StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Igen , a hatótávjának a sugara <#wink> Mivel az kisebb lett , ezért maga a Thor is.
Legalábbis én ezt tartom valószínûbbnek

Starcraft2 e-mail: [email protected]

RedDevilsza
Az az egység kiterjedésére vonatkozik valószínûleg mivel radius=sugár.

Most akkor áll a battlenet ? ? Lehet tudni meddig fog tartani ?

NeBby
Igen , plusz kisebb lett a hatótáv:
+ Radius decreased from 1.375 to 0.8125.

RedDevilsza
A Thort egyáltalán nem gyengítették, csak maga az egység kisebb lett, kevesebb helyet foglal, így egyszerûbb kezelni végülis.

berlinboy6329
A tHor kicsinyités mitõl buff?Eddig is elfért mindenhol..Szegéyn csávónak odlalra kel már forditani a feját,h beférjen a fülkébe,ugy összenyomják szegyény Thort...Lassan már a Massive jelzõt is elvehetik..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

btw amugy kivancsi lennek, hogy hanyan vannak ma azok kozul az sc2 balance grpban akik az sc1-t balancoltak.

thorral kapcsolatban:

"We have reduced the physical and pathing size of the Thor just to make him more useable. This will end up being a minor buff to the Thor (which he didn’t really need). We made the change just to make him less frustrating to use. "

blizz irta a patch12 magyarazokaban. amugysem ertem hogy jott le neked az hogy a meret csokkentes az nerf.

csuszi
hát lehet nem leszek népszerû, de
- a roach-nak nem ártott a +supply
- a thor-t gyengítették, kollégák ha nem tûnt fel😊
balance miatt itt nem érdemes nyígni, max blizzard hiv. oldalon, de véleményem szerint ott is felesleges, balanced lesz a game, erre a nyakam teszem, már párszor írtam. sc1 is az lett, ez is az lesz, értenek hozzá.
meg kellene érteni, hogy nem az a céljuk, hogy mindneki kurva boldog legyen a bétával, hanem a full-al. teszem azt arra senki nem gondol, hogy kevesen használják x egységet, erre megtápolják, lássuk a lehetséges problémákat, használják ezren. ugyanez a fajokkal. lehet a terra a legproblémásabb, oda irányítják a népet. rengeteg statisztikát látnak, tudják mit miért cselekednek. aki lentebb írta: sc1 bõven balanced volt 99-ben. de így is megjelenés után 1 évvel. sc2 az lesz tippem szerint fél év után. lehet már akkor amikor kijön.

MJ rulz Pink Team The Only One

NeBby
<#eljen>

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

szedd le az eu klienst a battle.net manage game resznel. amugy akkor se tudnal most jatszani ha azod lenne, mert battle.net karbantartas van mert most van patcheles.

kuci06
Hmm, végre sikerült hozzájutnom egy béta kulcshoz, fel is ment a cucc, updatelt meg minden, erre nem enged belépni D:
Valami olyasmit ír, hogy "SC2 is not associated to this account"

Ez lehet az alattam említett szerver patchelés miatt?
Full megörültem, hogy végre nyomhatom online is a játékot, erre tessék 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MrStokes
Mara nekem is nagyon szurja a szemem, foleg stimmel meg lassito sz*rral.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

berlinboy6329
Forge is érdekes..nem ondom,h 10mp sok,de azért csak +10mp.mi van ha 10mp-cel a cannon elõtt jön egy alli-in ling rush?v vmi...Roach 2 supply?Pfff,pont azt szerettem benne, h csak 1..:C

Bezzeg Terran..kisebb Thor csak...

Azt mondták,h a köv patchban lesz zerg buff,de ez vhogy nem tünik annak-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
De könyörgöm... nem ért volna rá reggel, mint wow-ban?

A roach meg mostantol full használhatatlan. Kösz Blizz....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
igen,a szerverekre is fel kell rakni a peccset,meg karbantartás is van ilyenkor gondolom

ProGabe
valamikor a szervereket is patch-elni kell 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csuszi
vagy a patch-elés alatt a battle.net is leáll?

csuszi
battle.net is down.😊
remélem nem csak nálam, vagy felkötöm magam.😊

Aradebil2
amúgy eu szerverekre miért csúcsidõben kell felrakni az patcheket?

Aradebil2
1. ne várd,hogy beta 2/3-ánál balanszolt legyen a game.sc mire lett balanszos?2002-re?wc3?
2.terrant addig nem fogják nerfelni amíg a nagy statisztikák nem mutatnak terran fölényt(elõzõ peccsnél adtak ki %-os arányokat matchuponként)
3.nézd meg HDH-t hány terra van a legjobb négyben?platinum alatt is van élet,és ott biza kicsit easyrace lett a terran,de már rájuk fért,ahhoz képest h béta elején a legnagyobb kaksik voltak

ProGabe
Michael Pachter 6 milliós eladásokat vizionált, és nagyon ritkán éved az öreg. szóval a pro-k csak maradjanak kussban! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
Igértem koreai replay oldalt: http://sc2.ygosu.com/sc2_replay/?s_assort=normal

*.yg a file kiterjesztése át kell nevezni a szokásosra.

Aradebil2
marine mara medievac

Daell Drow
A harmadik M betu minek a roviditese?
MMM = Mass Marauder ?
Én úgy vagyok vele ,hogy ma mindent a pénz hajt és a prok a rendezvényeken sok pénzt megmozgatnak ezért oda igazítják a játékot.

ProGabe
felnéztél mostanában a hiv. fórumra? 99%-ban arról van szó, amiket írok, vagyis a balance hiányáról

elárulom: olyanokból van több, mint én. vagy szerinted 4/6 a játékosok aránya a prok javára? 😄 az elég érdekes lenne. ez az arány valahol 8/2-nél lehet

"hé én nem azt mondtam h nem jogos a felháborodásod.csak annyit,hogy attól még h mass roach-al nem lehet majd bedarálni mindent,setleg többféle unitkombót kell használni,pont h nem lesz unalmasabb a zerg"

ezt én értem, és ezt a részét jónak is tartom. én sem szoktam mass-roachozni, mert unalmas, DE! 10-bõl 8 terran MMM-et nyom, mindenki tudja, ez ellen mégsem tett szinte semmi érdemit a Blizzard. ezzel van a gond! ez kérem szépen faji diszkrimináció, hamarosan betámadják a Blizzard HQ-t a lingek <#idiota>

Az a baj ,hogy mindenki itt sír a hivatalos fórum helyett, és onnantól ,hogy neked nincs idõd a játékra ,hogy kitapasztald és ,hogy jó legyél, onnantól kezdve nem hozzád igazítják a játékot hanem a prokhoz.

Aradebil2
hé én nem azt mondtam h nem jogos a felháborodásod.csak annyit,hogy attól még h mass roach-al nem lehet majd bedarálni mindent,setleg többféle unitkombót kell használni,pont h nem lesz unalmasabb a zerg

TurboX
tényleg izgi lesz, fõleg zerg szemszögbõl..
ProGabe
"Roach - Supply count increased from 1 to 2.

Roaches are just too mighty to be a 1 supply unit. In 200 supply battles Roaches can be very difficult to deal with even with the correct counters in play by protoss or terran players."

ez mekkora egy fos magyarázat! 200/200-nál a mara meg kurvára jól elvan, igaz? -.-

ProGabe
helyette... izé, õõõ, ja Hydra! ó nem, 100/100/2 és ha ránéz egy Mara, vagy egy Immortal (Colosokról nem is beszélve), meghal

ja igen! madarak! hm, de hiszen most lett megerõsítve a Phoenix, a Terran-nak meg csak 3 erõs AA-ja van (Rine, Viking, Thor)

Infestorok! hát persze! hm, ja, nem vagyok pro 120-as apm-mel

hülye vagyok: masssssssssssssssssss mindenbõl, bármibõl!!! hm, ehhez pénz kéne, na de mi is az, amit elsõdlegesnek tart a Blizz az sc2-ben az egyhez képest! ja megvan, a mobilitás! na ezért dögölnek meg a Zerg expek seperc alatt

valamit tenni kell. leszarom, hogy azok, akik napi szinten 15 órát játszanak, jól elvannak a játékkal. én, aki alig játszik (és alig fog a fullal), már patchek óta csak szopok a kedvenc fajommal. egyszerûen sem idõm, sem kedvem nincs megtanulni Terrant, sem Protosst 😞

Hegi90
sztem megvárjuk ^^

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
sztem meg pont h izgalmasabb lesz a zerg,sokkal kevesebben fognak roachot massolni -.-

ProGabe
hehh, én pl. be sem tudok lépni. az elején kiírja, hogy leállt a b.net, leokézom, és elkezd villogni egy csomó ablak a képernyõn, középen egy újabb üzenettel :S

ProGabe
komolyan mondom, én már nem is lepõdnék meg, ha kivennék. jól összefoglalták béneten:

"It's not massable any more than any other unit, its burrow movement is down to a novelty, it's burrowed regen is not worth mentioning, and it doesn't have the uniqueness of its armor.

This unit couldn't be any more 'generic army unit' than it currently is."

ezennel a Zerg még unalmasabb és "un-coolabb" lett, mint valaha. GG Blizz :|

Hegi90
Még 1 jelentkezõ kéne...

TurboX
még 1-2 peccs aztán társulhat a lurkerhez...
Hegi90
2 ember kellene nekem kb 9kor 2v2-zni 😛 (Úgy, hogy egymással vagytok)
Lehetõleg silver fölött legyenek, amúgy mind1...

antgecc
Hát nagyon örülök ennek a roachos dolognak...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
rócs nerf je

5c0rp330n
baszki, tenyleg osszenyomtak a thor-t? 😊

Daell Drow
Ma este megint nem fogunk jatszani.

Es az ekezetes karakterek hol maradnak? -.-
Muki100
Kicsit csalódás hogy a zerg átalakításokat megint eltolták egyel, a roach nerf viszont jónak tûnik. Az egyetlen szomorú dolog, hogy ismét a terran jár a legjobban, immár hány patch óta is? 3-4?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TurboX
tarCraft II Beta -- Patch 12 (version 0.14.0.15343)

The latest patch notes can always be found on our StarCraft II Beta General Discussion forum.

Balance Changes

* PROTOSS
Forge

+ Build time increased from 35 to 45.
+ Life and shield values decreased from 550/550 to 400/400.

Mothership

+ Vortex now removes Force Fields within its area of effect.

* TERRAN

Thor

+ Radius decreased from 1.375 to 0.8125.
+ Model size reduced to match new radius.

* ZERG

Roach

+ Supply count increased from 1 to 2.

User Interface

* Several Hotkey changes have been made (German client only).

Bug Fixes

* Fixed a crash which when quitting the program.
antgecc
Ha növelem az egységeim armorját, az mekkora dmg redukciót eredményez?

Prince of Máté
Nagyon egyszerûen, feljáró mellé raksz 1 épületet, és így látod ha jön a probe.

antgecc
Az elsõ pár percben még nem jön baneling. A korai falazás a lingek kivédése miatt kell.

Daell Drow
pedig kis deritessel konnyen kivedheto.
Nekem tegnap probalkozott be az eggyik ilyen, de eszrevvettem hogy be surrant a bazisom moge. En utana ugy csinaltam mintha nem vettem volna eszre, es zela rushal mielot az utolso pilanatban elkeszultek volna a proxy-k szetcsaptam a pylonjat. Utana le rusholtam, mivel nem volt semmije a proxy techeles miatt.