StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valakinek van egy fölös betakey? <#dumcsi>#dumcsi>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Starcraft2 e-mail: [email protected]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vagy add meg az e-mailcímed amivel regisztráltad magad battleneten
felette kettõvel:B.net név?Mmint amivel gémelek?Az mint a nickem a számok nélkül..És a 2 B nagy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
inkább tegyenk mellé még egyet...
Hacsak nem egy jobb fajta gémer és ellát tanácsokkal gém közben..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nemtudom hogy szoktatok-e ilyet játszani mivel még új vagyok , de összehozhatnánk , mondjuk fél 11 kor?
Írjon aki benne lenne egy b.net nevet!
Veled vagy ellened gondoltad? Ez a stratégiám inkább 2v2 ben hatásos 1v1 ben még nem nagyon toltam zerggel , de kipróbálhatjuk!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Csak en erzem ezt negativumnak? Megint egy taktikaval kevesebb. Pedig orom volt nezni, ahogy a zerg kihasznalta az overlord creep kepzo kepesseget es jopar overlorddal creep-bol keszult sztradat csinalt ellenfe es onmaga koze a gyorsabb haladas vegett, illetve, hogy legyen hol leasni a crawlereket.
Valahogy mindig ez van a Blizz jatekaival. Az elejen mind tele van sok uj otelttel es lehetoseggel, aztan mindent amit ok ugy itelnek meg, hogy az nem megfelelo, orrba-szajba nerfelnek, es mire kialakul a jatek ugymond vegso formaja, mar csomo mindent nem tudsz megtenni amit az elejen. Szamomra ez visszafejlodesnek szamit.
No, wine OFF.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Pár napja játszom , de mostmár úgyérzem kezdek belejönni 😊
Egyedül verem a 2 ellenfelet általában Zerggel (copper liga rank3 - tudom még kezdõ szint) úgy, hogy kb esélyük sincs és még támogatom is a csapattársam. Végén a pontjaim kb 4×esek szoktak lenni a többiekhez képest. Csak az elsõ 5 percben szorulok segítségre 😊
hatchery hotkeyeket inkább 5-felfelé rakosgatom mert 1-2-3-4 kényelmesebb az egységeknek
Burrow az R,S a lárva,hogy jelöld ki mindet?tedd egy hotkey alá az összes hatch-ot,és ugy nyomj S-et...Én mást nem is használok..Warrent kézzel teszem le..Lol,kézzel most h belegondolok,asd...Nem tom mi a fontos még modnom igy hirtelen...
#9145:Azt hogy?Sentryknek sincs nagyobb range,mint a rinenek,v a marának,attól h field van még simán átlõnek rajta....Nem értem -.-
roach elen aszondom oké,mer annak csak 3as range van.v meleek ellen.
Egységeknél pedig globálisan a burrow a B.
Lurkerek egyébként nem lesznek a játékban?
terrán ellen nem nagyon szoktam nyerni vele, szal nem tom <#idiota>#idiota>
pl hogy kell az összes larvat kijelölni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
MJ rulz Pink Team The Only One
practitioner of the forbidden arts of death
1 az,h nem szivem csücske ez a protoss semmi taktika nincs benne...Proxy pylon oszt warpolsz,ennyi..V warp prism...Egységek gagyik,alig van jó counterje...Stalker mit counterel?zelát..Ennyi..Zela mit?Chargedzsal stalkert..Immortal?semmit,csak roachot,de hanincs akkor mit?Siegelt tankot...Ennyi..Void ray?Ha van kecisok akkor nagyon durva,de ha van is,de nem tudja magát feltölteni semmin,akkor stalkerek pwnolják...Phoenix?bármilyen földi AA egység...DT?harassolni jó az olyan idióták ellen,mint én,aki nem csinál Detectorokat,szinte sosem...Amugy meg a stalker simán countereli,blinkkel méginkább...High templar?Pfff,lol...Szart se tud..Stalkerek emg se érzik,felette meg még ugyse...Szart se ér....Benyomtam v 10et ma ZZ v PP-n,hát a hidrái 3/7-e megmaradt...Mivan még?Áhh mindegy..
Utálom a protosst,de a szemét gép,már 6-7-jére azt sorsolt nekem RANDOMBAN és ZSINÓRBAN EGYMÁS UTÁN!!!Lol,mondom ilyen nincs..
5X akartam a mai nap során CANNONRUSHolni..HÁnyszor jött be? EGYSZERSE!!! Viszont ellenem meg igen..Illetve nem ellenem,hanem a partner ellen,be is szoptuk,mer nem birta counterelni...-.-
EGy zergben több taktika van...Fosok roachokat,meg hydrákat upgradelem õket és kb kész,mert azok mindent visznek..Megtámogatom infested terranokkal õket,meg fungal growthtal,esetle NP-vel és GG...Kivéve ha a köcsögök lerusholnak az elején...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
muki: túloztam.
#9136: eddig nem úgy vettem észre, de ok 😄
Amúgy ti mindent úgy képzeltek el, ahogy az le van írva a papírra? Természetesen játékonként változik az egész: derítesz, akkor kicsit máshogy csinálod a sorrendet, hamarabb váltasz lingekrõl, stb stb. de nekem így sokkal jobb, ha az egységeket a mass hatcherykbõl fosom, mint a queenekkel. Folyamatos nyomás alatt lehet tartani, kb lehetetlen, hogy több nyersanyagot termeljen ki, mint én.
1v1-be valóban veszélyesebb ez a taktika, de ügyesen kell csinálni.
Arról meg hiába gyõzködsz, hogy én vagyok a faszláma, ha platinásokat is láttam, hogy így csinálgatják (eredményesen). Ja és igen, én kezdõ vagyok, de véleményem még lehet, erre pedig egyesek elkezdenek személyeskedni meg sértegetni (és nekem van valami az agyammal, hát ok..).
Ez volt az uccsó hsz-em a témában, amúgy is utálok fórumokon szájkaratézni, de ez a sértegetés kicsit meglepett 😊
amúgy én is sokáig azt mondtam pl h, milyen felesleges a warpgate, most meg... 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De, csak akinek van egy kis tapasztalata az tudja, hogy queen nélkül Zeregzni GG 😊 Próbálkozhatsz, de értelmetlen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kifizetõdõbb a queen, ezen szerintem (is) felesleges vitatkozni. mint ahogy azon is, hogy a zerg a legunalmasabb faj jelenleg 😞
ezt tulajdonképpen a Blizzard is elismerte:
"We are working hard on a few issues for the next patch. Obviously we are going to be playing this patch with the community to see what we broke with all of these changes. We are also going to continue to evaluate the Ultralisk and the Zerg in general to make sure they have enough choices and options on all of their units. "
forrás
Így van: pont az a játék szépsége, hogy különbözõ taktikák mérettetnek meg. De az, hogy nem queen-ezel, hanem leraksz egymás mellé 5 hatchery-t, az nem más, mint tiszta ostobaság.
Ha neked 1 perc kell 3 hatch leköpéséhez, akkor ez nem a te játékod. 5 mp alatt lefosok neked 3 hatchet 3 queen-el, pedig nem az über apm-emrõl vagyok híres.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nem elõször látom ezt a taktikot egyébként 😊
"menjek végig 2-3 hatchery-n kattingassak össze vissza"
hotkey 3 hatchery 3 queen
Queenek pl: 6-7-8 = 6-V-kattintás 7-V-kattintás 8-V-kattintás (kb 2 mpedbe kerül ha lassú vagy)
Az még nem jutott eszetekbe, hogy ennek a játéknak pont az lenne a szépsége, ahol különbözõ módszerek és taktikák mérettetnek meg egymással?
link
jobbat most hirtelen nem találtam, nem fogok egy hülye vita miatt órákat a nyálazással tölteni.
Mellesleg igen tudom, hogy lehet vicceskedni a queen, de nekem az sokkal jobban kézreáll, hogy nyomok egy 1-est, és egybõl ki van jelölve 10 lárva, akkor végignyomom a kezem a z-n meg a h-n, és fosódnak kifele, még a képernyõt se kell elmozdítanom, térhetek vissza a harchoz. Ha meg queenjeim vannak, akkor menjek végig 2-3 hatchery-n kattingassak össze vissza, ezzel simán el tud menni 1 perc. 1 perc alatt pedig a másik esetben megint teli tárral nyomom az egységeket kifele.