StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis én ezt tartom valószínûbbnek
Starcraft2 e-mail: [email protected]
+ Radius decreased from 1.375 to 0.8125.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"We have reduced the physical and pathing size of the Thor just to make him more useable. This will end up being a minor buff to the Thor (which he didn’t really need). We made the change just to make him less frustrating to use. "
blizz irta a patch12 magyarazokaban. amugysem ertem hogy jott le neked az hogy a meret csokkentes az nerf.
- a roach-nak nem ártott a +supply
- a thor-t gyengítették, kollégák ha nem tûnt fel😊
balance miatt itt nem érdemes nyígni, max blizzard hiv. oldalon, de véleményem szerint ott is felesleges, balanced lesz a game, erre a nyakam teszem, már párszor írtam. sc1 is az lett, ez is az lesz, értenek hozzá.
meg kellene érteni, hogy nem az a céljuk, hogy mindneki kurva boldog legyen a bétával, hanem a full-al. teszem azt arra senki nem gondol, hogy kevesen használják x egységet, erre megtápolják, lássuk a lehetséges problémákat, használják ezren. ugyanez a fajokkal. lehet a terra a legproblémásabb, oda irányítják a népet. rengeteg statisztikát látnak, tudják mit miért cselekednek. aki lentebb írta: sc1 bõven balanced volt 99-ben. de így is megjelenés után 1 évvel. sc2 az lesz tippem szerint fél év után. lehet már akkor amikor kijön.
MJ rulz Pink Team The Only One

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valami olyasmit ír, hogy "SC2 is not associated to this account"
Ez lehet az alattam említett szerver patchelés miatt?
Full megörültem, hogy végre nyomhatom online is a játékot, erre tessék 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bezzeg Terran..kisebb Thor csak...
Azt mondták,h a köv patchban lesz zerg buff,de ez vhogy nem tünik annak-.-
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A roach meg mostantol full használhatatlan. Kösz Blizz....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
remélem nem csak nálam, vagy felkötöm magam.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
2.terrant addig nem fogják nerfelni amíg a nagy statisztikák nem mutatnak terran fölényt(elõzõ peccsnél adtak ki %-os arányokat matchuponként)
3.nézd meg HDH-t hány terra van a legjobb négyben?platinum alatt is van élet,és ott biza kicsit easyrace lett a terran,de már rájuk fért,ahhoz képest h béta elején a legnagyobb kaksik voltak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
*.yg a file kiterjesztése át kell nevezni a szokásosra.
elárulom: olyanokból van több, mint én. vagy szerinted 4/6 a játékosok aránya a prok javára? 😄 az elég érdekes lenne. ez az arány valahol 8/2-nél lehet
"hé én nem azt mondtam h nem jogos a felháborodásod.csak annyit,hogy attól még h mass roach-al nem lehet majd bedarálni mindent,setleg többféle unitkombót kell használni,pont h nem lesz unalmasabb a zerg"
ezt én értem, és ezt a részét jónak is tartom. én sem szoktam mass-roachozni, mert unalmas, DE! 10-bõl 8 terran MMM-et nyom, mindenki tudja, ez ellen mégsem tett szinte semmi érdemit a Blizzard. ezzel van a gond! ez kérem szépen faji diszkrimináció, hamarosan betámadják a Blizzard HQ-t a lingek <#idiota>#idiota>
Roaches are just too mighty to be a 1 supply unit. In 200 supply battles Roaches can be very difficult to deal with even with the correct counters in play by protoss or terran players."
ez mekkora egy fos magyarázat! 200/200-nál a mara meg kurvára jól elvan, igaz? -.-
ja igen! madarak! hm, de hiszen most lett megerõsítve a Phoenix, a Terran-nak meg csak 3 erõs AA-ja van (Rine, Viking, Thor)
Infestorok! hát persze! hm, ja, nem vagyok pro 120-as apm-mel
hülye vagyok: masssssssssssssssssss mindenbõl, bármibõl!!! hm, ehhez pénz kéne, na de mi is az, amit elsõdlegesnek tart a Blizz az sc2-ben az egyhez képest! ja megvan, a mobilitás! na ezért dögölnek meg a Zerg expek seperc alatt
valamit tenni kell. leszarom, hogy azok, akik napi szinten 15 órát játszanak, jól elvannak a játékkal. én, aki alig játszik (és alig fog a fullal), már patchek óta csak szopok a kedvenc fajommal. egyszerûen sem idõm, sem kedvem nincs megtanulni Terrant, sem Protosst 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"It's not massable any more than any other unit, its burrow movement is down to a novelty, it's burrowed regen is not worth mentioning, and it doesn't have the uniqueness of its armor.
This unit couldn't be any more 'generic army unit' than it currently is."
ezennel a Zerg még unalmasabb és "un-coolabb" lett, mint valaha. GG Blizz :|
Lehetõleg silver fölött legyenek, amúgy mind1...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
The latest patch notes can always be found on our StarCraft II Beta General Discussion forum.
Balance Changes
* PROTOSS
Forge
+ Build time increased from 35 to 45.
+ Life and shield values decreased from 550/550 to 400/400.
Mothership
+ Vortex now removes Force Fields within its area of effect.
* TERRAN
Thor
+ Radius decreased from 1.375 to 0.8125.
+ Model size reduced to match new radius.
* ZERG
Roach
+ Supply count increased from 1 to 2.
User Interface
* Several Hotkey changes have been made (German client only).
Bug Fixes
* Fixed a crash which when quitting the program.
Nekem tegnap probalkozott be az eggyik ilyen, de eszrevvettem hogy be surrant a bazisom moge. En utana ugy csinaltam mintha nem vettem volna eszre, es zela rushal mielot az utolso pilanatban elkeszultek volna a proxy-k szetcsaptam a pylonjat. Utana le rusholtam, mivel nem volt semmije a proxy techeles miatt.