34554
  • Különc
    Ha neki minden aspektusa tetszett a játéknak az fura, persze szíve joga
  • Hoz_Hun
    Igen ezt én sem értettem. Pedig tényleg ezt mondja.
  • ZoliJ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen, elvileg az. Bár nem egészen értettem, mert Mengsk azt mondta, hogy sose tartana magához közel egy olyan állatot, mint Kerrigan, biztosítás nélkül. Na most Kerrigan utoljára emberként volt közel Mengsk-hez, akkor meg még sehol se volt az artifact, úgyhogy passz.
  • Hoz_Hun
    Nálam egy kicsit az a furcsa, hogy világ életemben bármely játéknál, utáltam a szörnyeket. Mindig mindig emberekkel voltam, ahol lehetett. Alien vs Preadatorban addig eljutottam, hogy kipróbáltam az Alieneket, mert poén volt, de a Predatorokat sosem irányítottam (így aztán végig se vittaem a játékot). Warcraftam sem irányítottam Orkokat (vagy nagyon ritkán muszájból). És így tovább. Viszont valami miatt a Zergeket imádom. Mindig is bejöttek. Szeretem a Terranokat is, de a Zergeket legalább annyira. Kerrigannel vagy ő nélküle, mindig is csíptem őket. Ellenben a Protosokat nem. Ehhez képest az összes StarCraftban becsülettel végigirányítottam őket, de a legkevésbé sem érdekelt mi lesz velük.
    (hmmm.... bár most már a Mass Effect is kivétel. Van jópár faj akikel nagyon szeretek játszani MP-ben. A Qarianokat meg kifejezetten imádom.)
  • Hoz_Hun
    Igen arra gondoltam. Az volt Mengs-nél a végén, ugye?
  • Hoz_Hun
    ÁÁH köszönöm... Isten vagy...
  • TBTPumpa
    Gameplay beállításokban van olyan opció, hogy Menu background. Ott állíthatod, hogy Kerrigan vagy bolgyók legyenek a háttérben. (Kerrigan és Planets néven szerepelnek)
  • TBTPumpa
    Nekem pont a Protoss volt a kedvencem! Anno BroodWar-ban imádtam meg őket!
  • ZoliJ
    Az a Xel'naga artifact és ha visszaemlékszel a WoL utolsó pályájára, nagyszerűen lehetett vele zergeket irtani adott hatósugáron belül.
  • Hoz_Hun
    A StarCraft menü hátteret, lehet állítani? Ez a mostani ahol Sarah Kerrigan áll emberi formában és kicsit bűvészkedik, ez nagyon tetszik. A WoL-os űrhajós repkedős az béna volt, főleg ehhez képet. Valahol be lehet állítani, hogy mindig ez maradjon meg?
  • Hoz_Hun
    Tegnap én is végigvittem. Nekem nagyon tetszett a sztori! Az egész játék sokkal jobban bejött mint a WoL. Nem volt az a töménytelen mennyiségű időre menős pálya (Wol-ban szinte az összes az), tudtam nyugodtan építkezni. Az meg hogy Kerrigan végig (vagy majdnem végig) a pályán volt, külön plussz pont. Imádtam. :)
    Én a végén először azt hittem Mengsk visszaváltoztatja emberré a ketyerével. Mert nekem úgy tünt azaz alien artifact. Nekem is jobban bejött emberként. De ha minden igaz, a ketyere meg van, lehet használni újra, ha eljön az ideje. :)

Kár hogy én a Protosokat ki nem állhatom. A StarCraftban az nekem mindig amolyan szükséges rossz volt. A sztori miatt érdekel mi lesz abban, de amit én akartam SC-ben azt már megkaptam. :)
  • Fpocok
    Akkor nemsokat rtsezhetett...
  • TBTPumpa
    Majd lesz belőle részletesebb bemutató videó formájában.
    Csak a tesztelő srác nem rég végzett a kampánnyal és ez volt az első reakciója Facebookon!

Zolij: +1
  • r4pt0r
    Elég specific volt: legjobb, single, rts. Ebből következik egészében ez jött be neki a legjobban.
  • ZoliJ
    Sokan írtátok itt, hogy Kerrigannek sok van a rovásán, de azért pár dolgot vegyünk figyelembe, innentől spoiler:
    Egyrészt a HotS-ban szereplő Kerrigan nem ugyanaz a Queen of Blades, aki a Starcraft 1 zerg kampányától a Wings of Liberty végéig létezett. Ugyebár a Starcraft zerg kampányának elején alakul át, azonban egészen a protoss kampány végéig az Overmind befolyása alatt áll (amikor is az utóbbi csendben elhalálozik Tassadar segédletével). Ekkor felszabadul a tudata, de az átalakulás során kb. kiöltek belőle minden emberit, plusz arról sem szabad megfeledkezni, hogy az Amon által módosított zergek hozták létre, szóval a cselekedetei és úgy általában a zergek cselekedetei az irtsunk ki mindenkit, olvasszuk az esszenciájukat a zerg fajba, hogy aztán Amon jól bekajálhasson belőle.
    A Xel'naga ereklye hatására azonban ezek a módosítások visszafordultak, nagyrészt újra ember lett, eltűnt Amon befolyása is. Amikor újra Queen of Blades lesz belőle, az egészt saját akaratából történik, másrészt az eredeti, Amon által nem befolyásolt Spawning poolban, így kvázi megőrzi emberi identitását is, ahogy erre a kampány során párszor példát is látunk.

Másrészt a sok megölt ember: a főhősök közül kinek nem szárad a lelkén valami? Raynor? Biztos vagyok benne, hogy jópár Konföderációs, majd Domíniumi katonát megölt, vagy megöletett. Zeratul? Ugyan, csak Aiur teljes bukása és pusztulása írható a számlájára.

Mellesleg ezt Kerrigan el is mondta a protoss csajnak a kampány elején, valami ilyesmi volt: "lehet hogy sokakat megöltem, de végső soron mindketten gyilkosok vagyunk"
  • Különc
    Milyen szempontból? Ez is egy vélemény though csak nem annyira specific
  • TBTPumpa
    Otherworld vélemény:
    "Nem tudom ki hogy van vele, de én most fejeztem be a Heart of the Swarm kampányát, és szerintem ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb singleplayer amit valaha RTSbe raktak."
  • j0nNyKa
    picit spoileres
    agyaltam is ezen, mert ugye ha novanak segitettel (mint mindenki :D), akkor a kiegben valo megjelenesekor ez a teny elo is kerul egy rovidke mondatban (franc se emlekszik konkretan, de jimmel volt egy apro parbeszeduk az tuti)
    a tosh-os verzioban hogy alakul a novas atvezeto video? egyaltaln van? tosh csinal valamit?
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • skinnyman
    Belso boriton: "Mi vagyunk a raj."

Ez ihletett egy kis agymenest
  • edios
    ahhoz, hogy tudj gyártani egységeket (bármit, ami nem épület) kelleni szokott kaja=food=supply.

amíg van elég kaja, addig tetszőlegesen gyárthatsz bármit (ha van hozzá nyersanyag is). ha elfogy a kaja (supply block), akkor kaját kell csinálni (=gyártani supply depot-ot/overlord-ot/pylon-t választott fajtól függően), hogy folytatni tudd a gyártást.
  • nepszter1
    Kezdő nyelvén leírnád légyszíves ?:)
  • edios
    nincs elég supply depot/overlord/pylon, hogy megépítsd a következő egységeidet.
  • nepszter1
    mit takar az a fogalom hogy supply bock ?
  • TBTPumpa
    Az amúgy megvan, hogyha Tosh-nak segítettél és nem Novának a Wings of Liberty-ben (Tosh életben maradt), akkor szerepel a Heart of the Swarm-ban?
    Rajta volt a csávókám a Hyperion-on!
  • j0nNyKa
    ez valoban az egyetlen fontos kerdes
    esetleg novaval egyutt rendezhetnenek valami pucer party-t
  • TBTPumpa
    Viszont: Kerrigan zerg formában teljesen pucér (mindig), amikor visszaváltoztatták emberré, akkor miért kellett ráadni azt a szexi Ghost rucit? Miért nem lehetett hagyni, hogy emberi formában is pucér legyen?
  • TBTPumpa
    Kerrigannak már van szabad akarata. Oda irányítja a Zergeket ahova akarja. Azt gyilkol meg velük, akit csak akar.
    Viszont visszább vett az arcából. A StarCraft BroodWar-ban és a Wings of Liberty-ben sokkal szemetebb volt Kerrigan, mint itt.

A Heart of the Swarm-ban megmutatta, hogy "van szíve" (főleg Jim irányában).

Amikor General Warfield beszél hozzá, akkor sem öleti meg a Terran katonákat, hanem visszahívja a zergeket. Ez hallható a Terran katonáktól. Először nem tudnak kijutni a zergektől, utána pedig már azt mondják, hogy a zergek visszavonulóban vannak. Bár nem értem Kerrigan miért ölte meg Warfield-et, hiszen semmit nem ártott neki. Biztos pipa lett, hogy szóba hozta a Jimmykét!

Illetve a játék végén is, amikor már Kerrigan zerggé változott Valerian kéri tőle, hogy a polgárok hadd menekülhessenek el Korhalról. Kerrigan ebbe is beleegyezett, pedig vártam, hogy csak úgy snassz leredukálja a teljes bolygó lakosságát 0-ra.
    A kampányt lezáró videó viszont badass volt! És végre elintézték azt a rohadék Mengsk-et is!
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Flamer
    megint belfetutottam es megneztem megint az opening cinematic-ot es eszembejutott megintcsak ez a nyelv kerdes hogy egyesek imadjak a magyar dolgokat.. :D
    "i am the swarm" hang alatt ,megjelenne a magyar felirat hogy "en vagyok a raj" vagy netan meg leis szinkronizalna valaki.. :DDD hat 1. hangosan felrogonek hogy WTF 2. sirnek hogy miert kell mindent leforditani. :D
  • edios
    az tényleg kicsit túl szappanoperás lenne, ha folyamatosan változtatná az alakját. az hogy zerg lett belőle.. ok. az, hogy visszaváltoztatták.. lenyelem, mert ember az eredeti formája. de az, hogy utána újra zerg lett már önmagában túlzás. ha onnan újra ember lenne az már nem rontana a helyzeten. :) kettőjük kapcsolatának úgy lehetne happy endje, ha feláldozná a mostani formáját a zerg faj megmentése miatt, így újra ember lenne, és a mérlege is helyreállna picit. passz. nyilván nem erről fog szólni a második kieg (nem harmadik, rosszul írtam az előbb), de azért összefuthatnak a végén a szálak.
  • j0nNyKa
    kecsketejben
  • Különc
    Pont ezt kifogásolják sokan, most éppen youtube videót nézek a Starcraft 1 teljes kampányáról és igazat kell adnom azoknak a fanyalgóknak, kik szerint túlságosan Raynor/Kerrigan központú lett a játék. Habár mindkét karakter játéktörténelmi alapkő, kicsit szűkebbé vált a tere a sztorinak ezáltal, szerintem

Ja és
    Kerrigant vissza a human csapatba, fürödjön meg Hévízen vagy egy kád kecsketejben, és újra ember lesz, bárcsak
  • j0nNyKa
    tekintve hogy mar a HotS elott is milliokat megolt, es ugyanugy osszejonni latszottak, ez pont nem akadaly koztuk
    engem inkabb zavarna az, hogy megint valahogy visszacsinaljak emberi formaba, amikor mar tenyleg nagyon-zerg (ugye a primal zerges "legelso spawning poolban" valo furdes utan)
    meg hat fene tudja, protossos kiegeszito csak ne szoljon mar egy terran meg egy terran/zerg love story-jarol
  • edios
    én is sajnáltam, emberi formában jobban szeretem. valamint ha Jim játékokon és kiegészítőkön keresztül azért harcol, hogy együtt lehessen vele, akkor már én is így érezném kereknek. de a HotS vége valamennyire reménnyel teli ezen a téren, nincs kizárva h a harmadik kiegészítőben történjen valami kettőjük között valamilyen formában. szvsz. persze a sok gyilkosságal nehéz lesz elszámolni, de lehet, hogy zerg formában nincs szabad akarata, vagy az nem számít, vagy hasonló.. azért jim sem ártatlan. majd megmagyarázzák az írók :)
  • Különc
    Én azt akartam, hogy együtt legyen Raynorral, így nekem nem fér bele ez a badass kinézet, az meg hogy milliók/milliárdok haláláért felel, azt valahogy elfelejtjük
  • j0nNyKa
    igen, de
    kurvara badass lett (mint a tortenetben, mind ingame), ugyesen megoldottak, igy nem volt akkora problema
  • Különc
    Én már attól mad lettem nagyon hogy
    Kerrigan újra zerg lett
    hogy mással nem is foglalkoztam végig, csak dühből kitoltam "ezen is túl vagyok" alapon
  • j0nNyKa
    nexusbol tomegesen gyarthatsz petit? op
  • j0nNyKa
    ja hat az nem is kerdes ezek utan, hogy kik/mik lesznek a foszereplok az uj kiegben, a kerdes inkabb az, hogy akarnak-e hagyni lehetoseget egy esetleges folytatasra
    bar
    zeratul elejtette karrigennek, hogy soha tobbet nem talalkoznak, kivancsi vagyok, hogy ez teljesul-e, es ha igen, hogyan