34554
  • foldi6
    így tettem 70nal indulok
  • mindero
    Leírnátok röviden a storyt? Sajna nem lesz időm játszani vele, de azért érdekelne :)
    Köszi
  • Zenszkij
    azért én szabadítanék fel helyet..ki tudja egy 50 gigára merném csak rátolni, de én maximalista vagyok
  • TBTPumpa
    Egyszerűbb megoldás:
    Töröld a StarCraft 2-t a gépedről, majd Battlenetről töltsd le a klienst! Az automatikusan telepíti a Wings of Liberty és Heart of the Swarm legfrissebb változatát. Utána nem fog optimizálni meg mindenféle hülyeséget csinálni. Csak Play és Have fun!
    Legalább is én így oldottam meg... Azóta sincs vele probléma!
    (Amúgy nálam 13,2GB-ot foglal a játék mappája, tehát 20GB-nak elegendőnek kellene lennie!)
  • j0nNyKa
    biztos hogy nem az a baja neki
    valami... fogja
    bár írtad, hogy kikapcsoltad, de az AVG 100% hogy nem segít

egy lehetséges megoldás:
    Hey guys i was having the same issue try deleting your mod folder an starting SC2 again an see if the error comes back up if it dont but the loader is still stuck under the patch notes there is a button that says back click that an see if it starts the loader back up that is how i got mine to work
    a topic, ahonnan ezt bevágtam, van még jópár hasznos hsz, pl. a [URL=http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/6607191971#12]#12-es[/URL]
  • j0nNyKa
    a pályák 90%-án teljesen jó a mass overlord kombó, tekintve hogy karrigenen kívül az égvilágon semmi másra nincs szükséged

a maradék 10% az a pálya, ahol karrigen nem irányítható
  • foldi6
    mennyit hagyja neki 50et?
  • HeadHunter86
    Vagy nem :D
  • foldi6
    20GB van most. szerintem annak elégnek kellene lenni...
  • Zenszkij
    egy egyszerű, de rendkívül hülye ötlet...van elég hely a gépeden???
  • foldi6
    Sajnos a törlés sem hozta meg a kellő eredmény... Még mindig leáll az optimalizálás..ezt pedig nem lehet elhagyni.Írok a BattleNet fórumra, hátha tudnának segíteni.
  • Cef
    Mindent, ami a Starcraft-tal vagy a Blizzarddal kapcsolatos.
    Documents and Settings/All users/Application data (legyen bekapcsolva, hogy mutassa a rejtett fájlokat)
    Meg nézz szét a rendszergazda dokumentumaiban is.
  • foldi6
    Rendszergazdaként is ugyan ez, most telepítem újra, hátha...
    Doc&Setbe melyik fájlokat, könyvtárat kell törölni?
  • Cef
    Még mindig jobb, mint egy mass Overlord combo :D
  • Cef
    Ha egyik megoldás sem segít, megéri felkeresni a Battlenet fórumot is.
  • Andriska86
    Nekem is kiírta. Nálam futott mellette egy 3D-alkalmazás, de azt leállítottam és utána ment.
  • Edorn
    Pont ez a problémám nekem is. Lentebb olvashatod. Amit én még nem próbáltam, hogy rendszergazdaként futtatom (ahogy ma javasolták itt). Előtte ahogy lent is írták, törölj mindent a DocAndSettings-ből is, mert mikor tegnap este én is megpróbáltam újratelepíteni, volt amikor a DocAndSettings-et elfelejtetem törölni és akkor ugyancsak hibát írt ki, csak mást.

Ha sikerülne rendszergazdaként, akkor jelezz már vissza!
  • holy84
    Hát azért nem teljesen pl mass drone tax brutalon lehet nem nyerő :D
  • foldi6
    sziasztok egy kis problémám adódott a S2:Wings of liberty telepítése kapcsán. Ma érkezett meg, feltelepítettem, battle.net-es accounton létezett D3 kapcsán, most csak aktivációs kódot írtam be. Ezután kiírta, hogy első indítás előtt egy tesztet le kell futtatnia, ami 15-60 perc is lehet. Ezt elkezdte, majd 1-2 százaléknál kiírta a következő hiba üzenetet:
    " Please close all other applications, temporarilly deactivate your anti-virus software, and try again. "
    Bezárta mindent, hozzáadtam a kivételekhez az AVG-ben, sőt teljesen kikapcsolta, de még mindig kiírja.
    Ha valaki találkozott már hasonló problémával, kérem segítsen egy-két szóban. Előre is köszönöm
    András
  • Flamer
    jap. ense kapom oket. marmint gondolom a rewardokra gondolsz.
  • antgecc
    Úgy látszik tök mind1 mivel nyomul az emberfia. Massolni kell és csókolom. Vagy még azt se?!
  • Ry0K3N
    Én ling is baneling kombóval vittem végig a kampányt :D
    Nem azért mert ez a jó hanem mert ez volt poén :D
  • Flamer
    a tortenetre gondoltam. :\ nem tetszik a kozepe es a vege. :D marmint arra gondolok amit kerrigan tesz a kozepen (eleje, kozepe) meg a vegere amit csinalnak. :\
    nem vagyok az a nagy sc-s hogy ismerem a tortenetet melyen, szoval engem nem lepett meg az orosz emberke (azt se tudom kiaz, meg mindig :D)
    remelem mindent lezarnak a protos kiegben.
  • TurboX
    ez kész :DDDvéaesdé
  • j0nNyKa
    gecijó :DDDDDDDDD
  • Fpocok
    HOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!

• j0nNyKa
    *egyelőre
    igazából teljesen mind1 mit gyártasz, az utolsó pályán pl. konkrétan nem harcolt a seregem, csak karrigen, ami azért picit gáz :\

igen acsikkal én se foglalkoztam egyelőre, tekintve hogy egy darabot se adott meg tegnap

de legalább most a WoL-lal ellentétben kaptunk egy master archives nevű cuccot, amiben szépen végig lehet tolni az összes pályát újra, acsikra vadászva, nem kell load game és társai

egyébként én csak 68-as szintet értem el a kampány végére, és megkaptam a lvl70 portrét (ghost karrigen)
  • Hoz_Hun
    Jaa, ezem még nincs. Én zerglingeket építek nonstopp. Ócsóó, sok, hamar megvan, és egy kis ráfordítással robbantóssá mutálható. Tömegben meg olyanok mint az elvált feleség... visz mindent. :D
  • holy84
    Nem feltétlen csak a mass muta a durva imba!!!
    Koránt sem vittem még végig, de eddig ha csak nem saját balf***ságom miatt, akkor szinte bármit lemassoltam a move volt (én egyenlőre preferálom pl a roach hydra kombót pár quennel (ugye bár van egy két baba spec képességük) és csak megyek előre a kritikus tömeg elérése után :) ).
    És bár nem vagyok PRO sőt... de WoL se volt egy nagy szám ebből szempontból, igaz azt elsőre nem brutalon hanem hardon vittem végig, de az se jelentett problémát nagyon, brutálon meg annyi volt hogy 2-3 pályán gondolkozni kellett, kicsit oda figyelni azt ennyi. Ott se volt nagyon gond.
    Egy két nehezebb Achi megszerzése néha több fejfájást okozott nekem WoL ban mint végig tolni brutalon.
    És szerintem ez most is így lesz a HotS ban, már most van egy két tippem egy két acsira amivel el leszek jó pár neki futással. Már persze ha nem állna le folyamatosan és beadná őket ha már sikerült megcsinálni egy kettőt első neki futásra (de ez is pont olyan mint anno WoLban).
  • antgecc
    Mutalisk
  • Hoz_Hun
    mutát? Az melyik?
  • j0nNyKa
    meglátjuk a visszajelzéseket, szerintem 100x könnyebb mint az alapjáték
    azért az csúnya, hogy miután kaptam mutát, az összes pályán csak azt gyártottam, és brutálon végigdaráltam egy délután alatt a kampányt :\
  • Edorn
    Programozó/webfejlesztő vagyok, úgyhogy egészen rendben van a gép. Na majd ma este újrapróbálkozom, addig meg próbálok utánajárni az egyéb lehetséges megoldásoknak egyéb fórumokon.
  • Hoz_Hun
    Iszonyat jó lett a játék!
    Még csak a 10. pályán vagyok, de kellemesen csalódtam benne. Végre a pályákon sem ez a hülye csináld időre ezt meg azt, ráadásul Kerrigen is szinte az összes pályán használható volt eddig. Az első választható upgradenál a kis alapszörnynél azt választottam, hogy szinte instant kikeljen és egy gubóból 3 db... ez valami frenetikus. Kiválasztom a lárvákat katt-katt-katt és egy pillanat múlva ott áll a hordám. Mesés!! A sztori meg eszméletlen jó eddig. Imádom Kerrigant! Most emberként jól is néz ki... nem tudom késöbb visszaváltozik-e és nem is biztos hogy akarnám....
  • HeadHunter86
    Ha az sem rakd újra a windows. Nem tudom mennyire tartod karban a rendszered, de laikus felhasználóknál ez megoldja a problémát, mert általában minden sz*rral tele van tömve a rendszer, csak ami éppen kellene az nincs (friss driver, .net 3.5, dx, stb) :)
  • Cef
    Ha ez sem segít nézz szét a Battlenet fórumon, ott találsz további segítséget.
  • Cef
    Ha a rendszergazdakénti indítás után sem megy, akkor menj be a documents and settings/all users/application data-ba és törölj minden Blizzarddal vagy SC-vel kapcsolatos mappát. Ugyan ezt csináld meg a sima dokumentumokban is. Nekem ez oldotta meg a problémát.
  • Zenszkij
    nekem se, de pl a wownál folyamatosan kivágott hibaüzenettel a patchelés, csak rendszergazdaként ment tovább
  • HeadHunter86
    Nem szükséges hozzá szerinte, nekem legalább is nem kellett. Igaz UAC offon van.
  • Zenszkij
    indítsd azt a xart rendszergazdaként