StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Experienced-ként 5-0-val goldba és platinába is kerülhetsz, attól függ kit sosrsol ellenfélnek. Veteránként biztos jön 1 plat ellenfél is, úgy 5-0 garantált platina.

unknown nick
Arra írtam, hogy mit jelent, ha a kezdõt választja. Ennyi a különbség más semmi.

MEdievil
Oké és ezt most mire-minek írtad? 😊 Õ arra volt kíváncsi hogy igaz-e az a mendemonda hogy ha kezdõt választasz akkor csak silverbe kerülhetsz az elején én meg írtam hogy nincs köze mivel én is goldba kerültem.

F

unknown nick
Igen, és a favored meccset kell megnyerni. Azt pedig mindig írja a töltõ képrenyõn.

unknown nick
Ha kezdõt választasz, akkor 5 gyakorló játék van és 5 éles. Ha experienced, akkor egybõl 5 éles.

antgecc
Fentebb kerülni hogy lehet? Elsõnek kell lenni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MEdievil
Nem mert én az elején kezdõt választottam és goldba rakott.

F

ezt én megcsináltam fordítva 😊
goldban kezdtem majd csináltam 1-4es bukósorozatot, lerakott silverbe, utána volt 2 vereségem ismét, már a bronzban találtam magam 😊

unknown nick
Véletlenszerûen kapja az ellenfeleket. Én a placementet 3 placementessel és 2 goldossal játszottam. De platina rangosként kaptam már placement játszót, aki épp az 5.-et játszotta.

unknown nick
Ha tényleg skilles bronzból 1 nap alatt goldba lehet kerülni.

antgecc
Tisztában vagyok vele. A lényege az volt a mondandómnak, hogy a nagy különbség ellenére, ami köztünk van (ami ugye privát játékban derült ki), mégis 1v1 placement meccsek után õt is bronze-ba rakta. Teccikéteni? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
privát gémet nem nézi, ki van írva
antgecc
Érdekesen pakol a ligákba a rendszer. Elõször kezdõként copperbe kerültem, majd jött egy reset, vért izzadtam de megint copper maradt. Megint reset és sikerült bronze-ba kerülni. Haveromat meghívtam, full kezdõként berakta bronzbe, úgy, hogy privát game-ben hülyére vertem zsinórban. Szal érdeles, na...

csuszi
Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum. In that order.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
hogy vannak a ligák?
lehet hülye vagyok, de spanom bronzban van én ezüstben, pedig õ sokkal de sokkal jobb...
tehát van platina, arany, ezüst, bronz? és hogy van a sorrend?😊

unknown nick
De, imba. Pedig számtalanszor gyõztem ellene. A véleményem tartom a blizzard következetesen imba fajt kreál belõle.

Klemice
régebben linkeltem már ilyet nadussal

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

sziasztok! kérem szépen valaki tudna nekem egy szabad béta kulcsot küldeni privátban vagy emailban? ([email protected])
berlinboy6329
iken.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mikiller
Van valaki kezdõ 2v2-be? Meg akarom csinálni az 5 kezdõ meccset ott is😊
Jó lenne magyar emberkével együtt.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

MrStokes
Fullos (10-0) stat alatt 5 megnyert gyakorlo es 5 megnyert placement meccset kell erteni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

berlinboy6329
Az télleg ugy van,hogyha a legelején mikot ki kell választani,h novie experienced veteran,akkor ha a kegalját választod,fullos stattal is-10/0- max silverbe kerülsz?Experienceden gold,veteraon meg plat.?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
imádom ezt a játékot, bár geci láma vagyok😊
nekem eddig ugyanannyira bejön mint az sc1.😊vaaahhaavvaaggakkdakallddmaa

Mar h lenne felesleges kuldeni scoutot? Latod mikor rakja a poolt. Vagy lattad volna ezt is.
antgecc
Ez igaz, de 2 zerg esetében szinte borítékolható a korai rush, tehát odaküldeni 1 scoutot majdhogynem felesleges, de mint látjuk vannak kivételek. Pont ezért fasza ez a game, a lehetõségek végtelenek 😊 Bár ja, egy derítést mindenképp megért volna.

Hegi90
erre most mit mondjak...
Ha meg hamarabb kezdenek el vikingezni vagy bansheezni, akkor is nyertek volna.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
De 1 volt😛

És ha az ellen látja,h mid van,mert asszem õk sem deritettek,akkor végetek..Elõször elintéznek téged,aztán a társad...Early duplamarine rushba belepusztultál volna.

Hegi90
Erre senki?
Pedig elég fasza meccs volt 😄
Queen-t pedig nem csináltam ha jól emlékszek <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TurboX
"...mert volt elég eszük"

ha így lett volna derítenek, és megnyerik a partit
antgecc
A "lett volna eszük"-höz csak annyit fûznék hozzá: két zerg ellen hülye, aki elöbb rushol.

Nem tudhatták, hogy mire készülnek, tehát pont azért nem rusholtak, mert volt elég eszük. Helyesen így fogalmazhattál volna: ha tudták volna!

TurboX
igen, fun meccsnek tökéletes de egy kicsit komolyabb játékosok ellen nem épp nyerõ taktika.. az elsõ pár percben szinte teljesen védtelenek voltak
berlinboy6329
mondjuk 7 perc után elég húzós rushnak hívni..Ha lett volna eszük az ellennek és hamarabb támadnak simán nyernek...

Pusztuljon a hülye rusher. 😊
Ez valami gyönyörû 😄

TurboX
Amint hazaérek meglesem.

köszönöm

Daell Drow
Szia,
A multi player gomb alatt az utolso gomb: profile-re katintva megtalalod.
Sziasztok, lenne még elfekvõ béta kulcsa valakinek?
A sok replaynézés után szeretném közelebrõl is szemügyre venni 😊

Sziasztok.

Lenne egy olyan noob kérdésem,hogy hol tudom megnézni az id-met, mert már nem emlékszem hogy mit adtam meg utónévnek.😊

hali! keresek angol tudással és napi pár órával rendelkezõ embert hírek írásához és fordításához. havi fixért. részletek pmben. továbbá VOD készítõt.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hegi90

Hegi90
15 perc és mehetünk!

NeBby
Valaki 2v2 velem? Fõleg aki ma sokáig ráér 😊

Starcraft2 e-mail: [email protected]

berlinboy6329
Lehetséges az,h a partnered énzét megszerezd miután szó nélkül egyedül hsgyott téged 2 terran elle?😛

650 körüli ásványa volt,ami a gyõzelmembe került-.-

antgecc
<#eljen>

ProGabe
ha felveszed az illetõt, minden ilyet megtudhatsz róla a játékban

aki meg a törölgetéssel szórakozik, egy nap remélem arra ébred, hogy "úristen bmeg, az volt a legnagyobb örömöm ez életben, hogy az sg-s sc2 táblázatot törölgettem, most pedig mennem kell melózni a cipõboltba 45 évesen", és keres egy szimpatikus kötelet -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
kéne a táblázatba egy lige oszlop is nem?könnyebb lenne azonos képességû társakat találni

Most megyek pihenni 😄 holnap leszek megint , játszhatunk majd, amúgy ne higgyétek ,hogy a terran legyõzhetetlen nem olyan imba, sõt többek szerint gyenge is legalábbis pár nagyobb arc azt írja a fórumon csak õk már gold ligesek😄 minimum.

Már újra a régi! 😊
De ez így tényleg gáz... 😞
Hegi90
már megint el van baszva....

szerk: fixed. sztem legyen írásvédett vagy 1 hétig, aztán hátha megunja az illetõ.