StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ne is mond, nekem volt egy olyan esetem mikor 1v1-ben az ellen terran volt es o is russhra ment. De en is zealot rush-t csinaltam. A terrant ki irtottam ugy hogy csak a fohaza es barrakja marad viszont azokat fel emelte es kirepul a palya szelere (Scrap Station). Nekem csak 1 probe marad meg 4-5 zela meg 2 warpgate a terren bazis elott.
Utana beirta hogy nincs gg, es hogy nem fog kilepni a mecsbol. Na mondom magamban a kurva anyjat neki. De kozben a warpgateban vissza vontam a keszulo zelaimat igy lett 400 mineralom es igy az egyszem probal ujra kezdjem az egesz bazis huzast. Kozben a maradek zelakal figyeltem az expeket nehogy leszaljon oda. vegul phoenixel szet szedtem a maradek epuletet is.
Ezzel az egeszel plussz fel ora elment, nagyon tudnak ilyenkor a kis kocsogok idegesiteni.
csuszi
összeset leszedi.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
engem mindig szopatnak vele.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Az elsõt pár marine-al tudod fogni. Aztán 2 viking. Ha még void rushol tovább, akkor push marin marauder vegyesen + stim pack és nyertél..terran a legkönnyebb faj.

ProGabe
ghost-képesség. a castereknek lehúzza az energiáját és levesz a Protoss pajzsból 100-at (150-et? franc tudja)

azt besírtam már ide, hogy szerintem a Banshee egy repülõ Marauder? az ár/érték aránya egyszerûen nevetséges! pár darab elintéz egy expet. vikingekkel támogatva meg kegyetlen. MMM mellé meg, nos, mehet azonnal a GG :\ furcsa (szerencse), hogy milyen kevesen használják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
mi az az emp?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kandurex
Még mindig jobb, mint aki se szó, se beszéd kilép...meg gyõztesként is jobb bedózerolni az ellent a földbe, mint nyikk és vége 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aradebil2
ma is sikerült kimakróznom egy t-t,megint úgy,h félbázisom maradt elsõ mara roham után(egyszerûen templar nem lesz kész addigra :S),utánna meg egyszerûen nem hagytam expelni, chargelotokkal scv-kre,mire odaért volna már ott se voltam.
megjegyzem ez se használt EMP-et,bronzeban nem szokás egyelõre

Ám nem vagyok ilyen, csak poénnak tünt 😊, de bocsánatot kértem a játékostol 😊

Rage47
nem téged utállak, csak a játékost aki direkt szivat ilyenkor bosszúból
Egyébként meg én azokat utálom aki kilép, mert megtámadom, és azthiszi nincs esélye, de megse probálja.... Az õ és a saját idõmet vesztegeti, az ilyen 3perces meccsekkel, aminek értelme nincs...

Hát én nem lépek ki, küzdök amig birok...

Hát én zerg vagyok és kiirthatatlan , egy bénább játékost vertem már le ugy, hogy elbasztam, kigyakott, egy hacherty vmi távoli félreesõ helyre, összes drone oda, figyelni, ne kövessék õket, gyors leépiteni belõlük pár védelmet, a zerg az ilyen... , pénzem volt mint a barom, de õ nem ilyen volt, gyorsan megtalált....

De azért kösz 😊

Rage47
utálom az ilyen játékosokat. húzza a saját, meg az én idõmet
ez faszsa, bekerültem goldba, az aláznak összevissza 😄😄, de nagyon megszopattam a köcsögöt 😄😄, zergel voltam, és kigyakott, de szanaszét küldtem a dronokat, 😄 és féloráig keresgélte a hatcheryimet 😄😄, nagy köcsögség 😄, de legalább megküzdött a pontjáért 😄

Hegi90
lingen kívül kb minden veri.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Prince of Máté
Hydra, Muta, Broodlord.

Aradebil2
nyugi én is abból indultam,de hamar a bronzeban találtam magam😊

Be is daráltak 😄, bár visszanézve a videot, tartottam a szintet, sõt elsõ 10 percben végig jobb voltam, aztán mass roachhal levert! Zergel mass roach ellen mi ? 😄 mass roach ?

5 kezdõ meccs után gold liga ? az nem durva 😄 ? még nemistudok játzsani 😄

Nem sûrûn találkoztam ilyennel, de egyszer mind2 középre lerakta a pylon és húztak 2,2 gateway-t de lingekkel az egyik pylonát sikerült kiiktatnom, de a társam az védelemet épített így végül bedaráltak. De nagyon korai talán zerlinggekkel kivédhetõ, én úgy szoktam ha gyors rusht akarok, 1 drone aztán várok 200at spawning poolra, és egybõl zergling. Közben csinálok drone-t meg ha kell overlordot de csak akkor ha idõveszteség nélkül belefér a ling-gyárstás elõtt. Ha így rusholok ált. még nincs vagy csak 1 zealot van azt azért be lehet verni, akkor pylont le mire jön a haverja már ott a köv. adag ling, + ha a társam is siet akkor ált. gyõzelem. De mondom ez csak a cooper ligában mûködik nekem jobb játékosok ellen nem tudom hogy szuperálna ez a taktika.

Rage47
baneling, 2-3 crawler, queen. így szoktam visszaverni + azért 2v2, mert a társad segít😊
RedDevilsza
És 2v2ben double gateway rush ellen mit lehet kezdeni zergel? Roach igazából késõn jön meg most nerf miatt szar is, spine crawler sem az igazi... fast exp ugye ugrott alapból zerglingek meg elég gyengék zela ellen. Szal ötlet?

Battlecrusier semmiképp, bár láttam már olyat is hogy egy nagyobb csoport marine medivac-cal támogatva simán bedarált 6-7 void rayt.

Rage47
sztem viking
Gyerekek, Void Ray spam ellen mit vessek be? Spamoljam a Vikingeket, vagy menjek rá a battlecrusierre?

Hegi90
AS_D😄SA_😄AS😄AS

Rage47
12k lesz kb.
Bocs az iráshibáért!
Hali BRENYO!!!Megnéztem!de azért irtam hogy irja meg valaki hogy kb mennyibe kerül,mert nem odavalósi vagyok,szóval netán megbirnám rendelni a gamet az üzletbõl,de úgyse hoynák ide SZEBIÁBA,fõleg nem PADÉRA!!Vagy ha igen akkor legombólnának róllam kb 300 eurót az ultikölcség miatt,de legalább irtál lehetõséget!!!
NeBby
Még nincs hivatalos ára!

martongl: ott van a sima is , de rendeld elõ starcraft2.hu -n keresztül (ugyanúgy 576kb és kapsz is kulcsot) és akkor még támogatod is õket!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Hali,nekem is kellene ez a game!!sok vidit láttam már rólla,és naon bejön,mert nekem megvólt a STARCRAFT 1,de ez attól 5000 x jobb :-),De valaki megirná hogy mennyibe kerülhet mostanság??,de ha kérhetném euróban irja,mert külföldi vagyok!!!THANKS
*júliusban
esetleg valami más? mert ahogy néztem csak a collectors lehet én úusban pedig csak a simát veném meg
NeBby
576kb-nál elõrendeled , de ha semmiképpen nem akarod majd megvenni max lemondod. (ha elõrendeled kapsz kulcsot)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

van valakinek bármi ötlete hogy hogy szerezhetnék még bétakulcsot?
azt hittem nem érdekel de láttam jó néhány videót róla és feltétlenül ki akarom próbálni
Rage47
tegnap 2v2ben az ellenfél CSAK sentryket csinált😄 hát vicces volt, ahogy társammal bedaráltuk a kis sentrys seregét Hydrákkal meg Marákkal😄
Aradebil2
tossnak még nincs banelingje sajna😄

BEAST
sentryk <3

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sheltem
Ezek a legjobb pillanatok az sc2ben komolyan...
Olyat "röhögtem" (nem, nem nevettem röhögtem):

ReapersOwned

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
Baneling föld alatt vár, mara jön, kaboooom 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince of Máté
Jaja Zergnél levegõben Corruptor+Broodlord páros a favorit😊

Aradebil2
ez hülyeség már bocsi,airt leszámítva mara egyetlen countere a charge zela,tnap pont sikerült egy 30 perceset nyernem terra ellen,úgy h kiszedte mainemet bansheekel,de simán lemasssoltam zela-val,és templarokkal szarrástormoltam a marákat.Mondjuk elõtte meg 8 perc alatt mass marával lealázott egy másik :S

Klemice
<#rolleyes> mondtam hogy kakikapitány poén, de ezzel ellentétben a starcraft2.hu-sok elég érdekesek, na de mindegy

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nemrég kezdtem el zergel 2v2ben iszonyat jó, most nyertem 6ot egyhuzamban azelõtt örültem ha 2szer egymás után nyerek bármivel voltam. Elején nincs zerg ling rush ha túlélik, vagy van zerg akkor mutára várok harassolok ha nincs védelme meghal ha kibírják akkor fejlesztek brood lord-ra a legjobb.
4-5 el simán be lehet verni egy bázist, csak kell mellé corruptor fedezet (sebzés upg.). Ha abból is van 10-15 körül simán megeszi 5-6 battlecrusiert, void rayeket, carrier ellen nem tudom milyen, mert azzal még nem jöttek ellenem, de ez elég jó taktika alacsony szinten.

antgecc
Zergekkel elég nehéz...

Így van. Vár. Mi ezzel a probléma? Majd fogja magát is kitámad mmm+thor-al. Szal a képlet ugrott.

csuszi
nem esett le, hogy poén?
és amúgy az a srác kurva pro.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
😄DD

Klemice
bent vár és kész, kerrierre kell tekkelni

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hegi90
<#wilting>

antgecc
Mondom: bennt vár a rakás marine + turret