34554
-
Cef #32709 Nekem is megjött. Én is már csak a 4 órát várom :D -
#32708 Nekem is munkahelyre jött :D Én is hasonlóan érzek. -
Zenszkij #32707 Nekem is megjött a gyűjtői, ide a munkahelyemre. Már alig bírok magammal!! Mikor lesz 4 óra? :D:D:D -
#32706 Faszán néz ki. -
#32705 YEEEES!
-
hawkie22 #32704 27 küldi van a singleben, legalábbis a játékban az Archives szerint. -
Cef #32703 Még én sem kaptam meg, de legkésőbb 5-ig ki kell hozniuk. -
Prof William #32702 Lehet tudni, hogy hány küldetés lesz? Itt is 25 mint a Wingsben? -
Ry0K3N #32701 Biomass Effect
spoilerre érzékenyek ne nyissák meg -
#32700 Én is a Konzolok szervizétől rendeltem, de csak nem akar ideérni vele a futár! -
hawkie22 #32699 A single campaign eddig baromira tetszik, zajlanak az események rendesen. Igaz, még csak az elején vagyok, 5. misszió asszem, lehet, hogy már a 6., viszont a fordulat nem nagyon tetszett a 4. küldi előtt. :( -
Cef #32698 Én a Konzolok szervizétől rendeltem, már tegnap küldték az e-mailt hogy ma hozzák. Sajna csak tegnap tudtam újrarakni a WOL-t, a patcheket pedig már nem volt időm végigvárni, úgyhogy nem valószínű, hogy jut idő játékra a mai nap :( -
Ry0K3N #32697 Eddíg a single marha jó, sokkla jobb mint a WoL-é szvsz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most tartok a protoss anyahajó infesztálós misszóba, ezt különösképpen élvezem :D nagyon jó lett -
#32696 tegnap átadták neki, a futárkövető szerint meg már kézbesítésen van -
Whysper #32695 Fú itt a rendelés gomb ,de megvárom milyen lesz a player visszhang aztán veszem meg ha tényleg klassz! -
#32694 Ipon futár??? Szerintem az ma nem fog menni.
Amikor előrendeltem náluk a Heart of the Swarm-ot nekem azt mondta az ügyintéző, hogy csak 12.-én lesz raktáron náluk a játék. A futáros rendeléseket csak 13.-án és 14.-én tudják intézni...
Ezért is mondtam ott vissza. Ma még át tudom venni a cuccot, de holnap/holnapután már macerásabb lenne. -
#32693 Hi.
Győrbe megérkezett az starcraft2hungary -s rendelés.
De sajna melóba vagyok, na majd este. Jó játékot mindenkinek aki teheti, akinek meg még nem érkezett meg, annak kitartást a várakozáshoz. -
#32692 Ki az a béna, aki így nyitja ki dobozt? Jesus... -
sirdond #32691 én inkább őt nézem: http://www.twitch.tv/raelcun -
#32690 ipon futár járt már valakinél miskolcon? -
#32689 Valakinek már meg is érkezett a GLS-től:
-
nikopeti #32688 Sziasztok. Van arra lehetőség,hogy a haveromnak megvegyem ajándékba az alapjátékot a bilzzard profilomon keresztül?? Lehet vak vagyok de nemláttam gift opciót. előre is köszi. sziasztok -
#32687 Elkezdte a Brual végigjátszást... akinek esetleg nincs meg, mint nekem :D
-
Hoz_Hun #32686 Na? Ki vitte már végig? -
Cef #32685 Remélem tényleg jó lesz a sztori, a WOL csalódás volt ezen a szinten.
A szerverek állapotáról lehet tudni valamit? Hogy bírják a startot? -
#32684 A játék vége:
Elvileg Kerrigan és a zergek a magyarországi Parlamentet támadják a játék végén! Raynor és zsoldosai ilyen táblákkal vonulnak: Fityesz monnyonle! -
#32683 Na azt hiszem majd végignézem valakinek a végigjátszását a kampányból. Psy brutalon fogja nyomni, azt hiszem az lesz az. -
#32682 mondjuk ez várható volt, egy blizzard minőségű történetírás úgy, hogy végre karrigen köré építhették.. csakis awesome lehet
lassú a futár :C -
#32681 Úgy látszik igen, és nem értem :D Amúgy úgy hallom a sztory badass. Legalább is páran azt mondják az első 3 küldetés már pörgősebb mint az egész WOL. Nagyon kíváncsi vagyok már. -
#32680 Bal lábbal keltél? Nem érted a viccet :D -
#32679 Húzzál már el innen is. Nem kell a negativitásod ide is. -
#32678 Na miyen lett a teljesen unbalanced kieg? -
#32677 A tegnap letöltött 4-5 gigányi anyag valóban tartalmazza a Heart of the Swarm kiegészítőt!
-
Ry0K3N #32676 Az az első dolgom második misszibóban kattintani a karakterre mint az ökör hogy meghalgassam miket mond
Van ami nem változik sosem. -
#32675 Nem hiszem hogy ez lenne az oka, a videojatekok saccra 90%-at eredeti angol boritoval/leirassal forgalmazzak itthon... Na mind1. -
sirdond #32674 elvileg a magyar fogyasztóvédelmi előírások szerint minden itthon forgalmazott terméken kötelező megadni magyar leírást. gondolom innen jön a fordítás is. de lehet,hogy tévedek. -
#32673 Sehogy nem forditanam, hagynam angolul, ahogy azt eredetileg megalmodtak.
"A fordítás pedig azoknak készül, akik nem tudnak angolul."
Ez sem valid erv sztem, mert maga a jatek igyis-ugyis angol, nemde? Attol, hogy a boritora rairnak olyanokat, hogy "Egesd hamuva az elore nyomulo ellenseget a Harci Ordogfiokaval", magabol a jatekbol, a sztoribol ugyanugy semmit nem fog erteni aki nem tud angolul. Mellesleg aki ezt a jatekot jatsza, az tipikusan tud annyira angolul, hogy nagyjabol ertse hogy mirol van szo. Szerintem joval tobb embert zavar a magyar borito, mint ahanyan tapsolnak hozza (ilyen emberrol meg nem is hallottam). -
#32672 köszi -
#32671 Most ejfelkor, vagyis masfel ora mulva. -
sirdond #32670 új hots carbot animations video
jobb mint a blizzard cinematics