34554
  • hawkie22
    A multiplayer szintlépések milyen előnnyel járnak a rewardokon kívül?
    Amúgy a Matchmaking rendszeren javíthatnának, ma is összekerültem lvl1-esként egy lvl15-ös playerrel, mondanom se kell, ki veszített. :)
  • Zenszkij
    mi a faxt pampogtok, könnyebb mert Zerggel vagyunk
  • j0nNyKa
    szerintem majdnem mindegyik pályára rá lehet húzni a WoL-os megfelelőjét így belegondolva

ami egyedüli újdonság volt, és én speciel rohadtul élveztem: a boss fight-ok
  • Flamer
    ahaha. -> #32857

#32857: (y)

amugy elegge fos lehet ez magyarhanggal. :D most igy belegondoltam es .. :D :DDD

#32863: volt meg tobb ilyen rip field gen? vagy amikor a protost kellett gyakni a jeges bolygon - zombiiirtas?
  • j0nNyKa
    az is nagyon fasza volt, 1 dolog zavart:
    - új terembe érek, seggel odafordulok az enemy-khez, rátenyerelek a w-re, kiírtom a termet, bekajálom a bio-nemtommiket, továbbmegyek a következő terembe
    - repeat until map ends
  • TBTPumpa
    Jah, az tényleg tök fun volt.
    Nekem még a Protoss-os hajó "elfoglalása" tetszett!
  • j0nNyKa
    a hyperionos volt a kedvenc pályám, viccen kívül

egyébként csak nekem tűnt fel, hogy mennyire durván sok átfedés van az alapjáték, meg a kieg kampány pályái között? gondolok itt pl. a "dzsungeles pályán munkással kell elhozni a pálya pontjairól cuccokat a bázisra, miközben ezeket próbálja kiiktatni az ellen", és társai.. :)
  • NovaTerra
    A hyperion-os pálya kb. egy böngészőben játszható játék összetettségével ért fel. És volt több ilyen is. Meg úgy általában az összes pálya pofon egyszerű volt. Amikor nem egy egyenes vonalon kellett végigmenni, akkor jöttek a szokásos klisék. Véd meg ezt x ideig! Akadályozd meg, hogy Y eljusson valahova vagy rombolj le valamit. Azt elismerem, hogy rts-hez jó kampányt nem könnyű írni. De nem erőltették meg magukat. A hangok, a videók viszont szuperek. Szóval nekem bejött, mert engem a történet érdekelt, de mint játék, a single kampány nagyon kevés.
  • narumon
    Ebben viszont akkor az a szomorú, hogy félgőzzel is jobb játékot csinálnak mint bármelyik másik játékfejlesztő? Sőt most is azt mondom, hogy megérte a pénzt mert nagyon jó játék - csak felhívtam a figyelmet a problémákra is. Ha azonban azt nézem, hogy milyen játékokat lehet venni ugyanennyi pénzért akkor meg istenkirálycsászár befektetés az SC-ért 9500 péz. A "konkurencia" ennyiért általában szemetet ad - tisztelet a kivételnek :(
  • j0nNyKa
    hát azért fejlesztették ugye párhuzamosan az alapjátékot is (és ez az ami más cégeknél, más játékoknál alapból nincs meg), illetve az egész bnet rendszert, ui-t, ilyesmiket
    hanganyag is bőven van, azt is fel kellett venni / meg kellett vágni
    videókat megcsinálni (tudom, in game engine-nel, de akkoris anyag, nem is kevés)

szerintem teljesen jogos a 1,5 év (nem 2) fejlesztés, ha azt nézed hogy még tesztelgetni is hány hónap kellett
  • Fpocok
    Minek erőlködjenek, ha vakon megveszik az emberek amúgy is. Mint pl te.
  • narumon
    Noh én is végigtoltam a kampányt. Blizzard minőség, Epic pillanatokkal, nagyon jól összeszedve. Egyszerűen pazar. VISZONT! Szerintem kurva rövid - és ezek után nekem be nem tudják mesélni, hogy mit fejlesztettek rajta ennyi ideig. Motor, stb kész volt - halvány lila dunsztom sincs mi telt benne 2 évig - más cég ennyi idő alatt egy komplett új játékot létrehoz nem pedig mission disk-et (oké kicsit több de akkor is). Ha protoss kampányra most megint 2 évet kell várni? Természetesen azt is megveszem mert WOL és HOTS is nagyon jó játék, de azért kicsit gyorsíthatnának a tempón a srácok.
  • j0nNyKa
    ő úgy értette, hogy magyar hanggal / felirattal nincsen
    az a szar amit belinkeltél, nem magyar változat, hanem magyar borító
  • Prince of Máté
    Van magyar valtozat
  • j0nNyKa
    1 embert az egész világon, de egyébként nyilván nem :)
  • RYO21
    Cseréltem régiót és most eltűnt minden mentésem. Visszalehet ezeket valahogy hozni?
  • Flamer
    van magyar valtozat? vagy az magyar hogy a tok es magyarul van rairva a swarm?
    az erdekell barkit is?
  • Edorn
    Mi a baj a Magyar változattal?
  • skinnyman
    En egyelore varok, nalam elvi kerdesbol nem nagyon jon szoba a magyar. Jelen helyzetben inkabb hajlok arra h 1-2 ezressel dragabban kintol megrendeljem.
  • Prince of Máté
    Előzőt én is magyarba vettem meg, ezt angol változatban akartam, de nem tudom meddig várjak rá...
  • antgecc
    Szerintem sose volt érdemes.
  • Prince of Máté
    Szerintetek érdemes még várni az angol változatra?
  • hawkie22
    Na, vége lett a kampánynak. Sztem baromi jó lett a sztori, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok nagy ismerője a lorenak, a SC1-el anno játszottam ugyan, de utána már a Brood Wars pl. kimaradt.
    Szóval nekem tetszett nagyon a sztori, várós a protoss kampány, remélem, lezárják rendesen az összes kérdést, ami számomra nyitott maradt. :)
    Jöhet az acsivadászat.
  • Klemice
    tanulnom kell, ezért úgy döntöttem gyorsan kipörgetem xd
  • Prof William
    Én a 8-ik küldetésnél járok most. Mindek sietni. :)
  • Hoz_Hun
    koooocka...
  • j0nNyKa
    kész vagyok minden kampányos acsival, bónusz küldetéssel, mindennel
    .. ehhez WoL-ban kellett ~1 hónap...
  • Cef
    Én még ott se.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én még csak most indulok lezúzni a Protoss anyahajót

Ennyiből örülők, hogy kevés időm van játszani, tovább kitart :D
  • TBTPumpa
    Hát ti nagyon siettek a végigjátszással! Én még csak most járok a felénél...

Azon a pályán, amikor Hybrid-eket kell öldösni a laborban.
  • Klemice
    na végigtoltam :D ha lesz időm, akkor nekiesek nehezebb fokozaton, meg összeszedem az acsikat amik kimaradtak
  • Zenszkij
    biztos Jézus keze van a dologban :D
  • Hoz_Hun
    Köszi.
    Azt kapd ki. Elmentem itthonról egy fél órára. Hazajöttem (nem raktam újra a játékot), ráindítottam... ééés ELINDULT!! Gond nélkül! Ez hogy?!
    Na mindegy a lényeg, hogy megy. :)
  • Edorn
    No sikerült felrakni. Töröltem minden sc2-es fájlt a c meghajtóról is (nekem d-n vannak a játékok). Bár ezt eddig is megtettem. Viszont most a battlenet-es mappákat is töröltem, illetve regisztriből pár sc2-es bejegyzést. Ezekután végre sikerült felrakni és elindítani az alapjátékot.
  • j0nNyKa
    te csináltad jól egyébként, amit spoilerbe írtál összeállítást, az rohadtul ideális
    .. lett volna, ha nem lett volna annyira egyszerű az egész, amennyire
    a második részére spoilerben:

bár ultrából nekem jobban tetszett a szanaszét poison-ölő - igaz, nem használtam, csak az evo misszióban

dupla drón szerintem véletlenül sem op, sokkal jobb volt (nekem) a creep tumoros cucc, drónból ugyanúgy 1 perc alatt legyártottam a megfelelő mennyiséget, tumorokat viszont általában a pálya utolsó pillanatáig kellett pakolni

a 3 ultit viszont végig fogom nézni, hogy milyen - én a direkt damage-es "atomot" tettem be, de egyetlen egy alkalommal használtam az utolsó 3 pályán, szimplán mert nem volt rá szükség
  • NovaTerra
    Ha már leírja mindenki mit használt általában, akkor én is. Mutákat teljesen mellőztem.

Roach-roachling mutációval és +3 armorral, Hydralisk-frenzyvel kiegészítve zerglinggel, 3 egy lárvából és ugráló blinggel, ami több egyszeri sebzésre mutálódott. A végén még kiegészítem őket feltámadó ultraliskkel. Ezenkívül dupla drone marhára op. Meg úgy kb. minden. :) Kerrigannél a 40 zerg 5 roach, 5 hydra behívása is elég durva.

Amit sajnálok, hogy például broodmother küldetéseket is adhattak volna. Nem hiszem, hogy olyan marha nehéz lett volna néhány pályát berakni, párbeszédeket felvenni.
    Maga a hangulata nagyon jó a kampánynak. Egy jó rpg nem lenne rossz ebben a világban. Kerrigan szint lépései és egy-két pálya gyakorlatilag így is olyan volt.
  • Rage47
    Használjátok a spoiler taget az alábbiakban leírtak szerint:

http://www.sg.hu/forumhelp.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=400&width=600
  • NovaTerra
    Végigvittem a kampányt brutálon. Meglepően könnyű volt, legalábbis, mintha WoL nehezebb lett volna. A történet hozta kb., amit várni lehetett, nem volt nagyon eredeti, de tetszett. Jók voltak a zerg karakterek és Kerriganből is sikerült jól összerakott karaktert csinálniuk és talán azok is megkedvelik, akik korábban nem tették. A játék motorjával készült videók szerintem nagyon jók lettek, sokkal jobban néztek ki, mint a WoL-ben.
  • Zenszkij
    rakd újra
  • Hoz_Hun
    Segítsetek!
    Tegnap még semmi baja nem volt. Ma be akarok jelentkezni, beütm a passwordot és utánna semmi csak vár. A visszalépésnél láttam megjelent a régióváltás én hülye átnyomtam. Azóta rögtön kilép mikor bejönne az account bejelentkező képernyő. Nem tudok vele mit csinálni!
    Van ötletetek?
  • Különc
    Kár, mondjuk holnap estig nem tudok még vele játszani, de elszomorít hogy steamroll az egész