StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Csak kérdezem, nem tudom hogy van ez, de ha csinálom folyamatosan a missionokat, miközben Tosh-t választottam Nova helyett, és hamarosan befejezem, akkor hogy térhetek vissza majd Nova küldijére az acsi+portré miatt (meg kell csinálni Nova küldit is és Tosh fejet kapok) ???

Hegi90
Nekem tetszett a történet. Igaz, nem olyan "jaw-dropping" mint pl a Mass Effect-é, de itt kapsz egy változatos, izgalmas multiplayert is 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
De miért gagyi? Sablonos? Unalmas? Ötlettelen? Tény hogy én sem szartam magam alá tõle, de mondjuk mihez képest gagyi? A C&C örökké újraéledõ Kaneje jobb?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fehercsoki
Hát elég gagyi lett a blizzard ha ilyen szar sztorit is szét kell darabolni:S Az 1 dolog hogy van pár meglepõ dolog,de az összes többi unalmas sablonos szar.

Különc
Ám szerintem ha a Blizzard tényleg nagyon a játékosok lehúzására törekedett volna, akkor a 2õt kiadja 2-3 évvel a Brood War után vagy további kiegészítõket gyárt az 1-hez míg a 2-õt fejlesztik, esetleg a mostanában oly divatos DLC-ket.

Abba, hogy miért van 3 felé osztva ez a rész, ne menjünk bele, sokan fikázzák a sztorit, lehet erõltetett amit mondok, de szerintem a sztori miatt IS volt szükség a darabolásra, szerintem lesznek még itt TWF meg Oh shit! momentumok bõven.

hahaha, jaj istenem zolika. Már hanyadszorra írod be ezt? Szinte minden nap ugyanazt mondod el 😄.
Különc
Play as guest, achievementek nem mûködnek ekkor

Huk vs Silver game 3
1:1 es állásnál, óriási nagy hibákkal,mintha nem is huk játszana

pju-pju-pju-pju 😄 hülye husky 😄

How much can you take,before you snap?

Ez a hsz kinek ment nem teljesen tiszta elöttem😄

csuszi
én inkább azt mondanám, jó ha 10% maradt. ezt a sok fogyatékot bassza meg...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi

Hogy tudom folytatni a kampányt, ha nincs netem? Van offline módja? Mentések, achievementek ilyenkor hogy mûködnek?
Szerintem csak egységek _kombinációja_ az, amit nehezen lehet fogni. Jó példa Brenyo korábban belinkelt 1,5 órás replay-e, ahol semmi perc alatt, minimális veszteséggel leszedte a carrier flottát. Ellenpélda, hogy kicsit késõbb, amikor a korábbi védelemmel kitámadott, a kb. 6 db stalker szétszedte volna a bázist mire visszaér, ha hoz magával a protoss egy observert. Így a cloak-olt banshee-k lekapták a támadókat. Mindenre van ellenszer, de azért valóban nem örülnék egy 8-10 carrierbõl és egy mothershipbõl álló kombónak a main felett 😊
az a baj,hogy csak itt trollkodsz, mert ok, beírtad vagy harmincszor,hogy szar a játék.
de egy normális indokot nem írtál,hogy miért? szóval inkább ne írogass ide, úgy is mindenki hülyének néz már

Hát, a kukacokat néhány, a bázison tartott helikopter pillanatok alatt elintézi, nekem egy zergnek se volt ideje elõbújni belõlük. Az viszont nyilvánvaló volt elõttem, hogyha a végsõ csatában a felhõkben érkezõ mutaliskekkel és messzirõl durrogtató brood lordokkal kell szarakodnom akkor nagyon megszívom. Elég egyértelmû választás volt.

Renjike
hát igen Hardon vittem és nem a légieket szüntettem meg. kárvolt sokat szenvedtem jönnek 1000 el a földiek és még a légiek is csak nincsenek kukacok a védelmivonalon belül vagy az elõtt.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Davidus
nincs ilyen

V9ykn8_TZL0

Sok bunker, tank, Kerrigan ellen battlecruiserek. + én a lángszórós zerg techet fejlesztettem, az marha hasznos

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

blackfire001
A játék végén amikor az Artifact-ot kell védeni, valahogy mindíg elbukok. Tudnátok adni 1-2 tippet? 😊

Megjegyzés:
-Csak földi egységekkel jönnek, mert az elõzõ küldetésnek hála a légiekkel nem támad.
Talán, mert nem a carriert lövik általában, hanem a kis hajókat.
De endgameben minden maxos cuccot nehéz leszedni

Rage47
mass BC is jó
szerintem a mass thor durvasag scv supporttal.

azt se felejtsuk hogy a 7evbe benne votl azis amikor az sc2 team is a wow kiegeken dolgozott, mert igenybe vettek oket, emiatt is jott csak most ki. behind the scenes dvdn mondjak el a retrospectiveben 😊

Véleményetek szerint melyik az a faj amit nem nagyon lehet leölni játék végén ? talán a protoss a carrierrel?

fergusonpapa
igen 1x.töröltéka projecktet és jól tették.

csak nem értem mit vársz mit tegyenek bele??chuck norrios figurákat??!

visszik tovább a story szállat.a régi játék menete meg tudjuk h nagyszerü mert miden gépen ugy fut h nincsenek hátrányok vagy elönyök a felbontásban stb stb.ezért vannak - voltak versenyek vele stb.most ezt átültetni 3dbe teljesen uj motorra h megmaradjoan hangulat söt jobb legyen jobban beleolvadj a játékmenetbe.akkor a játék menet rengeteg teszt kelet ahoz h miden bugot javitsanak és még fogják is ha találnak a felhazsnálók...az erövisszonyok rendes kiépitése ne legyen olyan h 1-2 cuccal bárkit legyözöl.ugygondolom ezen volt mit fejleszteni de egy nállam nagyobb fan simán jobban kifejti nekd.mert ugy gondolom hogy ahoz hogy egy hosszutávon jó gamet kapjunk kel idö hozá.ha meg nem tetszik minek irsz ide???kiporbálhatod abétát nem tetszik nem veeszed meg..

vannak félévente kiadot fostalicskák tessék azzal játszani.

az meg ha torchlight jobb mint diablo??ex diablosok cisnálták nem rossz game nyomultam vele de nem jobb.pont.

www.icewebhu

Renjike
ne fikázd , ha nem teccik nemkell megvenni akkor is és most is epic game ennyih, sztem nem koppintás amugy meg minden játékban van valami hasonló amit már 1 régebbi játékban vagy filmben láttunk .

Dehogynem, itt a hozzászólások alapján van jópár ember aki összehozna fél év alatt egy ennél jobb bnetet, 3 darab 30 küldetéses kampányt, 50 CGI videóval, mindezt ingyen....

Why so serious?

Okos barátom, az alapok ugyanazok, de maga a játék teljesen más. Menj egy kört az elsõvel battleneten, aztán menj a kettõvel és elég hamar rá fogsz jönni. Az nem baj ha nem tetszik de hülyeségeket ne írj már.

Why so serious?

Rage47
amúgy amit nem bírok azzal nem játszok.
C&C4 topikjába is max 1-2x írtam, hogy szar játék. nem is játszottam vele, miután kipróbáltam.
Rage47
amúgy a bnet 2.0-t sem lehetett 1 év alatt összehozni -.-
Rage47
egyszer törölték a projektet úgy tudom
sc2.hu n mennek a verseny meccsek streamel 😄 lehet nézni stream nagyon szar de legalább van.

Csak tudnám milyen fejlesztés tartott 7 évig mikor szinte ugyanaz a játék mint 98-ban? Mi a ló fészkes fenét fejlõdött ez a játék? Mit fejlesztettek rajta? Átverés vagy mondok valamit?

Na elkezdem a legutolsó missziót, de eddig csak az átvezetõ animációk Avataros csillagrombolós zerglövöldözései tetszettek néhány másodpercig a játékban, minden más csak koppintás 😞
pocs

Aradebil2
torchlight?sztem nagyon unalmas,és lineáris a játékmenete,de ez itt off xD

Aradebil2
az insane igen

Aradebil2
ez de egy hányás taktika úristen,komolyan szégyellem magam egy kicsit xD
koreai 4warpgate rush

Skirmishben csal a gép ?

Szerintem az tényleg van olyan jó 😄 mondjuk ott mind a kettõ szerintem tök jó játék.

A legnagyobb baj az ,hogy a blizzard játékoknak nagy sikere van és akik ezt nem tudják elviselni jönnek a fórumokba sírni minden apróságon ,hogy szidják a játékot mert ,hogy ez nem lehet jó azért mert nekik nem tetszik.Ezek általában olyan emberek akik az olyan történeteket szeretik ahol a világegyetem már majdnem össze omlik de egyszer csak megjelenik chuck norris és leöli kerrigant meg mindenkit és vissza állítja az egyensúlyt😄😄 ilyen játék való ezeknek.

Ez pont olyan mint valamelyik másik topicban írtak,hogy a Torchlight az sokkal jobb a Diablo-nál. 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Amúgy nem értem ha valakinek nem tetszik a játék minek írja le ide 100 szor zoliz például már 24465456465 leírta ,hogy nem megy neki a játék a multihoz meg köze nincs mert ugye warezos.Felfogtuk, nem kell játszani vele és nem is kell többet leírni.Sajnos házigazdát nem lehet cserélni mert egyáltalán nem válaszolnak az sg sek.

Az egész játék kezd hasonlítani a linuxhoz,szép,jó,tökéletes csak aki nem ért hozzá annak szar,fos,semmire való és jönnek a rageboyok.

5c0rp330n
menj csaj tiberium wars-ozni, az jobban fog passzolni az agyi szintedhez.

A C&C3 nem volt rossz játék, bár a hadjárata azért mérföldekre van ennek a játéknak a hadjáratától.

Akkor menj tiberium warsozni hiányozni nem fogsz 😄D annak aztán sokkal jobb single je vanXD multi része meg borzalom tiberian sun hoz képest az is kuka.

csuszi
azt is csak 10szer írtam le te olvasni nem tudó analfabéta, hogy nem a véleménnyel van baj, hanem azzal ha alaptalan és tudatlanságon alapul. bemegyek egy játékba amibõl nem látok mindent, és hülye vagyok hozzá, és kurvára osztom az észt. ez nem vélemény, ez nem kritika, hanem kreténség. akinek nem inge...
és ez megy itt megjelenés óta. MULTIPLAYER. most el tudod olvasni a kulcsszót?

Azokkal vagyok akik fikázzák ezt a játékot. És te vagy a liberális kretén.
A játék nem jó és ezt el kell fogadni. Egy lyukas garast nem ér és átverték azokat akik képesek voltak több tízezeret kilopni érte apuka buksztárcájából.

Én most tartok az utolsó pályán, de törlöm is nemsokára mert sok helyet foglal. Inkább játszok tovább a Tiberium War-szal, mert az sokkal jobb RTS, mint ez az agyonhypolt xar. <#vomit>
Mikiller
A másik két társad jól benézte, hogy ott építkeznek az orruk elõtt😄
Majd nem annyi lett ott.
A #16563 Brenyó replay is fasza, csoda, hogy kihúzta így gyakorlatilag 2 exp-el. grat.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ProGabe
ÁÁÁÁÁÁÁÁhhhháháháháhááááááá

EZT nézzétek meg. persze minden adott volt ahhoz, amit végigvittem, de ez akkor is k*rva jó volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Renjike
hát nemtudom ... nekem az az fps amit belülrõl nézek
a tps az amit 3. személybõl és az rts amiben több egységet irányitok meg iesmi mert ide sok dolgot sorolnék. szal nem hülyeség hanem én igy csoportositom a játékot.

de akkora baromságokat hordtál össze,hogy arra nehéz nem válaszolni...

ha meg ezt gondolod,hogy csak kötött mûfajok léteznek (aka tps,rts,fps),akkor maradj meg a régi játékoknál, ugyanis az ilyen már gyakorlatilag kihalt
kicsit ebbõl kicsit abból, ma ez a divat