StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
redditen osztogatták

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

antgecc
pl elõrendeléshez jár

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Holland Kemence
hol kaptad? 😮

Muki100
Kaptam HotS kulcsot, azonnal lejött, hogy mennyire szeretem ezt a játékot, de nagyon elszomorít, hogy 2 évet kellett várni mire a Blizzard méltóztatott egy elfogadható menüt összerakni.
Vagy nagyon gyenge összeesküvést szõttek a HotS-sal, vagy nagyon gyökér embereket alkalmaztak 2010 elõtt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

j0nNyKa
én se hogy nem lehet 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Prince of Máté
nem komolyan gondoltam 😄

Zenszkij
jah hive-al meg upgradelt spire-al pffff

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Prince of Máté
Nem errõl volt szó, hanem arról, hogy overpowered egység.
Counterelni pedig egyszerû, ott van pl a brood lord.

antgecc
Úgy értelmezted? Úgy láttad, hogy ezt mondtam volna? Ha ige, akkor nincs mirõl beszélnünk....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Husky legújabb castjában, a végén pont hellbat one shotolja a lárvákat, aminek ugye van 10-es armorja. Azért azt kicsit már túlzásnak érzem, még ha meg is van a 3-as upgrade.
j0nNyKa
na ez már egy értelmes vélemény <#eljen>

antgecc te meg.. bah. oké, igazad van, gamebreaking op szar a hellbat. semmi counterje nincs, esélytelen megölni. ennyi.

Bétában tudtommal nincsenek régiók. Mindenki egy helyen tolja.
sziasztok! A battle.net accomon elerheto a Sc HOTS beta de csak az Us verzio, a Europe nem, letoltottem azert, de sajnos nem enged belepni Magyarorszagrol. Lehet valahol talani Eu clienst, vagy esetleg valahogy megoldhato, hogy kiprobaljam az US verziot?

Magh
Terrannal nem tudnak mit kezdeni, ez a mostani OP Hellbat ugyanaz, mint anno az MMM: egyszerûen szinte minden egység egy kalap szar, nincs választási és kombinációs lehetõség. Az endgame egységek nem érik meg az árukat, a T "casterek" gyengék, nincs is valódi caster, és a HotS-ban sem kap újat (vö. BW: medic, vessel és ghost vs mai gagyi ghost és sótlan raven). Új egységre és képességekre lenne szükség (pl. a Reaperrel jó úton járnak).

A másik két fajjal fundamentális gondok vannak WoL eleje óta. A tosson azt faragnak, amit akarnak, amíg az egész játéka az FF-re épül. Magyarul a GW egységek halál gyengék (részben a warpin miatt is), és ha a FF jól sikerül, nyered a csatát, ha nem, bukod. Ebbõl lesznek a dögunalmas, copypaste allinek és buildek. Nevetséges. Ezért lett a mostani skytoss olyan, amilyen.

Zergnél meg a creepspeed, larva banking és idióta roach miatt (ezek alapvetõ buffok BW-hoz képest) nem tudják jól belõni az egységeket, gyenge a hydra, ehhez jön a nevetségesen OP infestor, amit emiatt kénytelenek massolni, ráadásul Blizz nem mer hozzányúlni a kedvenc képességeihez, itt épp a fungalhoz (másik ugye a FF), csak toszogatják minor nerfekkel.

Jól látható a HotS streameken, versenyeken, hogy a meta dögunalom, nincs a fajokban szinte semmi potenciál, mert néhány elcseszett, de kõbevésett hülyeség köré kell az egész balancet építeni.

Ami meg szerintem a leggázabb, és ezt mondtam WoL béta elején is, hogy a BW-hoz képest rengeteg idõ (APM) juthatna a valódi mikróra (a makró és seregmozgatás APM igénye rengeteget csökkent), de a vacak és kevés caster és support unit miatt ez mégsem valósul meg, ezért nézõként unalmasak a meccsek. Én speciel a kiegtõl fajonként egy caster és egy support egységet vártam, ezt egyedül a zerg kapta meg két kvázi-OP egység formájában, de alig használják õket. A toss újítások egyszerûen bénák, fõleg a tempest, T meg kap egy sokadik lockdown egységet.

antgecc
Nem teszem. Én nem fórumokat bújok, hanem játszok, illetve napi 1 meccset megnézek. Mindebbõl nem az jött le, hogy menekülnek a népek a terrantól.

A másik: nekem mindegy melyik op, a bajom az, ha bármelyik op. Egyszer már szót emeltem a swarm host opsága ellen is, pedig zerg játékos vagyok. Errevarrjgombot! Te komolyan úgy gondolod, hogy ez a jelenlegi Hellbat teljesen korrekt egység? 100 mineralért, mech és medivac healeli??! Teljesen korrekt....

Swarm host jó egység, csak tudni kell használni. Lényegében olyan, mint egy tank, védeni kell. Roach-hydra páros, overseer, egy-két viper, némi infestor és marha erõs. Igaz 5-6 különbözõ egység kezeléséhet, közben makrozni is, már tényleg skill kell. Szóval a legtöbb embernek nem fog menni. Míg egy hellbat drop valóban bronzban se egy nagy csoda.
Prince of Máté
Na igen, a blinding cloud tényleg erõs, de kell is tenni érte...
Eleve feltechelni hive-ra nem kevés idõ + a viper sem olcsó egység, és a kevés élete miatt pár vikinggal az is könnyen védhetõ.
Nem véletlenül nem látni olyan sok vipert a pro gamingben...

Szerintem a BW-ben a defiler sokkal erõsebb volt, a dark swarm kb 3x akkora területre hatott, és jóval több ideig maradt fent.

gandrus
Kivéve, ha van pár Vipere is. 😊

Szerintem inkább a Blinding Cloudja dúrva. Konkrétan megvakítja a benne lévõ egységeket és csak közvetlen közelre tudnak támadni.
Fpocok
Viper szerintem is erõs. Fõleg, hogy a lesiegelt tankokat is csak úgy kikapja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince of Máté
Viper egy használható egység, csak Hive kell hozzá...
Swarm host pedig pár tankkal teljesen fogható.

gandrus
Nekem videók alapján a Viper és a Swarm Host is elég erõsnek tûnik...

Prince of Máté
Lehet arra fogni, hogy béta, de 1 hónap múlva kint van a teljes 😊 Anno mire kijött a wings of liberty, már elég fasza balansszal rendelkezett, a hots eddig egy rakás szar, csak a single miatt érdemes megvenni.

Azért ez még mindig csak béta, pont ezeknek kell kiüközniük. Egyébként kb., majd a 2. kiegészítõ után két évvel lesz balance. Addig jönnek a patchek szépen, ahogy kell.
Prince of Máté
Nyílván, ha terran lennék egyenesen menekülnék a hellbat és a widow mine használatától, annyira underpowered és használhatatlan unitok.

j0nNyKa
szerintem kezdjük el az op terrán sírást megint, és tartson vagy fél évig, amikor egy picit is hozzáértõ nagyon jól látja, hogy menekülni kell a terrántól kiegben, annyira használhatatlan zsák fos lett 😄

most mondanám, hogy csak nézzél rá pl. a teamliquid fórumokra, de úgysem fogod megtenni.

Holland Kemence
én már hónapokkal ezelõtt megtettem

Fpocok
Megyek is elõrendelni...

A gyógyítást én se értem.
Medivac emergency thrusters lett túl jó képesség. Azonnal felkap mindent és mutalisknél is gyorsabbnak tûnik.

antgecc
És ezt az egyébként factoryból jövõ (tehát mech) op szart még a medivac is healeli!!! Ezmi???! Egyre röhejesebb a Blizz. Már bánom, hogy elõrendeltem.

j0nNyKa
szép játék <#eljen>

Így kellene ezt mech ellen:

Megnéztem pár videót. Lényegében terran 90/-ka hellbat-et erõlteti. Nyilván erõs egység, de aki komolyan játszik, annak meg kell tanulnia kezelni.
Már egy jó ideje nem játszom sc-vel. Zerg a kedven fajom, de még én is tudom, hogy nem ezt kellett volna erõltetnie.
Prince of Máté
Értesz?
100 minerálért OP fos hellbat néven?
20 vagy 24 dmg mindenre földön, ráadásul TERÜLETRE??? és ez 100 minerálért? 😄😄 oké 😄
és azért jó ez a videó, mert ez a Roach sereg szétkapná ezt a mech sereget közelrõl ha nem buffolták volna a hellbatet.

Rage47
hát ez a videó pont rossz példa
j0nNyKa
jogos, hogy nagyon-nagyon ügyes játékos, de azér minimum infestort hozhatott volna párat

DarkHorSe
Psy amugy gmes, nem noob de ezt tuleroltette ennyi 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Zenszkij
ekkora egy noob zerget...istenem, csukott szemmel megverem, mass roachot erõlteti még az endgameben is 😄

Fpocok
Tudjuk, hogy rakás szar a balance, de ez a videó nem bizonyít semmit 😄

DarkHorSe
Szoval terran mech ellen roachon marad es a vegen kikap = "mekkora rakas szar a balance"

ertelek

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Üdv sziasztok. Most pénteken és szombaton 2 magyar verseny is megrendezésre kerül. Szívesen várunk minden jelentkezõt illetve nézõt. A jelentkezésrõl és az élõ adásról itt találtok bõvebb információkat: http://www.starcraft.co.hu/ A verseny pénteken 19 órától szombaton 14 órától kezdõdnek 5-10 perces késés esetleg elõfordul mivel lehetõséget hagyunk a potenciális késõknek is. Aki lemaradt volna az élõ közvetítésrõl az visszanézheti a twich oldalunkon: http://www.twitch.tv/starcraftiicore illetve a döntõket a youtube csatornánkon is megtekinthetitek: http://www.youtube.com/user/TheHunCraft?feature=g-high-u Ezen a héten pénteken Bronz Silver és Gold ligásokat láthatunk majd küzdeni Szombaton pedig Heart of the Swarm béta kulcsal rendelkezõk mindenkinek szabad a nevezés aki úgy érzi ki próbálná magát jelentkezzen illetve aki nem játékos csak szereti a starcraftot jöjjön fel a twich csatornánkra és nézze élõben!
Zenszkij
jó meccsek voltak várjuk a folytatást!

Sikerült Feldobni a Pénteki és Szombati Starcraft II Core Versenyeket. Aki lemaradt róla a döntõket mindenképp érdemes megnézni:
http://www.youtube.com/user/TheHunCraft/videos?view=0
j0nNyKa
ültem és így szinkronban röhögtem velük 😄DD
jaj. hero bane.

j0nNyKa
nem nagyon van magyarázat a történtekre azon kívül, amit a játék ad néhány félmondattal

nova az nova, odab*sz és kész, end of story <#idiota>

és nem, nem jelent meg magyarul az említett könyv, szvsz nem is biztos hogy baj

A hétvégén végigvittem a progit. Marha jó volt, bár az nagyon zavart, hogy 90%-a idõre ment. Csak a legvégén, az utolsó elõtti, meg az azt megelõzõ pályán tudtam normálisan építkezni. Azt a két pályát különösen élveztem. Az utolsó pálya rohadt nehéz volt. Háromszor futottam neki, pedig csak normál fokozaton játszok. El nem tudom képzelni, hogy lehet ezt hardon pláne brutál fokozaton megcsinálni. Le a kalappal akinek sikerült. Így is amikor az artifact 99,9%-ra jutott már nem volt katonai egységem és a zergek ütötték mint állat (Kerrigan-t szerencsére sikerült még elüldöznöm).

Közben kiolvastam a Nova regényt, meg nekiálltam a Ghost Academy-nek és az elsõ részét el is olvastam. Tényleg, a Ghost Academy nem jelent meg magyarul véletlenül? Mert igen jó. Természetesen a játékban Nova pártját fogtam (egyik legjobb pálya) Tosh amúgy sem volt szimpatikus. Aztán jól meglepõdtem, hogy ezek ketten mennyire jóban voltak a Ghost Academy-n. Mi történt, hogy nova végül kinyírja? Oké fél hülye lett Tosh, de Nova nem sokat tökölt a kinyírásával. Pedig a Ghost Academy-ban rendes fickónak tûnik. Úgy tudom a memóriatörlés csak az akadémia elõtti emlékeket törli, vagy kitörölték a társai emléket is? Elég nagy hülyeség lenne, hiszen akkor a tréning egy jó része is eltûnne vele együtt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
fáj a hasam, úgy röhögök

Per Aspera Ad Inferi.

párhuzamosan lenne a magyar és angol stream