34554
  • TBTPumpa
    Melyik oldalon történt ez a reakció? Hadd röhögjek!
  • szucsy89
    lol, van benne valami. az arthas-kerrigan vonal nekem is egyből feltűnt még a wc3 végigjátszásakor, már akkor is kicsit fanyalogtam, hogy nem tudnak más csavart kitalálni, minthogy az egyik faj vezére átáll egy másikhoz.
  • TBTPumpa
    Áhh az egy szutyok verzió.
    Macerás telepíteni és működésre bírni! Jobb az eredeti!
  • HyperMonkey
    Így van, ezért nem érdemes lenézni azt aki szerint a multi unalmas. van akinek tetszik, de a stratégiához semmi köze, gyorsaság kell meg hogy ismerje a pályát. Videon láttam hogy egy koreai (mi más) SC2 player nem is nézte a monitort csak hotkey-ekkel pakolta le az épületeket meg gyártotta az egységeket. De pörgött a keze mint a veszett. Na ez minden csak nem stratégia. Egy Wargame-ben ahol stratégiázni kell, meg csk kamillázna hogy mi van
  • HeadHunter86
    Neked lehet hogy ennyi jött le a multiból :D DE azért ez távolról sem így van. A single-t én 4x játszottam végig. Kinek a pap, kinek a papplan.
  • HyperMonkey
    A WoL-t megvettem, de kár volt. A mulija klikkelőbajnokság, semmi köze a stratégiához, a kampány meg az "egynek elmegy" kategória.
  • HyperMonkey
    Hát azért valami igazság van abban is, ha valakinek a multi nem jön be, akkor nem veszi meg mert a kampány egy délután alatt végigvihető, és az még 2000Ft-ot se ér meg, nemhogy az ötszörösét. Pofátlan áron adják ezeket a nagy címeket. Én minden játékot megveszek amit végig akarok játszani, nem warezolok soha. De a SC2 nem ér (nekem) 2000Ft-nál többet, így nem veszem meg.
  • HeadHunter86
    Az húz fel főleg, hogyha valamiben nincs multi vagy nem érdekli, akkor már minek vegye meg. Régebben én se vettem meg csak a nagy címeket, de most pótolom és megveszem a kedvenc játékaim még ha azok single játékok is.
  • HyperMonkey
    Miért húz fel? Nem lehetséges hogy valakinek nem jön be a multi? A Wargame: European Escalation az stratégia multiban. Vagy a RUSE. De a Starcraft egy klikkelőbajnokság, az győ aki többször nyom le hotkey-eket. Ahol van APM számolás az eleve nem stratégia. A stratégiában gondolkodni is kell, nem csak klikkelgeni ezerszer. koreai tizenéveseknek való a SC multi szerintem (!).
  • HeadHunter86
    Reagáltam is rá neki, mert eléggé felhúz az ilyen hozzáállás.
  • Különc
    Kommentekben írja egy őstermelő, hogy a multi uncsi azért minek vegye meg

lol
  • j0nNyKa
    egyébként meh, StarCraft_II_Heart_of_the_Swarm-FLT
  • Különc
    Kiegészítés: a terranok(human) + esetleg UED, zergek(night elves), protossok(orcs) összegyűlnek ahol éppen Amon ott lesz a végső harcnál(Mount Hyjal) és Kerrigan feláldozza magát ahogy azt kell (Hellscream) (hint: REMÉLEM NEM ÍGY LESZ)

További véletlen egybeesések:
    Xel'Naga from the Starcraft Universe :: The Titans from the Warcraft Universe
    Amon a fallen Xel'Naga and his Hybrid Army :: Sargeras the fallen Titan and his Burning Legion
    Amon enslaved Zerg for his own means :: Sargeras enslaved the Orcs for his own means
    Kerrigan infested by Zerg and eventually becomes Queen :: Arthas corrupted by the Scourge and eventually becomes King
    Kerrigan human/zerg rallies the zerg and sets off to fight Amon :: Thrall an orc raised by humans rallies the orcs to fight the Legion

Titan is going to be a Starcraft MMO. With the way they have treated the Zerg in Heart of the Swarm it's exactly the same way the Orcs went from a demon worshipping horde of pure evil to unfortunate tools used by a greater power. Blizzard is trying to humanize the Zerg so they can be a playable race in an MMO scenario

TL;DR verzió: ugyanaz történik a zerg fajjal, ami az orcokkal történt anno, egy demont imádó gonosz, vérszomjas fenevad bandából akit egy feljebb erő irányít egy "megtaláltuk a helyünket az univerzumban békében" kis hülyegyerekek lettek, hogy könnyebben azonosulható faj lehessenek egy esetleged (dobpergés)...

Starcraft MMO-ra juhé = Titan? Miért lett most annyira fontos a Starcraft Universe a Blizzard számára? Eddig tiltott volt, most pedig ott virít a főoldalon? Csak nem közvélemény kutatnak? Hm
  • Különc
    WoL: credit + artifact gyűjtés, végén endurance fight, napba nézés félmosoly
    HotS: szint + Broodmother gyűjtés, végén semi endurance fight, napba nézés, vigyorgó mosoly

Én tippem a Lotv-ra: szint + Artanis(mothership), Selendis(carrier), Urun(phoenix), Mohandar(void ray) seggnyalás, zárójelben az egység neve amit kapunk ha sikerül (based on In utter darkness küldi a WoLban), végén gigamega endurance fight, napba nézés, ?szerelem beteljesülés?, ?mosoly?

Mert (szerintem): tökkkkkkkéletesen ugyanaz fog történni, mint az említett küldetésben, leszámítva hogy esetleg ott lesz Jim Raynor féle Raiders és/vagy Dominion sereg Valerianostul Hornerestül illetve ott lesz Kerrigan Raj testülete is, szóval izzítsátok a tökötöket illetve a hardvert, me aki kimaxolja ezt a küldit extreme beállításon majd, annak megy egy digitális Nap embere díj.

Mert ha nem az fog történni, akkor Zeratul haverunk megint segget csinált a szájából (illetve Chris Metzen és színes kompániája) és ez is bekerül azon kevés(lol) hibák közé, ami a sztoriban éppen jelen vannak

VAGY kiderül hogy Zeratul végig Samir Duran volt és gecinagy szarban vagyunk

(Félig ragepost, nem kell túl komolyan venni)
  • j0nNyKa
    jöhet az achi vadászat, 1-2 hónapig simán kihúzza :)
    nem tudom már melyik volt nehéz, de tudom hogy voltak pályák, amiket háromszor kellett végigvinnem
  • Tower Guard
    Multis kis custom modokat próbáltam az meg megy szépen és semmibaja...
  • Tower Guard
    Lagg az nálam is előfordult, baromira zavaró.De az hogy kicsap hogy defeated, mikor semmi nem történt. Hát ilyet még nem láttam
  • Tower Guard
    De eredeti...
  • Prof William
    Bár már 12-én meglett de csak mostanra vittem végig. Az élvezetet el kell húzni. :)

Összességében a hangulata sokkal jobban bejött mint a Wings kampányé. Ott csak egy lanyha "oké"-val nyugtáztam a végét, ami itt viszont nagyon epicre sikeredett.

Rég volt már hogy ennyire azt kaptam volna amit vártam, egy játék telén. Amiből talán több lehetett volna az a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dominion elleni küldetések. Pl ha Kohalt 2 helyett 4 misszióban győzzük le az sokkal jobb lett volna. Jó hogy Primalok leszünk de kicsit túl sok volt az olyan pálya, ahol nem Mengsk emeeit abáltuk.

A történetnek szép íve volt és nem voltak benne olyan "meglepetések" mint a WOL-ban.

Egy igazán élvezetes és magával ragadó egyjátékos kampányt kaptunk "kiegészítő" címén és multis lehetőségeket még nem is próbáltam.

Megérte a várakozást.
  • szucsy89
    nem eredeti a játékod
  • Flamer
    np nalam se.. :D
    sot meg olyat se tapasztaltam amit #33046 ir. :o
  • j0nNyKa
    tudom hogy ez nem ellenérv, de nálam nem.
  • Magh
    Én azt nem értem, hogy a HotS változások óta, mióta nincs külön skirmish, csak vs AI vagy customban create, lagol a játék. Nevetséges, ahogy a workerek állandóan lagolnak, játszhatatlan. A campaign pl. teljesen jól fut.
  • Tower Guard
    Srácok az mitől lehet ha A.I. ellen játszok a 7. 8. percnél kiírja egyszer csak hogy vesztettem és az enemy nyert. Nem is csinált semmit ,meg én sem támadtam még...
    Ez valami bug lehet?
  • Flamer
    #33021, #33022: ertem. :) ensem vagyok tisztaban azzal hogy mit mondtak 3 eve, de mondjuk nem is keszulok cikket irni. :D
    na mindegy. ertem az allaspontod. :)
  • j0nNyKa
    szerintem is a kurva anyját az összesnek amúgy. sc2vel foglalkozni az sc2 topicban, istenem :|
  • NovaTerra
    Másik topicban is hasonló stílusban kommunikál. Abba azért ő nem birka révén sem gondol bele, hogy itt, aki játszik, megvette a játékot és nem foglalkozik starter editionnel. Googlet használni meg neki is annyi idő, mint másnak, de helyette jobb beszólni.
    Az azért marha rossz, hogy egy könyv, film, jelenesetben játék történetével foglalkozó emberekbe próbál belerúgni, mert őket történetesen érdekli a dolog.
  • Aradebil2
    akkor már Hun-1 nem? ebben alig vannak
  • HeadHunter86
    Hungary erre a csoportra keress rá.
  • Aradebil2
    sg.hu csati nem működik? van vhol sg-s közösség? casual 2v2 és sok vs sok-ra kapható vagyok! Aradebil#2520
  • Különc
    Bocs, de te ki is vagy?
  • j0nNyKa
    te nem is birka vagy, hanem boci.
  • mukika
    beeeee
  • Daell Drow
    Singleben az elso 3-4 palya elerheto, multiban tudsz egyedul es teamben is jatszani. akar starteres vagy teljes jateku tarsakkal. Megkotes annyi hogy csak par multi palya elerheto, illetve fajbol csak a Terrant valaszthetod.(ladder) Legalabbis en igy tudom, igy van 1-2 eve, azota nem neztem utana.
  • DarkHorSe
    lehet
  • bgabor
    Köszönöm a soksok segítőkész választ, éppen annyit értek, mint amit a fejléceitek sugallja. További jó picsogást a nemlétező dolgok történetének részleteiről, birkák.
  • edios
    ékezetes betűt írd át kézzel
  • j0nNyKa
    krómban nálam a linkre kattintva nem nyílik, mind1, feladom, a kurva anyját neki akkor
  • Különc
    Engem nagyon érdekelne mi van Samir Durannal, remélem nem ez a végleges állapota, ahogy végződött az a cinematic lol
  • NovaTerra
    Nem kell feltétlenül találkoznia vele. Zeratulnak a Protossokkal tisztázni a helyzetet. Hisz Raynornak már korábban elmondta, most már Kerrigan is képben van. Protossoknak meg fogalmuk sincs Zeratul mégis mi a fenéért segíti az ellenséget. Ezért gondolom, hogy eleinte olyan küldetések lesznek, hogy ő általa kell megértetnünk P vezetőkkel a helyzetet.