StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
13k volt limited megjelenéskor:
Dragon age, Mass Effect 2, BFBC2 (bár ez nevetséges limitednek)
Szinte az összes sima nem limited pc game 10k alatt indul (Igen a COD6 is 9990 volt).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
reaper fel tud ugrani, viszonylag korán hozható. védelem ezért átjátszható. de komoly kockázat, ha az elején hozod, mert sok gázba kerül és tech lab kell mellé. de ha az ellen nem készül rá, nem derít, akkor bejöhet. stratégia: hozhatod az épületet az ellen bázisánál, és akkor hamarabb ott a reap, és az ellen nem látja a trükköd. jól szedi a parasztot, de a nagy egységek ellen halott. ezért az ellennek mara, queen, vagy stalker simán fogja, többet is. de kicsi ellen halálos, marine, zela, ling, parasztok. gazdaság ellen kell használni, illetve a gránát miatt épületek ellen zseniális, késõbb a játékban ideális az expek ellen is.
ez 1 egység, ami teljesen változtatja a játékot az sc1 hez képest, mind strat szempontból, mind hangulat, mind sebesség szerint. van még sacc25, és még ennyi épület, spell, mapadottság változás. remake, ja.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ööö a Lan party csak pusztában elképzelhetõ? Mert a Lan party az annyi hogy egymás mellett ültök, ezt most is meg lehet csinálni, csak valaki olyanhoz menjetek akinek van egy routere. Mi a cégnél tervezünk most egy ilyen játékot, 1 net azért elbír mindannyiunkat. (nem lehet hogy csak a warez miatt fanyalogsz?)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
amit néha néha félre is értesz. 😉
"Nincs benne attack move, mint a C&CG-ben? Ámbár ott ha nem attack move-val küldöd õket, akkor is viszonozzák a tüzet menet közben, csak nem állnak le ott harcolgatni"
Tehát nem állnak le harcolgatni, ergo menet közben lõnek.
olvass, és értelmezz.
Thx!
Steam: greyfox
Kinõttem már abból a korból, hogy játékokban keressem a kihívást, szórakozásból játszok, epikus történetek megismerése végett és nem vállveregetésért, arra ott az IRL. 😊
Viszont én azt is megértem, ha valakinek fontos a kihívás egy JÁTÉKban csak ne érezze magát ettõl különbnek...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
És bánom. Bánom mert nekiültem és kb 15 óra alatt kitoltam hardon"
Minden játék ennyibe kerül újonnan. Egy COD-ért is elkérnek ennyit pedig abba nem hogy 15 óra de még 8 is nehezen van. Én nem értem ezeket a fanyalgásokat. Igazi SC hangulatot kapunk, tegnap délután kezdtem el játszani és olyan 6-7 pályáig jutottam el. Ha tényleg 26 van benne akkor egy ideig még el leszek vele az tuti. Akik szerintem az ára miatt fanyalognak azok más játékot sem vettek mostanában. Ha így nézzük akkor semmelyik játék nem éri meg a 13e forintot, mégis annyit kérnek érte.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem a normál nehézségi szint a képességeidnek megfelelõ, ha minden pálya elsõre megvan. Ez olyan, mintha multiban minden meccsed megnyernéd. Nem jó ligában lennél.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
üdv,
fanboy😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Akinek nem tetszik, annak nem tetszik. Ennyi. Tudomásul vettük, kész! Nem lehet mindenkinek ugyanolyanok az igényei, se az ízlése. Ezzel semmi gond. Volt akinek az 1. rész is szar volt. De ne itt menjen már a másik gyõzködése oldalakon keresztül! Mert kutyát se!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ugyan már, ez már tényleg kötözködés! Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy csodás kis játék lesz, ha 6-an játszanak egy 3x3 méteres szobában. Oda kell menni partira, ahol van rendes net, ne mondd már, hogy a 2 megabit ma az általános.
Ez pl tök egyéni ízlés. A C&C 3 szerintem az SC2 mellett minden szempontból elbújhat. Áldottam az eget, hogy azt nem vettem meg eredetiben mert elszídtam volna mindenkinek a lába szárát az tuti. Se nem epic, se nem jó, olyan teljesen közepes stratégia amin csak végigrohan az ember utána DEL.
Utolsó 4 pályába kezdek bele én olyan 13 órára tippelem a tiszta játékidõt normalon úgy, hogy minden pálya elsõre megvan. Aki akarja nekimehet nehezebb fokozaton és elnyújthatja 15-16 órára, néhány restarttal mondjuk extrém esetben 20ra, de azért egy játék tiszta játékidejét nem a legnehezebb fokozaton minden pályát 5ször újrakezdve szokás mérni már csak azért se, mert az emberek 99%a nem így játszik velük és becsapás lenne erre hivatkozva a tiszta játékidõ 2-3szorosával reklámozni egy játékot.
Ha meg igen, az illetõvel nem akarok multiban játszani 😊
Írhat nekem aki amit akar a véleményem ettõl nem változik a játék akkor ért volna ennyi pénzt ha mind3 oldal benne van, és ennyi év fejlesztés után ez kevés,a látvány pedig valahol 3 évvel le van maradva de ez lenne a legkevesebb. És igen a lan hiányzik,nem mindenhol (sõt) van rá lehetõség hogy 6-8 gépet felküldjünk a netre,és úgy toljuk egymás mellett,hiába van már szinte mindenhol net csodás kis játék lesz mondjuk egy 2/1-es nettel ha 6-an felmennek...
A vicc egyébként hogy nem azt mondtam hogy szar a játék,mert nekem is bejön,jó. Azt mondtam hogy ez így ebben a formában nem ért ennyi pénzt.És nem ért, a legtöbb pc game megjelenéskor 10k alatt figyel.
Részemrõl befejeztem,a véleményem leírtam,ennyi.
és az az egy, ami tényleg viszonylag szubjektív, még arra "áldásom" is adom, hogy valakinek rövid, bár véleményem szerint akkor rövid, ha rosszul lövi be a nehézséget. de ezt még simán elfogadnám, de a lant, move-ot, és hogy nem új a game, szar a graf. az nem szubjektív, az szimplán téves.
elhúztam vonatot rabolni, hard-on, brutalon lehetetlen😊
Egy a lényeg, mindenki tolerálja a másikat, fogadjuk el a véleményét. Még azt is ha éppen baromságot beszél (szerinted). <#worship>#worship> A békéért harcolni olyan mint a szûzességért b**zni. <#law>#law>
Nem baj ha valakinek tetszik. Örüljön neki. neki is én nekem is bejön, csak az ígéretekhez képest kevés. Ígértek epix multit. Igaz volt. Ígértek sok újítást. Igaz volt. Ígértek epix kampányt. Hazugság volt. ha a szintednek megfelelõ nehézségen viszed, 15 óra alatt kivégzed. persze el lehet nyújtani hogy 10x lenyomsz minden mapot, de ez nem tartozik bele a végigjátszásba. A 30 óra egyszerûen kamu volt. De ettõl minden más jó. Azért vannak páran felháborodva, mert aki csak a beígért epix kampány miatt vette meg az átverve érzi magát.
kandurex igazad volt, nincs miért bocsánatot kérned. csak ez a tulajdonságom erõsen függ attól, van-e rálátásom az adott témára.
ha ezt írná, egy szavam nem lenne:
nem tetszik, nem elég dark-os, túl színes
de hogy leírja hogy nem támadnak az egységek, és hogy nincs lan, meg szar a grafika, ÉS EZ NEM ÚJ JÁTÉK, 80%ban új egységekkel és épületekkel, játékmenettel?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
elmondtad pro-kontra amit szerettél volna és ennyi, lépj tovább és ne akard megmagyarázni neki, hogy te jobban tudod neki jobban tetszik mint õ maga gondolja...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A többi helyen elviselhetõ, de én se értem, hogy miért tartanak mindig szünetet 1-1 megszólaló között egy párbeszédben.
Amikor játékot veszek, ezt a minõséget is meg kell fizetnem.
csúnya szavak nem azért kerülnek bele, hanem mert az életben is így adom elõ. pont ugyanígy, ez enyhe célzás egyeseknek, akik többet engednek maguknak itt, mint az életben tennék (nem a mai adagra gondolok)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Segítek és újra leírom:
Fanboy: akárki ellenvéleményt mond annak nekiesik.
Estem én bárkinek? Nem. Elmondtam a véleményem és egybõl nekiestek? Igen. Köszönöm.😊