StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Why so serious?
-aztán lecseng a hype, átpriorizálják az életkéjüket, persze a szoros kötõdés az oltárkához megmarad, de bizonyos mértékig képessé válnak más véleményeket is elfogadni. Szóval egy "kicsit" tudathasadásos állapot ez.
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
Általánosítani tényleg nem helyénvaló, ezzel szemben más helyen ma ilyet olvastam, hogy akinek bejön az sc 2 az elvakult blizzard fanboy vagy hülye és ez tény. Persze ilyet az ember válaszra se méltat csak röhög rajta nyilván.
Why so serious?
Itt pedig változatosabb emberekkel, véleményekkel, álláspontokkal találhozhatsz, de nem azt jelenti, hogy itt ne fordulna elõ mindenféle vélemény és az se igaz, hogy akit nem nyûgözött le a játék az "install, kipörgetem, delete" játékos.
Általánosítani szerintem nem helyénvaló dolog.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Why so serious?
Az érdekelne hogy van e benne skirmish opcio mert valahol azt olvastam hogy nincs.
Igaz ez?
THX
Nem azzal volt a probléma, hogy a pályaközi rész játékmotorral van csinálva.
Azzal volt a probléma, hogy az ÁTVEZETÕK (archívumban CINEMATIC címszóval találod õket) jelentõs része is játékmotorral van csinálva. Összesen 4 cinematic került a játékba (az egyiket láttuk 3 éve a bejelentéskor, a többi lényegi részét ahogy lentebb írta valaki láttuk különbözõ montázsokban), ez a szám az elsõ rész esetében 10 volt (igaz volt néhány extrém rövid is, de akkor még a Blizzard egy filléres cég volt).
kapsz egy tortát(SC2 ingame átvezetõk) és te felháborodnál
V9ykn8_TZL0
Itt lehet érvelni/ellenérvelni (eddig legalábbis lehetett <#idiota>#idiota> )
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ahhh, de jó is lenne.
És akkor legalább lenne chat a battleneten. 😄DD
he?
V9ykn8_TZL0
(Amúgy SC1 annyira jó, hogy ha 1:1-ben átrakják akkor sem lenne gond.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nekem Dragon Age Collectorban van van meg. El nem adnám semmi pénzért...Nem lesz évekig olyan rpg itt(kivéve majd a 2. részt) mint az volt...
On
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tipikus hun mentalitású szöveg ez. El kell fogadni, hogy valaki szereti a mûfajt és akkor is megvette volna a game-t, ha sc1 van 1:1-ben átrakva erre a motorra. Ha ezt nem érted meg ne rontsd a levegõt itt.
Jött, hogy nem lesz lan, hatalmas balhé, lecsillapodott. Jött, hogy 1 kampány lesz csak, hatalmas balhé, lecsillapodott. Jött, hogy az átvezetõk játékmotorral lesznek hajtva, hatalmas balhé, lecsillapodott, satöbbi. jött, hogy nem lesz klán meg chat, lesz helyette facebook, hatalmas belhé, lecsillapodott.
Aki viszont direkt elzárta magát a hírektõl, mert mindent maga akart megtapasztalni (szerintem ez egy teljesen megérthetõ hozzáállás, bár magam nem ûzném 😊 ) annak ezek a dolgok mind egyszerre jöttek elõ, így szerintem nem csoda, hogy hirtelen sok volt és elkeserítette az illetõt.
Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha ezeket a dolgokat nem jelenti be elõre a Blizzard és most derülnek ki hirtelen megvétel után.
Egy biztos, az egész játékiparban a Blizzardnak van messze a legzseniálisabb marketinggépezete. Természetesen jó dolgokat is csinálnak, de õk az egyetlen cég, akik képesek elérni azt, hogy nem teszik be a lant és a kezdeti dráma után nemhogy haragszanak rá ezért a fanok, de még jó/helyes dolognak is tartják.
Lásd például Modern Warfare 2, bejelentették, hogy auto matchmaking lesz, ami egy azóta is hömpölygõ haragáradatot gerjesztett, aminek hatására rengetegen szabotálták a játékot, dostámadásokat indítottak a szerverek ellen, gigantikus bukta lett PCre (összeladás 2%a ha jól emlékszem) satöbbi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én egyszervettem játékot látatlanban, de szerencsém volt (WoW). Azóta meg csak olyat veszek, amit elõtte kipróbáltam...
Parasite Eve 2, best game EVER!
#14944 ezt meg tudom érteni, hát igen.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
elkap a hangulat vagy nem... Elsõ esetben kurvára leszarom, hogy mivel lehetett volna a játék jobb.
Itt az emberek 90%a tudatában volt vásárlás elõtt annak, hogy nem lesz benne lan, hogy 1 faj lesz a hadjáratban sõt annakis, hogy a videóknak csak kis része lesz cgi(érdekes a warcraft3ban is ingame engine hajtotta az átvezetõ filmeket 3 vagy 4 kivételével ott miért nem zavart senkit?) és ezek tudatában döntöttek és mégis tetszik nekik. Ha ez szemellenzõ akkor énis hordom, és felvállalom.
Ugyanakkor rengeteg szemellenzõs emberke van itt (is) márcsakazértis fan anyagból gyúrva.
Ám valami chat csatorna nincsnen ?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ez lehet, hogy csak érzetre igaz és az is lehet, hogy idõvel ha megtanulják jól counterelni az emberek változni fog, de mintha sokkal kevésbé lettek volna strapabíróak az épületek és sokkal "épületveszélyesebb" kombók lettek volna (teleport, jetpackes egységek, satöbbi), ezért a meccsek általában jóval rövidebbek voltak, mint az elsõ részben.
Ez nem 1db játék...majd meglátod és azt is, hogy mire írtam ezt...
"multija olyan mint a c&c4 ilyen épitkezzél 2 perc alatt és rohand le az ellenfeled?"
Bizonyos értelemben igen. Állandó nyomás alatt kell tartani az ellenfelet, de nem olyan egyszerû feladat, közben gondolkodni és figyelni kell mit építs. A könnyítések a "rusherek" módszereit elérhetõbbé tették, sokan élnek is vele. Itt jön be a skill, hogy pl. lekezeljen az ember mondjuk egy jó MMM terran-t protossal. Néha befullad macro gémbe a játékmenet olyankor epic csaták alakulnak ki a meccs közepén és végén. Összegezve a pár hónap béta során alkotott balance elég jó lett egy dedikált verseny játéknak, ami még tovább fog finomodni. Amit hátrányként említenék, hogy a magasabb tierben levõ unitok használata ritka BC, Carrier, MS, Ultra. Nehéz vagy nem éri meg kihozni 1v1-ben.
Mellesleg azt nem lehet még tudni, hogy jár-e valami kedvezmény a két következõ kampányhoz azoknak, akik már rendelkeznek ezzel?
ACER Aspire 5738ZG