StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kerrigan meg simán idézni fog olyanokat? sounds awesome
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Regards,
Regards,
Amugy aki kulcsot vett beregelheti es mehet jatszani most is akar. Csak a szervereket kell koreiara allitani, mert ugye ott mar holnap van. 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Battle Hellion, (hellion=ördögfióka). A vihar pedig a Tempest akar lenni, szintén vihart/szélvészt jelent magyarul. Elhiszem, hogy az angol után furcsán hangzik, de tényleg ezt jelenti.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
egyébként esküszöm komolyan kérdezem: melyik egység az a harci ördögfióka?
és a Vihar? az a Viper lenne?
Közben megérkezett kód is. A battleneten csak holnap lehet regisztrálni?
Vagy már ma is van rá lehetõség, úgy hogy játszani, csak holnaptól lehet vele?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
viszont alig pár óra múlva már lehet fejlesztgetni a sáskafészkeket
Szerintem annak a videónak semmi köze a "valósághoz", valami fanmade cucc! De azért tényleg illene használni a spoilert!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért is zavar engem mert fasznak ültek ennyit rajta ha már "készen" volt + most a végén Kerrigan a Dark Void ellen indul, én egész végig abban a hit be nvoltam, hogy az a 3. kiegészítõ témája lesz, és a Protosal kell legyõzni õket,de ha most Kerrigan megy ellene akkor a Protosz Kiegészítõnek mi lesz a története. Nagyon úgy néz ki, hogy lesz it Starcraft 3 is....
Ha érdekel valakit a kinyert videók belinkelhetem.
"Tisztelt Vásárlóink, Elõrendelõink!
Feladtuk a ma a holnap megjelenõ StarCraft II: Heart of the Swarm példányokat mindenkinek, aki a házhzoszállítás opcióját választotta. Ez tehát azt jelenti, hogy már a megjelenés napján, kedden játszhatsz a játékkal!
Jó szórakozást kívánunk, illetve várunk mindenkit a ma este tartott launch partyn is:
-Konzolok Szervize"
Csak azért írtam, hátha mások is ezt tapasztalják.
Esetleg tuzfal es egyebb dolgok is be vannak allitva?
Ma beléptem: pontiosan ugyanaz játszódott le.
Ezután kiléptem és ismét elindítanám: megint ugyanazt kezdené... Inkább kinyomtam.
???
😊
How much can you take,before you snap?
elõzõ csak a koreai partit streamelte
Én mindenesetre majd csak holnap estefelé tudom megnézni, addigra meg ha lesz is bármi probléma, az kiküszöbölõdik.
Ezen felül reméllem addigra a kód is megérkezik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindegy, úgy is ott porosodott a pénz a bnet balance-on, értelmes dolgot meg nem tudtam volna venni belõle. Holnap ilyenkor már majdnem Kerrigan vezetem a Swarm élén. 😊
Azért remélem nem kattanok rá a játékra nagyon.
http://motionpicture42.freeblog.hu/
hivatalos oldalon: Central European Time (Paris) 12:01 a.m. March 12
Vagyis nalunk 00:01, aki nem hiszi nezze meg a wikin a jobb oldali tablazatot.
Ez a kavaras is szokas szerint az SC2.hu-rol jon, ahol csak ugy ki irta az iro hogy nalunk marc 12 12:01. es megy a kavaras most hogy az ejszaka vagy del. <#wow3>#wow3><#rolleyes>#rolleyes>
En is minden blizz gamet 0 day veszek es nem emlekszem egyiknel sem (wow, sc2 wol, dio3) hogy masnap delben indult.
Ja es mar lathatoak lettek a single portrek, es a swarm acsik is elerhetoek lettek, Jo sok lesz megint, el leszunk vele. <#wave>#wave>