StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A single campaign eddig baromira tetszik, zajlanak az események rendesen. Igaz, még csak az elején vagyok, 5. misszió asszem, lehet, hogy már a 6., viszont a fordulat nem nagyon tetszett a 4. küldi elõtt. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én a Konzolok szervizétõl rendeltem, már tegnap küldték az e-mailt hogy ma hozzák. Sajna csak tegnap tudtam újrarakni a WOL-t, a patcheket pedig már nem volt idõm végigvárni, úgyhogy nem valószínû, hogy jut idõ játékra a mai nap 😞
Eddíg a single marha jó, sokkla jobb mint a WoL-é szvsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most tartok a protoss anyahajó infesztálós misszóba, ezt különösképpen élvezem 😄 nagyon jó lett

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Klemice
tegnap átadták neki, a futárkövetõ szerint meg már kézbesítésen van

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Fú itt a rendelés gomb ,de megvárom milyen lesz a player visszhang aztán veszem meg ha tényleg klassz!
TBTPumpa
Ipon futár??? Szerintem az ma nem fog menni.
Amikor elõrendeltem náluk a Heart of the Swarm-ot nekem azt mondta az ügyintézõ, hogy csak 12.-én lesz raktáron náluk a játék. A futáros rendeléseket csak 13.-án és 14.-én tudják intézni...

Ezért is mondtam ott vissza. Ma még át tudom venni a cuccot, de holnap/holnapután már macerásabb lenne.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LaposElem
Hi.
Gyõrbe megérkezett az starcraft2hungary -s rendelés.
De sajna melóba vagyok, na majd este. Jó játékot mindenkinek aki teheti, akinek meg még nem érkezett meg, annak kitartást a várakozáshoz.

:)

Fpocok
Ki az a béna, aki így nyitja ki dobozt? Jesus...

Parasite Eve 2, best game EVER!

én inkább õt nézem: http://www.twitch.tv/raelcun

How much can you take,before you snap?

Klemice
ipon futár járt már valakinél miskolcon?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TBTPumpa
Valakinek már meg is érkezett a GLS-tõl:

Sziasztok. Van arra lehetõség,hogy a haveromnak megvegyem ajándékba az alapjátékot a bilzzard profilomon keresztül?? Lehet vak vagyok de nemláttam gift opciót. elõre is köszi. sziasztok

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Fpocok
Elkezdte a Brual végigjátszást... akinek esetleg nincs meg, mint nekem 😄

Na? Ki vitte már végig? <#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Remélem tényleg jó lesz a sztori, a WOL csalódás volt ezen a szinten.
A szerverek állapotáról lehet tudni valamit? Hogy bírják a startot?
TBTPumpa
A játék vége:
Elvileg Kerrigan és a zergek a magyarországi Parlamentet támadják a játék végén! Raynor és zsoldosai ilyen táblákkal vonulnak: Fityesz monnyonle! <#idiota>

Fpocok
Na azt hiszem majd végignézem valakinek a végigjátszását a kampányból. Psy brutalon fogja nyomni, azt hiszem az lesz az.

j0nNyKa
mondjuk ez várható volt, egy blizzard minõségû történetírás úgy, hogy végre karrigen köré építhették.. csakis awesome lehet
lassú a futár :C

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

HeadHunter86
Úgy látszik igen, és nem értem 😄 Amúgy úgy hallom a sztory badass. Legalább is páran azt mondják az elsõ 3 küldetés már pörgõsebb mint az egész WOL. Nagyon kíváncsi vagyok már.

Fpocok
Bal lábbal keltél? Nem érted a viccet 😄

HeadHunter86
Húzzál már el innen is. Nem kell a negativitásod ide is.

Fpocok
Na miyen lett a teljesen unbalanced kieg?

TBTPumpa
A tegnap letöltött 4-5 gigányi anyag valóban tartalmazza a Heart of the Swarm kiegészítõt!

Az az elsõ dolgom második misszibóban kattintani a karakterre mint az ökör hogy meghalgassam miket mond <#idiota>
Van ami nem változik sosem. <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

skinnyman
Nem hiszem hogy ez lenne az oka, a videojatekok saccra 90%-at eredeti angol boritoval/leirassal forgalmazzak itthon... Na mind1.

Regards,

elvileg a magyar fogyasztóvédelmi elõírások szerint minden itthon forgalmazott terméken kötelezõ megadni magyar leírást. gondolom innen jön a fordítás is. de lehet,hogy tévedek.

skinnyman
Sehogy nem forditanam, hagynam angolul, ahogy azt eredetileg megalmodtak.

"A fordítás pedig azoknak készül, akik nem tudnak angolul."
Ez sem valid erv sztem, mert maga a jatek igyis-ugyis angol, nemde? Attol, hogy a boritora rairnak olyanokat, hogy "Egesd hamuva az elore nyomulo ellenseget a Harci Ordogfiokaval", magabol a jatekbol, a sztoribol ugyanugy semmit nem fog erteni aki nem tud angolul. Mellesleg aki ezt a jatekot jatsza, az tipikusan tud annyira angolul, hogy nagyjabol ertse hogy mirol van szo. Szerintem joval tobb embert zavar a magyar borito, mint ahanyan tapsolnak hozza (ilyen emberrol meg nem is hallottam).

Regards,

j0nNyKa
köszi <#eljen>

Daell Drow
Most ejfelkor, vagyis masfel ora mulva.
új hots carbot animations video <#wow2>
jobb mint a blizzard cinematics <#zavart1>

TBTPumpa

Remélem is hogy darkosabb lesz, valamint hogy a Kerrigan bosszúja tényleg beteljesül.

Ezen kívül azt hiszem, majd csak akkor nézek fel ide legközelebb, ha már végigvittem a játékot. Addig is sok szerencsét mindenkinek, és mutassátok meg azoknak a nyamvadt humánoknak, hogy ki itt a RAJ! 😊
j0nNyKa
de maga a játék melyik éjfélkor indul?

TBTPumpa
Holnap délelõtt ér ide! <#hehe>
Vagyis ajánlom neki, hogy ideérjen... <#idiota>

j0nNyKa
öh, ma éjfélkor indul, vagy holnap?
ide az sc2.hu-s csomag holnap jön

TBTPumpa
Én is belefutottam az elsõ ingame cinematics-ba, de nem részletezném, mások játékát nem cseszem el. Viszont baromi hangulatos jelenet volt! Jöjjön már az a futár, de gyorsan!

j0nNyKa
nem lehetne hagyni úgy 1 hetet a fórumozóknak, hogy maguk is kipróbálják? 😊

antgecc
Magyarosított vagy magyar, lényegtelen. Fõleg úgy, hogy az eredete még csak nem is angol.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
már rájöttem😊
Kezdenek felcsorogni a youtube-ra a végigjátszások, nem bírtam ki hogy bele ne nézzek. Bár próbáltam minél jobban visszafogni magam, 1-2 átvezetõbe és pályába néztem csak bele. Mindenféle spoiler nélkül, a látottak alapján kicsit darkosabb lesz mint a WOL (bár ez várható volt). Kerrigan is érdekes karakter lesz.
j0nNyKa
én nem mennék bele a helyedben, meddõ 😊

TurboX
a magyartól igen messze van, inkább magyarosított
Daell Drow
Akkor mar nem kell a DVD, csak ki irod belole a kodot a bnet profilodra es mehet a jatek.
antgecc
Mert az egy magyar szó. Hosszú Í-vel írtad, nem? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
aha, akkor a Domíniumot miért nem fordították le?
antgecc
Igen, csak ezeknek a neveknek jelentésük is van, tehát nem véletlen pl. Swarm a neve a Rajnak. A fordítás pedig azoknak készül, akik nem tudnak angolul. Normális esetben, ha a magyar nem tetszik, megveszed az angol nyelvût és nem sírod tele a fórumokat azzal, hogy ez milyen igénytelen. Holott nem igénytelen, csak szokatlan. Ha igénytelen lenne, akkor az angol is az lenne, ugyanis a szavak jelentése ugyan az.

Regisztráltattam és launcher most frissíti magát. Holnap majd csak hazajövök és kezdõdhet a móka. 😊
TurboX
vannak olyan dolgok amiket jobb eredeti fazonban meghagyni

számold csak össze napi szinten hány angol ill. idegen eredetû szavat/szavakat használsz mert máskülönben hülyén venné ki magát
Klemice
felpeccseltem ja, akkor ha holnap a futár meghozza, beteszem a dvd-t arról még telepít valamit?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Javítva: Jim.

Mellesleg külön játéknak szedi le? Vagy csak simán leszed egy csomó új cuccot a SC2 telepítõje és fõmenübõl választható lesz?