StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Ez mindenkiben benne van, különben nem vitázna.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
ha olyan véleményt mondanál ami nem téves, vagy szimpla hülyeség, elfogadnám. ez a fanboy?
pl
- nekem nagyon eszi a memóriát, és sokat tölt.
- a brutal pedig néha lehetetlennek tûnik, a vonatrablást nem hiszem hogy ember meg tudja csinálni.

MJ rulz Pink Team The Only One

ozzz
Nem ez a vélemény. Szerinted pedig aki nem a te véleményedet tükrözi azt ellátod valamien jelzõvel, mert nem tudod vagy inkább nem akarod elfogadni, felfogni, hogy a többségnek miért tetszik a játék és elégedettek vele.

A pénz kérdés pedig, szerintem egy játék sem ér ennyi pénzt, a magyar ember átlag fizetéséhez képest, errõl már volt is itt vita. 😄
De a játék számomra nem csalódás, még úgy sem, hogy kifizettem rá azt az összeget ami szerintem nem fedi a valóságot.

Maga a játék viszont szerintem a jelenlegi legjobb RTS.

Kandurex
csuszi -ba van egy erõs "én látom jobban" adag...ami nem feltétlenül baj, csak ne vigye túlzásba

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

berlinboy6329
Engem tudjátok mi zavar a játékban?Az hogy NAAAAAGGGYYYYOOOOONNN lasan beszélenk..Elmondja vki a szövegét és kb 3-4mp szünet van mielõtt a következõ szöveg jönne.:C

Esküszöm felrakom hardra most már mert ez is negyon könnyû:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
Érdekes, aki meg van elégedve a játékkal, az fanboy. Eddig nem tudtam...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
nem értik.
szar hogy nem lõnek az egységek mozgás közben - attackot kellene hazsnálni.
nincs lan. net van.
rövid. akkor ha az ember semmi kihívást nem tapasztalva végigrohan rajta ha a skill-jénél gyengébbre állítja a gépet.
remake: 80%-os egységváltoztatással, teljesen új játéktechnikával, új sebzéssel, új lehetõségekkel, új mapokkal.
kimaradt valami?😊

ja tényleg, szar a grafika - ha nem veszed fel😊

Jockey
nem értem miért akarod meggyõzni, neki nem jött be ennyi, felejtsük el ezeket a krisztusi kényszereket és nyugodtabb lesz a hangnem is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Akkor talán nem olyan kommenteket kéne írni, mintha mindjárt szétrobbanna a nyaki ütõered harmincX évesen egy játék miatt. 😊

U.I.: attól, hogy csúnya szavakat irkálsz a kommentjeidbe nem lesz nagyobb a hatásuk...
Persze persze és hüpp hüpp,ez akármit mondasz ennyi évnek összehazudott fejlesztés után jó game de kevés.😊
És igen fanboy jaja,akárki ellenvéleményt mond annak nekistek. Ez a fanboy.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bélanéni
Aki ennyi idõ alatt lenyomta a kampányt, biztos többet melózik/küszködik az életben mint ez a gátlástalan pénzéhes Blizzard <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Leviszel 8 gépet egy szobába, ahol van net. Miért ne lenne? Már mindenhol van. Felmentek battlenetre, invite 8 ember, create game és máris "lanoztok"

Lehet röhögni, verni a másiknak a tockost és iszogatni. De szar, hogy nincs lan....

Nagyon hálás lennék ha valaki megszánna egy guest pass keyel.
Ha esetleg akad ilyen ember az írjon egy pü-t.

csuszi
veszi a halál ember. nem kellene hülyeséget beszélni. nem is vagyok ideges, csak nem értem mi a afsznak kell baromságot beszélni.

Hm errõl lemaradtam, de ez a legkisebb gondom volt.

csuszi
ja, ha haverokkal összeülsz egy lanbuliban ott nem lehet felmenni közösen a netre hüpp hüpp? vagy a lan-nak az az értelme hogy hálóban legyenek a gépek? neten keresztül már nem is adja?

a játékhoz meg nem értesz ha ez neked remake vagy pár új egység. lásd korábbi hozzászólásom 3.szor.
fanboy...jaja

csuszi
2 állítás 2 téves.
ez neked pár új egység? alig maradt az 1bõl lásd korábbi hozzászólást. aki szerint ez remake, az nem játszott vele, vagy kurvára nem ért hozzá.
az nem véletlen hogy nem támadnak, attack-ot kellene használni, és azért van benne move ami elhalad benne, mert ez DIREKT ILYEN. szerinted azért maradt benne, mert ablizz elkúrta? nem gondolt rá? vagy rossz feature? elárulom ez néha kell az attackhoz képest. mikroban, egység eltávolítása a harcból, vagy hogy közelebb kerülj az ellenhez attack nélkül stb stb. ahol kellett, ott állítható lásd ghost hogy támadjon vagy ott álljon az enemy mellett.

Látom megy a faboykodás,nem mondtam hogy nem lehet haverokkal tolni...
"eten keresztül jó ha 1-2szer fogom tolni haverokkal"

És igen nincs lan hüpp hüpp,egy lanparti hangulatát sosem fogja hozni az hogy neten keresztül szarozok,nemhiába nem is érdekel annyira a netes game rész.

Hüpphüüüppp,ez ebben a formában ennyi év (szerintem szintén összehazudott) fejlesztés után ennyi pénzért KEVÉS.

bélanéni
Baszki, kurva nehéz a felfogásod, mert antgecc már 2x leírta hogy ez nem így van, és tényleg nem így van. A másik pedig, hogy még a tutorialt sem nyomtad végig, pedig az elég alapszint. Ha "Move"-al jelölsz ki egy célpontot, elmegy az ellenfél mellett, ha "Attack"-al, akkor megáll és lövi az ellent, ha végzett, megy tovább a célpont felé. Ennek a viselkedésnek az ésszerû magyarázata benne foglaltatik antgecc #14279-ében.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ozzz
Lehet, hogy végig kellett volna csinálnod a tréninget. 😄
Van egy olyan gomba ami lenyomása után elküldöd az embereidet, akkor minden egyes kis vagy nagyobb ellenség elõtt megállnak maguktól és addig lövik ameddig él vagy õk élnek, majd ez után mennek tovább és ha megint az utukba akad valaki azt is megtámadják...

Szerintem nincs igazad. Azt miért kellene beleszámolni hogy 1 pályát 3x vagy 4x csinálsz meg? Akkor azt is lehetne mondani hogy 100 órás a kampány. Persze ehhez 10x kell letolni minden pályát. Nem. A 30 óra az minden pálya egyszeri végigvitele, ami végigvisz a teljes kampányon. hangsúlyozom, a game jó, de ez az 1 nap alatt végigvihetõ kapmány 6 év fejlesztési idõvel nagyon gáz. 2004-ben kezdték, 2007-ben jelentették be és most 2010-ben adták ki. És jogosan van felháborodva az, aki a beígért epix kampány miatt vette meg, mert jól kihangsúlyozták anno hogy micsoda sosem látott kampány lesz. És ez átverés mert egy nyúlfaroknyi kis kaland, semmi több. Lehet hogy a multi óriási, de engem nem mozgat. Én a single miatt vettem meg és kár volt.
Nem errõl volt szó pár hozzászólással lejjebb?
Ha a parasztokat attack+move paranccsal küldöd, akkor útközben megtámadják ez ellenséges egységeket. "A" billentyû és bal klikk oda, ahova küldeni akarod õket. De ez már az 1-ben is így volt.
antgecc
De fakk... olyan, mintha fikáznánk pl. a cod6-ot vagy bf2bc-t, magát az egész játékot, csak mert a single rövid vagy akármi. Könyörgöm! Nem arra írták! Nem arról szól! Csak egy extra!

Mondják itt, hogy ahhoz képest, hogy eddig fehlesztették a grafika ilyen meg olyan. Ami itt sokáig tartott az a multi-s balance. Ezt tesztelték Blizzardék, és teszteltük mi, akik bétáztunk.

Még mindig hihetetlen, mennyire a szívedre veszed ezt az egészet. 😄
csuszi
nem volt semmi trükköm, toltam a barrackokat ezerrel. a végén 200-as limiten voltam, és úgy mentem a transport mellett😊 kell fire, medic, marine. bay-ben fejleszd a sebzést. szedd össze a pályán lévõ plusz ásványt is, lehet az hiányzik hogy beinduljon a gazdaság. olyan 5-6 barrackot használtam, 2-3 reactor.

Raynor nevében kell döntést hoznod õ pedig kötve hiszem, hogy olvasta a Nova könyvet. 😊
Jockey
pár mission után úgy gondolom ez egy korrektül összerakott kis gamma, az animok of corse nagyon jók, de nekem az uniqum inkább a helion fedélzete, lehet beszélgetni mindenkivel, egységupgrade stb, ez nekem nagyon tetszik
a küldik is hangulatosak, a grafika rendben van, nekem tetszik az egész, de én igazából aa healion fedélzetén kívûl egetrengetõ újítással tényleg nem találkoztam, gondolom nem is ez volt a cél, hanme a régi sc hangult visszahozása, ezt hozták is 1kis plusszal de ennyi, nem mérföldkõ, én is azt mondom jó remake.
értem ezalatt a single részt, a multit nem próbáltam még, addig míg kampányt végig nem viszem nem is fogom, mert kell a gyakorlás, arrül majd késõbb érdeme snyilatkozni érdemben sztem..
összességében nekem tetszik, ezt nem feljtsük el és torzitsátok el esetlegesen..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nem,egyszerüen én kb 1 hónapja ujra toltam a régi sc-t,és ez szinte semmit õújítást nem hozott a régihez képest a grafika és pár + egység upgrade-en kívül,így sok kihívás nem volt.
Oly annyira hogy még a régi "nemtörõdöm az ellenséggel hogy szarrálõnek csak vonulok" probléma is benne maradt...
Vagyis ha egyszer azt mondod a parasztoknak hogy odamenj akkor a parasztok odamennek és nem érdekli õket ha elmennek egy másik egység mellett,amíg nem adsz attack parancsot...Még akkor sem érdekli õket ha halomra ölik õket...

csuszi
ja és ha nincs benne lan, akkor a haverokkal nem is lehet tolni hüpp-hüpp😊 én azért tegnap játszottam barátommal úgy 15 meccset.

ozzz
Márpedig a multis része teszi ki a játék úgy 70-80%-át és az árának is szerintem. Mert az sokkalta több játékidõt nyújt.

A grafika pedig nagyon jó ultrán. HA ennél jobb lenne az már komoly problémákat okozna a multi játék akadozás mentes menetén.
És nem is ekkora lenne a gépigénye, mert ez egy mai játéknál nem sok.

Sziasztok! Elnézést a zavarásért! A játékban a Challenge = Skirmish ugye?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

csuszi
1-2 egység😊
terra: reaper, marauder, ghost újragondolva, medievac, viking, banshee, raven, thor, helion.
prot: stalker, sentry, immortal, phoenix, void, colo, pylongyártó nem jut eszembe a neve,
zerg: corruptor, infestor, roach, baneling, queen újragondolva, overseer, infested terran újragondolva

egy játékról beszélünk?😊
nem beszélve olyan dolgokról, amik alapvetõen megváltoztatt.ka játékot, mint mule, sebzésrendszer, protnal a turbo az épületre queen lárvája, supply lift és még kb ezer dolog. az sc1 nek annyi köze van a 2-höz hogy ugyanaz a neve eleje. ennyi.

grizzly21
Ezeket nem tudja valaki veletlenul?

mar toltheto egy ideje netrol a jatek, ezt akkor letolthetem tobb gepre is, ha tobben jatszananak vele (nem egyszerre), es ha holnap megjon a jatek akkor a cd-ket nem is kell felhasznalnom, csak annyi kell hogy a cd kulcsot megnezem a dobozban?

A masik kerdes, hogy nyilvan 1 kulcssal csak 1 ember multizhat egyszerre, de single player-es campaign-t sem lehet egyszerre tobben jatszani?

berlinboy6329
Hát normálon nagyon könnyû..Viszont nem tom a hard miben enhezebb..Jobban támad az AI?Taktikusabb?V mi?

Én már nagyon bent járok elvileg,nem is tudom hány küldin vagyok már túl..14-16?

Csak nem tom,h a 30 küldibe a legutolsó kis semmi küldetés is beleszámit-e...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egyértelmû, hogy belefért volna a két másik faj. És egyértelmû, hogy miért nem került bele mégsem.

Pénzlehúzás: egyéni látásmód kérdése. Aki 6+ év múlva is ezzel játszik majd, annak nem hinném, aki jövõhéten a polcra rakja - talán.
Davidus
ti ilyen koreai csodaprók lehettek. én 15 óra alatt 10 küldit csináltam meg😛

V9ykn8_TZL0

antgecc
A single része olyan, mint a fõétel mellé felpakolt családa díszítés. Finom, jól néz ki, de nem arról szól az étel.

Én örülök, hogy egyáltalán kaptunk egy érdekes single-t, iszonyat jó videókkal.

Kit érdekel, hogy 10, 20 v 30 óra alatt tolom végig a single-t? Nem számít, mert még 5-10 évig ezzel fogunk rts-ezni. És azt mondom, megérte a pénzt! Lemegyek a coróba baszki és 1 alkalommal elmegy 10e... ne vicceljetek már... 12e-ért kaptál játékot 2-3-10 évre (azért 2-3, mert utána jönnek a kiegek).

Egy fél kilós steak-et is meg lehet enni 3 perc alatt...
ozzz
Szerintem a másik 2 kieg nagy része is megvan már, nem hinném hogy azokra újabb fejenként 7 évet kéne várni. Szerintem 1 max 1,5 éven belül kijön mind a kettõ. Remélhetõleg kiegészítõ jellegû árral (fele).

A játék hosszának rövidségével nem teljesen értek egyet. Oké, hogy lehetett volna felõlem 100-szor ilyen hosszú is, mert annál jobban örülök neki, de ha valaki az achivmeneket is meg akarja szerezni akkor minimum kétszer kell végigjátszania minden pályát, de sok esetében van ez 3-4 alkalom is. Ezt is bele kell számítani a játékidõbe.
Mert a játékidõ nem csak az egyszeri végigjátszást jelenti, hanem ameddig játszol vele azt.

Te milyen fokozaton vitted végig és mennyi achivment szereztél meg?

csuszi
értem, tehát úgy kellene játékot készíteni, hogy könnyû fokozaton is napokig tartson? könyörgöm ha könnyûre állítanám akkor csak az lenne a kérdés hogy vesztek e szinte egységet? ez lenne számodra a normális?
amúgy brutal fokozaton 7 nél járok, tegnap óta. biztos béna vagyok, de bétában platinaban voltam, azért annyira balfasz nem lehetek😉
és leszarom hogy valaki könnyû fokozaton nyomja, de az a bénáknak van berakva, és egy közepes vagy jó játékos ne csodálkozzon ha ezért végigszalad rajta. talán a játéktudásának megfelelõ szintet kellene breakni? hopp mekkora logika, talán nem azért vannak szintek, hogy mindenki jól szórakozzon? ha neki ez abból áll, hogy semmi kihívást nem tapasztalva végigrohan a játékon, talán ne fanyalogjon azon hogy rövid a játék. ez nem mozi, talán küzdeni is kellene. arra ne gondolj, hogy a te logikád a téves, isten ments.

Kandurex
kiütöttél <#alien>

Részemrõl 12500-at fizettem a játékért.
És bánom. Bánom mert nekiültem és kb 15 óra alatt kitoltam hardon (persze nincs minden összeszedve,de ez nem is érdekel ha mindent összeszednék még egy szaors 4-5 órás játékot is el lehet nyújtani 20 órákig)--> a 30 óra gameplay ha a single-t nézem kamu volt.

Bánom mert ennyi év fejlesztés után többet vártam egy mezei grafika (ami ráadásul mégcsak nemis az a "hübazeg") és 1-2 plusz egység update-nél.

Bánom,mert beigazolódott az hogy egy oldal kijátszása szinte semmivel sem hosszabb mint egy olyan stratégiai játék kijátszása amiben 3 oldal van és abból 1-et kitolunk...

Bánom mert igaza volt azoknak akik megvárják hogy kiadjanak valamikor egy 3in1 pakkot értelmes áron,amiben benne van az összes oldal, a játék úgy ért volna 12500ft-ot.

Persze ott a netes játék és a skirmish.
A netes játék abszolút nem érdekel neten keresztül jó ha 1-2szer fogom tolni haverokkal. Lanpartin jólenne a game,de lan nincs.
A skirmish mód pedig abszolút nem motivál.

A játék nálam erõs 8/10. 8,mert nem olyan hosszú mint amennyit hazudtak, a látványában nincs semmi extra amit az elmúlt 3-4 évben nem láttam (és ez kicsit nevetséges ilyen hosszú fejlesztés után), nincs lan lehetõség, és úgy általában tényleg többet vártam 10 év után...Ezt ebben a formában kb 3 éve kellett volna kiadni,akkor nagyot szólhatott volna. Egyébiránt nem is értem mi tartott ennyi ideig, ennél jóval nagyobb volumenû játékok készülnek el fel ennyi idõ alatt...
Aki hozzám hasonlóan nem fog sokat multizni,és csak a sztori érdekli,javaslom ne adjon ki érte 12-13 pénzt,nem éri meg..

csuszi
ez nem minõségi??😊 akkor mi a fasz az?
és nem vagyok elfogult, mert a cod-ot ugyanannyira szerettem és az utsó nem a szívem csücske. ez se lenne, ha szar lenne, de baszki a single oltári király, HOSSZÚ, és minõségi.
a multit le se írom.

antgecc
Hát én ezt sose fogom megérteni. Mégis mit vártatok mi lesz ebben a játékban? Valami húúúdeüberdurva csodát vártatok?? Még azt se mondanám, hogy ez a game hype-olva volt. Mert maga az elsõ rész önmagában egy csoda, ha a többi játékhoz viszonyítjuk. És ez a második rész, az elsõ méltó utóda. Ez Starcraft 2 és nem valami egyedi project.

Kijött a játék és kiderült, hogy ez is "csak" egy játék. Mit vártatok?

Hogyhogy, csak egy faj kampánya van benne? Melyik? Nem igazán követtem a híreket, a többit valamikor késõbb fogják kiadni, vagy hogyan lesz?

"amúgy szerintem kurvajó game, most végeztem single-vel, és hát hmm.... fincsiiiiiiiiii"

Na hát ez az én nagy bajom. Tegnap jelent meg. Ez a kampány minden csak nem epic. A single része hangulatos, de egy cnc3 sokkal epicebb ennél. Egy nagyon rövid kis valami 1 fajjal. Ha ugyanennyit beletettek volna a másik két fajból akkor oké. De ez pénzlehúzás még ha nem is szeretitek ezt olvasni. Nem fért bele a fejlesztési idõbe a másik két faj kampánya? Mégis egy 1 nap alatt végigjátszható kampányt meddig tart megcsinálni?
antgecc
Egyértelmû. De ki beszélt errõl? Itt arról volt szó, hogy (idézem) "egységek mozgása közben nem viszonozzák a tüzet". Úgy érti emberük: kiküld egy tucat marint X pontra és akikkel út közben találkozik nem támadja meg. Azért nem, mert move-al küldi és nem attack-al.

Olvass, értelmezz és csak utána vitázz.

greyfox
Még egyszer mondom.
Mozgás közben nem lõnek.
Vagy attack van, vagy move.

Steam: greyfox

Kandurex
mondjuk úgy, hogy egy jól sikerült remake -et tettek le az asztalra, egyébként nem hiszem, hogy 7 évig készült volna a játék, annyi idõ alatt, ennyi jó fejlesztõvel, dömperrel tolt pénz mennyiséggel, nagyságrendekkel színvonalasabb játékot lehetett volna összehozni

...remélem a Diablo 3 grandiózusabb lesz...

antgecc
De lõnek. ha jobb klikkel küldöd õket, akkor nem lõnek. Ha A gomb + balklikkel, akkor mindenkit megtámadnak, akivel útközben találkoznak.

És mielött valaki morcizna, hogy ez így szar, elmondom, hogy nem szar, ugyanis sok esetben hátrány, ha megállnak az egységeid harcolgatni a pálya közepén, mikor te azt várnád, hogy gyorsan érjék el a célpontot.