StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na de most! Protoss komolyan gondolta a proxizást: Steppes of War, és tulajdonképpen körberakta a bázisomat pylonokkal és cannonokkal, bár utóbbiból csak 2 sikerült ,mert elkaptam a befalazott probe-ját
megvertem! túlzásba vitte a dolgot, mert túléltem, és lerohantam mara-rine kettõssel. ecsém bmeg, ez a mara vadállat!
most már elmondhatom, hogy túléltem (sõt, mind megfordítottam) 6 pool rusht, void ray-t, 2 gate zeala rusht, meg még pár mocskos cheese taktikát. hogy törne el az ujja az összesnek, aki ezeket használja 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lingeket el lehet felejteni a picsába, parasztokat kell gyártani, és onnan hydra+muta kombó. Mutákat elõször elrejteni, majd 4-5el már lehet egy kicsit meglepetésszerûen harassolni a parasztjait (közbe továbbra is hydra+muta fosás). Ezután a hydrákkal felvonulni a bázisa elé, támadás (esetleg néhány ling, hogy ne egybõl a hydrákat lõjék), mutákkal kiszedni a tankokat, bunkereket; hydrával bevonulni, néhány mutával kinyírni a parasztjait közben. Ha az elsõ hullámot túlélné, a másodikat biztos nem fogja.
Vagy: a mutákkal megint harrasolgatni, kényszeríteni, hogy pár egységét hátraküldje, és ilyenkor jönni a hidrákkal. De tankokra figyelni kell mer nagyonn szopatnak.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mellesleg ne haragudj meg, de a banelingen kívül nem sok értelmes megoldás volt azok között, amiket mondtál. Max faszlámák ellen. De ígyis csak 1x-2x tudnám bevetni, az meg kevés egy normális terrán védelem beverésére.
Chargeolt zelát simán kimikrózzáka picsába, még sentryvel se nagyon lehet ellenük taktikázni (kiéve ha faszláma)
Roachot kb sose gyártottam.
Mass ling MMM ellen? _A:SD_DS
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Terrannal mire lehet számitani?
Early marinerush....Baneling zerggel,v soook ling...Miror matchuo esetén pedig,hm...Fast tech Hellionra,preigniterrel....Ill,ha hamarabb jön akkor bunker...Protossal meg...Huh protossal mi?huha.....cannon-.-
Meg zealot...Igazából chargelotot mondanék,de earlyben az nincs..
Early banshee ellen hydra,ha hamarabb jön 2-3queen..(Mutákat vmiért nem kedvelem...)Mirrorban viking egyértelmû....Protossal phoenix,bár azért nem huznék fel stargatet tehát fasság.Stalker!!!
Rine+mara/full mara vmi léggel támogatva....Zerggel ROACHOT NE!Fõleg mióta 2 supply-.- MAAASSSSS LIIIINNNNGGGG szerintem..Merthogy a leirás szerint counterje...esetleg légiegység ugye....5banling öl le 1 marát de ugye splash a dmg,szal az kb 5-7 mara,döntsd el,h megéri-e..Protossal CHARGELOT!!!!!Az ellen hiába lassit,mint kés a vajon ugy mennek át rajtuk..Ill void/carrier😛
hirtelen ennyi..Mass thor..vhogy nagyobb méretben félelmetkeltettek bennem és 1. célpontok voltak,de igy meg hanyagolom õket,személy szerint nem tetszik a méretváltás...MAss ling egyértelmû..Ill alternativ megoldás a neural parasite...Mást nem nagyon omndok mert ownol minden mást...talán még brood lord v ultra...Mirror matchupban meg mara,egyértelmû...Protossal zela/DT/colossus mert messzebrõl lõ,mint a thor..
Hirtelen ennyi....
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most bepróbáltam ezt én is , letáboroztam eléjük 2v2 ben 3 gate és mind2-t megöltem teljesen egyedül. Vicc az egész
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Egyébként ha lenne valaki, akivel tudnék néha gyakorolgatni, megbeszélnénk egymás gyengepontjait, stb, annak tudnék örülni.
kb Silver ligásra gondoltam
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
2 protoss vs. terran+én, mint zerg.
2 prot úgy kezdte , hogy pálya közepére 3-3 gate és jöttek a zealotok 6osával , simán levertek mindkettõnket...
Mit lehet ilyenkor tenni?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Beirná vki,h:
-jó lenne,ha 2v2ben a csapattárs elmegy,akkor legyen lehetõség a pénzének megszerzésére?Semmi értelme szerintem 2X irányitani a fajokat,fõleg,ha teljesen elpusztitották a társad,semmije sem maradt,csak pénze-.-...
-Auto épitésabbahagyás terrannál..Beszoptam 3-4SCV-étmire rájöttem h hiába kattingatok mint az idióta,h mozogjon el az épülettõl,õ tivább épiti,elõször HALTolni kell..WTF?
-graf szinten,amit észrevettem,h ha extractort épitünk olyan gejzírre,amit földbõl van akkor egyszerûen MEGNÕ a gejzir,ha pedig metalopolis-szerû fémgejzir van,akkor gázépitésnél átváltozik föld alapúvá xD
-pár dolog a replayen még mindig nem ugy néz ki mint ingame...
Na már játszok ám én is!
Minden pályán ottvannak azok a kurwa kövek, nemhiszem el hogy nemlehet normálisan rusholni 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
F
amúgy játékhoz ts vagy ventri nem skype. és 2 pár közül az amelyik ír, nagyon nagy hendikeppel tolja. duma kötelezõ, kb mintha nem használnátok hot key-t.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nincs lófsazom se..Mikim se,semmi..Utálok beszélni....Irást preferálom,mégha közben nem is tudok kattingatni,olyan gyorsan irom ahogy tudom,tele hibával,attól érti mindneki mit kaarok,szal nem rusholunk?=gfnsdgjnsad? igy kérdezem meg..
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
F