StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
De mit derítek azon? jön egybõl a munkása és már építi is, nekem meg nincs még akkor katonám. Az én dolgozóim meg hiába kergetik, mert nem kell neki ott állnia az építkezéshez, hanem csak lefingja az épületet és az meg magától felépül😄

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Klemice
derítéssel

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Mikiller
most 3x egymás után kikaptam, mert ilyen gold meg platunumos arcokkal rak össze a gép 1v1-be, pedig én csak copper vok😊 Meg mind a 3 Protos volt és jön ezzel az ágyúépítéssel a bázisomon, nekem meg nincs semmi ellene az elején. Hogy véditek ki?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

hiába falazol terrannal , jön baneling armada és szia is.

Tatyla
mindig mással próbálkozok de eddig mindegyikkel nyomi voltam ,mondjuk a zergling csoport ha hamar megcsinálja az ellen pikk pakk bedarálja a még éppen induló bázisomat 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ÉN mondjuk csak videokon láttam, de pl ez a protos cannon rush, engem videon keresztül is felbasz 😊, az 1be is ugyvolt hogy bárhova lehetett pylon-t épiteni ? nem csak a fõbázis köré ?

A másik meg hogy nem lehet rusholni zerggel 😄 terrant, mert falat tud huzni 😄, épületekbõl , az ilyen elvetemült technikák 😄😄
Mondjuk akkor is kifejlesztem a rushtechnikámat 😄

Gyakorolj, minél elöbb legyen egységed, figyelj nagyon a környezetdre, ne tudjon megkerülni az ellenfél, ne gyakja le a munkásaidat közbe, aztán minél hamarabb épits ki védelmet, ha deffensiv játékos vagy, ha támado szellemü, akkor védelemnek egy ideig megfelelnek a katonák is 😊!!!

De hamarosan irok, technikákat, konkrétan is 😊, ám mivel vagy ?

Tatyla
nem tudom lehet én vagyok nagyon n00b de engem pillanatok alatt úgy le rusholnak hogy csak úgy füstöl 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

De várom már hogy hazaérjek melóból 😄, de még vagy min 2 óra 😄😄

TurboX
csak nálam mosódnak gusztustalan módon az archonok? ill. ez valami direkt ráhúzott effekt akar lenni? mert ez így elég karcsú..
Hegi90
jah, géptõl én még azóta se kaptam semmit 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hát én ugytudom annyira, nyilt, hogy aki elõrendeli az kap, eddig meg csak az kapott, akit kisorsolt a gép 😄

TurboX
hmm... már abban voltam hogy rég nyílt béta van
Sziasztok!
Esetleg ha valakinek akad még1 béta kulcsa azt elfogadnám haverommal tudjunk játszani.
Elõre is thx
weeeeeee van végre kulcsom 😄😄😄😄, mátóóóól én is játszok!!!!

Aki 576-tol rendel, és nemkapja meg nagyon hamar 😊, az hivja fel õket 😊, és már meg is kapja 😊!

unknown nick
Ha steppes of war-on 8 dronozik iszonyatos mákkal védhetõ csak.

unknown nick
De van koreaiaknak is portalja. Majd belinkelem, ha haza érek. *.yg a koreai replayok kiterjesztése. Úgy esetleg lehet találni guglin.

Hegi90
nem rossz ötlet, köszi 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
cannon-.- Pylon gateway-jel wall in-elni egy kis lyukat hagyni köztük,és zalát benyomni...1v1ben a zela alázza a linget...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Koreaiak melyik klienst használják?😛

Alig látni koreai replayeket..Néha felbukkannak itt-tt,de gyüjtõhelyük meg nincs😮

Starcraftrankingsen meg nincs is koreai rankrendszer...Csak eu meg US.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hegi90
Protossal hogy lehet védekezni early ling rush ellen?

MrStokes
Asszem ha van detectorod a kozelben, akkor mint a queen changeling-jet, mas szinnel/arnyalattal latod.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Jah eleg erdekes, masodik meccseteleg hamar bebukta TLO.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

köszi,akkor majd próbálgatom

unknown nick
Lesz EU Vs Asia. TLO és WhiteRa is a válogatott tagja 😊

Hegi90
ezigen!

Daell Drow
Hat pedig ott kene lenie a players profile szoveg folott.
Amugy ez tobb ismerosomnek sem jelenik meg mindig, ez is még beta bug.
Még par ki be lepes es utana elvileg megjelenik.
TurboX
amikor már minden elveszett!(?..)

part 1
part 2
antgecc
Mibõl lehet megtudni, hogy halu zelákkal van dolgom? Zerg vok, ha ez számít.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Üdv.

A múltkor már kérdeztem hogy hol tudom megnézni az ID-met és azt mondtad hogy itt:

de itt még mindig nem lelem egy kis segítség jól jönne amit elõre is köszönök.

csak bronzeban funolunk 😊

es ja a logout utani quit game nalam is mukodik jol. next patch javitjak majd amugy.

BEAST
Mindent eltakar, legyen az foldi vagy legi egyseg vagy epulet. Logout utan exittel nem fagy ki a jatek, legalabbis nalam ugy jo.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hegi90
😄DD vicces volt
Am ti melyik league-ben vagytok?

+
A mothership eltakarja a repülõ egységeket is? (pl void)
Nektek nincs olyan problémátok, hogy a hagyományos kilépés gombbal nem lép ki a játék, csak lefagy? Csak a ctrl+alt+del-el tudok kilépni 😞 Néztem bnet fórumokat, sokan tapasztalják, mac-en is, de a megoldásra még nem nagyon jöttek rá.

MEdievil
Na én is hozzáadtam magam a "társkeresõhöz".

Ha van valaki aki 2v2-õt játszana (fõleg Gold-silver)és éppen fent vagyok írjon rám 😊

F

nah ma beszopattak egyszer 2v2 ben cannonrush-sal, pedig eddig midnig kiszurtam idoben. erre most megint beprobalkoztak, de sikerult jol lereagalni 😊

replay

berlinboy6329
Ecsém ezt TLO simán megynerné..Csinál halu zelákat,azokat force fieldeli Whitera,közben az igazi sereggel hátulról betámad....Stalkerek meg a field mögül mikróznak,v vmi...

berlinboy6329
asd,TLO szopó:C picsába...

Na itt lehet látni,mennyire random a random..3X protoss?lol

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

bélanéni
Egyetértek, de addig jó így.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Daell Drow
Tegnap en is meg csinaltam, bepotoltam egy csomo replay-t.
De azert egyszerubb len ha kovi patcben mar kezelné az ekezeteket is. -.-
bélanéni
Na én megyek is top replay-eket tanulmányozni <#finom><#hawaii>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ha valaki replay problémával küzd:

Az új patchben van egy hiba, a C:\Users\USERNÉV\... mappában lévõ replay fájlokat nem tudja lejátszani, ha a USERNÉV -ben van ékezet.

Ennek legegyszerûbb kiküszöbölése, hogy:
1. Létrehozunk egy új (nem ékezetes nevû) User Profile-t (Control Panel / User Accounts), Administrator jogokkal.
2. Kijelentkezünk az ékezetes Account-unkból, bejelentkezünk az újonnan létrehozoztt, ékezetes betûket nem tartalmazó Account-unkba.
3. Ekkor létrejön (mivel elõször léptünk be) a C:\USER\UJ_USERNEV mappánk, és egyéb környezeti beállításokat beállít a Windows.
4. Kijelentkezünk, majd visszajelentkezünk az ékezetes Account-unkba.
5. Fogunk egy jó file-kezelõt (TC, SpeedCommander stb...), beállítjuk, hogy legyenek láthatóak a rendszer/rejtett fájlok.
6. Átmásoljuk az ékezetes C:\USER\USERNÉV komplett tartalmát a C:\USER\UJ_USERNEV mappába.
7. Kijelentkezünk, majd visszajelentkezünk az újonnan létrehozoztt, ékezetes betûket nem tartalmazó Account-unkba.
8. Minden úgy fog kinézni mint a jól bevált fiókunkban, csak a tálcára pakoljuk rá a SC2 ikont, és indulhat is a móka.
(9. Az új patch biztos kijavítja a hibát, ekkor egy laza mozdulattal törölhetjük az új fiókot.)

unknown nick
*profile

unknown nick
Mikor vége a meccsnek jobb click a nevén és view porfile.

sziasztok
haver most telepíti a patcheket és közben ezt írja ki gép hogy:
"Your computer appears to be behind a firewall"

ez most mi lenne?

(nod interaktív módban)

a segítséget elõre is köszönöm

csuszi
jobb gomb névre.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum. In that order.

ehhez képest win után berakott bronzba ezüstbõl😊 és hogy az eddigi legjobb helyezésem az bronz 30valamennyi. vannak még itt bug-ok úgy érzem😊 de ha valaki megtudja magyarázni ne habozzon😊

MJ rulz Pink Team The Only One

MrStokes
Azt honnan lehet tudni, hogy placement meccsen az ellenfeled epp valamelyik ligabol kerult ki? Utolag rakerestel valahogy?

unknown nick
Igen 4-1 az biztos minimum gold, de van amikor 5-0 is (tapasztalat ismerõsöktõl).

Prince of Máté
Én Experiencedként még 4-1-el is Goldba kerültem.