StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reméllem tényleg végigviszi Terran Dominon bukását és Mengsk koponyájával kezében fog rajkodni, és nem tesz úgy mint Juim, aki jték közepétõl már nem is akarta annyira megbuktatn9i Arcturust.
antgecc
Te hogy fordítanád, hogy ne legyen "igénytelen"?!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Inkább majd holnap este. Magát játékot viszont már beregizem most.
j0nNyKa
hja az a bónusz küldi hogy lõdd le
kerrigan meg simán idézni fog olyanokat? sounds awesome

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Daell Drow
Elkepzelheto, de amugy mar a WOL-ban is valamelyik utolso palyan benne van.
skinnyman
A Leviathan amugy az a bazi nagy zerg "anyahajo" ami volt az opening cinematicban? Az tenyleg meg fog jelenni a palyakon is? 😊

Regards,

skinnyman
Nem, egyszeruen nem. Nem fogom elfoglalni a helyem a Raj sziveben 😄 Nem erdekel ha soha nem nezek a boritora, inkabb fizetek tobbet de ilyen igenytelenseg ne legyen a polcomon.

Regards,

j0nNyKa
ah kössz <#eljen>

Daell Drow
Nem
Daell Drow
Ha fent van a WOL es hagyod patchelni. akkor mar rega gepeden van a hots.
Amugy aki kulcsot vett beregelheti es mehet jatszani most is akar. Csak a szervereket kell koreiara allitani, mert ugye ott mar holnap van. 😊
Én megvettem digital b.neten és most már felpeccseltem az alap WoL. Akkor mást lényegében nem is kell leszedni hozzá?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Klemice
kösz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TBTPumpa
Kiegészítõnél nem szokás... WoW kiegészítõknél sem volt publikus Preload, csak az alapjátékoknál!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

"melyik egység az a harci ördögfióka"

Battle Hellion, (hellion=ördögfióka). A vihar pedig a Tempest akar lenni, szintén vihart/szélvészt jelent magyarul. Elhiszem, hogy az angol után furcsán hangzik, de tényleg ezt jelenti.
TurboX
méghozzá elég durván
Klemice
letölthetõ installer nincs most??

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Daell Drow
Mar most is beregisztralhatod, aztan 11tol lelovik a szervereket 1 orara. es ejfelkor 00:01-tol mar jatszhatsz is vele.
j0nNyKa
legalább Rajok leszünk a Harci Ördögfiókáink segítségével
egyébként esküszöm komolyan kérdezem: melyik egység az a harci ördögfióka?
és a Vihar? az a Viper lenne?

Mindig is tudtam, hogy Kerrigan nagyon penge, de hogy hamisítatlan Raj lyány azt biza nem is sejtettem. 😊

Közben megérkezett kód is. A battleneten csak holnap lehet regisztrálni?

Vagy már ma is van rá lehetõség, úgy hogy játszani, csak holnaptól lehet vele?
antgecc
Ez a fordítása, ez így hangzik magyarul. Ez nevetséges lenne? Ez gáz? <#fejvakaras>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
a "dörgesd meg az eget!" után már röhögni sincs kedvem ezen..

viszont alig pár óra múlva már lehet fejlesztgetni a sáskafészkeket

TBTPumpa
Magyar borító:

TBTPumpa
Egy több éves YT videóról van szó. Nem most került ki a videó a játék végérõl (szerencsére, nem úgy, mint a Wings of Liberty-nél)...
Szerintem annak a videónak semmi köze a "valósághoz", valami fanmade cucc! De azért tényleg illene használni a spoilert!

fejezd be vannak akit nem érdekel a sírásod, mindenki fel tud menni youtubera ha el akarja baszni a játékát azzal, hogy elõre megnézi a videókat
Daell Drow
Nem olvastam el mit irsz, de a masodik felet is ted mar spoilerbe amit irsz!!!, (kint sincs a jatek) es video se kell. Akinek igen, megtalalja nelkuled is. Ne loj le itt semmmit pls.
Szándékosan nem raktam mert akkor páran lehet leugatnak, hogy hogy képzelem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kb 2-3 éve kint levõ nyers leaked videó a vége Keriigen megrohanya Mewngsk palotájét és Jimy a végén besegít.

Azért is zavar engem mert fasznak ültek ennyit rajta ha már "készen" volt + most a végén Kerrigan a Dark Void ellen indul, én egész végig abban a hit be nvoltam, hogy az a 3. kiegészítõ témája lesz, és a Protosal kell legyõzni õket,de ha most Kerrigan megy ellene akkor a Protosz Kiegészítõnek mi lesz a története. Nagyon úgy néz ki, hogy lesz it Starcraft 3 is....

Ha érdekel valakit a kinyert videók belinkelhetem.
TBTPumpa
Akik a Konzolok szervizénél vásároltak:

"Tisztelt Vásárlóink, Elõrendelõink!

Feladtuk a ma a holnap megjelenõ StarCraft II: Heart of the Swarm példányokat mindenkinek, aki a házhzoszállítás opcióját választotta. Ez tehát azt jelenti, hogy már a megjelenés napján, kedden játszhatsz a játékkal!

Jó szórakozást kívánunk, illetve várunk mindenkit a ma este tartott launch partyn is:
-Konzolok Szervize"

spoiler hol marad?

Hát most néztem végig a kinyert videókat és azért van bõr a blizzard pofáján ami a végét illeti...
A megjelenés napja óta játszom vele, semmi baj a tûzfalakkal 😊. De azért holnap biztos ami biztos mindent alaposan átnézek.
Csak azért írtam, hátha mások is ezt tapasztalják.

Daell Drow
En delelott elinditottam a lanchert, es le futott a file optimalizacio illetve leszedett par szaz megat. Es indult utana, nalam minden jo.
Esetleg tuzfal es egyebb dolgok is be vannak allitva?
Azt hiszem várok vele holnapig, a HOTS elindulásáig, aztán ha még akkor is ezt csinálja, akkor reinstall. Azért köszi.

TBTPumpa
Én most töltöttem le Battlenetrõl a legfrissebb verziót és nálam is ezt csinálja! Most valami 4 gigás cuccot tölt még! WTF Blizzard?

j0nNyKa
én megpróbálnék egy reinstallt

Tegnap beléptem a játékba: integritás ellenõrzés, párszáz mega letöltés, majd utána egy nagy 4 gigás cucc letöltése.
Ma beléptem: pontiosan ugyanaz játszódott le.
Ezután kiléptem és ismét elindítanám: megint ugyanazt kezdené... Inkább kinyomtam.
???
😊

óriási ez a whitera film <#nevetes1>

How much can you take,before you snap?

ez meg a Global Launch Party, egész napos.
elõzõ csak a koreai partit streamelte

skinnyman
Nem tud senki magyar helyet ahol angol verziot arulnak?

Regards,

Akkor ma éjfélkor nyílnak a szerverek. 😊

Én mindenesetre majd csak holnap estefelé tudom megnézni, addigra meg ha lesz is bármi probléma, az kiküszöbölõdik.

Ezen felül reméllem addigra a kód is megérkezik.
Az új portrék kicsit spoileresek. Például
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stukov is ott van. Pedig õ elvileg meghal a brood warba a fertõzés után. Nem tudom mit keres megint itt.
j0nNyKa
rá fogsz, bocs

Gyanítottam, hogy ez csak nekem újdonság és WoW-ban lehet így van már egy ideje.
Mint a wowban, és mint lesz Diablo 3 ban. Mindenkinek jobb így.

Az még érdekes mennyire egy játékként kezeli a bnet. Nem külön kiegként, mint D2 LoD, hanem egyszerû "upgrade"-ként.
No letöltöttem. Gondolom azért holnap még jön valami hozzá, nehogy már ma kinyerjék a videofájlokat, vagy ilyesmi. Azért a Blizzard kicsit elgondolkodhatna azon, hogy pont az õ digitális boltjában a legdrágább a játék.
Mindegy, úgy is ott porosodott a pénz a bnet balance-on, értelmes dolgot meg nem tudtam volna venni belõle. Holnap ilyenkor már majdnem Kerrigan vezetem a Swarm élén. 😊
Azért remélem nem kattanok rá a játékra nagyon.
nando42
Bocsi, de nem tudom belinkelni a képet. 😄 Lényeg bronz liga elsõ hely, 91x ponttal. 😄 LOL

http://motionpicture42.freeblog.hu/

nando42
Király leszek! XD

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Daell Drow
Igen, nem is ertem mert merult fel itt masnap delben indulo idopont?
hivatalos oldalon: Central European Time (Paris) 12:01 a.m. March 12
Vagyis nalunk 00:01, aki nem hiszi nezze meg a wikin a jobb oldali tablazatot.
Ez a kavaras is szokas szerint az SC2.hu-rol jon, ahol csak ugy ki irta az iro hogy nalunk marc 12 12:01. es megy a kavaras most hogy az ejszaka vagy del. <#wow3><#rolleyes>
En is minden blizz gamet 0 day veszek es nem emlekszem egyiknel sem (wow, sc2 wol, dio3) hogy masnap delben indult.

Ja es mar lathatoak lettek a single portrek, es a swarm acsik is elerhetoek lettek, Jo sok lesz megint, el leszunk vele. <#wave>
A kód még lehet hamarabb is meglesz, mert gondolom szerver nem lesz már este. De ez csak tipp.