StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm jólehet :d

nr1ranger
Oké, köszi a gyors reagálásokat, csak már unatkozom és tolnám 😛

There is no peace. There is only WAR!

JA bele dobnák elötted egy ipari húsdarálóba 😄😄

Ezt valaki észrevette?
http://www.youtube.com/watch?v=1lN64G2ha0I
Egyébként annál a résznél, mikor választani kell, hogy mi legyen a kolóniával változnak valamiben az utána levõ küldetések?
Sheltem
Én igazából azt sem bánom ha jövõ héten jön. Azért viszont imádkozok, hogy sérülésmentes legyen 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Dettó. Nekemis aznap vonták és aznap feladták (bár azóta sem értem, hogy vasárnap hogyan adják fel...).

Tatyla: Ámen...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tatyla
holnap fog neked is mint nekem ,mivel kedden adták fel

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nr1ranger
Vasárnap délután, és rögtön vonták is a pénzt meg jött a mail hogy feladták a küldeményt

nr1ranger
bocsi nem válasznak ment bagoly81-nek, hanem csak úgy

Sheltem
Én vasárnap rendeltem és sajnos még nem jött ma meg. Mikor rendelted meg?

Sheltem
" a multija olyan mint a c&c4 ilyen épitkezzél 2 perc alatt és rohand le az ellenfeled?"

Nem, olyan mint egy többórás sakk döntõ.

nr1ranger
Van már olyan aki zavvi-ról rendelte és már megjött neki?

bélanéni
Látom, félig már elvették a kedved, mielõtt láttál volna belõle valamit. Ez nem számít "hype"-nak? <#nemtudom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

vki
Az jó dolog, hogy ki kell próbálni személyesen, de mivel hozzá kell rendelni Battle.net accounthoz, ezért egy kicsit nehezebb tõle "megszabadulni", ha mégsem jönne be 😞. Ezt mondom úgy, hogy holnap átveszem a saját verzióm. Legfeljebb eladom ezt az accountomat is, mint a WoW-ost 😞.

ACER Aspire 5738ZG

Aradebil2
nah végigpörgettem a topicot,megint megtudtam h ez egy szar játék😄

azért azt mondjátok el milyen a multi?

én játszottam az elsõ résszel is söt még a warcraft 1 el is és az volt a bajom hogy lassan vágja a fát a paraszt mert lassú a gépem.

dehát azok élmények voltak akkor gyerek fejjel. nemlehet azokat a emlékeket visszahozni, meg a lelkesedés sem az már mint régen. igy aztán nefikázza itt senki hogy mi volt régen, mert aki játszott vele anno az már felnõtt. mások lettek az igények is😄
visszatérve a kérdésemre, szoval a multija olyan mint a c&c4 ilyen épitkezzél 2 perc alatt és rohand le az ellenfeled?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

én magyarosításnak örülnék a kampányhoz nekem csak az hiányzik.

ProGabe
+1

sokan csodát vártak, és "csak" egy játékot kaptak

ez van manapság, sokan nem tudjál kezelni a hype-ot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

yesname
Almine teljesen jól, objektíven látja a dolgokat, ami annak köszönhetõ hogy nincs rajta szemellenzõ. Ennyi. Ettõl még a játék tetszhet másoknak, nincs ezzel semmi baj.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nemtom minek hasonlítgatni ezt a gamet vagy sima sc-t COH-hoz. Két totál különbözõ rts-rõl beszélünk. A CoH nekem bejött, toltam vele sokat, de sosem tudott engem annyira megfogni a multi része mint egy bármilyen sc meccs.
"a w3 csalódás volt"

Ehhez nem lehet mit hozzáfûzni. A valaha kiadott legszínvonalasabb PC játék volt. Egyébként az ilyen kommentek miatt nem lehet adni mások véleményére. Ki kell próbálni személyesen.
szerintem meg potn hogy a jatekmenet kurvajo benne, nekem a story osszetettseben vannak hianyossagaim. gondolom ez az "odameszahovaakarsz" elv nem igazan tett jott a story melysegenek 😞 na meg ne felejtsuk el, hogy meg van a zerg es a protoss campaign is majd, azzal lesz egesz.

nekem is tetszik amugy a jatek, grafika szuper, hangok es zenek talan jobbak is lettek mint az elsonel(pedig nagyon feltem elbasszak), jatekelmeny rohadtjo, fejlesztgetesek, research nagyon tetszik. mondom en csak a storyban velek hianyossagokat felfedezni, de igazabol a storyt majd a 3. campaign egeszeben kene csak biralni.

User scorok azért alacsonyabbak jelenleg, mert az összes fröcsögõ véresszájú rohant minden oldalra posztolni az 1-eseket, mert nem tetszett nekik valami korábbi fejlesztés alatti döntés, mint pl lan hiány, vagy konstans bnet jelenlét. Szal a user scorokat ilyen korán még nem érdemes nézni, majd szép lassan kiegyenlítõdik.
Látom kezdenek ráébredni az emberek hogy biza a starcraft 2 nem lett az rts-ek szent grálja. Néhány blizzard szemüveget viselõ egyén még vergõdik de már nem tart sokáig. Félreértés ne essék én is tolom a kampányt, igényes a tálalás meg meinden de a játékmenet hiányosságai miatt csak az 5. küldinél járok. Néha (egyre többet) kikapcsolódás képp játszanom kell a COH-val és a RON -nal is.
Rájöttem hogy az utolsó blizzard játék amivel tényleg sokat játszottam az a warcraft 2. volt. A 3 csalódás a WOW meg nem az én világom. Talán a diabló 3 majd kárpótol.
BEAST
Lassan már én is. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bélanéni
<#nevetes2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Davidus
erre az akart menni, hogy nem 3 CG videó van benne, hanem 4

V9ykn8_TZL0

Davidus
lassan szarul érzem magam amiért nekem tetszik a játék😄

V9ykn8_TZL0

ezzel viszont egyet lehet erteni, sajnos a media iranyitva van, meg a pc-s szakmaban is :\

Kandurex
korrekt,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Érdekes, hogy sokan említik a tereptárgyakat, én direkt örülök, hogy nincs benne. + ott vannak a platformok, az meg felfogható akár tereptárgynak is >.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

És látod, egyik tesztnek sincs ezekkel a dolgokkal baja. Egy EA játékot pedig széttépnének ilyesmikért.
Semmi értelme a sajtós teszteknek, egyik se objektív.

12 éve még nem volt nagy cég a Blizzard, le is húzták a starcraft elsõ részét a sajtóban, tisztelet a kivételnek, pedig minden gamer tudta jól, hogy kultuszjáték született, hogy ilyen zseniális terméket még nem produkált a játékipar.
Most pedig pont fordított a helyzet, a Blizzardot most épp imádja a média, borítékolható volt a 95% feletti átlagértékelés, de a felhasználói elégedettség most határozottan ez alatt csücsül.
Egy dolog nem változott 12 év alatt, hogy a "szakmai" tesztek továbbra se vehetõek komolyan.

Nagyon megmaradt bennem, hogy valamelyik magyar játékújság nagyon jó százalékot adott a zseniális diablo 2 kiegészítõre aztán a következõ számban megjelent egy helyesbítés, amiben leírták, hogy hülyék voltak, mert a játék nem is olyan jó és leértékelték vagy 20%kal. Röhögött is rajtuk és az egész "szakmán" az ország.
Leülhetsz kisfiam, egyes.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

alapveto fogalomzavarban szenvedsz, sebaj. chat meg nekem speciel abszolute nem hianyzik, nem ismerkedni akarok 😊 nekem boven jo hogy random arcokkal berak magatol egymas ellen, illetve hogy haverokat addolom friendlistbe es veluk tudok chatelni.

RTS bõl is van sok, de: starcraft tök más , nem olyan lassú nincs annyi idõ mindenre, jön szeptemberben a RUSE ott van játszatok akkor azzal az is nagyon jó, én játszottam vele, kicsit lassabb játék menet de azért jó.

Hegi90
Õ kezdi itt a flamekeltést, szerintem itt senkit nem érdekel, hogy valami 20 éves társasjátékból merítettek ihletet az SC1-nél. <#wilting>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azért mondtam, hogy az rts mûfaj halott, rokon kategóriából mondtam két igényes címet, más sajnos nincs.
Egy ilyen színvonalú játékkal mondjuk az fps piacon labdába se rúgna a blizzard.
Hegi90
Asszem veled egyet tudok érteni... Igaz a játékot nem 12 éve fejlesztik 😊
De:
- ez a 3 videó tényleg szinte semmit, nem igaz, hogy csak ennyire volt pénzük, ezt nem hiszem el.
- a chattel nem tudom mi a tökömet szarakodnak ennyit, annak is már az elején benne kellett volna legyen.

Mindenesetre még ígyis az RTS-ek legjobbja (nem sok a konkurencia 😄)...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mivan????
semmi sincs , nem halunk bele a chat hiányba.
Civet és a Total wart nagyon szeretem de semmi köze az RTS ez egy körökre osztott stratégiának.

ne kötekedj

Hegi90
Amúgy nemtom ti hogy játszátok Hard-on, szinte embertelen amit elvárnak néha 😄

El se tudom képzelni milyen lehe t Brutálon (vagy Insane-en?)

Ez a baj, hogy az igazi mûvészeket elüldözte a Blizzard, most már csupán remek iparosmunkát végeznek, semmi többet.

Milyen RTShez akarjátok hasonlítani amúgy a játékot? Az RTS mûfaj többé-kevésbé halott, nem jelennek meg igényes, nagy költségvetésû darabok.
Ami mégis, az viszont nagyon jó, lásd Total War-ok. Hamarosan jön az új Civilization és arra is kiváncsi vagyok.

A multiplayerben az egyetlen jó dolog ez a ligarendszer, tetszik, de akkor se bocsátható meg, hogy teljesen alapvetõ, a korábbi játékaikban is szereplõ dolgok kimaradtak. 12 év fejlesztés nem volt elég arra, hogy chatet tegyenek be, de majd jön egy késõbbi patchben??? Mivan????
Hegi90
Mégis ki nem szarja le??

jó bocs félrenéztem most már frissült az adat, de amikor meccsbõl kiléptem akkor még mindig az elõzõ számadatok voltak

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Szevasztok! Ti is észleltetek olyat hogy ha multiba toljátok mondjuk 1v1 vagy 2v2 és a meccsnél mondjuk vesztésre álltok és rányomtok a surrender vagyis feladás gombra akkor azt nem számítja vereségnek a gép? Vagy csak én néztem félre

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

A Warhammer 40.000 univerzum a maga stílusával és designjával már több mint 20 éve létezik, tehát nehezen lophattak bármit is egy '99-es játékból 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

balee4
Na játék megrendelve a platinumshop-ból, 14k lesz az angol papírtokos változat, jövõ szerdára rendeltem, addig kéne kihúznom a trial maradék 6 órájával. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

unknown nick
Warhammer valahol a 80-as évek vége fele jött nem emlékszem pontosan.

az hogy wh40k jatek kesobb votl az nem jelent semmit, az egysegek kinezete wh40k ban mar a pc-s jatekok elott is ez a design volt😊 amugy engem az se erdekel ha onnan vettek at, mert marhajol nez ki 😄 pl azok a marine armorok az atvezetokben nagyon kafak.

TDC Geronimo
<#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx