34554
-
#33029 Elvileg Zeratul nem fog találkozni már Kerrigannel, már ha lehet hinni abban amit mond
11:00-től a mondat -
NovaTerra #33028 Igen azt mondja, hogy írtja tovább a protossokat a királynő akarata szerint.
Amit én jósolok a P kiegre. Eleinte Zeratullal fogunk kisebb lineáris pályán haladni. Ugye neki előbb a protoss testvéreit kell meggyőzni és megmagyarázni, hogy miért is segítette Kerrigant. Aztán biztos bonyolódik a dolog. Szóval kisebb P belharc is lehet, egy-két csata zergek illetve terranok ellen. Majd gyűjteni az erőket, talán valami ősi relikviát is keresni a végső harcra. Ahol szerintem is ifjú Mengsk, Kerrigan, Jim és bandája a protossokkal harcol a bukott ellen. -
#33027 Amilyen inkompetensnek mutatja be ez a küldetés a Protossokat semmi jót nem jósolok, már ha az írók egyáltalán emlékeznek, hogy történt ilyen a játékban... ... mert sok másra nem vagy rosszul emlékeznek régről -
r4pt0r #33026 Szerintem hogy minden Protosst meg kell ölni. Kiváncsi leszek, lesz e folytatása a küldinek a kiegben. -
#33025 Illetve volt egy resz (Lasarra) ami nem volt vilagos, amikor az egy szem larvat iranyitottuk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek a fejezetnek a vegen a queen telepatikus kapcsolatba akart lepni Kerrigannal tovabbi utasitasokert. De nem sikerult, mert mar nagyon tavol jartak stb. De a lenyeg itt hogy mondja hogy akkor folytatja Kerrigan eredeti tervevel mig az ido el nem jon.
Itt mire, milyen kuldetesre gondoltak? -
#33024 Mar 2008ban mikor meg mondtak hogy 3 reszben jon, akkor azt is megmondtak milyen stilusban:
Alap ugye sima RTS, sok dontessel fejlesztesekkel stb.
Swarm kiegeszito ugye RPG elemekkel, hos, fejlodesi rendszer, illetve mar majdnem diablo szintu skil fa.
Void kiegeszito pedig a diplomaciara fog epulni,(2008as info) Es ez szerintem nem is all tavol a protossoktol. Es szerintem a tortenet is ebbol kifolyolag az egyesitesrol szol a protossok iranyitasaval, hogy ossze szedjenek mindenkit aki csak szamit, zergek, terranok, esetleg mas frakcioju protossok, Kerrigan, Jim, Valerian es a tobbiek. Hogy kozos erovel legyozzek a teremtojuket, legalabbis ez a tippem.
minden esetre en mar nagyon varom a Legacy of the void kiegeszitot. Swarmot nemreg vittem at szep lassan, mindent elolvasva meghalgatva, nagyon elveztem. -
r4pt0r #33023 Itt szerintem arra gondoltak, mint WoLban is van Prot kampány. Itt is van 1 darab terran küldi, de azért az nem ugyanaz. -
#33022 WOL-ban döntéseket adtak a kezedbe, itt pedig egy kis RPG elemet. Kíváncsi vagyok a Legacy of Void-nál mit találnak ki. -
#33021 A hiányzó protoss kampány mint kontra, azt tükrözi, hogy mennyire nincsenek tisztában a Blizzard terveivel, ha már valaki kritikát ír róla, ez a minimum hogy tudja azt, hogy 3 kampány, 3 játék...
Ilyet is csak a GS írhat. -
#33020 nem ertem mi bajod.
egesz jopofa leiras. marmint amit o gondol rola. es van benne nemi igazsag is.
en is hianyoltam hogy nem donthetunk a missionoknel.. pl eldonteni hogy varjuk meg kimennek az emberek vagy megolunk megin sok artatlant stb.
-
#33019 http://eu.battle.net/sc2/en/profile/221230/1/kURVAANYÁD/
nem. meg ottvan.. :) -
bgabor #33018 Srácok, én azt szeretném kérdezni hogy a Starter Editionnel multiban lehet e más starteresekkel csapatban játszani, illetve hogy lehet e együtt játszani a fullos játék birtokosaival is? Csapatban és ellenük. -
#33017 StarCraft 2 Heart of the Swarm Gamestar teszt
Sikerült ismét bebizonyítaniuk miért is ilyen szarok!
Pro:
- fejleszthető Kerrigan
- filmszerű tálalás
- finomhangolt multi
Kontra:
- kimaradt TV műsor
- hiányzó protoss kampány
- újabb két év várakozás -
#33016 hm, oks, akkor vagy neked volt szerencséd, vagy nekem nem, mind1 végülis, reinstall megoldotta -
#33015 is is, csinaltam 3 ev alatt mind 2 modszert. Volt mikor maradt ugyan ott, de particiok kozt is sokat mozgattam. Nemreg uj SSD-t vettem, es win instal utan at is huztam az egesz sc2 mappat, majd instalert ra eresztve leelenorizte, es mentem is jatszani par perc mulva. -
#33014 ugyanoda rakod vissza? mert én átraktam másik vinyóra, így jelentkeztek a hibák
nekem is megjelenés óta egy telepítésem volt, de egy helyen, úgy persze jó is volt -
#33013 Hat akkor nalad valami bibi volt, en is mar 3 eve ha ujra huzom a rendszert. Kimasolom az egesz SC2 mappat es kesz. Majd uj rendszer utan az instalert ra eresztve a mappara leellenorzi (letolti azt a par megat ami a documentumokba es a registybe kell) es mehet is a game. De a diablo 3 es wow-al is ugyan igy csinalom. -
Andriska86 #33012 Köszönöm, a mentéseket mentettem.
Megpróbálom menteni a telepítési könyvtárt is, remélem működni fog. -
#33011 Mióta megvan az SC2, az ugye 3 év. Azóta évente 3x-4x rakom újra a rendszert, és idén szedtem le először a játékot először, de csak azért mert már felhízott a sok régebbi verzió miatt. Hogy úgy gondoltam megéri a HOTS a friss SC2-t :)
Nekem még soha semmilyen hibaüzenet vagy gond nem volt vele. -
#33010 elmondom hogy kurvára újratelepítős lesz, én épp most csináltam meg ezt
persze, beállítások mentések etc megmaradnak, de hihetetlen mennyiségű hibaüzenet és f*sszopás után a legegyszerűbb letölteni eu.battle.net-ről, és frissen felrakni -
#33009 pontosítottam, sry. -
#33008 Játékmentések tuti hogy a szerveren vannak? Én ezt kétlem. -
#33007 Mentéseket a gépen tárolja. Amit a szerveren tárol az a profilod, a pontjaid, achievmentjeid, játszott meccseid. Minden ami nem játékmentés vagy beállítási mentés.
Én nem szoktam leszedni rendszertelepítésnél. Nem igényel semmiféle telepítést a játék. Ha másik partíción van mint a rendszer, akkor csak elindítod a Starcraft2.exe-t és örülsz. -
#33006 játék telepítési könyvtárát simán lehet kopizni, elvileg az új rendszeren is működni fog. (blizzard ált. így csinálja meg a játékait)
saját mentések a gépeden.
visszajátszások saját gépen. -
Andriska86 #33005 Újra szeretném telepíteni a rendszert.
Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e menteni a frissítési fájlokat, hogy ne kelljen azokat újból letölteni?
Valamint a mentéseim a felhőben tárolja és azok megmaradnak, ugye? -
#33004 nekem bejon -
#33003 no result, törölték? -
#33002 Tegnap este végeztem a játékkal, nagyon jó és élvezetes volt, megérte rá ennyi időt várni. For the Swarm! -
#33001 http://eu.battle.net/sc2/en/profile/221230/1/kURVAANY%C3%81D/ -
#33000 Hetedik oldal legalsó hozzászólás
Ha esetleg törölnék: kURVAANYÁD battle.net nevű emberke hozzászólása: idiot game
Oda is beköltözött volna kocsis? -
r4pt0r #32999 Vagy pedig nem sikerül nekik és segítséget kérnek UEDtől, és majd jön az SC3 úgy 10 év múlva. :D (poén lenne, de ilyen nem lesz. :D) -
NovaTerra #32998 Nem közös az ősük. Xel'nagák először a protossok evolúciójába avatkoztak bele, mivel alkalmasnak találták őket, mint utódokat. Hisz ismerték a psi-t, azzal kommunikáltak már a "fejletlen" protossok is. Elég hosszú lenne leírni mi is történt vagy mi romlott el. A lényeg, hogy protossok evolúciójának túlzott felgyorsítása balul sült el és ez a már-már istenként tisztelt Xel'nagák lemészárlásához, elűzéséhez vezetett. Jött a protoss polgárháború. Felismerték a psi kommunikáció hiánya miatt kialakult helyzetet és megbékéltek egymással, majd a hátrahagyott Xel'naga relikviákat használva tovább fejlődtek.
Xel'naga kudarcként élték meg ezt és ezután avatkoztak be a zergek evolúciójába. A protossokkal ellentétben itt az egyént teljesen elhanyagolták és a közös tudat illetve az afölött rendelkező felsőbb akarat vagy tudat, azaz overmind irányába ment az evolúciójuk. Xel'nagák úgy tervezték, hogy a protossok és a zergek békésen egyesülnek majd. Csak a dark voice, akiről beszélnek a HotS-ban, megfertőzte az overmindot és protossok ellen hangolta. Az overmind ez ellen nem tudott tenni, de tudatában volt és ezért fogta el és fertőzte meg Kerrigant, mert úgy gondolta, hogy ő majd ellent tud állni és vezetheti a zergeket.
Ami bár nem első szándékból, de a HotS végére összejött. Kerrigan erősebb, mint valaha és a bukott Xel'naga ellen készül a Swarm élén.
Gyanítom a P. kiegben ő és Jim esetleg ifjú Mengsk a protossokkal összefogva az utolsó pályán elpicsázzák a visszatérő Xel'nagát. -
Cef #32997 A Xel'nagák mindkét faj evolúciójába beleavatkoztak, először a protossokéba majd a zergekébe. -
#32996 Xel'naga -
Hoz_Hun #32995 Úgy tudom közös az ősük, vagy mi. -
#32994 Srácok, csak nekem tűnt fel, hogy a D betűs Primal Zerg nagyon hasonlít egy protossra? Csak nem lesz valami olyan "csavar", hogy a protossok is zergből lettek? -
#32993 Jó videó! Nagyjából egyet is értek. -
#32992 igen így van
annyi, hogy kerrigan spelljeit meg a fejesztéseket automatikusan beállítja arra, ami a végigjátszásodnál volt, azokat érdemes minden pálya előtt csekkolni -
r4pt0r #32991 Mondjuk nem tart sokáig az eleje. Meg is csinálhatod ha unatkozol. :D -
Hoz_Hun #32990 Értem. Tehát az újrajátszásban lehetőség szerint maxon van minden, nem pedig, ahogy a játékban álltam. Ergó ezeken a pályákon semmiképen sem tudom már emberként újrajátszani (csak ha előveszem a régi mentést).