StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace. There is only WAR!
http://www.youtube.com/watch?v=1lN64G2ha0I
Egyébként annál a résznél, mikor választani kell, hogy mi legyen a kolóniával változnak valamiben az utána levõ küldetések?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tatyla: Ámen...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem, olyan mint egy többórás sakk döntõ.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ACER Aspire 5738ZG
én játszottam az elsõ résszel is söt még a warcraft 1 el is és az volt a bajom hogy lassan vágja a fát a paraszt mert lassú a gépem.
dehát azok élmények voltak akkor gyerek fejjel. nemlehet azokat a emlékeket visszahozni, meg a lelkesedés sem az már mint régen. igy aztán nefikázza itt senki hogy mi volt régen, mert aki játszott vele anno az már felnõtt. mások lettek az igények is😄
visszatérve a kérdésemre, szoval a multija olyan mint a c&c4 ilyen épitkezzél 2 perc alatt és rohand le az ellenfeled?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
sokan csodát vártak, és "csak" egy játékot kaptak
ez van manapság, sokan nem tudjál kezelni a hype-ot
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ehhez nem lehet mit hozzáfûzni. A valaha kiadott legszínvonalasabb PC játék volt. Egyébként az ilyen kommentek miatt nem lehet adni mások véleményére. Ki kell próbálni személyesen.
nekem is tetszik amugy a jatek, grafika szuper, hangok es zenek talan jobbak is lettek mint az elsonel(pedig nagyon feltem elbasszak), jatekelmeny rohadtjo, fejlesztgetesek, research nagyon tetszik. mondom en csak a storyban velek hianyossagokat felfedezni, de igazabol a storyt majd a 3. campaign egeszeben kene csak biralni.
Rájöttem hogy az utolsó blizzard játék amivel tényleg sokat játszottam az a warcraft 2. volt. A 3 csalódás a WOW meg nem az én világom. Talán a diabló 3 majd kárpótol.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi értelme a sajtós teszteknek, egyik se objektív.
12 éve még nem volt nagy cég a Blizzard, le is húzták a starcraft elsõ részét a sajtóban, tisztelet a kivételnek, pedig minden gamer tudta jól, hogy kultuszjáték született, hogy ilyen zseniális terméket még nem produkált a játékipar.
Most pedig pont fordított a helyzet, a Blizzardot most épp imádja a média, borítékolható volt a 95% feletti átlagértékelés, de a felhasználói elégedettség most határozottan ez alatt csücsül.
Egy dolog nem változott 12 év alatt, hogy a "szakmai" tesztek továbbra se vehetõek komolyan.
Nagyon megmaradt bennem, hogy valamelyik magyar játékújság nagyon jó százalékot adott a zseniális diablo 2 kiegészítõre aztán a következõ számban megjelent egy helyesbítés, amiben leírták, hogy hülyék voltak, mert a játék nem is olyan jó és leértékelték vagy 20%kal. Röhögött is rajtuk és az egész "szakmán" az ország.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy ilyen színvonalú játékkal mondjuk az fps piacon labdába se rúgna a blizzard.
De:
- ez a 3 videó tényleg szinte semmit, nem igaz, hogy csak ennyire volt pénzük, ezt nem hiszem el.
- a chattel nem tudom mi a tökömet szarakodnak ennyit, annak is már az elején benne kellett volna legyen.
Mindenesetre még ígyis az RTS-ek legjobbja (nem sok a konkurencia 😄)...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
semmi sincs , nem halunk bele a chat hiányba.
Civet és a Total wart nagyon szeretem de semmi köze az RTS ez egy körökre osztott stratégiának.
El se tudom képzelni milyen lehe t Brutálon (vagy Insane-en?)
Milyen RTShez akarjátok hasonlítani amúgy a játékot? Az RTS mûfaj többé-kevésbé halott, nem jelennek meg igényes, nagy költségvetésû darabok.
Ami mégis, az viszont nagyon jó, lásd Total War-ok. Hamarosan jön az új Civilization és arra is kiváncsi vagyok.
A multiplayerben az egyetlen jó dolog ez a ligarendszer, tetszik, de akkor se bocsátható meg, hogy teljesen alapvetõ, a korábbi játékaikban is szereplõ dolgok kimaradtak. 12 év fejlesztés nem volt elég arra, hogy chatet tegyenek be, de majd jön egy késõbbi patchben??? Mivan????
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord