34554
  • TBTPumpa
    Raj???
  • Prof William
    Remélem is hogy darkosabb lesz, valamint hogy a Kerrigan bosszúja tényleg beteljesül.

Ezen kívül azt hiszem, majd csak akkor nézek fel ide legközelebb, ha már végigvittem a játékot. Addig is sok szerencsét mindenkinek, és mutassátok meg azoknak a nyamvadt humánoknak, hogy ki itt a RAJ! :)
  • j0nNyKa
    de maga a játék melyik éjfélkor indul?
  • TBTPumpa
    Holnap délelőtt ér ide!
    Vagyis ajánlom neki, hogy ideérjen...
  • j0nNyKa
    öh, ma éjfélkor indul, vagy holnap?
    ide az sc2.hu-s csomag holnap jön
  • TBTPumpa
    Én is belefutottam az első ingame cinematics-ba, de nem részletezném, mások játékát nem cseszem el. Viszont baromi hangulatos jelenet volt! Jöjjön már az a futár, de gyorsan!
  • j0nNyKa
    nem lehetne hagyni úgy 1 hetet a fórumozóknak, hogy maguk is kipróbálják? :)
  • antgecc
    Magyarosított vagy magyar, lényegtelen. Főleg úgy, hogy az eredete még csak nem is angol.
  • TurboX
    már rájöttem:)
  • Cef
    Kezdenek felcsorogni a youtube-ra a végigjátszások, nem bírtam ki hogy bele ne nézzek. Bár próbáltam minél jobban visszafogni magam, 1-2 átvezetőbe és pályába néztem csak bele. Mindenféle spoiler nélkül, a látottak alapján kicsit darkosabb lesz mint a WOL (bár ez várható volt). Kerrigan is érdekes karakter lesz.
  • j0nNyKa
    én nem mennék bele a helyedben, meddő :)
  • TurboX
    a magyartól igen messze van, inkább magyarosított
  • Daell Drow
    Akkor mar nem kell a DVD, csak ki irod belole a kodot a bnet profilodra es mehet a jatek.
  • antgecc
    Mert az egy magyar szó. Hosszú Í-vel írtad, nem? :)
  • TurboX
    aha, akkor a Domíniumot miért nem fordították le?
  • antgecc
    Igen, csak ezeknek a neveknek jelentésük is van, tehát nem véletlen pl. Swarm a neve a Rajnak. A fordítás pedig azoknak készül, akik nem tudnak angolul. Normális esetben, ha a magyar nem tetszik, megveszed az angol nyelvűt és nem sírod tele a fórumokat azzal, hogy ez milyen igénytelen. Holott nem igénytelen, csak szokatlan. Ha igénytelen lenne, akkor az angol is az lenne, ugyanis a szavak jelentése ugyan az.
  • Prof William
    Regisztráltattam és launcher most frissíti magát. Holnap majd csak hazajövök és kezdődhet a móka. :)
  • TurboX
    vannak olyan dolgok amiket jobb eredeti fazonban meghagyni

számold csak össze napi szinten hány angol ill. idegen eredetű szavat/szavakat használsz mert máskülönben hülyén venné ki magát
  • Klemice
    felpeccseltem ja, akkor ha holnap a futár meghozza, beteszem a dvd-t arról még telepít valamit?
  • Prof William
    Javítva: Jim.

Mellesleg külön játéknak szedi le? Vagy csak simán leszed egy csomó új cuccot a SC2 telepítője és főmenüből választható lesz?
  • Prof William
    Reméllem tényleg végigviszi Terran Dominon bukását és Mengsk koponyájával kezében fog rajkodni, és nem tesz úgy mint Juim, aki jték közepétől már nem is akarta annyira megbuktatn9i Arcturust.
  • antgecc
    Te hogy fordítanád, hogy ne legyen "igénytelen"?!
  • Prof William
    Inkább majd holnap este. Magát játékot viszont már beregizem most.
  • j0nNyKa
    hja az a bónusz küldi hogy lődd le
    kerrigan meg simán idézni fog olyanokat? sounds awesome
  • Daell Drow
    Elkepzelheto, de amugy mar a WOL-ban is valamelyik utolso palyan benne van.
  • skinnyman
    A Leviathan amugy az a bazi nagy zerg "anyahajo" ami volt az opening cinematicban? Az tenyleg meg fog jelenni a palyakon is? :)
  • skinnyman
    Nem, egyszeruen nem. Nem fogom elfoglalni a helyem a Raj sziveben :D Nem erdekel ha soha nem nezek a boritora, inkabb fizetek tobbet de ilyen igenytelenseg ne legyen a polcomon.
  • j0nNyKa
    ah kössz
  • Daell Drow
    Nem
  • Daell Drow
    Ha fent van a WOL es hagyod patchelni. akkor mar rega gepeden van a hots.
    Amugy aki kulcsot vett beregelheti es mehet jatszani most is akar. Csak a szervereket kell koreiara allitani, mert ugye ott mar holnap van. :)
  • Ry0K3N
    Én megvettem digital b.neten és most már felpeccseltem az alap WoL. Akkor mást lényegében nem is kell leszedni hozzá?
  • Klemice
    kösz
  • TBTPumpa
    Kiegészítőnél nem szokás... WoW kiegészítőknél sem volt publikus Preload, csak az alapjátékoknál!
  • Cef
    "melyik egység az a harci ördögfióka"

Battle Hellion, (hellion=ördögfióka). A vihar pedig a Tempest akar lenni, szintén vihart/szélvészt jelent magyarul. Elhiszem, hogy az angol után furcsán hangzik, de tényleg ezt jelenti.
  • TurboX
    méghozzá elég durván
  • Klemice
    letölthető installer nincs most??
  • Daell Drow
    Mar most is beregisztralhatod, aztan 11tol lelovik a szervereket 1 orara. es ejfelkor 00:01-tol mar jatszhatsz is vele.
  • j0nNyKa
    legalább Rajok leszünk a Harci Ördögfiókáink segítségével
    egyébként esküszöm komolyan kérdezem: melyik egység az a harci ördögfióka?
    és a Vihar? az a Viper lenne?
  • Prof William
    Mindig is tudtam, hogy Kerrigan nagyon penge, de hogy hamisítatlan Raj lyány azt biza nem is sejtettem. :)

Közben megérkezett kód is. A battleneten csak holnap lehet regisztrálni?

Vagy már ma is van rá lehetőség, úgy hogy játszani, csak holnaptól lehet vele?
  • antgecc
    Ez a fordítása, ez így hangzik magyarul. Ez nevetséges lenne? Ez gáz?