StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Nekem nincs HOTS-om csak olvastam hogy ma patchelik a gamet (igen a replay is benne van) , gondolom azért nincs szerver.

Patch

Fpocok
Ez az új spectator mod patch? Vagy az már van?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince of Máté
patchelik

köszönöm kedves válaszod, megfogadom. Éljen a központi tudat ami benned él ;-)
köszi szépen kimerítõ válaszod. Bízok benne, hogy február vége fele lesz egy összevont akció a 2 részre és akkor beszerezhetem mindkettõt egy csapásra.
HeadHunter86
Nálatok sem megy a HOTS? Karbantartás lenne? Vagy csak nálam nem jó valami.

DarkHorSe

legion kerlek

Swedish people are albino monkeys

Zenszkij
megvette...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rage47
hogy sikerült megoldani?
Sikerült megoldanom a gondot! 😄
Végre újra megy a játék 😄

antgecc
Lényeg a lényeg: nem megy eredetivel 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sziasztok!
Lenne egy gondom.
Mostanában nem játszottam starcraft -al.
Most elindítottam és patcheltem.
A játék elindul, beírom a jelszavam. És nem megy tovább.
Azt írja, hogy a nyelvi csomag nem tetszik neki.
Elvileg ez a patch miatt van.
Mi lehet a baj???
Mit csináljak???
Légyszi segítsetek. Köszi.

TBTPumpa
Magyarítást az eredeti verzióhoz készült annó és ment is vele faszán, csak a Blizz gondolt egyet és az 1.5-ös javítással minden külsõ modifikációt semmisnek vesz a játék. Illetve a Diablo 3 fájlellenõrzõs rendszere is bekerült a StarCraft 2-be. Emiatt nem mûködik a magyarítás és az új verzióra sem lehet átírni a "régi" fordítást. Mert egyrészt nincs hova betenni a lefordított fájlokat, hisz a fájlellenõrzõ rendszer azonnal visszacseréli a módosított fájlokat az eredetire. Külsõ módként pedig már nem megy. Viszont, hogy a magyarítás szervere miért nem mûködik azt én sem tudom. Errõl a fordítás projektvezetõjét kellene megkérdezni, de már lassan 1 éve lesz, hogy utoljára életjelet adott magáról. Viszont a WRZ változathoz van tört 1.4-es javítás és azzal még jól mûködik a magyarítás. Tehát valóban a magyarítás csak tört verzióval játszható...

És annak sem kell aggódnia, akinek esetleg nem tetszett a Wings of Liberty magyarítása, mivel a fent olvasható okokból és a Heart of the Swarm bétája alapján kijelenthetjük, hogy a kiegészítõhöz nem lesz magyarítás, mivel nem fordítható.
Nem lepne meg, ha WRZ sem lenne belõle (mint a Diablo 3 esetében).
Persze aki tud angolul, azt ez nem igazán érdekli, csak sokan vannak akik hadilábon állnak az idegen nyelvvel és szeretnék megérteni a játék történetét. Sajnos a Blizzard ezeket magasról leszarja, mivel ez fõként rajtuk múlik, nem pedig azokon, akik a magyarítást készítették...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

antgecc
Magyarítás csak törthöz van, törttel pedig nem játszunk. És angolul is tudunk, szóval nem tudjuk.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Valamit lehet tudni a magyarítás szerverének állapotáról? mert már jó ideje nem megy
j0nNyKa
ez kurvajó, a koló nem szarral gurigázik <#idiota>

TurboX
<#worship>
vigyázat, nagy méretû kép
link

How much can you take,before you snap?

TurboX
most már tudom mekkora egy battlecruiser 😄
j0nNyKa
hát, egy tuti: én, meg a baráti kör tuti ott lennénk az elsõ sorban

de most komolyan. ha ilyen színvonalú egész estés filmet tudnának csinálni még csak egy közepes történettel szerintem nem lenne olyan ország a világon,ahol nem rekord nézettséggel nyitna az elsõ héten.

király lett mint minden blizz videó 😉

j0nNyKa
ez amúgy egy.. gecijó ötlet
nem volt valami kezdeményezés erre a warcrafttal kapcsolatban?

tényleg kibaszott epic. szerintem blizzard-nak abba kellene hagynia a játékok fejlesztését és inkább a filmiparban újrakezdeni. elõbbiben már úgy is csak az öngólokat rúgják <#hehe>

j0nNyKa
rájöttem hogy többek között a zenékkel érik el hogy ennyire epic videóik legyenek <#eljen>

btw jól érzem, hogy sarah nekiáll hybrideket gyártani?

Fpocok

TBTPumpa
Aztakurva... Ez mekkora videó már. Baromi hangulatos és részletgazdag! Blizzard minõség!!! Az ilyenek miatt nem is bánom, hogy 3 részre szedték szét a hadjáratot, de tényleg! <#idiota>

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Prince of Máté
Hogy lehet ilyen durva grafikát csinálni egy videóba? 😄 Vagy inkább mennyi idõ kell hozzá??? durva...

Fpocok
Aztakurva. Mondjuk blizz mindig is tudott cinematicokat csinálni. A tankok nagyon jól néznek ki, viszont a wilhelm screamért a k*rva anyjukat. Annyira elcsépelt és ahányszor meghallom, hánynom kell.

j0nNyKa
jézusom végig a hideg rázott

TBTPumpa
Nincs infó arról, hogy mikor lesz Preload, vagy hogy a kiegészítõ intróját mikor mutatja meg a Blizzard a nagyközönségnek? <#nyes>

DarkHorSe

torzénj kerlek

DarkHorSe

vájtra kerlek

Rage47
De aki idejár, annak mindnek megvan.
Passz! Aki mostanában szeretné beszerezni, azt lehet érdekelheti.

A bolti árhoz képest 5e-ért igen is olcsónak számít!

Rage47
ezt törölnöm kéne a topikból?
Fpocok
Hát ez aztán tényleg kurva olcsó. A hülyének is megéri

Muki100
Az azért nem kis változtatás, fõleg hogy WoL egységet variáltak meg. Mert szerinted ami a HotS bétában folyik az elmúlt 3-4 hónapban az mind apróbb, kis változtatás? Amikor teljes egységeket törölnek ki mert annyira nem tudnak velük mit kezdeni, és többször megvariálják a spellcasterek teljes repertoárját?

Balance változtatás volt amikor a roachot 1-rõl 2 food egységgé tették. Amit a mothership core meg az oracle kapcsán látunk az nem az, az csak ilyen találomra adunk nekik valamit hátha most majd jól mûködik. Az infestor is kicsit ilyen a WoL béta óta, az overseer meg fõképp.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince of Máté
Itt arról van szó, hogy amit balanszolnak is, azt is szánalmasan csinálják.
Megváltoztatnak valamit, aztán azt még egyszer, majd végül kiveszik a skill-t, mert õk is tudják, hogy elbaszták.
Például Mothership Vortexe, de ott van pl az Oracle, ami már teljesen mást csinál mint pár hónapja.
Ilyen radikális változtatásokra nem volt szükség a WoL-ben, nagyrészt abból állt a balance, hogy dps-t,hp-t és árat módosítottak.

j0nNyKa
oké.
akkor maradjunk annyiban, hogy semmire nem tudsz reagálni, amit írtam, és akkor én se tudok neked, ok?
meddõ vitának érzem, nemcsak mellettem beszélsz el, hanem saját magad mellett is ("a többi unit csak kisebb változtatásokat kapott a balance érdekében." vs "pl. siege mód upgrade nélkül" <- ez mi, ha nem kisebb változtatás a balance érdekében?)

Fpocok
Nyilván lehet valamennyit állítgatni, de ilyen radikális változásokat már nem kéne... fõleg hogy nagyon sok verseny lesz... nem lehet már ilyeneket csinálni.

jazzy
Hányan bétáznak és utána hányan fognak szerinted megjelenés után játszani?

#32304 Meglátjuk mi lesz, én nem bétázok bár van egy kulcsom, annyira nem érdekel, várom a véglegest, akármelyik Blizzard játékot nézzük kiegészítõ után mindig unbalanced egy darabig.
Muki100
Ez rendben is volna, de a HotS-nál elszámították magukat. Ettõl még persze lehet hogy végül még is jó lesz de eddig nagyon rázós az út.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Fpocok
"méginkább élesben"

lol

jazzy
Belsõ teszteken nem lehet rendesen balanceolni, csak open betaban, méginkább élesben. Pár ezer játékos nem biztos, hogy észrevesz / kitalál olyan dolgokat, amiket pár százezer.
Muki100
A WoL készen állt 2010 elejére. Egyedül az infestor spelljeit variálták a bétában, a többi unit csak kisebb változtatásokat kapott a balance érdekében.
Több mint 1 évvel a WoL megjelenése elõtt bejelentették hogy trilógia lesz, vagyis nem hasraütésszerûen fejesztik a HotS-t, hanem elõre tudták, mit tartogatnak a WoL után.

Nem tudom hol itt a hülyeség, te nem érted hogyan dolgozik egy akkora cég mint a Blizzard. A HotS ending cinematicja még 2010 végénkiszivárgott.

Ahhoz képest hogy pont 2 hónap múlva jelenik meg a játék, ilyenekkel kísérleteznek, hogy pl. siege mód upgrade nélkül? Komolytalanok, fõleg ha úgy nézzük hogy a battle.net 0.2 is még jelenleg is csak egy nyomorék kistestvére pl. a Warcraft 3 felületének WoL-ban. Csak ígérgetik, hogy majd jobb lesz ha jön a HotS.
Ilyenekrõl hogy Blizzard Dota már szó sem esik, mivel csendben valószínûleg feladták. A HotS béta alapján csak megpróbálnak rögtönözni valamit, amin lehetõleg minél kevesebben háborodnak fel (de természetesen 40 -ért).

j0nNyKa
itt meg a múlt idõt nem értem, a tempest sajnos eléggé létezõ dolog
tempest. 15 range. baszottnagy damage. buffolt phoenix. voidray. (meg a többiek, msc, oracle, stb.)
jön a broodlord + corruptor ezzel szemben. mi lehet a végeredmény? 😄
én nem tennék túl sok pénzt az air zergre protossal szemben
(roach+hydra+viper viszont imba)