34554
-
#32989 jó, tudom, nehezen fogalmazok
"már zergként" -> tehát a zerg egyértelműen későbbre tehető időben, mint az emberi forma, így van?
DE a választásodtól függően történhet hamarabb
-> megkapod -
r4pt0r #32988 Char videó 2 féle képpen nézhet ki, vagy emberi formában vagy, vagy pedig már zergként. És ezt nem tudod kiválasztani. -
#32987 de.. master archives-ban megkapsz mindent, ami elméletileg lehetséges, érted?
mindhárom bolygón megkapod a másik kettő fejlesztéseit, egységeit, satöbbi -
Hoz_Hun #32986 Na mindegy. Az ember Kerrigan-es vidó úgy is jobb. :) -
Hoz_Hun #32985 Jeges/Char/Zerg alap bolygó. Tehát a utolsonak Zergültem. -
r4pt0r #32984 Szerintem így sehogy. Max ha végig viszed megint de Chart a végére hagyod, az első 3 világ közül. -
#32983 leírtam lentebb: attól is függnek a dolgok, hogy milyen sorrendben választottál pályákat. (char / jeges) -
Hoz_Hun #32982 Újra játszom a pályákat a HotS-ban. Tegnap a Char-os pályán induláskor be lehetett állítani Kerrigen képeségeit (meg a sereget is). Na most azt vettem észre, hogy Kerrigan Zerg formályában van pedig nálam EMBER volt, amikor itt jártam (ezt lehet állítani?)!
Pláne, hogy ez után nem sokkal elméletileg van egy videó, amiben nálam Kerrigen emberi alakban van. Akkor ezek szerint van egy videó, amiben itt Zergként szerepel? Azt a videót hogy tudom utólag "kinyitni"? -
#32981 Hmm lehet valami driver baj lesz, utánajárok kicsit jobban.
Igazából másnál nem tapasztaltam.
Egyszerre lett meg a diablo3 és a starcraft a kieggel, d3-nál nincs gebasz.
Köszi, hogy válaszoltál! :) -
#32980 nem valami hardver / driver / ilyesmi para ez?
más játékkal hasonló hiba? -
#32979 mindent használhatsz, amit elméletileg azon a pályán használhatsz
pl. bolygóválasztásoknál ez még könnyítés is, mert én pl. charra mentem másodjára, így a jeges bolygón egy rakat dolgom meg sem volt, ami aztán a master archives-ban már igen -
#32978 "menjek" Valamint néha előfordul, hogy beakad az elején a menüben a hang és várni kell, de az viszonylag gyorsan helyreáll, nem vészes, csak a kampány részét nem tudom folytatni... :S -
#32977 Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy a kampány a 3. map után mikor választani kell hogy Char-ra vagy a másik bolygóra mennyek, a map betöltés kb 2/3-nál megáll és csak vár a végtelenségig, de a zene megy, tehát a game végülis nem fagy le. Akármelyiket is próbálom.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Miért van ez? -
hawkie22 #32976 Ha a Master Archives részben újra csinálom a küldiket, akkor az egyszer végigcsinált kampány során megszerzett evolúciós lépcsőket meg Kerrigan különleges képességeit is lehet használnom? Vagy csak simán újrajátszhatom a pályát az acsikért? -
#32975 Ha eleg a cd key akkor PH-n van 7000 forintert. Es joval tobb tartalom van benne mint hogy 9 uj multi egyseg stb. -
#32974 ennél azért jóval több mindent tartalmaz a kieg, lásd a ma linkelt bemutató videót
ákosnál egyébként 8300 -
#32973 8 700-nél olcsóbban biztos nem fogsz találni, "kicsi" gyengécske a forint (persze nem ahhoz képest, ahogy fél év múlva lesz, ti vettetek már valutát? :D)
Amúgy itt vannak gyűjtve a "kódvevős" oldalak árai: http://www.dlcompare.com/games/cd-key-download-starcraft-2-heart-of-the-swarm-313 -
Sotyka #32972 Hello mindenkinek. Régen sokat játszottam még a wol-lal, de aztán egy ideje abbahagytam, viszont a hots nagyon megtetszett, így tervezem a megvételét. Nem olvastam vissza túl sokat úgyhogy sry ha már ez volt témában, de azért megkérdezném megint: Hol a legolcsóbb? Amit én láttam az 8,900. És az igaz hogy a single az egy teljes kampány, de multiba az a 9 egységért én egy kicsit sokallom ezt a 9k-t. Nem tudjátok hol lehetne beszerezni esetleg egy kicsit olcsóbban? A válaszokat előre is köszönöm! -
Abore #32971 Köszi
-
#32970 kell -
Abore #32969 Sziasztok!
Ahoz hogy a hots-al tudjak játszani kell a wol is?Elörre is köszönöm! -
#32968 nincs mit
ott tudod nyomon követni:
-
mukievil #32967 Oksa köszi, az achivementet tudtam, hogy így be lehet gyűjteni, csak azt nem hogy kerrigen szintjét is figyeli!
Mégegyszer köszi! -
r4pt0r #32966 Jah végre normálisan megcsinálták, és nem kell mentéseket töltögetni, ide oda. Főleg az a poén hogy minden küldi előtt meg lehet változtatni minden fejlesztést. -
#32965 végigjátszod, kapsz egy master archives rendszert, ahol újrajátszhatsz minden pályát
a rendszer vágja, hogy melyik pályán hány szintet szedtél össze, így utólag ez javítható, ugyanúgy kb., mint a pályánkénti 3 achi
btw nálam bugos volt, és level 68ra is megadta a ghost karrigent -
#32964 Hát csak azt tudom javasolni, hogy a 25-ös küldetésig nyomasd. Az utolsó két küldetést hagyd későbbre és játszd újra az előző küldetéseket, ahol nem sikerült begyűjteni a LVL-eket, amíg Kerrigan 70-es szintű nem lesz.
Én is ezt csináltam, az utolsó két pályán már 70-es szintű volt Kerrigan (asszem valami acsit vagy portrét is kaptam ezért). Nagyon badass volt a kiscsaj. -
mukievil #32963 Szerintetek ha nem értem el karrigan-nel a lvl 70-en a végéig , akkor van mód valahogy javítani vagy újra kell kezdenem az egészet ? -
NovaTerra #32962 Te meg azt felejted el, hogy Kerrigan már ghostként is irtotta az embereket, civileket is, ha az útjában álltak. Pont ugyanúgy, ahogy most zergként. Szóval ezen tulajdonsága nem változott. Most már kedvtelésből nem öli meg őket, viszont, ha útjában állnak, akkor most is eltipor mindenkit. -
#32961 ez kurvajó bemutató -
#32960 egyetért -
#32959 én Diablo 3 miatt nagyon kiábrándultam Blizzardból, és azt gondoltam, hogy most egy ideig nem is támogatom majd őket, de Youtube-on belekóstoltam HotS-ba, és nagyon megtetszett, meg is vettem. :)
izgalmasabb a történet, mint WoL-ben. -
#32958 Azert osszesegeben szerintem nagyon jo lett a kiegeszito :) Kinek mi a velemenye? Kampanyt gondolom mar mindenki ledaralta, egyedul azokban a kuldetesekben az nem tetszett hogy a nagy reszeben mindig valami idokorlat szeruseg volt. Pl foglald el ez tornyokat, meg old meg a mittudomen micsodakat van ra 5 perced stb. -
#32957 -
donatus13 #32956 Tegnap néztem mlg-t, és meglepően fos imba már megint a terran nem nagyon sikerült őket bedarálni, úgy látom ez a kieg mégse a zergeket butította el:D -
#32955 L2P :D -
#32954 Ennek én is örülnék. -
#32953 Azon wonderingelek, hogy a Blizz mikor lesz hajlandó adott profilon belül minden fajnak külön ligát biztosítani. Pl: mainem zerg, platina. De ha átváltok terranra, akkor silver. Miért kell nekem a "zerges" platina ligában játszanom terranként is?! -
ZoliJ #32952 kis érdekesség: a Starcraft: Brood War utolsó videójának (amikor az UED vezér öngyilkos lesz és az UED flottát lerohanják a zergek) ugyanaz a címe, mint a HotS utolsó videójának: Ascension -
#32951 Mit szívsz egyébként lol -
r4pt0r #32950 Ezt senki nem mondta. Pl nekem se jön be minden a Forma 1-ben, de jobb mint a Nascar. Remélem érted, mire gondolok. :D