StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Abba, hogy miért van 3 felé osztva ez a rész, ne menjünk bele, sokan fikázzák a sztorit, lehet erõltetett amit mondok, de szerintem a sztori miatt IS volt szükség a darabolásra, szerintem lesznek még itt TWF meg Oh shit! momentumok bõven.
1:1 es állásnál, óriási nagy hibákkal,mintha nem is huk játszana
pju-pju-pju-pju 😄 hülye husky 😄
How much can you take,before you snap?
MJ rulz Pink Team The Only One
de egy normális indokot nem írtál,hogy miért? szóval inkább ne írogass ide, úgy is mindenki hülyének néz már
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Megjegyzés:
-Csak földi egységekkel jönnek, mert az elõzõ küldetésnek hála a légiekkel nem támad.
De endgameben minden maxos cuccot nehéz leszedni
csak nem értem mit vársz mit tegyenek bele??chuck norrios figurákat??!
visszik tovább a story szállat.a régi játék menete meg tudjuk h nagyszerü mert miden gépen ugy fut h nincsenek hátrányok vagy elönyök a felbontásban stb stb.ezért vannak - voltak versenyek vele stb.most ezt átültetni 3dbe teljesen uj motorra h megmaradjoan hangulat söt jobb legyen jobban beleolvadj a játékmenetbe.akkor a játék menet rengeteg teszt kelet ahoz h miden bugot javitsanak és még fogják is ha találnak a felhazsnálók...az erövisszonyok rendes kiépitése ne legyen olyan h 1-2 cuccal bárkit legyözöl.ugygondolom ezen volt mit fejleszteni de egy nállam nagyobb fan simán jobban kifejti nekd.mert ugy gondolom hogy ahoz hogy egy hosszutávon jó gamet kapjunk kel idö hozá.ha meg nem tetszik minek irsz ide???kiporbálhatod abétát nem tetszik nem veeszed meg..
vannak félévente kiadot fostalicskák tessék azzal játszani.
az meg ha torchlight jobb mint diablo??ex diablosok cisnálták nem rossz game nyomultam vele de nem jobb.pont.
www.icewebhu
Why so serious?
Why so serious?
C&C4 topikjába is max 1-2x írtam, hogy szar játék. nem is játszottam vele, miután kipróbáltam.
Na elkezdem a legutolsó missziót, de eddig csak az átvezetõ animációk Avataros csillagrombolós zerglövöldözései tetszettek néhány másodpercig a játékban, minden más csak koppintás 😞
A legnagyobb baj az ,hogy a blizzard játékoknak nagy sikere van és akik ezt nem tudják elviselni jönnek a fórumokba sírni minden apróságon ,hogy szidják a játékot mert ,hogy ez nem lehet jó azért mert nekik nem tetszik.Ezek általában olyan emberek akik az olyan történeteket szeretik ahol a világegyetem már majdnem össze omlik de egyszer csak megjelenik chuck norris és leöli kerrigant meg mindenkit és vissza állítja az egyensúlyt😄😄 ilyen játék való ezeknek.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Az egész játék kezd hasonlítani a linuxhoz,szép,jó,tökéletes csak aki nem ért hozzá annak szar,fos,semmire való és jönnek a rageboyok.
és ez megy itt megjelenés óta. MULTIPLAYER. most el tudod olvasni a kulcsszót?
A játék nem jó és ezt el kell fogadni. Egy lyukas garast nem ér és átverték azokat akik képesek voltak több tízezeret kilopni érte apuka buksztárcájából.
Én most tartok az utolsó pályán, de törlöm is nemsokára mert sok helyet foglal. Inkább játszok tovább a Tiberium War-szal, mert az sokkal jobb RTS, mint ez az agyonhypolt xar. <#vomit>#vomit>
Majd nem annyi lett ott.
A #16563 Brenyó replay is fasza, csoda, hogy kihúzta így gyakorlatilag 2 exp-el. grat.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
EZT nézzétek meg. persze minden adott volt ahhoz, amit végigvittem, de ez akkor is k*rva jó volt!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a tps az amit 3. személybõl és az rts amiben több egységet irányitok meg iesmi mert ide sok dolgot sorolnék. szal nem hülyeség hanem én igy csoportositom a játékot.
ha meg ezt gondolod,hogy csak kötött mûfajok léteznek (aka tps,rts,fps),akkor maradj meg a régi játékoknál, ugyanis az ilyen már gyakorlatilag kihalt
kicsit ebbõl kicsit abból, ma ez a divat