StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ha nem teccik tartsd magadban akár single akár Multy player rész.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Supreme commander, sokkal több egységet kell irányítani , sokkal több bázis építõs része van így nem is hasonlítanám starcraft hoz mert maga a stílusa más.
Settlers 7 város szimulátor teljesen más kategória.
Napoleon total war, körökre osztott játék és teljesen más stílus nincs mit összehasonlítani.
CnC generals az jó volt szerintem 😊
Red alert 3 a 2 teljes meggyalázása kalap szar, a 2 még nagyon jó volt de a 3...
Company of Heroes is más mûfaj de az nekem felér egy sc vel😊 jól kidolgozott az is.
Starcraftról végül legyen elég annyi ,hogy szerintem egy teljesen egyedi mûfaj egyszerûen nincs mihez hasonlítani most az ,hogy RTS be tartozik az nem jelenti azt ,hogy a játékmenete is egy szimpla RTS.
amugy meg mondjon már valameik okos 1 olyan RTS-t ami jobb SC nél ..
Supreme Commander? hát pf nemvoltam elájulva Cnc ? nem. a 3. óra nagy kalap khm. a red alert 3 még ért valamit. aztán Settlers 7? az aztán az unalmas játék. Napoleon Total War? hát. nemtudom nekem nem nagyon jött be....
De nekem is van csalódás. mégbedig hogy nincs benne az össze Unit a Multyplayerben . remélem Hearth of The Swarm nál már benne lesznek , vagy egy késöbbi patch ben.
Bizony-bizony ez egy rétegnek készült game, pontosan az lesz amit írsz.
Sok évnyi fejlesztés oka: Dustin agyának a helyre billentése, hogy ne akarjon Red Alert-et az SC-bõl. Valamint milliószor váltottak menet közben koncepciót, unitok ki-be stb.
ezért meg nem érte meg a sok évnyi szarakodás
Arab money
nekem a heroes of the ancient forest jobban tetszett dota stilusban, csak kicsit lassucska.
MJ rulz Pink Team The Only One
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Azt hittem kõpapir ollo játék, erre brutálon, olyan gyorsan kell csinálni mindent hogy az valami hihetetlen! Biztos aki napi 12 orát játszik annak megy! De én kiválo stratégának érzem magam, de egszerüen nemtudom megcsinálni a pályákat, mert egyszerre 3 helyre kell védelmet épiteni, terjeszkedni, egységet gyártani, és támadni, pl a zombis pályán....
Más: Be lehet állitani valahogy hogy kiirja az idõt, hogy hol tart a játék ? vagyvalahol meg lehet nézni ? mert elég nehéz achievementeket csinálni idõre, ugy hogy fingom nincs az idõrõl....
A bázisépítgetéssel és egységgyártással pedig nemtudom mi bajod van, tudod ez egy bázisépítgetõs RTS. Mondom, a többi bázisépítgetõs RTS hadjáratához hasonlítsad, és rá fogsz jönni, hogy azok bizony messze nem ilyen jó minõségûek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és nem hiszem,hogy csak átadták a helyüket a wowosoknak,hogy aztán késõbb visszaüljenek
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjál már egy olyan RTS-t az utóbbi öt évbõl, ami akárcsak hasonló hadjáratot(és minõséget) tudott volna felmutatni. Én egyedül a Company of Heroest tudnám megemlíteni, de annak a hadjáratai se érik el az SC2 szintjét.
Tegnap például beszereztem az Age of Empires 3-at és kiegészítõit, hát néhány óra játék után szánakozva töröltem le az egészet, mondván hogy ez itt nem színvonal.
Az utóbbi években említésre méltó RTS-ek alig jelentek meg, szinte kihalt a mûfaj, csak olyan szemétre való cuccok jelennek meg, mint a C&C4 vagy az AOE3.
Szerintem mostanában kezd megjelenni a játékok egy új csoportja, amik új minõségi kategóriát jelentenek más játékokhoz képest, mert nem nagyon jók, hanem egyszerûen minden ízükben tökéletesek. Ebbe az Epic kategóriába az idén megjelent játékok közül a Mass Effect 2 és a Starcraft 2 tartozik.
Szóval igen, mondhatjuk hogy jó lett. Ha nincs most rá pénzed, warezold le, és majd megveszed késõbb, amikor már lesz rá lehetõséged, ez nem bûn, hanem teljenes normális dolog. A multiplayer részt úgyis csak eredeti játékkal fogod tudni használni, szóval a starcraft 2 esetében nem kell ügyet csinálni a warezolásból.
MJ rulz Pink Team The Only One
eléggé átláthatatlan,mivel kevés a hõs,nehéz észrevenni h ki kivel van,alig lehet rájuk klikkelni ha egy nagyobb bunyó van,fõleg miután ultrák bejönnek,kitakarják a fél képernyõt,nah úgy hogy toljam a nukeot?
+kékes csillogó fény az egész mapon,le kéne ezt róla venni a csába
Lentebb a kommentekben is írják nem tud a terran védekezni mass mutalisk ellen mert ,hogy nincs anti airje, ezek a hülyeségek egyre jobban terjednek mostanában, RAVEN t is kell vinni magatokkal seeker missile vel és akkor könnyen vissza lehet õket verni.Ezt több profi meccsen is láttam , ravenekkel mindig vissza tudták verni a mass mutalisket.SC 2.hu n kicsit kezdem unni a koreai istenítést úgy beszélnek róluk mintha legyõzhetetlenek lennének.