34554
-
#32909 Ez mennyire megbizhato bolt? -
#32908 #32906: nyilvan :)
haha :D peti a probe :D ne adj tanacsokat mert meg leforditjak a kedves csak magyarul tudo jatekosaink :D -
#32907 Egy óriási csavarral 'Peti a probe' nevű okos kis építővel leszünk egész végig. Az elején csak pylonokat dobunk le, meg kristályt bányászunk.
Később leküldenek a bányába (gázért), és eljön az idő, amikor már egy nexust is építhetsz. Izgi lesz ám! :D -
#32906 Igen. StarCraft 2: Legacy of the Void.
Valóban a Protoss-ok köré fog épülni a kiegészítő, de szerintem szerepet kap benne Kerrigan és Raynor is.
Kerrigan azért, mert elvileg csak ő elég erős ahhoz, hogy legyőzze a Xel'naga-kat (A Wings of Liberty-ben kellett "megmenteni"). Raynor pedig amúgy is szeret "együttműködni" a Protoss-okkal. -
#32905 upragetelni???! -
Whysper #32904 Akkro van olyan izgalmas a multi mint a simának akkor jól van fel upragetelem! -
#32903 ha tetszett az alapjáték is, akkor já -
DRFlame #32902 Igen köszi. Elfelejtettem, régen volt :) -
HUmanHunter #32901 az csak egy vízió volt hogy mi lesz ha Kerrigan meghal. -
Whysper #32900 Na milyen a kieg? Tetszik megéri upragatelni? -
DRFlame #32899 Zeratul nem halt meg a WOL utolsó protoss küldetésben? -
Cef #32898 Egyet értek, elég gazdag az univerzum ahhoz, hogy a sztorit bármikor folytatni lehessen, de nem hiszem hogy lesz harmadik rész. Szerintem a következő RTS-ük (már ha lesz), egy teljesen új világban fog játszódni. -
sirdond #32897 hát majd kitalálnak valamit,hogy az nem is úgy volt régen, csak kerrigan álmodta, meg raynor nem is volt szerelmes, őt csak megbabonázták és amúgy ki nem állhatja zeratul-t és vadászik is rá. meg Duran nem halt meg, ismét, és majd a null síkban jól kinyírják azokat a csúnya xel nagakat, akik nem is rosszak, mint végül ki fog derülni. és a starcraft 3-ban ők lesznek a 4. (5.) faj.
vagy is az utóbbi évek blizzardját nézve valami ilyen várható :D
-
#32896 hm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat szereplo azert van boven, lore meg a vilagban... mint egen a csillag, hogy stilusos legyek
igazabol mivel sci-fi, barmikor behozhatnak barmit a story-ba, most ilyen volt pl. a primal zerg
jim meg sarah love story-jabol mar nyilvan sok lenne egy esetleges sc3 alapjaul, ez teny
zeratulrol is tul sok bor lejott mar, de o eleg badess ahhoz, hogy tovabbvigye a lore-t, mint foszereplo
mengsk junior is egyre faszabb karakter, nem csodalkoznek ha o is kinone magat foszereplove
aztan ott van nova
zerg oldalrol ugye van a broodmother, nem 1 meg nem 2 utalas volt ra, hogy karrigen utan o lesz a fo-zerg
protoss oldalrol meg aztan annyi a misztikus, eros szereplo, meg annyit lehet csettintesre behozni, hogy siman lehet korejuk is epiteni a folytatast
en mindenesetre szomoru lennek, ha befejezodne a story, ritka a minosegi cucc manapsag, igazabol a bioware meg a blizzard csinal mar csak normalis story-kat, 1-1 fantasy es sci-fi muvel (starcraft, diablo, dragon age, mass effect)
talan meg az elder scrolls-ok jok, csak ott meg nincs igazabol 1-1 olyan foszereplo, aki ugy hozzank none, mint egy jim vagy egy karrigen -
ZoliJ #32895 igen -
#32894 ez lesz a 2. kieg neve? -
#32893 a legacy of the void nyilvan zeratulrol fog szolni. melyik masik hero-rol szolna? -
#32892 Viszont néhány kérdés felvetődött bennem!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A StarCraft első részének és a BroodWar-nak is a fő "mozgatórugója" a Mengsk iránti bosszú volt.
Most hogy Mengsk-et elintézték mehetnek hőseink a bukott Xel'naga ellen harcolni?
És utána mi lesz? Happy end?
Igazából nem tudom már elképzelni a StarCraft "jövőjét".
Blizzard már Diablo 4-et sem készít, így nem lepne meg, ha már StarCraft 3 sem lenne már. Vagyis lehet, only multiplayer, singleplayer kampány nélkül. A sok koreai kockát úgyis csak a multi érdekli.
Sajnos, aki mellékszereplőket eddig behozott a StarCraft 2 azokat java részt el is intézte. Kire, kikre építenének fel egy esetleges harmadik részt?
Persze Kerrigan "utal rá", hogy az UED flotta bármikor visszatérhet, de számomra agyfasz lenne, ha arról szólna a harmadik rész!
És szerintem Kerrigan-tól vagy Zerathultól búcsúzni is fogunk a következő kiegészítőben (Blizzard manapság előszeretettel nyírja ki a régi szereplőket - lásd: Diablo 3).
Gondolom valakinek fel kell áldoznia majd magát a jó ügy érdekében, és ki más lenne az, mint Kerrigan, akinek így is sok van már a rovásán!
Nem lepődnék meg, ha a Legacy of the Void nemcsak a StarCraft 2 befejező része lenne, hanem az egész StarCraft befejezése...
Gondolom a Blizzard is már valami teljesen újat akar felmutatni. Ők is tudják, hogy örökké folytatásokat nem lehet gyártani!
-
#32891 hubazmeg mar olyan reg volt? emlekeztem hogy nyar, de ugy hogy 1,5 eve nyar, nem 2,5
meh... ok, akkor 2016 -
ZoliJ #32890 szerintem erre is 1,5 évet mondtak, aztán a WoL mégis 2010. júliusában jelent meg, ami akárhogy számolom több mint 2,5 év:) -
#32889 1,5 ev volt, nem ? eleg lesz 2015ig -
ZoliJ #32888 no, kivégezve a kampány. Iszonyúan tetszett, még jobban mint a WoL. Most pedig hibernáltatom magam kb. 2016-ig. -
#32887 mire gondolsz, hogy mire vartunk? -
#32886 Nemrég pörgött le nálam a Heart of the Swarm stáblistája...
Összességében baromi jó kiegészítő és játék volt. A régi expanziós időket idézte, ahol az ember még minőségi kiegészítő lemezeket kapott, nem pedig csak szaros DLC-ket. Egyedül csak az árát sajnálom, mert nagyon magas és így sokakat elriaszthat a vásárlástól. Vérbeli fanoknak ez nem számít!
Baromi izgalmas, hangulatos, fordulatos és érdekes volt a történet!
És végre megtörtént az is, amire már a StarCraft első része óta vártunk!
Nah és a játék zenéi! Amilyen hangulatot képesek teremteni! Wow!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kifejezetten tetszett az a rész, amikor Kerrigan "elverte" Zerathult és a Kerrigan vs Kerrigan átvezető is ütött!
-
#32885 oszinten, ha csak a kampany erdekel, akkor vegulis meg is ertem
mondjuk en pl. az acsi vadaszatot / az erte jaro portrekat is szeretem, az meg online dolog (pl. a ghost kerrigan ikon iszonyat badass - level 70et kell elerni a kampanyban, ergo minden masodlagos kuldetest megcsinalni) -
#32884 Biztosan lesz, de milyen áron? -
#32883 SC2 is volt törtön, simcity is lesz. -
NPite #32882 csak a nagy kiadók tudják ezt megcsinálni a kicsik nem tudnak/akarnak szerver parkot ahhoz tech supportot meg egyebeket üzemeltetni kivéve ha mmo -
#32881 Én nem voksolok emellett a védelem mellett, de sajnos ez van. Csak így lehet jelenleg kijátszani, hogy ne legyen mindenféle tört verzió belőle.
Amúgy sajnos már ügyködtek vele szakik, de annak elindítása baromi macerás és ál-Battlenet account is kell hozzá. Természetesen ezeket idővel bannolni is fogja a Blizz...
Konkrétan egy Starter Edition kell és abban van valamiféle megoldás, hogy a Wings of Liberty hadjáratát felülírjuk a Heart of the Swarm hadjárattal. Így a Heart of the Swarm hadjárat végigjátszható lesz, de butított változatban (nincsenek acsik stb.) -
#32880 Fura, de értheő :) (Ezt pont nem vettem volna meg, ha nincs ilyen védelme ;) ) -
#32879 Az nem a védelem hibája, hanem azé aki jól alábecsülte a szerverszükségletet. -
#32878 ez a mondatod fura lett, de ha kb. jol fejtettem meg: a starcraft az a jatek, aminel szerintem maximalisan ertheto, es elfogadhato, hogy minden a bneten keresztul porog :)
manapsag mar gyorsak is meg stabilak a netek, es mar nem is divat hisztizni az "online vedelem" miatt halisten -
#32877 Így van. Legyen minden single játék mögött ilyen védelem. Kurva jó lesz, lsd Simcity. -
#32876 Megvéve. :) Sok játékot megveszek, de ennél speciel most milyen igaza van azoknak a hasonló védelem mellett voksolnak ;) -
#32875 igen. -
#32874 Nézzétek el nekem a kérddést, de ennek már a Diablo 3-hoz hasonló védelme van (Szerver-Kliens játék a szingle is)? -
#32873 az elsore:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen ezek nekem is feltuntek, de vegulis valamennyire ertheto, egy leviathanra nem tehetnek be ardace jatekgepet, meg tvt :D
de overall valoban picit keves volt az interakcio, jogos
masodikkal kapcsolatban eszembe jutott egy aprosag:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zeratul! csak elokerult megint, es elejtette, hogy bizony neki meg lesz biznisze a protossokkal, lehet, hogy ennek lesz valamifele koze a kov. kiegeszeto story-jahoz
en speciel remelem is, zeratul kurvajo szereplo -
Cef #32872 Én is végigvittem.
Nagyon jó játék lett, remek hangulattal. Bár ahogy korábban is írták sok pályának megvan a WOL-os megfelelője, ettől függetlenül tudtak újat is mutatni, így ez nem zavar. Külön pluszpont az evolúciós küldetésekért, jól bele lettek szőve a játékba. Kiforrottabb lett mint az elődje, ennek ellenére úgy éreztem, hogy a készítők kevesebbet foglalkoztak vele:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rövidebbek lettek az eligazítások, és a Leviathan-on töltött idő is kevesebb mint amit a Hyperion fedélzetén lehetett eltölteni. Kevesebb az olvasnivaló és a helyszín is, emellett hiányzott valami extra, mint pl. a bárban a híradó vagy a Lost Vikings minijáték.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A történet itt sem lett nagy szám, de azért hozta az elvárt szintet. Plusz legalább nem lőtték el azt amit a WOL-ban, hogy végig egy pontos célért harcolunk, majd az utolsó pillanatban amikor végre elérhetnénk kukázzuk az egészet. Ahogy azt várni lehetett a karakterek nem voltak túlbonyolítva, de érdekesebbek voltak mint az előző részben, mintha több mélységet is kaptak volna mint a WOL szereplői. Külön pluszpont Kerriganért, kicsit féltem hogy mit fognak kihozni belőle, de kellemesen csalódtam, jól eltalálták a karakterét. Az átvezetők sokkal epicebbek lettek, sikerült velük rendesen feldobni a sztorit.
Most már csak a következő részre kell várni. A protoss anyahajón maradt brood motherre előre is kíváncsi vagyok, az volt az utolsó mondtata, hogy folytatja azt amiért létrehozták: a protossok írtását. Tuti hogy elő fog kerülni a Legacy of the Void-ban -
#32871 Ha valaki még várna esetleg az angol dobozos verzióra és jó neki a digitális kulcs is, SC2 HOTS akciósan 7000 Ft. Ugyanitt a WOL 4500 Ft... -
#32870 Semmilyen előnnyel nem jár. És nincs azzal gond, hogy két ilyen szintűt összerak. A játékos erejét a liga határozza meg, amiben játszik, nem a szintje.