StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Hát nem 2-3 mutával kell menni, és meghal a tank fél másodperc alatt 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
valakik 2v2-õt? esik, csak esik és esik. marad a kockulás mára :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
próbálgatom a Terrant, néha olyanokat szopok, hogy "öröm" nézni 😄

na de most! Protoss komolyan gondolta a proxizást: Steppes of War, és tulajdonképpen körberakta a bázisomat pylonokkal és cannonokkal, bár utóbbiból csak 2 sikerült ,mert elkaptam a befalazott probe-ját

megvertem! túlzásba vitte a dolgot, mert túléltem, és lerohantam mara-rine kettõssel. ecsém bmeg, ez a mara vadállat!

most már elmondhatom, hogy túléltem (sõt, mind megfordítottam) 6 pool rusht, void ray-t, 2 gate zeala rusht, meg még pár mocskos cheese taktikát. hogy törne el az ujja az összesnek, aki ezeket használja 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Muki100
Bocsi elõzõre akartam válaszolni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Ha neked van chargeod neki 100% hogy van lassítása, onnantól pedig úgy szopat ahogy akar, a zealotok meg 10 másodpercenként 1x ütnek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

antgecc
Máris ugrik a képlet, ha siege tankokkal körbevéd, odabennt meg ott vár a rakás marine + turretek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

berlinboy6329
Azért a chargelot nem olyan lassú...Simán beveri a marákat.Erõsebb is,több élete is van...Ha értenék miniálisan a ap editorhoz megcsinálnám,h 100mara vs 100 chargelot...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hegi90
Eddig kb egy taktika mûködött terran ellen zerggel (protossal még nem nagyon tudtam rájönni az anti-terran taktikára):
lingeket el lehet felejteni a picsába, parasztokat kell gyártani, és onnan hydra+muta kombó. Mutákat elõször elrejteni, majd 4-5el már lehet egy kicsit meglepetésszerûen harassolni a parasztjait (közbe továbbra is hydra+muta fosás). Ezután a hydrákkal felvonulni a bázisa elé, támadás (esetleg néhány ling, hogy ne egybõl a hydrákat lõjék), mutákkal kiszedni a tankokat, bunkereket; hydrával bevonulni, néhány mutával kinyírni a parasztjait közben. Ha az elsõ hullámot túlélné, a másodikat biztos nem fogja.
Vagy: a mutákkal megint harrasolgatni, kényszeríteni, hogy pár egységét hátraküldje, és ilyenkor jönni a hidrákkal. De tankokra figyelni kell mer nagyonn szopatnak.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Nem a terran gyengepontjaira voltam kíváncsi....
Mellesleg ne haragudj meg, de a banelingen kívül nem sok értelmes megoldás volt azok között, amiket mondtál. Max faszlámák ellen. De ígyis csak 1x-2x tudnám bevetni, az meg kevés egy normális terrán védelem beverésére.
Chargeolt zelát simán kimikrózzáka picsába, még sentryvel se nagyon lehet ellenük taktikázni (kiéve ha faszláma)
Roachot kb sose gyártottam.
Mass ling MMM ellen? _A:SD_DS

berlinboy6329
Hát igen..Early 3gate push...Terran lefalaz+fingom nincs..Ha 2en menneke gyre akkor alap h segitened kéne roachokkal,mert mire õk üzembehelyeznek 3 gatewayt,röhögve kellene h roachaid legyenek..Ennyi...Ha mégse akk baneling..Ha asse,akk mass ling...Terrannak meg mara,v mass marine,ki kell scoutolni azt,és még idõben felkészülni...Aztán techelni bansheere,mert minden pénzüket zelafosásba ölték és gg...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kandurex
áá, kösz, már mindegy :/ várom a teljest inkább

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

berlinboy6329
terran gyengepontjai?Ha felsorolod az egségkombinációkat talán tudok segiteni...És hog milyen fajjal kell a counter..Párat irhatok,ami eszembejut(2v2-re alapozok sry):

Terrannal mire lehet számitani?

Early marinerush....Baneling zerggel,v soook ling...Miror matchuo esetén pedig,hm...Fast tech Hellionra,preigniterrel....Ill,ha hamarabb jön akkor bunker...Protossal meg...Huh protossal mi?huha.....cannon-.-
Meg zealot...Igazából chargelotot mondanék,de earlyben az nincs..

Early banshee ellen hydra,ha hamarabb jön 2-3queen..(Mutákat vmiért nem kedvelem...)Mirrorban viking egyértelmû....Protossal phoenix,bár azért nem huznék fel stargatet tehát fasság.Stalker!!!

Rine+mara/full mara vmi léggel támogatva....Zerggel ROACHOT NE!Fõleg mióta 2 supply-.- MAAASSSSS LIIIINNNNGGGG szerintem..Merthogy a leirás szerint counterje...esetleg légiegység ugye....5banling öl le 1 marát de ugye splash a dmg,szal az kb 5-7 mara,döntsd el,h megéri-e..Protossal CHARGELOT!!!!!Az ellen hiába lassit,mint kés a vajon ugy mennek át rajtuk..Ill void/carrier😛

hirtelen ennyi..Mass thor..vhogy nagyobb méretben félelmetkeltettek bennem és 1. célpontok voltak,de igy meg hanyagolom õket,személy szerint nem tetszik a méretváltás...MAss ling egyértelmû..Ill alternativ megoldás a neural parasite...Mást nem nagyon omndok mert ownol minden mást...talán még brood lord v ultra...Mirror matchupban meg mara,egyértelmû...Protossal zela/DT/colossus mert messzebrõl lõ,mint a thor..

Hirtelen ennyi....

Klemice
starcraft2-n ilyen kakikapitány szintû emberek vodolnak, fantasztikus magyar helyes beszéddel, csak sajnos õk ezt komolyan is gondolják :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Daell Drow
En nem is tudtam hogy eddig nem volt neked.
Szoltal volna mar par hete lenne kulcsod.
Kandurex
..megtörtént a csoda...én is kaptam Blizzard -tól meghívót...bekaphatják, nekem ne most adják, nem most érdekelt, hanem hónapokkal ezelõtt! <#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeBby
Hát ja , csak mire Nydust hozok már 3 szor meghaltam 😄
Most bepróbáltam ezt én is , letáboroztam eléjük 2v2 ben 3 gate és mind2-t megöltem teljesen egyedül. Vicc az egész

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Prince of Máté
Overlodot átrepítesz a baseükhöz, Mineral mögé nydus aztán gg 😊

Hegi90
Ez a terran nevetségesen erõs...

Egyébként ha lenne valaki, akivel tudnék néha gyakorolgatni, megbeszélnénk egymás gyengepontjait, stb, annak tudnék örülni.

kb Silver ligásra gondoltam

nem tudsz. az sajnos most ilyen. ha védekeztek mind2en 1 védelmet bedarálnak egységed meg alig , hogy a társad segítsed, ha 1 védekezik akkor a másikhoz mennek és beverik. nekem egyszer majdnem sikerült nyerni egy ilyet. rusholtam 6 lingel. õk leverték én bázisom én viszont mind2jöükét . sajnos társam nyomi volt és techelt hiába szóltam neki, hogy nem divat a 30perces játék. =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ÉN egy "bugot" vettem észre , az utkeresés az valami hihetetlen szar! Visszanéztem a videot, és azért haltam meg, mert a lejáronál voltam 10 roachal, amibõl kettö tudott löni, elállták az utat, a protos meg lemészárolt mindenkit! Nemtudom hogy ez az utkeresés e , de nagyonratyi volt, erre nagyon odakell figyelni, pedig elvileg magaslati bonuszom is volt ha minden igaz!

Mikiller
Ja, ez az auto építés tényleg xar lett 2-3 patch óta. Nem tom miért kellett belerakni, mert elõtte nem volt ilyen.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

NeBby
Most elég keményen megszivattak , de nemtudok rájönni hogy hogy kellett volna kivédenem.
2 protoss vs. terran+én, mint zerg.
2 prot úgy kezdte , hogy pálya közepére 3-3 gate és jöttek a zealotok 6osával , simán levertek mindkettõnket...
Mit lehet ilyenkor tenni?

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Na végre 5/4et nyertem eddig 😊, végre egy játékos aki megszivatott 😄, már vártam, mondjuk elég durván 😊

berlinboy6329
SC2.hu-ra van vki regelve?Nem akarok már 1000000000 helyre regelni,csak a beta cucchoz szolnék hozzá,azért meg nem akarok regelni..:C

Beirná vki,h:
-jó lenne,ha 2v2ben a csapattárs elmegy,akkor legyen lehetõség a pénzének megszerzésére?Semmi értelme szerintem 2X irányitani a fajokat,fõleg,ha teljesen elpusztitották a társad,semmije sem maradt,csak pénze-.-...
-Auto épitésabbahagyás terrannál..Beszoptam 3-4SCV-étmire rájöttem h hiába kattingatok mint az idióta,h mozogjon el az épülettõl,õ tivább épiti,elõször HALTolni kell..WTF?
-graf szinten,amit észrevettem,h ha extractort épitünk olyan gejzírre,amit földbõl van akkor egyszerûen MEGNÕ a gejzir,ha pedig metalopolis-szerû fémgejzir van,akkor gázépitésnél átváltozik föld alapúvá xD
-pár dolog a replayen még mindig nem ugy néz ki mint ingame...

Aradebil2
zpux kiszopott 3-1re Ace-tõl

Hegi90
ha ez most komoly, akkor D_S:_SS_DA

azt akkor csak zergling vagy mi ? 😄

Na már játszok ám én is!

Minden pályán ottvannak azok a kurwa kövek, nemhiszem el hogy nemlehet normálisan rusholni 😄

Klemice
köv patch-tõl már hive kell a roach warren-nek <#zavart1>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

berlinboy6329
Mikor én bekapcsolódtam,pp arról beszéltek,h vki má' nyert-.-

Rage47
hát én nem sokat láttam, csak dumálnak a fömenüben
berlinboy6329
tyûû,thx..mi volt eddig?

Rage47
hja😊
MEdievil
ja csak pont akkor van fontos szerepe a beszédnek amikor történik is valami <#wink> Csata közepén szólni a társnak közben mikrózni az egységeket és teszem azt még otthon makrózni is az már magában sok nem hogy még leállsz gépelni is.

F

Rage47
miért lenne vége?😊 én simán írok, ha nem haverokkal mikrofonozom. kezdésnél is lehet még simán írni, meg mikor nem történik épp semmi, 1-2 szót le lehet irni
Tudom, nem én javasoltam a skypot. Nem is értem hogy került a Teamspeak meg a Ventrillo territóriumára. 😄

csuszi
hagyjad már, 500ft egy miki, nem kell sok ezres füles. genius, tök jó minõség, nyakba tekered vagy csípteted és csókolom.
amúgy játékhoz ts vagy ventri nem skype. és 2 pár közül az amelyik ír, nagyon nagy hendikeppel tolja. duma kötelezõ, kb mintha nem használnátok hot key-t.

MJ rulz Pink Team The Only One

Attól még hozzád beszélhetnek, ha letöltesz egy ilyen progit. Mellesleg az elektronikus áruházakban hegyekben állnak a mikrofonnal felszerelt fejhallgatók, néhány ezer forintos árakon. Megéri szereni egyet.

csuszi
írással véged.
amúgy van beépített duma program benne.

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Komenikácijó?😮

Nincs lófsazom se..Mikim se,semmi..Utálok beszélni....Irást preferálom,mégha közben nem is tudok kattingatni,olyan gyorsan irom ahogy tudom,tele hibával,attól érti mindneki mit kaarok,szal nem rusholunk?=gfnsdgjnsad? igy kérdezem meg..

tolnám veled. még akkor is ha kezdõ vagy. csak legyen skypod vagy valami amin tudunk kommunikálni. pmben küldj elérhetõséget ha gondolod.

berlinboy6329
Én is kipróbálnám a nem random 2v2-t dehát nincs társ,aki tud,és fejleszthet engem is..:C

Klemice
:|

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Néha mikkor besokalunk az állandó rush taktikától ,haverokal indítunk nem ranked 2v2 mecseket.Ahol van 1 szabályunk az elsõ 20 percben a föbázist nem lehet támadni, csak az új exp helyeket amit az ellenfél megpróbál elfoglalni .Igy vannak benne kisebb csaták a terület foglalásokért ,és 20 perc után világháború😊 mikkor 4 db 200/200 fõs sereg megindul ott vannak szép háborúk .És nem kevés taktikázás hogy milyen egységekbõl álljon a sereg mit és hogy támadj ,érdemes kipróbálni .

agyam eldobom. kérdezem társam , hogy rush? azt mondja ok. mire támad már elvesztettem mindenem és neki meg van egy kupac egysége. az ilyen mért mondja , hogy ok ha azt sem tudja mirõl van szó?! 😮 randomolásnak itt van vége nekem. LF 2v2 társ.

2v2 random gold ligában nem tudok 8 percnél hosszabb játékokat játszani. engem vagy társam rusholják vagy 2 gateway/barak nemesze tõlünk vagy cannon ami a jobbik eset mert ki lehet szúrni. nem az én játékom. talán ha találok majd egy 2v2 partnert ,de a 2v2 random a rushról szól. persze az is lehet csak én kapom mindig azokat akik rusholnak társnak meg azt aki nem ismeri a falazást/védelmi épületet. hmm lehet nekem is rushra kéne menni? na ja de ahhoz a társam is kéne különben nem jön össze.

antgecc
Na megnéztem ezt az új Thort, hát sztem sokkal jobban néz ki.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Eheh ezek szerint te nem játszottál az 1-el mi? Na ott aztán volt kapkodás. Ez csigatempó ahhoz képest.

MEdievil
Az arra tökéletes hogy elolvasgasd az egységleírásokat. Illetve megnézni mennyivel is lett kisebb a thor mert enélkül nem nagyon látnám 😊De neki csak annyi gondja volt hogy gyors a faster. Szóval nem azt vitatom hogy kell-e hanem arra nem biztos hogy megoldás amire neki javasoltátok mert fejlõdni nem igazán lehet ha nincs semmi kihívás.

F

Hegi90
játszottam egy terránnal, aki nem gyártott marákat <#guluszem1>