StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mert ugye terrannál ott a mûhold, protossnál meg az observer hogy állandó megfigyelés alatt tarthassuk az ellenfelet, de hogy megy ez a zergnél? Overlordokkal? Mert a changeling ugyebár idõvel kimúlik.
antgecc: mindkét esetben terrannal voltunk, bewalloltuk a fejárót és nekikezdtünk a raktoros barakk gyártásának. Mire kijött az elsõ néhány marine, megérkezett az ellenfél mara+marine serege.
A másik esetben hiába walloltuk be a közös feljárót amíg az egyik ellenség a wall ellen intézett látszólagos támadásokat, a haverja reapaerekkel cseszte szét a bázisunkat, tetszõleges irányból közeledve.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
mellesleg bgabor ajánlom akkor az 1v1-et,fõleg azért mert a játékot 1v1-re balance-olják(ezt blizzard elmondja kb összes blue postban)
pl 2v2-ben mi is szoptunk tossoktól olyan duplaproxyt,hogy láttuk az elejétõl kezdve h ott van,dobtam én is a 2gw-t,de zerg társamhoz simán befutottak,és gg
jelenleg szvsz dupla proxyt falazás nélkül nem lehet fogni
amúgy én mértem a reflexem (sport miatt) tizenévesen, huszonévesen ésmost is kíváncsiságból. semmit nem romlott, és az sc nem reflexjáték baszod, hanem ész és mikro(ügyesség), kurvára mindegy hogy 0.1 tizeddel lassabban veszed észre a mutákat, vagy reagálod le az ellen taktikáját, azért ez nem forma-1.
a rush pedig csak színesíti a játékot, simán kivéded, már ott megkezdõdik a "szellemi" harc. ki mire, merre techel, kezdeni terrorizálni az ellenfelet stb. 2v2-ben meg kell egy állandó társ és annyi. barátommal toljuk 2 napja, nem emlékszem de olyan 30/15 körül állunk. van 8perces game is, van 30perces is. semmi baj a játék taktikai részével, felderítés felderítés felderítés.
MJ rulz Pink Team The Only One
Pont 5 éve vagy sg fórumozó és így ünnepled meg <#schmoll2>#schmoll2>
Néha egyébként(szerintem) mindenkinek van olyan pillanata az átlagos játékos szintjén, hogy tele van a töke a rushhal(pl amikor 3szor kapsz ki emiatt) bgabor pont ebben a pillanatában írt ide ennyi.
Ettõl még nem kéne lenoobozni szerintem...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
most meg naponta fedezek fel új szituációkat, és szinte minden játék mutat valami újat, ami a különbözõ helyzetek miatt alakul ki, mindenki máshogy reagál, másféle egységekre helyezi a hangsúlyt, stb.😊
Errõl szól az RTS, amit te keresel az majd a single playerben lesz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azért ezen a fórumon a játék hibáiról és hiányosságairól is lehet beszélni, ugye?
fõleg "25-30 között" nem értem mit vársz???
esélytelen, hogy ilyen idõsen legyen reflexed amivel versenyképes lehetsz a fiatalokkal szemben.
próbáld ki ezt "öregem"
csak aztán nehogy valaki túl gyorsan dobja a kockát és ne tudd leolvasni a számokat 😄😄D
Ezzel te talán huszonévesen egyetértesz? Nem gondolod ugye hogy szó nélkül fogok hagyni ilyen beszólásokat?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De igen tele van stratégiával, akkor nem éreztél rá. A játékmenet fokozatosan épül fel. A kezdõ rush-tól kezdve a komolyabb unitokig.
Másik, a játék nem gyors. Pont ez volt az SC2 egyik nagy dilemmája, hogy jóval lassabb mint az elõdje és tele rakták iszonyatos könnyítésekkel.
A játék mottója: "easy to learn hard to be master"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elhúzódó játékokban kõkemény stratégia ez, de tény, hogy nem gyaloggalopp <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
És nemhogy slowon, normal és fast tempójú játékokhoz is képtelenség ellenfelet találni custom gameben. Tudod, a leggyorsabb, a faster a divat.
Mekkora ostobaság ez!
most meg copper 2v2ben csak nézek, hogy olykor miket mûvel az ellenfél😮
Fiatalság, bolondság....
ha ennyire szopoagon vagy, ladder helyett meg mindig jatszhatsz a haverjaiddal slow-on, szepen techre gyurva, igy lehet jo kis 2 oras jatekokat is jatszani, csak nem mindenkinek van erre ideje.. illetve vannak jatekmodok ahol ki lehet elvezkedni a jatekot szep nyugis tempoban, de a ladder meccsek nem ilyenek, nem erre vannak kitalalva.
persze az más kérdés, hogy - talán beszélhetek a többség nevében - nem is akarjuk. azt nem szabad elfeledni, hogy a ladder rendszer is még csak beta! állítólag az amcsi ezen a téren jobb, ott tényleg a szintednek megfelelõ ellenfelet kapsz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
esélytelen, hogy ilyen idõsen legyen reflexed amivel versenyképes lehetsz a fiatalokkal szemben.
próbáld ki ezt "öregem"
csak aztán nehogy valaki túl gyorsan dobja a kockát és ne tudd leolvasni a számokat 😄😄D
Arab money
nálam 2v2-ben szinte mindig az játszódik le, hogy mindenki techel, aztán jön egy nagy összecsapás (amit elvesztünk, mert Zerg vagyok 😄), aztán ennyi, szóval a másik véglet. persze ez igazán csak nagy pályákon dívik
éppen most játszottam egy jó kis meccset, amiben folyamatosan ment az adok-kapok. nem volt megállás, és a végén odapirítottunk a Protoss-Terran duónak (mindketten Zerg-gel voltunk) \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arab money
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindezt a követhetetlenül gyors very fast sebességfokozaton, mert ugye az a divat.
Azt kell mondjam, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy EZ a statégiai játék akkor kurvára téved, és elég retardált. Ez idegbeteg gyorsasággal rusholás, nem RTS. Lehet hogy valakit motivál az, hogy legközelebb majd 6 helyett 4 és fél perc alatt rusholja le a másikat, nekem hányingerem van az egésztõl. És mégegyszer mondom: Ebben aztán kurvára semmi stratégia meg taktika nincs.
Komolyan mondom, ez a "játék" a Company of Heroes:ToV-nak a cipõfûzõjét se kötheti be. Na az RTS. Ez nem, nagyon nem.
F