34554
  • Prof William
    Én is az 5-ik pálya után fejeztem be tegnap. Nekem csak kódom volt de még így se tartott sokáig a Swarm letöltése meg patchelés.

Ennyi alapján én jelenleg hangulatosabbnak érzem mint a Libertyt. 1-2 cutscene igazán jóra sikeredett pl amikor...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kerrigan elhatározza hogy a zergek segítségével áll bosszút Jim-ért. Van egy olyan érzésem, hogy lassan ismét ő lesz a Queen.
  • TBTPumpa
    27 pálya összesen, de ebbe a Zerg egységek fejlesztős küldetései is beletartoznak, amik csak pár percesek.
    Amúgy vannak benne Epic jelenetek és hangulatos a játék, de a sztori számomra is csalódás! Valahogy az az érzésem, hogy a fejlesztők vagy nem játszottak az első résszel és a BroodWar-ral vagy csak elfelejtették az abban történteket...

És ehhez még hozzájönnek az igénytelen minőségre tömörített (de mégis EPIC és hangulatos) küldetések közötti átvezetők.
    Az összkép számomra elég vegyes. Viszont Hard fokozaton nehezebbnek tűnik, mint a Wings of Liberty volt. Ott a küldetéseken a másodlagos feladatokat is tudtam teljesíteni, itt pedig már volt néhány olyan pálya, ahol egyszerűen nem tudtam a másodlagos feladatokra koncentrálni. Annak is örültem, ha a fő feladatokat meg tudtam csinálni... WTF? Most én lettem bénább évek alatt, vagy tényleg nehezebb lett a kiegészítő? (ami nem baj)
  • Edorn
    Én tegnap este próbáltam telepíteni még csak az alapjátékot (mert előbb azt szeretném végigjátszani), de mindig leáll hibával. Eljut kb. odáig, ahol már a kiegészítő tartalmát töltené le, de azt írja, hogy nem fér hozzá valamilyen fájlokhoz. És ennyi. Bezárhatom a telepítőt. Ha próbálom folytatni a telepítést, ugyanez a hibaüzenet... Már vagy háromszor kezdtem bele (teljes leszedés és újrakezdés) Víruskeresőt is leállítottam a telepítés idejére, de ugyanaz a hiba.
    [win7 64bit]
  • Cef
    Én is az 5. pályán fejeztem be tegnap. Idáig tetszik a játék, azt kaptam amit vártam. Bár azt már látom, hogy a sztori
    itt se lesz nagy szám, mondjuk a WOL után annyira nem is vártam
    , de azért remélem, hogy fognak még érni meglepetések.
  • riddick1
    sziasztok az achievmentekel mi a helyzet tegnap megcsinaltam a prologust es nem adja be ,kulfoldiek is panaszkodnak mi lehet a hiba vagy megcsinaltak mar?
  • Daell Drow
    En 5ik palyan jarok, szap lassan mindent elolvasvajatszok. Es egyelore fordulatos es bejon nagyon.
    Neked miben csalodas? jatekmenetben vagy tortenetben? Amugy hany palya van?
  • Flamer
    jaja. szerintem is csalodas :\ enis mast vartam. mondjuk ne mtudom mit de azert ezt nem. :o
  • j0nNyKa
    brutálon az alapjáték azért jópár helyen újrakezdős / betöltős volt, ezt meg együltő helyemben végigtoltam :\
    na de nem panaszkodok, kurvajó volt, várós a köv. kieg :)
  • Ry0K3N
    Nem tudom, az alapot nagyon könnyűnek éreztem normálon. Ezt már nem annyira.
  • j0nNyKa
    háát, lehet nem fogja a kezed, de hogy 100x egyszerűbb mint az alapjáték, az tuti
  • gandrus
    Vicces, mert újrakezdtem a hadjáratot, megcsináltam újra az első pályát, és már működött rendesen. :)
  • Ry0K3N
    Jah az nekem is beugrott hogy onnan is vettek az 100%, csak DoW2 2009-es és ott előbb használtak szvsz rts-be ilyet. Na de mindegy lényeg élvezetesek azok a részek akárhonnan is van az ötlet :D
    Brutal majd ezután most nagyon be vagyok rozsdásodva de annak örültem hogy az itteni normál már nem lett annyira kézenfogós normál mint WoL-ben.
    Most úgyis végeztem az egésszel aztán mehet az acsizás majd.
  • gandrus
    Köszi, ezt már én is próbáltam, és úgy tudom folytatni persze, de remélem ezt nem kell eljátszanom minden pálya után. :(
    Hamarosan kiderül.

A videókártya driver frissítést amúgy fórumon olvastam, de az nem segített.
  • Különc
    Azt írja a battle.net faq, hogy fekete képernyőnél alt+f4, indítsd újra és Continue, azután menni fog
  • gandrus
    Nekem az már helyrejött, működik az achi system, helyette van más. Az első pálya után a continue-ra kattintva nem csinál semmit, csak fekete képernyő. Utánanéztem, elvileg a régi videókártya driver hibája, mindjárt kiderül, tényleg így van-e.
  • j0nNyKa
    brutalon kéne játszanod
    egyébként nem DoW2-ből van annak a pályának a vége, hanem
    dio3 act2 főboss
  • Ry0K3N
    Én azt annyira nem mondanám epicnek de mindenképpen évlezetes volt az tény, csak sajnos a DoW2-ben már láthattunk ilyet :D
  • Ry0K3N
    Lol, alapjáték volt fent azt simán felpeccselte az egészet már héfőn. Éjfél után már játszottam vele. Csak annyi kell hozzá hogy a bnet accountodba bepötyögteti az ember a HotS cd kulcsát hogy neked van ilyen és voila. Már játszhatott is az ember.

#32767 akkor azért nem kapok semilyen acsit, csak nekem nem pityeg hogy nincsen acsi O.o már megint elbasztak valamit :D WoL-nél is ez volt
  • j0nNyKa
    13. pálya körüli spoiler:
    GECIMÓD EPIC EZ A GAME &#@&#@#&
    most alakultam át, a 3 leaderrel boss fightolgatok, hát ez.. ez.. ez.. iszonyat epic
  • doggy90
    Nekem a Wings of Liberty CE kellene... : )
  • gandrus
    :D

De azt hiába kapcsoltam ki, akkor is feldobálta... :S
  • j0nNyKa
    hát pedig mindig is options - social - toast noti volt
  • gandrus
    Pár másodpercenként feldobál egy kis ablakot ingame, hogy az achievementek le lettek tiltva, és szól, ha visszaáll. Mindezt egy csipogó hang kíséretében. Ezután ugyanaz az ablak azzal az üzenettel jön fel, hogy az achievementek megint működnek. Nem tudja valaki, hogy le lehet-e tiltani, és ha igen, hol, mert baromi idegesítő? Én egyelőre nem találom, hol lehetne letiltani a notificationst.
  • Fyrex
    hát ez a sztori bakker...

tehát tulajdonképpen eddig 2 játék arra épült hogy jim meg sarah egymásért harcol, majd most a végén intenek egy pát és mindenki megy a dolgára? sokkal többet vártam, nagy csalódás a játék története a WoL után
  • HeadHunter86
    Winreinstallnál én le se szoktam szedni az SC-t. Se a Diablo-t. Telepítés nélkül is teljesen jól működik. Egyszer az életben kell felrakni és ámen.
  • TBTPumpa
    Aki még akarna beszerezni Gyűjtői változatot: StarCraft 2 Heart of the Swarm CE
  • Edorn
    Rákerestem külföldi fórumokon és mindenhol szidják ezért a készítőt, hogy nem volt képes úgy megcsinálni a kiegészítőt, hogy az alapjátékkal frissen lehessen telepíteni mindkettőt. Komolyan nem gondoltak erre a lehetőségre?

Remélem a játék maga már jobb lesz...
  • j0nNyKa
    ráindítasz az alapjátékra, 10 perc alatt felpeccsel, és már játszol is
    grat hogy ez nem jött át magadtól :d
  • Edorn
    Hát csak gratulálni tudok a fejlesztőknek. Leszedtem az alapjátékot és beraktam a kiegészítő dvd-jét, hogy arról telepítsen. Ez csak ~6giga anyagot kezdett letölteni a netről, nem 8-at... Szép, profi munka...
  • Hoz_Hun
    Én is beraktam a HotS DVD-t beutöttem a kódot a battleneten, de úgy látom mintha nem a DVD-ről telepítene... vagy nem tudom mert több száz megát töltöget le.
  • Edorn
    Ó, az felrakja az alapjátékot is?
  • Daell Drow
    Eleve a hots dvd-rol kellett volna kezdeni a telepitest.
  • Edorn
    Én most vettem meg mindkét részt. Felraktam az elsőt. Most éppen frissíti és optimalizálja a játékot, ami ~8giga anyag letöltését jelenti. Azt tippelném, hogy ez a kiegészítő, amit ugyancsak megvettem most és itt van dvd-n.

Nincs rá valami mód, hogy ne kelljen letöltenem, hanem azt is dvd-ről rakja fel? Már ha tényleg az...
  • HeadHunter86
    http://www.gametrailers.com/videos/4viu2h/starcraft--ghost-ghost-story
  • j0nNyKa
    hát ez a... pofádba ugrik a ling +50% attack speeddel, aztán halál után ingyen újraéled a bázison... ez....
  • Ry0K3N
    Nekem is feltűnt de ha nem volt meg az embernek a megfelelő vasa hozzá annak nagyon gányul nézett ki az egész WoL-ben.
  • HeadHunter86
    Bazzz. El se olvastam a kommented, de nekem is csak ez böki a csőröm.
  • HeadHunter86
    Tudjátok nekem mi nem tetszik. Hogy az átvezetők ingame enginnel vannak, viszont videót csináltak belőle és így nincs olyan szép. Kár. Pedig WOL-ban ha ez működött itt miért konvertálták át videóban az amúgy is meglévő átvezetőt.
  • sirdond
    nem azt mondom,hogy a világ legjobb történeteit találták ki minden játékhoz, de azért régebben nem volt olyan,hogy bugyuta dolgokkal rakták tele a sztorit, amivel meghazudtolták a lore-t csak azért,hogy az egész még hosszabb legyen.
  • TBTPumpa
    Hmm... Kicsit igénytelen lett a játék is.
    Néhány küldetés után vagyok és feltűnt, hogy a küldetések közötti átvezetők előre "elkészítettek". Nem valós időben futnak, mint a Wings of Liberty esetében, hanem ezek gameplay videók.

A WoL-nél az átvezetők (nem CGI) a játék motorjával készültek és olyan grafikával és részletességgel futottak, ahogy a beállításokban a grafikát beállítottad.

Itt viszont előre el van intézve a dolog. Sima játékgrafikával futó előre rögzített VIDEÓK 30FPS-sel.
    A gond csak az, hogy egyik-másik ilyen videó bizonyos helyeken pixeles (kockás), ami eléggé illúzióromboló.
    Nem értem, miért kellett így megoldani... Tudom egyszerűbb így elintézni, mint szkriptben megoldani (Wings of Liberty), de volt rá két és fél évük könyörgöm! A Protoss kiegészítőben mi lesz? 640x480-as felbontású AVI-k lesznek majd az átvezetők? Azok szépen fognak kinézni FullHD-s monitoron...

Ennek ellenére a játék piszok hangulatos és élvezetes!