StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Ez Kerrigan, csak kölcsönvette Zeratul plazmavágóját! <#idiota>

Valaki már fantáziál a történetrõl:
"És mit szólsz ahhoz az elmélethez, hogy ez valóban két különbözõ Kerrigan? Több erre utaló nyom is van. Leírom egyben az egész elméletet, aztán nyugodtan szóljatok le, ha szerintetek baromság.

Szóval:
Két Kerrigan létezik. Amelyik embernek *néz ki*, az valójában egy Zerg lény, amelyet Kerrigan hozott létre azért, hogy ellenségei azt higyjék, gyõztek, hogy õ átváltozott emberré, és hogy ezért távozzanak Char-ról a Wings of Liberty végén. Ez a terv akkor is jó ötlet, ha bárki úgy dönt, hogy lelövi Kerrigan-t (pl. teszem azt Tychus), mert akkor nem Kerrigan hal meg, csak ez a lény. Mindeközben az igazi Kerrigan-t súlyosan megsebezte a Xel’Naga artifact ( lilás sebeket hagyva az arcán, amik a trailerekben és a dobozképen is jól látszanak ), de sohasem változott emberré. Az elterelés a hamis Kerrigan-el is a sérülés miatt kellett."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Ja várj, Nova szõke 😄 Akkor Kerrigan. Érdekes...

HeadHunter86
Elsõ képen az ott Nova!

TBTPumpa
Nem értem miért nem sikerült beszúrnom a képet...

Kerrigan vs Kerrigan?:

Kerrigan vs Raynor #1:

Kerrigan vs Raynor #2:

Kerrigan vs Zeratul:

TBTPumpa
Kerrigan vs Kerrigan:

Érdekes sztori lesz az biztos.
Gondolom a Xel'Naga ereklye nemcsak az emberi testét adta vissza, hanem valami mást is...
Hisz a videóban említi is Kerrigan, hogy valami sötét erõ van benne.

TBTPumpa
OMG! Ez kurvajó! Baromi hangulatos! Kell! Most azonnal!!!!

Holland Kemence
bazz kajak két hét és megjelenik

HeadHunter86

Aki lemaradt volna.

HeadHunter86
Hát ez odavert! Még úgy is hogy kb. felét már láttuk. 2 hét, és itt a CE-m 😊

elkiabáltam, thx twich

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

TurboX
basszus kirázott a hideg

annak ellenére hogy a legtöbb képkocka már ismert volt😊
most már nekem is de nem akarom elkiabálni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

HeadHunter86
Nekem 720p-ben tökéletes.

na most 480-ba jó 720 laggol mint atom

TurboX
720p-re tegyétek (ahogy írják is)
HeadHunter86
Elején ja, most már kezd jó lenni. Remélem a lényegnél nem fog laggolni.

TurboX
nálam minden ok
másnak is retardált módon laggol?

HeadHunter86
Launch Trailer lesz!!!!

na már van valami 😄

TurboX
chaten már megõrült mindenki😄

no, addig pattogatok egy kis kukoricát
Stream is delayed by technical defficoulities xD
Tipikus blizzard 😄

HeadHunter86
Jött mail Blizzéktõl:

"Tune in tomorrow for the World Premiere of the StarCraft II: Heart of the Swarm “Vengeance” trailer at 12 PM PST, exclusively on Twitch TV./URL]"

nando42
pedig minden eredményem megmaradt, csak átrakott egy másik divizíóba, egy rakat bpoollal. 😄

http://motionpicture42.freeblog.hu/

az érdekes, elméletileg igen csak márciusban van vége

Magyar szervezésõ HoTS verseny: http://www.twitch.tv/starcraftiicore stream és kommentár
nando42
Srácok, az normális, h az új patch után elfejtett a rendszer, s új divízióba rakott? csak márciusban van vége a seassonnek, nem?

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Holland Kemence
már régóta, máshol olcsóbb és a posta is ingyenes

TBTPumpa
StarCraft 2 Heart of the Swarm CE rendelhetõ a CD Galaxistól!

http://cdgalaxis.hu/PC/20534/starcraft-2-kiegeszito-heart-of-the-swarm-collectors-edition.html

j0nNyKa
bétát.

medic helyett meg van medivac, repül, szállít, kiegben turbózik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

De, bétakulcs. Jó az valamire azon kívül, hogy elõbb lehet a multit kipróbálni? Mármint úgy értem, kapok valami pluszt a játékban, ha hozzárendelem a Battlenetes acc.-hoz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TBTPumpa
Az nem a bétakulcs? Az csak multiplayer.
Singleplayer részbõl sose volt publikus béta (semmilyen játéknál)!

DarkHorSe
Igen, tul eros egyseg is szerintem. Multiba plane nem valo. Nagyjabol az egesz kampany brutalon ledaralhato a marine+medic comboval 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ah, nem értem miért. A single playerben nálam mindig alap egység volt a medic. <#rinya>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkHorSe
Medic csak a single player kampanyban van. Mas jatekosok ellen, illetve gep ellen nem hasznalhatod.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Pár napja indítottam egy meccset szigorúan AI ellen (mert amúgy béna vagyok). Terranokkal voltam, de jópár egység nem volt. Pl nem volt medic. Ez miért van, illetve hol lehet ezt állítani, hogy legyen minden egység?

Egy kérdés, pár hete elõrendeltem a HotS-t kaptam hozzá egy kódot. Még nem próbáltam ki, de gondolom az csak a multihoz jó, nem sztori demó?

TBTPumpa
Meg is érkezett a 2.0.4-es gigászi frissítés!

Most már tényleg jöhet a Heart of the Swarm! <#ravasz1>

Fpocok
Lesznek skinek

Parasite Eve 2, best game EVER!

gandrus
Tényleg, de ha nem mondod, nem veszem észre! 😊

Daell Drow
protos observereket kiszurtatok? van 2 is, mindent figyelnek. XD
haha, nagyon király!

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Többszöri nézésre vettem csak észre 0:10nél hogy figyeli õket a creep tumor 😄

Rage47
haha 😄
gandrus
Ez tényleg marha jó! 😊

HeadHunter86
Nagyon jóó 😄

Fpocok
OMG eddigi legjobb 😄DD

j0nNyKa
szerintem ha nagyon kunyizni akarsz, starcraft2.hu -n kerdezz korbe, mi is tobben onnan rendeltuk, es ugye kaptuk melle a betat - volt, aki nem is hasznalta meg fel a kulcsat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Holland Kemence
és hol osztogaqtnak, mert kipróbálnám

elméletileg már "open" beta olyan szinten hogy kell kulcs, de bárkinek osztogatnak