StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
szemetek<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TurboX
"Középszerû grafika"
- rts-tõl ne várj krájziszt

"Mi az, hogy összesen 3 renderelt videó van?.."
- ezt adom, ráadásképp már közzétették korábban az összeset minimális vágásokkal

"Mi az, hogy egyetlen zerg pálya sincs és csak négy protoss pálya van.."
- százszor el lett mondta hogy trilógia lett

"befejeztem hardon a RÖVID hadjáratot.."
- ezek szerint valamiért mégis végigjátszottad, nekem tetszik a kampány része is (talán azért mert nem vártam tõle sokat, multi orientált vagyok) de épp hogy csak a felén vagyok túl. remélem érzed az iróniát

"Nincs chat? Nincsenek klánok? MIVAN???"
- a cset egy peccs formájában érkezik, legalábbis ígérték

gyenge grafika, izgalom hiány, csak 1 faj stb.. hogy õszinte legyek nem tudom mit vártál, a grafikát illetõen nézhettél volna 1-2 videót 2 évre visszamenõleg mielõtt megveszed. nézz körbe egy picikét az rts piacon másképp fogod látni a dolgokat.
Davidus
van már 2 review

eléggé lehúzzák a játékot:C

V9ykn8_TZL0

grizzly21
Ami rip off az a w40k tol atjott designernek koszonheto, de az SC1 elobbi jatek mint a warhammer szoval ha lopas van azt nem az sc kovette el..

http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_40,000

regebbi a warhammer 40k tablas jatek😊

Zsoltika 007
Ki mondta hogy te vagy az egyetlen? De attól hogy neked vagy x % embernek nem jött be még nem szar...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Davidus
nem a játékra gondol hanem az univerzumra

V9ykn8_TZL0

grizzly21
A Beta-t kiprobalhattad volna elotte, ingyen volt.

A single-t nem vittem vegig, nekem nem tunik rossznak, de teny hogy nem hozza az SC1 feelingjet. Azt viszont reprodukalni nagyon nehez, szerintem a legtobb amit varhattunk hogy egy korrekt folytatast kapunk aktualisabb grafikaval, nehany ujitassal de megtartva sokmindent ami jo az 1-bol, ez azert megvan.

A multi meg jonak tunik es SC eseteben azert a multin van a hangsuly.

Hogy miert ilyenek lettek az introk nem tudom, az SC1-es es ugy altalaban a blizzardos cinematics introk nagyon jok voltak mindig is, kar hogy ilyen lett..

Es azert annyit meg hozzatennek, hogy pontosan nem tudom hanyan vannak a regi csapatbol, de ez a blizzard mar regota nem az mint akik az SC1-et csinaltak. Azt hiszem a diablo-s csapat eleve elment, az SC2 fodesignere is nehany eve jott a warhammer-tol (javitsatok ki ha tevedek).

TDC Geronimo
Fõleg stratégiai játékba. Nem lennék meglepve, ha ezt az enginet használnák a nextgen mmojukhoz. Már most is marha jól néz ki és gyors. Annó wowhoz is a módosított war3 enginet használták fel. Blizzconon idén szinte biztos, hogy kiderül majd 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

unknown nick
Teljesen mindegy hány pont. Már vagy 1.5 éve írtam ide, hogy multira kihegyezett hc rétegjáték ez. De akkor senki nem hitt nekem most meg jönnek a casualnickek sc-t ütni 😊 Elõbb-utóbb kikopik, az install-kipörgetem-letörlöm kaszt. 😊

azt ugye tudod hogy az atvezetok azok nem render videok, hanem INGAME moviek, a jatek enginejevel? hol lattal te ettol jobbat ingame enginnel? ne vicceljel mar.

ozzz
Hát ha én is csak azt venném figyelembe mi nem tetszik benne, nekem is csalódás lenne. E helyett azt nézem mi tetszik benne és mennyire köt le és máris nem érdekel a néhány negatívum...

Én úgy tudtam starcraft 1 elõbb volt mint warhammer.

Ki mondta, hogy másnak a többség mondja meg, hogy mi legyen az ízlése? Én csak azt mondom, hogy nem én vagyok az egyetlen csalódott ember, ezt támasztottam alá adatokkal, szóval nincs min röhögnie Geronimonak.
Gametrailersen lehet értékelni a bejelentés óta, az ottani szavazatok 99%a a megjelenés elõtt született.
Zsoltika 007
Amúgy meg ki nem szrja le az értékeléseket? Nekem tetszik és bejött. Összes ismerõsömnek is. Tudod nekem nem a többség mondja meg hogy mi legyen az izlésem. Majd eldöntöm én magam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Gametrailersen meg 9.5 a user score. Na akkor most mivan? <#fejvakaras>

Na igen ezért nem szoktam ide irogatni mert mindent szejjel kell indokolni nehogy valamelyik tizeneves onerzetet megsertsem. A kibaszott cinematikokat akarom megnezni de le se szarom a single-t igy nem fogom vegignyomni csak ezert. Van mar csit vagy muvi?

unknown nick
"az elsõ 2 percben WTF érzésem volt, hogy ez most mi a franc, Warhammer?"

Jól érzed az eredetét, warhammer játékot akart tizenxéve kiadni a Blizzard.

NeBby
Az az 50 az 5 játék <#vigyor2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

ozzz
Na én is megcsináltam a kampányt. Az utolsó pálya egész húzós volt normálon is, valamikor majd ki unlockolom a maradék archivot, de most már inkább multiban próbálkozok.

Azt a tesz izét csinálom, ami 50 játék után besorol valamilyen szintre.

Jobb is, hogy nem reagálsz, ezen nincs mit magyarázni, hatalmas szégyen az egész, a 3/5-ös amazon vásárlói értékelés mindent elárul.
Tatyla
csíterrrr<#banplz>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na akko még 1x nekifutok: renderelt intro outro átvezetok vannak-e már neten? Cheat van már a gémhez?

Akkor mindegy, a vége érdekel, hogy mi lesz, mert a jobbiknak érdekes 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TDC Geronimo
😄D jólvan

Elolvastam, azért becopyzom hátha valakinek gondja akadna...Érdekes azért hogy solution none at the moment...Vajon mikor fognak ezzel a hibával foglalkozni?

Issue:
Players are able to send but not receive in-game voice on Windows 7 computers equipped with the Realtek HD Audio sound card when the Output Device in the Sounds Menu option is set to Speakers.
Solution:
None at the moment.

-Elõre bejelentem hogy nem trollkodni jöttem, csak a véleményem mondom el-

Tehát soha nem voltam egy SC fan, az elsõ résszel életemben 2* játszodtam kb mert nem tetszett, de akkor hype meg az új rész körül, hogy godnoltam kipróbálom.
Campaign-ben megcsináltam 5-6 pályát, és multiban is lenyomtam pár csatát.A grafika jó, a zene is tetszik, és a játékmenet is.Az egyetlen gondom, hogy már az elsõ 2 percben WTF érzésem volt, hogy ez most mi a franc, Warhammer?

Én komolyan nem akarok senkit megsérteni aki nagy rajongója az univerzumnak és a játéknak, de lássuk be, ez az egész egy w40k ripoff.
Terran - Space Marines
Zerg - Tyranids
Protoss - Tau
Leginkább a Terranoknál és a Zergeknél lehet észrevenni a hasonlóságot, a terran alap infrantry majdnem full olyan mint az SM páncélzat, a zergekrõl nem is beszélve, akiknek még a koncepciója is majdnem megyegyezik a tiranidáékval(pl. overmind - hive mind).
A protossok csak simán hasonlítanak a taukra 😊

Mindegy, ettõl függetlenül, hogy az egész univerzum egy koppintás, maga a játék szerintem kurva jó lett, csak hiányolom belõle az olyan apróságokat mint pl a tereptárgyak coverként való felhasználása, mint a DoW 2-ben.Vagy ha lehet ilyet csinálni, akkor én nem jöttem rá hogy hogyan 😄
Szerintem 100% hogy én is beszerzem majd a játékot ha lement kicsit az ára és lesz pénzem, addig meg el szöszölök a campaignnel 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Játssz 1-2 friss, igényes játékkal, ami nem mmo és megtudod, mire gondolok.
Maximum grafikán játszok, 1680×1050ben.

Amikor fogta Raynor a piás üveget azon pedig még az emblémát se lehetett kivenni a fejemet fogtam. Más játékokban már a maroklõfegyverek sorozatszáma is leolvasható, itt pedig egy másfél literes üveg címkéje is olvashatatlan?
Zsoltika 007
Igen. Ez tényleg csak kötözködés. Teljesen rendben van az átvezetõk minõsége.

bélanéni
Ja bocs, most el kell mennem, de 10 perc és írom spoilerbe.
Ja a vége? Az semmi, este tovább próbálkozok vele, még nem csináltam meg. De azt tudom mirõl szól a küldi.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Inkább azt mond, mi lett a balos küldi vége 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TDC Geronimo
5 évvel ezelõtti minõség az ingame átvezetõk? 5 éves gépen tolod vagy mi? Szerintem kurva jól néz ki a hajó is meg az összes ingame átvezetõ. Többire meg inkább nem is reagálok 😄

Mellesleg elég nagy marhaság osztályzatot adó oldal értékelését 100-as skálára kivetíteni. Azért, mert ad a Joistiq 5/5-öt az azt jelenti, hogy 100as skálán 100at adnának? Marhaság.
Gamereactor 4 dolgot pontoz, abból 2 9es, 2 10es, végül felfele kerekítettek és összpontszámnak 10-et adtak. Ebbõl aztán megint 100/100 lesz.
Azt kihagytad, hogy az user score 85 (az elsõ rész 94 volt), amazonon 60 (az elsõ rész 100 volt).
bélanéni
Semmi meglepõ <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én hatalmas starcraft van vagyok, elsõ részt legalább 10szer kijátszottam, minden regényt többször elolvastam.

Elhatároztam, hogy semmit nem akarok elõre tudni a második részrõl, ezért jó ideje nem nézegettem hírportálokat.

Úgy mentem a boltba megvenni a CE-t, hogy csupán annyi hír jutott el hozzám, hogy a játékban nem lesz LAN, ami nekem annyira nem hiányzott.

De a játék maga egy hatalmas csalódás. 😞

A hadjáratban nulla feszültség, gagyi történet logikátlan fordulatokkal, egyszóval igénytelen az egész.

Középszerû grafika, ami nem is lenne baj, ha kifejezõ és feelinges lenne, de nem az.

Mi az, hogy összesen 3 renderelt videó van??? (plusz az elején az, ami a bejelentéskor ment) Helyettük játékengine-nel renderelt átvezetõk öt évvel ezelõtti színvonalon. 12 év ennyire volt elég? Szánalmas.

Mi az, hogy egyetlen zerg pálya sincs és csak négy protoss pálya van, a pályák háromnegyede pedig totál feszültségmentes, jellegtelen, nulla történetû vacak? Az elsõ részben minden pálya elõtt a briefing totál izgalmas volt, itt pedig a briefingek fele "itt van X, ami értékes, szedjük össze". Hatalmas csalódás. Az egész játékból talán az elsõ 3 és az utolsó 2 pálya, meg talán a 2 mászkálós hozza a starcraft 1 hangulatot.

Játszok , este elmentem, reggel sehol nincs a mentéseme. Kiderült, hogy azért, mert 24 órás netbontásom volt???!!!

Végül befejeztem hardon a RÖVID hadjáratot, irány a multi. Nincs chat? Nincsenek klánok? MIVAN??? Ezek már 10 éve is alapvetõ funkciók voltak!

És még eladni se tudom, mert hozzákötõdött a battlenet accountomhoz.

Szégyen ez a játék a Blizzardra nézve, félkész, köze nincs a csupa nagybetûs Blizzard Minõséghez. Soha többé nem veszek meg Blizzard játékot a demó kipróbálása nélkül. Az utolsó játékkiadó volt, amire felnéztem. Nagyon szomorú és csalódott vagyok.
TDC Geronimo
Pár review score
* Joystiq - 100
* Gamereactor Denmark - 100
* NZGamer - 98
* MEGamers - 94
* GamingXP - 94

bélanéni
Ha jól olvastam egyéb fórumokon, elvileg nincs ilyen. Nem lenne rossz, de valaki azzal indokolta, hogy az "noob"-oknak (lenne) való. Van benne valami, mert nekem jól jönne <#eljen><#zavart1>

bélanéni
Ígyígy <#hehe>

antgecc
Nemtom létezik-e, de én is örülnék neki, ugyanis a bazi nagy kijelöléssel jön rengeteg drone és a queen is. Nemfasza.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Mi a "minden harci egységet kijelölöm" hotkey??

Én mindig Brutalon kezdem, aztán sajnos le kell mennem a könnyû hardra
TurboX
hihetetlen mekkora különbség van normal és hard között, legalábbis ebben a küldetésben
berlinboy6329
Full AI skirmishben SEM akadt az elején.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Single-ben az AI irányításhoz is kell erõforrás. Multiban nem.
grizzly21
Ezt nem ertem en sem, multiban jol fut de singleben neha beszaggat..

csuszi
detto.

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Nekem nomralon is volt 40perces map xD

Csak annyira fos,h évekig tölt be,meg az elején akad,mint a szar,legalább 5-6mpig,aztán indul csak be...Multiban meg midnen jó már az elején is...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Köszönöm. Most már én is ebben a világban élek 😊