34554
-
#32589 Szerver idők - március 12.-én déltől lesz játszható a Heart of the Swarm?! -
#32588 Kerrigan képességei a Heart of the Swarm-ban! -
NovaTerra #32587 Ott az égből lehozott supply depot. Egyébként is állandóan scannelnek, csak az elején derítenek, barakkal és scv-vel. Egy bizonyos mennyiségű CC után, mást nem hallani, mint a scant.
Szerintem pont az a probléma, hogy terran playerek rájöttek, hogy bőven megéri inbase CC. Ugye 10 supply-t is ad és emellett scant, + depot, ha kell, és főleg mule. Protoss nem tudja felvenni a versenyt income-ban, zerg meg csak addig, amíg legalább egy bázissal több van neki. De egy kiegyenlített játékban hamar eljön az, amikor túl közel van egymáshoz a két fél és nem tud a másik játékos plusz bázissal játszani.
Widow mine-ban az elképesztő sebzése mellett az is durva, hogy pont annak a fajnak adtak ilyet, akinek van scan és azok ellen, akiknek nincs. Egyszerűen observerrel és overseerrel kizárt, hogy mindig ott tudja lenni.
Ha esetleg csak terrannal játszol, akkor képzeld el milyen lenne harcolnod locust ellen úgy, hogy csak ravent használhatsz, akik közelében mindig ott vannak a hydrak és corruptor.
Végül is számtalan patch jön majd. Én úgy oldanám meg, hogy a widow mine ne töltsön újra, vagy legalább ne végtelenszer. -
#32586 Scan dupla energy és megoldódott a problema :) -
#32585 Ha csak a MULE-r nezzuk akar ez is lehetne, de nem jo. Es akkor mire lesz jo a CC energiaja? Csak deritesre? Akkor 2 kezzel szorhatna, tobbet SCV-el nem kene deritenie, ez kicsit fel boritana az egyensulyt. Es a queen is 3 skillel osztozkodik abbol az energiabol. -
#32584 Egyetértek. Én ezt a problémát (azon túl, hogy op a wmine) úgy oldanám meg, hogy elvenném az energy követelményt a mule-ról és adnék neki egy cd-t. A queen-el sem köpödhetek 3x egymás után, ha elfelejtek köpni. Legalább egy kicsit a T-nek is figyelnie kéne a "köpésre". Nem pedig: jajj elfelejtettem a mule-okat, lehozok 20-at egyszerre. -
#32583 -
#32582 :DDDDDDDDDD
-
#32581 Hónapok óta így gondolom -
NovaTerra #32580 Nem gondoljátok, hogy widow mine kicsit op lett. Broadcastokból azt szűröm le, hogy gyakorlatilag ma már mindenki két bázissal kezd. Két widow mine a rámpára és gyakorlatilag TvZ-ben ki van iktatva a zergling támadás az elején, mivel one shotolja egy darab is a csoportot, roachok ellen is hatékony az elején. P ellen is jó. Szóval emiatt már hihetetlen korán épül a 3. CC, amolyan makro CC. Így gyakorlatilag a zerg több bázisú income előnye eltűnik. Late gambe pedig pont, mert divatba jött így az inbase CC, gyakorta van 2-3 is belőle, szóval 5-6 CC miatt, simán feláldozható a scvl többsége. Így kb. 20 scv bőven elég, azaz míg P-nek Z-nek kell 60 harvester, addig Terran 50 supply-al több sereget tud mozgatni, mert mule a sok CC miatt elég. Ehhez jön még a hellbat és az új gyors medivac. Mi a véleményetek? -
#32579 Írj nekik emailt, vagy hívd fel és kiderül. Nekem múltkor (más miatt) fél óra alatt válaszoltak az emailre. -
#32578 Simán lehetséges hogy van még. Rendeld meg és mindjárt kiderül van-e. -
#32577 Hali!
Konzolok szervizénél szeretném előrendelni a kieget (igen mindent az utolsó pillanatra hagyok :P )és rá is kerestem, na már most én látok ott még CE-t is, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek csak nem frissítették az adatbázist, vagy tényleg elő lehet még rendelni a CE-t ? -
#32576 Az a pendrive nagyon badass amúgy! Rajta van az SC1+BW is. Teljes sötétségben kell benyomni az USB portra. Eszméletlenül jól néz ki, amikor világít (mondjuk a Diablo 3 CE-nél a Soulstone USB is ütős).
Amúgy pedig képregény is volt hozzá! -
NovaTerra #32575 WoL azonkívül, hogy pendrive volt egérpad helyett miben különbözött? Még a doboza is ugyanaz, csak más festéssel. -
#32574 ez igaz, de egy kerrigan, vagy mondjuk egy ultralisk szoborral brutál pénzeket kereshettek volna szerintem
HeadHunter: hjaja, az a bögre kurvajóféle, és végülis kézzelfogható -
#32573 Én is. De akkor biztos nem ennyibe kerülne :) Még szerencse hogy kaptam anno hozzá egy bögrét. -
#32572 Ez csak egy kiegészítő lemez gyűjtői változata. Ahhoz képest is nagyon korrekt.
A Wings of Liberty CE-je ütősebb volt! -
#32571 erre verném minden este, meg simogatnám is
bár egyébként valami... szoborszerűt, valami kézzelfoghatót én hiányolok belőle -
#32570 Júúúúj de jó :) Már csak 5 nap. -
Prof William #32569 Közben közelítő áron, de sikerült előrendelnem. Most már csak várni kell, aztán 12-e után indulhatok porba zúzni a Terran Dominiumot :)
Mellesleg remélem Kerrigan végig viszi a dolgot, vagy legalábbis Mengsk kiiktatásáig eljut.
Anno klasszikus SC-ben is először voltak a Terranok, majd a zergek megkavarták a lecsót és végül Protosoknak jutott a kármentés. :) -
#32568 Collectors Edition Unboxing:
-
#32567 livekodok.hu 8300 Ft. - megbízható, már többször vásároltam nála. -
Prof William #32566 Thx már elő is rendeltem. :) -
#32565 parancsolj -
#32564 Srácok, wtf? Tegnap megvettem az ALAP játékot, gépem bőven megvan hozzá, net is van, feltelepítettem, update, majd a play gombra kattintva az update ablakban azt írja egy hibaüzenettel, hogy Files are missing from your SC2 installion, és ennyi.
Valami megoldás újratelepítésen kívül? -
#32563 csudijó, hát akkor magyar
skinnyman: rájöttem közben, hogyan (neked van igazad): már jött egy csomagunk az előrendelői "ajándékokkal" (bögre poszter ilyesmik), és azt akkor ki kellett fizetni, viszont most lejön az árból
szóval true, 9500 + szállítás -
#32562 Dobozosban van 8490 Ft-ért is!
A MeexGames-nél van Digitális is 8990 Ft-ért! -
#32561 magyart kaptok... -
#32560 Az hogy jon ki? 9500-ert van kiirva az alapara, amiben a szallitas gondolom nincs is benne -
NovaTerra #32559 Magyarországon magyar nyelvű borítóval árulják. D3 megjelenésekor, amikor megint felment a sírás faktor, akkor valamelyik bolt megmondta, hogy ez Blizzard rendelet, hogy helyi nyelvű borítóval kell adni az adott országban. Így szállítják a boltoknak is. -
#32558 Már egyszer elmondtam, hogy nekünk nincs miről beszélnünk. Miért gondolod te okostojás, hogy ezen véleményemen csak úgy, a te kedvedért változtatok? Azt hiszed megfogsz az észérves szövegeddel? Hogy akkor én majd be akarom bizonyítani, hogy én mégis hú de milyen okos vagyok? Te primitívebb vagy mint gondoltam. Egy okostojás köntösben. -
Prof William #32557 Hol lehet jó árban digtális példányt előrendelni?
A battleneten kissé borsos. -
#32556 mi haverral amúgy a starcraft2.hu-ról (elő)rendeltünk, két példányt egy helyre (futárköltség feleződik), így 8385 ft-ra jött ki
azt nem tudom, hogy milyen nyelvűt küldenek -
#32555 Felhivtam amugy a konzolok szervizet es platinum-ot is, es mindket helyen azt mondtak, hogy magyar valtozatok lesznek az elso szallitmanyok, kesobb talan lesz angol is. Ez igy egyelore bukonak tunik, kintrol kicsit dragabb, viszont egyelore az tunik igy az egyetlen ertelmes megoldasnak. -
NovaTerra #32554 Azért kicsit átestetek a ló túloldalára. Elsőnek is arról volt szó, hogy nem valószínű, hogy bárki is sokat olvasgatná a dobozra írtakat. Kivétel talán első telepítés. Kaptártudat, stb.. Senki nem beszélt arról, hogy mi mást kapnák a fordításon kívül, mint más ország. Erre két hsz. múlva már filctollal ráírt másolt dvd-ről beszéltetek. -
#32553 természetesen biztos voltam benne hogy az észérv dologgal megfoglak, dehogyis vártam én normális választ tőled :) -
#32552 Pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod. Már párszor volt ez a kérdés és még mindig az rá a válasz, hogy KELL HOZZÁ AZ ALAPJÁTÉK (Wings of Liberty)!
És igen, ha beregisztráltad Battlenetről is letöltheted/telepítheted a játékot! -
Prof William #32551 Az alapjáték kell hozzá, vagy anélkül is menni fog?
Ezen felül gondolom az lesz mint a Diablo3-nál hogy ha regisztrálom a CD Key-t akkor letöltetem netről is játékot. -
#32550 Tudod mennyire nem érdekel, hogy te mit kérsz tőlem? Komolyan úgy gondoltad, hogy a te kedvedért majd pontokba szedve válaszolok az eszmefuttatásodra? Főleg az után, hogy ilyen stílusban szólsz hozzám?