StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoH ba a modolást utálom, nagyon megosztja az embereket, az az amit még szerettem scbe nem oszlott szét a multis társaság.Remélem most sem fog.

Renjike
amugy tényleg a Company Of Heroes nagyon jó játék.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nem a kategóriáról beszélek hanem arról hogy az is RTS nekem nincs kategórafeosztásom az rts az rts a tps az tps az fps az fps.... lehet hogy ezért "alsóbbrendû vagyok" vagy akármi.. de akkor is nemkell fikázni.
ha nem teccik tartsd magadban akár single akár Multy player rész.

Hegi90
Arról már nem is beszélve, hogy a turretek mennyit sebeznek rájuk...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fejezzétek be a flamet.

Csuszi nemtom te hány éves lehetsz de látom nemtúl sok eszed van😊 Hamár az emberek a véleményüket se nyílváníthatják ki az már régen rossz. Én legalább megmondom õszintén a véleményem és nem nyalom mindenkinek és mindennek a seggét😊 Szerintem nagyobb kretén vagy mint itt akárki😊

Nekem különösebb problémám nincs mivel a single nem is nagyon érdekel így a massba fulladása sem.

Supreme commander, sokkal több egységet kell irányítani , sokkal több bázis építõs része van így nem is hasonlítanám starcraft hoz mert maga a stílusa más.

Settlers 7 város szimulátor teljesen más kategória.

Napoleon total war, körökre osztott játék és teljesen más stílus nincs mit összehasonlítani.

CnC generals az jó volt szerintem 😊

Red alert 3 a 2 teljes meggyalázása kalap szar, a 2 még nagyon jó volt de a 3...

Company of Heroes is más mûfaj de az nekem felér egy sc vel😊 jól kidolgozott az is.

Starcraftról végül legyen elég annyi ,hogy szerintem egy teljesen egyedi mûfaj egyszerûen nincs mihez hasonlítani most az ,hogy RTS be tartozik az nem jelenti azt ,hogy a játékmenete is egy szimpla RTS.

Renjike
nemtudom mit kell fikázni a StarCraftot és ha túl nehéz a Brutal akkor jácc hardon. én is azon vittem végig és minden percét élveztem.
amugy meg mondjon már valameik okos 1 olyan RTS-t ami jobb SC nél ..
Supreme Commander? hát pf nemvoltam elájulva Cnc ? nem. a 3. óra nagy kalap khm. a red alert 3 még ért valamit. aztán Settlers 7? az aztán az unalmas játék. Napoleon Total War? hát. nemtudom nekem nem nagyon jött be....

De nekem is van csalódás. mégbedig hogy nincs benne az össze Unit a Multyplayerben . remélem Hearth of The Swarm nál már benne lesznek , vagy egy késöbbi patch ben.

unknown nick
"úgyis csak pár (tíz)ezer ember fog az alap multival játszani"

Bizony-bizony ez egy rétegnek készült game, pontosan az lesz amit írsz.

Sok évnyi fejlesztés oka: Dustin agyának a helyre billentése, hogy ne akarjon Red Alert-et az SC-bõl. Valamint milliószor váltottak menet közben koncepciót, unitok ki-be stb.

akkor latnod kene a vilagitas a herok alatt😊 onnan tudom hogy en eloszor highon jatszottam akkor ott volt, aztan kesobb levettem mediumra valami miatt es ugy mar enis neztem mia faszert nem latom ki kicsodaval van, visszaraktam highra es ott volt megint a szin.

Aradebil2
highon játszok :S

FSpofon
az a baj hogy soonsoon úgyis csak pár (tíz)ezer ember fog az alap multival játszani, a nagy többség majd talál vmi dota szerû noob modot magának
ezért meg nem érte meg a sok évnyi szarakodás

Arab money

ez az a dota szeruseg? elegge nem tetszik nekem 😞 amugy latni ki kivel van ha felrakod highra vagy fele a shaders-t mert akkor a hosok alatt piros illetve kek vilagito folt van, teamtol fuggoen.

nekem a heroes of the ancient forest jobban tetszett dota stilusban, csak kicsit lassucska.

CharrDen
Egyetértek. Ez a játék fõleg a multiról szól, a kampány 1szer végigjátszható, aztán unalmas. (most játszom másodszor, hogy meglegyenek az acsik, mert elõször még warezolva toltam) Másodszorra nehezebben játszok (hard), tudom mi lesz, mit hogy kell csinálni, így már nincs meglepetés, izgalom, de egy stratégiai játék SOSE a kampányról szólt. Multija az szinte verhetetlen, nagyon eltalálták, bár én picit sajnálom, hogy ilyen rövidek a menetek, hiányoznak a réig sc1-es 1-2órás menetek.

csuszi
képtelenek felfogni. nembeszélve arról, hogy warezosok és csak single-vel tolják. azt se fogják fel az 1bit-esek így 20.-ra hogy a szájbabaszott multi a lényeg, és a 7 évbõl 5 a multit hegyezte és az új bnet-et, meg a kurva balanszt, ami változatlan a kijövetel óta. egyszerûen nem értik meg, ennyire hülyék. mondhatod 10zer, 20szor, megint jön valami okosfasz és benyögi hogy ez egy szar. mert a warezhuszár tolt 3 pályát a kampányból (vag yza összeset) és nem veszi észre hogy az a game 1%-a. kibaszott kretének...

MJ rulz Pink Team The Only One

unknown nick
Na én is megcsináltam pár singlet. 11-nél tartok. Hardon viszem úgy élvezetes nem nehéz, de nem brutál 😊 Kövezzetek meg, de nekem tetszik, jó a hangulata ahhoz képest mi ez a game. Változatosak a küldetések nem kizárólag építs és pusztítsd el az ellent, arra ott a multi. Tetszenek a research pont gyûjtések is. Jól néznek ki a unitok az armoyban kinagyítva 😊 Ingame átvezetõk se olyan súlyosak szerintem. Mondjuk max. grafikán játszom elég jó konfigon, 1920*1080 felbontással.

NeBby
Épp most vagyok túl egy 1,5 órás 1v1 en , arra játszottam , hogy annyira be tudjam magam védeni , hogy feladja <#idiota> Hát végül sikerült ...<#gonosz1>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Nekem igazábol annyi csalodás van a játékban, hogy nemértem miért kell egy stratégiai játékot azzal neheziteni, hogy gyorsan kell játszani! ?????

Azt hittem kõpapir ollo játék, erre brutálon, olyan gyorsan kell csinálni mindent hogy az valami hihetetlen! Biztos aki napi 12 orát játszik annak megy! De én kiválo stratégának érzem magam, de egszerüen nemtudom megcsinálni a pályákat, mert egyszerre 3 helyre kell védelmet épiteni, terjeszkedni, egységet gyártani, és támadni, pl a zombis pályán....

Más: Be lehet állitani valahogy hogy kiirja az idõt, hogy hol tart a játék ? vagyvalahol meg lehet nézni ? mert elég nehéz achievementeket csinálni idõre, ugy hogy fingom nincs az idõrõl....

Hát, ha megfigyelted a pályákat rengeteg energiát öltek bele a fejlesztõk abba, hogy minden pálya más legyen mint a többi, eredeti valamilyen szinten. Emelkedõ-lemenõ láva,lézerfúró, északa támadó zombik, napsugárzás által égetett felszín stb. Nagyon nagyot alkottak a pályatervezõk.
A bázisépítgetéssel és egységgyártással pedig nemtudom mi bajod van, tudod ez egy bázisépítgetõs RTS. Mondom, a többi bázisépítgetõs RTS hadjáratához hasonlítsad, és rá fogsz jönni, hogy azok bizony messze nem ilyen jó minõségûek.

berlinboy6329
Nekem meg be se jött az a kurvakibaszott stream,csak tölt tölt tölt oszt kész..Kurva anyját most lemaradtam...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
brutalon nem csak massolás az egész,aki kazuáron játszik ne csodálkozzon...és még mindig ki nem szarja le a singlet xD

szerintem is hulladék amúgy a kampány rész 😄 unalmas massolás az egész de a multi az verhetetlen 😄 RUSE ra leszek még kíváncsi az idén még beszerzõs multiba jobban bejön mint az sc.De sc is sok éves szórakozás lesz.

Fehercsoki
Ezzel tökre egyetértek,nem is értem miért nevezik ezt jó játéknak,csak a név adja el ezt is:S Szerintem tök átlagos rts...

BEAST
😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

18 hónap múlva jön a Z kieg. A játék kampánya pedig valóban unalmas..én elsem tom mondani hogy mennyire. Majdnem minden mapon a francos bázist kell építgetni aztán massolva végigmenetelni a mapon. Az hogy milyen nehézségi fokozaton játszom nem kompenzálja a történet hiányát. Mivel a történet egy 0. Semmi egetrengetõ csavar nemvolt benne. A faja kis átvezetõk, cinematic filmecskék holvannak? azthittem hogy lesz benne vagy 20 db, és mennyi is volt 4?...nc. Kicsit olyan szappanopera feelingem volt. Iszonyat nagy csalódás a részemrõl..ennél márcsak remélem hogy jobb lesz a Zerg illetve a Protoss kampány. Ezen a játékon soha nem dolgoztak 7 évet.

szerintem nem, mert a 3. után mindketten csomagoltak
és nem hiszem,hogy csak átadták a helyüket a wowosoknak,hogy aztán késõbb visszaüljenek

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
biztos nem foják,már csak azért sem,mert meg kell várni míg lecseng a wow kieg

Aradebil2
nem bo5 volt?csodálkoztam is h kiugrok kajáért,és mire visszaérek vége

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2:1 tlo javára, 3. gameben thorokkal "alázott"

Aradebil2
mi lett madfrog vs tlo vége?sajna csak elsõ másfél meccset láttam 😞

Én pont emiatt abban reménykedem, hogy a The Heart of the Swarmot kiadják egy éven belül. Elvégre a játék kész van, a hadjáratot és azt a néhány új egységet csak nem tart évekig megalkotni. És gondolom a protossos rész is hamar követi majd.

Unalmas a single player? Bakker, hard fokozaton játszva kábé négy pályát leszámítva egy perc nyugtom nem volt a játékban, direkt pörgõsre vannak kialakítva a pályák, jó ha három olyan volt, ahol kedvemre építkezhettem, ami egy idõ után unalomba fullad. A többinél mindíg gondoskodtak róla a fejlesztõk, hogy legyen valami idõhatár vagy más sürgetés.

Mondjál már egy olyan RTS-t az utóbbi öt évbõl, ami akárcsak hasonló hadjáratot(és minõséget) tudott volna felmutatni. Én egyedül a Company of Heroest tudnám megemlíteni, de annak a hadjáratai se érik el az SC2 szintjét.

Tegnap például beszereztem az Age of Empires 3-at és kiegészítõit, hát néhány óra játék után szánakozva töröltem le az egészet, mondván hogy ez itt nem színvonal.
Az utóbbi években említésre méltó RTS-ek alig jelentek meg, szinte kihalt a mûfaj, csak olyan szemétre való cuccok jelennek meg, mint a C&C4 vagy az AOE3.

Aradebil2
és még mindig nem a singlen dolgoztak 7 évig

na és kifejtenéd pontosabban,hogy mitõl volt annyira unalmas?

Talán még 3 pálya van még hátra a single-bõl, de már alig várom, hogy vége legyen. A Starcraft 2 egy iszonyatosan unalmas játék. De ez egyéni vélemény. Itt csak a pénzre ment a Blizzard, egy ilyen játék nem készülhet 7 évig.
csak single player egységek.

Renjike
Online Van FireBat meg Medic meg az ienek amik a bétában nem voltak?

FSpofon
rakd át EU-ra fent

Arab money

ez valami wow fosadéknak tûnik vagy tévedek?

Aradebil2
Hát szerintem tökéletestõl messze van a starcraft 2 de tény ,hogy nagyon jó játék.

Hogy jó lett e?

Szerintem mostanában kezd megjelenni a játékok egy új csoportja, amik új minõségi kategóriát jelentenek más játékokhoz képest, mert nem nagyon jók, hanem egyszerûen minden ízükben tökéletesek. Ebbe az Epic kategóriába az idén megjelent játékok közül a Mass Effect 2 és a Starcraft 2 tartozik.

Szóval igen, mondhatjuk hogy jó lett. Ha nincs most rá pénzed, warezold le, és majd megveszed késõbb, amikor már lesz rá lehetõséged, ez nem bûn, hanem teljenes normális dolog. A multiplayer részt úgyis csak eredeti játékkal fogod tudni használni, szóval a starcraft 2 esetében nem kell ügyet csinálni a warezolásból.

Jolvan, de ami ellen épp kikapok az "imba!!!"
én is azt írtam ,hogy nem imbák 😄😄

csuszi
lófaszt imbák 2 thor megoldja a problémát elég hosszú távon 400gázért lefed sacc 15 mutat 1500 gáz. ez aztán a biznisz. de legyen 3 vagy 4, az aztán üt baszki vagy 30-at. ezeket a faszságokat. de amikor nem mikros az ellen simán fogom marine pajzs&stim medivel is. raven meg szerintem nem missile hanem drone. és sebzés sincs. kibaszol 4-et és a muta csak nézelõdik...

Én is buktam nem egy meccset mutak miatt de mindig a derítésen buktam el, nem azért mert imbák.

Ling + Mutás zerget én is szívtam be. Hiába harassoltam hellionokkal az exp-jét, meg a mainját, csak kihozta a mutaliskeket, és végem volt. (Ha jobban derítek talán több esélyem lett volna, mert akkor nem csinálok maraudert csak marinet)
Aradebil2
nah lejátszottam az elsõ igazi meccsemet sotisban,vmi 10-0-val zártam...custom lobby ftw
eléggé átláthatatlan,mivel kevés a hõs,nehéz észrevenni h ki kivel van,alig lehet rájuk klikkelni ha egy nagyobb bunyó van,fõleg miután ultrák bejönnek,kitakarják a fél képernyõt,nah úgy hogy toljam a nukeot?
+kékes csillogó fény az egész mapon,le kéne ezt róla venni a csába

Nézzétek meg ezeket a videókat

Lentebb a kommentekben is írják nem tud a terran védekezni mass mutalisk ellen mert ,hogy nincs anti airje, ezek a hülyeségek egyre jobban terjednek mostanában, RAVEN t is kell vinni magatokkal seeker missile vel és akkor könnyen vissza lehet õket verni.Ezt több profi meccsen is láttam , ravenekkel mindig vissza tudták verni a mass mutalisket.SC 2.hu n kicsit kezdem unni a koreai istenítést úgy beszélnek róluk mintha legyõzhetetlenek lennének.

csuszi
😄😄