StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
story of my life

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
epic facepalm az xp miatt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

holy84
holy.936

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Fpocok
lol. Megérdemelte volna, hogy kikap 😄

antgecc
valaki nevet, valaki játszik...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

😄DDDD

antgecc
Béta észrevétel: Hive-os Hydra speed túl késõ. Hydra pont midgameben használhatatlan, mondjuk late-ben is. Erre raktak neki egy late upgradet. GG

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince of Máté
Roach sereget is szétkapja pár siege tank, 5xös távolságról... Hydrákat még könnyebben mert oda se érnek.

antgecc
Siege tankot nem említeném, mert ugyanannyi lövés kell neki, mintha roachot lõne, ugyanis hydrára nem kap bonust a siege, mivel az light egység. Inkább a FF+Colo ellen tartom továbbra is hasznavehetetlennek.

17k ember nézi a fekete MLG streamet, tök jó 😄

How much can you take,before you snap?

nem is tudtam mi hiányzik még a játékból 😄

Fpocok

Prince of Máté
Jaja, de azzal is elég szar sajnos 😞 100/50 ért 80 hpt??? Hiába sebez sokat ha alig van élettartama és könnyen counterelhetõ... pár hellion vagy tank és annyi az összes hidrának...

antgecc
A hydra speeded 1 éve ki kellett volna adniuk egy patchel. Musthave fejlesztés WoL release óta. Nélküle a hydra totál haszontalan.

Fpocok
Néha hagyd abba kicsit a manóbaszást és nézz körül a neten. És akkor képben leszel 😄

Nekem egyedül a hydralisk upgrade kéne, de erõsen elgondolkodtam ,hogy megvegyem e ezt a részt, de még mindig a NEM en állok 😊 túl drága, és nincs értelme azért a 3-4 órás kampányért...

Prince of Máté
Semmi jóról, a HOTS teljesen felesleges egységekkel van teli, egyikükre se volt szükség, talán a Zerg unitokat még hasznosnak mondanám...

BEAST
mothership core... fegyveres nexus.... mennyi mindenrõl maradtam még le? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wut? 😄

vicces 😄D

Fpocok
Új protoss-cheese taktika 😄DD

TBTPumpa
Nem valószínû. Anno Diablo 3 béta is szeptemberben kezdõdött és mégis 2012. májusa lett mire megjelent. Persze ez "csak" egy kiegészítõ, de akkor sem hinném, hogy 2013 elõtt látni fogjuk a produktumot. Én olyan márciusi/áprilisi dátumra tudok tippelni. Addigra talán elkészülnek a játékkal. Bár addig még az Intro videót is meg fogjuk kapni. Tavaly decemberben a VGA-n a Diablo 3 Intrójával ajándékozták meg a játékostársadalmat, idén szerintem a Heart of the Swarm intrója fog következni... Félkész játékot pedig a Blizzard nem fog kiadni. Teháõt, hogy mindenképp kidobják aztán majd egy rakás patch-csel javítgatják. Ez nem EA. Itt arra törekednek, hogy tökéletesre csiszolják a játékot és csak minimális hibajavítások és balance, illetve néhány újítás/ módosítás lesz majd a patchekben.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szeptember elején kezdõdött a béta, azt mondták az 3-5 hónapig tart, attól függõen hogy milyen hamar sikerül balancet találni multiban. szerintem esélyes hogy kiadják karácsony elõtt, aztán majd jön hozzá egy rakás patch.

Lehet már sokat volt de mostanában nem sokat néztem a totyikot, várható még idén a hots megjelenése?

ha bneten akarsz játszani akkor fel kell rakni a legújabbakat.

Humesz
Köszönöm. Ezt én is megtaláltam késõbb, viszont itt azt kéne tudni, hogy melyik patch-t kell feltenni a játékhoz, amivel mûködik a magyarítás. Nem arról híresek, hogy beleõrülnének a frissítésekbe.

Ezt tudja valaki?
Humesz
Napjainkban ezt a játékot hogy lehet magyarul játszani? 😊
Van valami magyarítás hozzá?

Köszi
ja, elvileg október végéig van eltiltva,szóval kicsit több,mint fél hónap.

de vicces, hogy poénkodásból idáig fajult a dolog 😄

Fpocok
Fogalmam sincs. Ezt dobta ki a google... meg hogy egy hónapra kapta a büntit, azért nem lehet most ott.

ja hogy ez? de ez vagy 2 hete volt már, nem?

Fpocok
"He was joking around with bling on stream and said he abused a 14 year old. Bling was laughing like crazy and SRS (a troll subreddit) went out of control and email EG's sponsors saying he's a pedo."

valaki tudja,hogy mit mûvelt Stephano, amiért felfüggesztették? 😄

Magh
Erre most beindul...

Magh
Asia Finalst tudjátok nézni? Elvileg mennek a meccsek, de nálam csak a logó látszik :S

Fpocok
Nagyon ügyesen használj az új egységeket!

holy84
dehogynem kell 😊
végre lehet valamirõl postolni 😊 😊 😊
nincs béta kulcsom valamivel el kell tölteni a két stream közötti idõt 😊

antgecc
Csak annyit mondtam, hogy nem sajnálom a terrant, amiért nem kapott sokszépjó új egységet. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni 😊

holy84
És ez szerinted elöny ? (btw csak kettõvel van több 😊 )
Protossnak van a legtöbb akkor meg tõle vegyenek el ?
legyen mindenkinek mondjuk fixen pl. 12 egysége tükör counterek azt jónapot, és akkor csak finger skill legyen ? ? ?

antgecc
Így is jelenleg 3 egységgel van többje, mint a zergnek + épület fejlesztések. Annyira nem sajnálom õket...

Szerintem vegyék el ezt is a terrantól, és akkor nekik meg sem kell majd venni a HOTS-ot 😊
holy84
Nekem tetszik ! nem is értem neked miért nem :-P
Bár már régi wm is imba volt ! Proxy factoryval :-) láttam egy két vodot/stremaet ahol mineral linet takaritottak ki vele :-)

antgecc
Hát ez egy vicc.

Prince of Máté
Ez full imba, ekkora mellényúlása még nem volt a blizzardnak 😄
Hát sajnos a helyzet nem azt mutatja, hogy mostanában fog kijönni a HOTS, ilyen balance mellett...

Fpocok
OP. De nem annyira, mint a swarm, elsõre.

ProGabe
Fasza = total imba? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
Fasza lett az új widow mine! <#eljen>

antgecc
Az, hogy kapsz egy virtuális szarosgatyát az arcodba, mert nem sc-zel <#idiota>

Hegi90
nekem a d3 is bejött, ilyenkor mivan? 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

használhatatlan aknát meg transzformer heliont ami nemsokat ér...

antgecc
Ennek fényében a terran kb semmit nem kapott.