34554
  • Ry0K3N
    mondj akkor egy olyan nem blizzard rts-t ahol valami újat is tudtak kitalálni, vagy akár az elfogadható szintet megüti a story
    mert valahogy semmi más nem jut eszembe :D
  • TBTPumpa
    Lol... Az szép! Honnét rendelted a játékot?
  • FrostBite
    Fél egykor telefonált a futár, hogy bocs majd csak holnap tudom kiszállítani a játékot...
    Nem az első eset, pedig nem is a világ végén lakok.
    Nembaj csütörtöktől szabi, és nyugodtan játszhatok.
  • sirdond
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az hogy semmi újat nem tudnak kitalálni. stukov-ból egy viccet csináltak ezzel a meghal-feléled-megfertőződik-kikúrálják-meghal-felészlesztik-megfertőzödikkel. meg mi az hogy a tal darim egyszer csak jön és elkezdik imádni a létező legnagyobb gonoszt?
    még null sík is van a játékban. és egyáltalán nem vicces.
  • LaposElem
    és miután megmentettük, megint benne lesz a pácban a kövi kiegben megint. :)
  • Ry0K3N
    Na jó ezt megaszontam. Vagyis tömören semmi baj a történettel. WC3 ban is az van megmentjük a kibaszott világot a 128. alkalommal de az nem mindegy hogy jutunk el oda.
  • Ry0K3N
    Szerintem történet semmi baj a történettel. Amúgy melyik diablóban volt érdekfeszítő story? :D
    Minden blizz játékban benne szinte benne van ajókból lesznek gonoszok, gonoszokból meg jók. Csak már ez is lerágott csont.
  • HeadHunter86
    Ja oké. Még jó hogy 1 óra múlva én is nekikezdek, mert félő hogy lassan belefutok valami spoilerba. Ez a kép szerencsére nem mond sokat.
  • HeadHunter86
    Ez melyik játék? Csak nem SC2?
  • sirdond
    ebből is látszik mennyire bugyuta a történet. a blizzard sem olyan már, mint régen volt. ez a d3 sztorinál is látszódott
  • Ry0K3N
    néé egy régi ismerős :D
  • HeadHunter86
    Persze hogy nincs, mivel már kibontottam :D És végiglapoztam. A zenei CD külseje tényleg papír, de belül műanyag tokban van. De szerintem tök lényegtelen és a papír nekem jobban bejön. BTW a Diablo III CE-jében is ilyen volt a zenei CD.
  • LaposElem
    Lehet azért, mert ez csak kiegészítő lemez. Legyen már fél hét.
  • TBTPumpa
    Hasonlít a Diablo 3 CE-hez... Bár összességében nem vagyok a kiadással megelégedve. Főleg, ha azt nézem, hogy a Wings of Liberty CE mennyivel minőségibb lett!
  • Fpocok
    Nem azt mondták, hogy az egérpad 4k-t ér? :D
  • LaposElem
    Ne idegesítsetek már :D Nem jó az egérpad, papírtok, nem elég karton a akarton, nincs fólia... elmegy a kedvem az egésztől mindjárt. Tényleg ennyire siralmas a helyzet? Komolyan kérdem. Dio3 ce -hez képest jobb, hasonló, rosszabb?
  • Zenszkij
    én összességében meg vagyok elégedve vele, ami zavar, hogy az egérpad egy minőség nélküli nyomtatott kacat lett, mindegy munkahelyemre megteszi :D
  • TBTPumpa
    Ezen a képen nincs lefóliázva az ArtBook és az is egy Papírtokos zenei CD!

A műanyagtok az más!
  • HeadHunter86
    Szintén. Én amúgy nagyon sajnálom hogy anno a WOL-ból nem CE-t vettem :(
  • Zenszkij
    Nekem le volt fóliázva azt Art Book és a zenei cd is vékony műanyag tokos. WTF?
  • Különc
    Zerg iránti rasszizmus szagot érzek
  • TBTPumpa
    Viszont fekete pont a kiadónak:
    A Wings of Liberty-nél még le tudták fóliázni az ArtBook-ot, itt pedig már nem sikerült?!
    Az már csak hab a tortán, hogy a WoL-nél a zenei CD műanyagtokos, booklettel ellátott cucc. Itt csak egy papírtokos kiadás (mondjuk a Diablo 3 CE is ilyen).

Amúgy a Heart of the Swarm CE doboza bóvlibb, mint a Wings of Liberty játéké. Az sokkal erősebb kartonból van... Blizzardnál is válság van?
  • TBTPumpa
    Máshonnét rendeltem (Konzolok szervize)... Csak egy A1-es Heart of the Swarm posztert kaptam.
    Pedig nem volt rossz az a bögre és hűtőmágnes!

Sajnos pólóból keveset kaptak, így az már nem jutott nekem.
  • Zenszkij
    bögre hol van? neked nem adtak?
  • Daell Drow
    Szepen mutat a 2 CE igy egyutt.
  • TBTPumpa
    Ide is megérkezett a StarCraft 2 Heart of the Swarm!
    Spoilerbe tettem őket, hogy ne lassítsam más net sebességét!
    A képminőségért bocs, erre voltam képes N97-ttel!

StarCraft 2: Heart of the Swarm Collector's Edition:

StarCraft 2: Wings of Liberty + Heart of the Swarm Collector's Editions:

• Klemice
    meghozta vagy fél órája ide is
  • Zenszkij
    Szeged, DHL 10 órára jött :).
  • Daell Drow
    07:31 Veszprém (HU) kézbesítésre kész, ez az utolso bejegyzes.
  • Hoz_Hun
    Elég csofi ez a banner, lehet le kéne cserélni valami jó kis Kerrigenesre. :)
  • Hoz_Hun
    Én múlt héten voltam így beizgulva a Tomb Raidernél. Amúgy már nekem is szólt az 576, de csak este férek a játékhoz egyébként is.
  • HeadHunter86
    E-mailben amit kaptál, nyomon tudod követni merre jár a csomagod. Ma is, meg tegnap is küldtek.
  • Daell Drow
    Meex dpd futar, zala megye keszthely. Idaig se futar se telefon. :/
  • antgecc
    Nekem is vidékre kihozta 9:00-ra a futár.
  • Cef
    Debrecen. Tartották a menetrendet, tavaly a Diablo 3-mat is 12:45 körül hozta meg ugyan ez a futárszolgálat.
  • HeadHunter86
    Fehérvár, DHL. 11-re itt volt a cégnél.
  • Prof William
    Hajaj én meg majd csak este 8 körül tudok nekilátni 1-2 órácskára.
  • holy84
    én igen ! de én nem házhoz szállítással kértem, van ebédszünetem amit mondván hogy elmentem halat enni szépen kitoltam :P
  • Klemice
    pestiek vagytok mind? :D
  • holy84
    nekem is, és már csak 3óra 45perc :D ! :D