StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utana beirta hogy nincs gg, es hogy nem fog kilepni a mecsbol. Na mondom magamban a kurva anyjat neki. De kozben a warpgateban vissza vontam a keszulo zelaimat igy lett 400 mineralom es igy az egyszem probal ujra kezdjem az egesz bazis huzast. Kozben a maradek zelakal figyeltem az expeket nehogy leszaljon oda. vegul phoenixel szet szedtem a maradek epuletet is.
Ezzel az egeszel plussz fel ora elment, nagyon tudnak ilyenkor a kis kocsogok idegesiteni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
azt besírtam már ide, hogy szerintem a Banshee egy repülõ Marauder? az ár/érték aránya egyszerûen nevetséges! pár darab elintéz egy expet. vikingekkel támogatva meg kegyetlen. MMM mellé meg, nos, mehet azonnal a GG :\ furcsa (szerencse), hogy milyen kevesen használják
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
megjegyzem ez se használt EMP-et,bronzeban nem szokás egyelõre
Hát én nem lépek ki, küzdök amig birok...
De azért kösz 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
martongl: ott van a sima is , de rendeld elõ starcraft2.hu -n keresztül (ugyanúgy 576kb és kapsz is kulcsot) és akkor még támogatod is õket!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Starcraft2 e-mail: [email protected]
azt hittem nem érdekel de láttam jó néhány videót róla és feltétlenül ki akarom próbálni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olyat "röhögtem" (nem, nem nevettem röhögtem):
ReapersOwned
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
4-5 el simán be lehet verni egy bázist, csak kell mellé corruptor fedezet (sebzés upg.). Ha abból is van 10-15 körül simán megeszi 5-6 battlecrusiert, void rayeket, carrier ellen nem tudom milyen, mert azzal még nem jöttek ellenem, de ez elég jó taktika alacsony szinten.
Így van. Vár. Mi ezzel a probléma? Majd fogja magát is kitámad mmm+thor-al. Szal a képlet ugrott.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐