek néha több larvajuk van, csak ugye õk techelnek is, miközben a multi-hatches lingeken és hq-n kívül nem csinált semmit. ha nem a két zerg támad, és megvárják a roachaikat, akkor a másik oldal nyomhatta volna a gg-t

kifizetõdõbb a queen, ezen szerintem (is) felesleges vitatkozni. mint ahogy azon is, hogy a zerg a legunalmasabb faj jelenleg 😞
ezt tulajdonképpen a Blizzard is elismerte:

"We are working hard on a few issues for the next patch. Obviously we are going to be playing this patch with the community to see what we broke with all of these changes. We are also going to continue to evaluate the Ultralisk and the Zerg in general to make sure they have enough choices and options on all of their units. "

forrás

antgecc
Hát már önmagában az is sokat mondó, hogy órákat kell nyálazással töltened. Ha van egy kis eszed, ez elgondolkodtat.

Így van: pont az a játék szépsége, hogy különbözõ taktikák mérettetnek meg. De az, hogy nem queen-ezel, hanem leraksz egymás mellé 5 hatchery-t, az nem más, mint tiszta ostobaság.

Ha neked 1 perc kell 3 hatch leköpéséhez, akkor ez nem a te játékod. 5 mp alatt lefosok neked 3 hatchet 3 queen-el, pedig nem az über apm-emrõl vagyok híres.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
ahogy érzed 😊
nem elõször látom ezt a taktikot egyébként 😊

Akkor ne azt mond hogy felesleges, hanem hogy lassú vagy hozzá. 😄

TurboX
ez így van de amit mondasz az teljes mértékben értelmetlen és messze áll bármely stratégiától, kb. olyan mint ha nem expelsz mert annak költségkiesése helyett egységekre költöd amivel szerinted elõnyre teszel szert (most csak mondtam valami baromságot..)

"menjek végig 2-3 hatchery-n kattingassak össze vissza"

hotkey 3 hatchery 3 queen

Queenek pl: 6-7-8 = 6-V-kattintás 7-V-kattintás 8-V-kattintás (kb 2 mpedbe kerül ha lassú vagy)
Hegi90
Omg 😄
Az még nem jutott eszetekbe, hogy ennek a játéknak pont az lenne a szépsége, ahol különbözõ módszerek és taktikák mérettetnek meg egymással?
link
jobbat most hirtelen nem találtam, nem fogok egy hülye vita miatt órákat a nyálazással tölteni.
Mellesleg igen tudom, hogy lehet vicceskedni a queen, de nekem az sokkal jobban kézreáll, hogy nyomok egy 1-est, és egybõl ki van jelölve 10 lárva, akkor végignyomom a kezem a z-n meg a h-n, és fosódnak kifele, még a képernyõt se kell elmozdítanom, térhetek vissza a harchoz. Ha meg queenjeim vannak, akkor menjek végig 2-3 hatchery-n kattingassak össze vissza, ezzel simán el tud menni 1 perc. 1 perc alatt pedig a másik esetben megint teli tárral nyomom az egységeket kifele.

roach tenyleg nem kotelezo, en mostanaban a leheto leggyorsabban megyek lair-re + hydra vagy mutalisk. attol fuggoen, hogy mit latok scoutolas kozben. ha mondjuk latom hogy rush keszul ellenem elejen akkro persze gyartok roachot meg spine crawlert is, de ha az ellenfel hatradol akkor pikpak megvan a hydralisk illetve muta es azzal altalaban gg. ez jo a voidray/banshee rushok ellen is. tok jo amikor jon a noob protoss a korai 2-3 voidrayevel es addigra mar varja a 6-9 hydralisk 😊 csak veszelyes a korai rushok vedekezeseben, dehat ezert kell scoutolni, hogy idoben letudd reagalni es valtoztatni a strategian.