StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmondja, ki jelentkezzen a kulcsért. Aki nem olyan, ne jelentkezzen. Aki olyan, jelentkezzen. Aki jelentkezik, annak odaadja. Ha mégsem olyan, az már a jelentkezõ hibája, nem a felajánlóé.
egy szóval nem lõttem be senkit ember!!!
önmérsékletet várok, hogy olyanok írjanak bazdmeg akik magukr aismernek a potenciális vásárló személyében. nehéz felfogni így 3. jára mi a faszt akarok kezdeni a kulcsokkal? kutyát nem ítélek meg 600kmrõl, az írjon, aki megveszi ha elégedett a játékkal szaros kulccsal kipróbálva, ennél egyszerûbben nem bírom leírni. az ne írjon, aki akkor se veszi meg, ha a világ legjobb játékát ismeri meg benne, mert
nincs pénze
mert eleve nem vesz játékot
vagy ezt eleve nem akarja megvenni,
MERT CSAK INGYEN JÁTÉKOT AKART PÁR ÓRÁRA
tudnám honnan vetted hogy bárkit megítéltem...
az külön vicces, hogy arra figyelmeztetsz ne ítéljek meg másokat látatlanban (nem tettem), és megítélsz. nincs itt logikai bukfenc Amigo?
MJ rulz Pink Team The Only One
Elég veszélyes tud lenni amikor óriási önbizalommal telve erõsen túlértékeljük magunkat.
Ha viszont sokat megbízhatóan nyersz adott erõsségû játékosok ellen akkor a "bizonytalansági faktorod" csökken és az aktuális helyzeted a ladderen megerõsödik.
Amiért jó hogy nem csak mindig ugyan olyan erõsségû játékosok ellen kell játszanod, hanem kipróbálnak sokmindenki ellen egyre kisebb szórással.
Idõvel ettõl nagyon potosan beállhat a sorrend és hát nagy valószínûséggel meglehet jósolni adott meccs gyõztesét is.
akkor ma szüneteltetem a COH-ot. Ott az a bajom mostanában hogy nagyon lassan talál ellenfelet az automatch. Bár nem lettünk annyival kevesebben a Starcraft 2 megjelenésekor mint gondoltam de sztem valami gond van a szerverekkel.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mikro makro apm counter war. lehetõleg nulla lusta scv/drone/probe-al, állandó supply növekedéssel😊😊
annak kell vendégkód, aki nem tudja milyen és ha tetszik, meg is veszi. aki dönteni szeretne, aki érdeklõdik, aki potenciális vásárló.
NEM KELL MEGVENNIE, akkor semmi értelme. de akarja és tudja, ha megfelel a játék számára.
Ennyi erõvel fölös a guest card, mert aki úúgyis meg akarja venni, az meg is fogja. Aki meg csak úgy kipróbálná multiban, és hátha bejön neki az szophat, mert sose tudja meg milyen?
azért én azt is észrevettem (lehet rosszul),hogy a postoló srác titkon reméli,hogy mégis megoldódik a dolog
és reméljük mi is, mert, ha nincs koreai közösség, akkor mégsem lesz az igazi a multi 😞
How much can you take,before you snap?
"és jó lenne ha nem warezhuszárhoz kerülne a kulcs, aki csak 7 óra free game-t akar, mert ez nem arra való. hanem hogy eldöntsd tetszik-e a multi vagy sem. semmi baj ha nem tetszik, és nem veszed meg. de ha eleve tudod hogy nem fogod megvenni mert nincs rá pénzed, vagy mert nem akarod, akkor kidobott a kulcs, mert csak magaddal baszol ki, ahogy látod milyen is az új bnet. más meg lehet venné, ha látná milyen"
kezdõknek ajánlatos megnézni😊
How much can you take,before you snap?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jó játékot!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
meg elején amikor zelákat elzavartad,a 2 reaperrel azonnal dzsalni kellett volna a bázisára,nem volt még kint stalkere,pylont lekaptad volna,és gg
Nekem van 2 vendégkódom a játékhoz, szóval aki ki szeretné próbálni, annak szívesen küldök egyet, de csak akkor, ha tervezi a játék vásárlását is! (Hogy azért a Blizzard és az Activision is jól járjon! smiley)
http://data.hu/get/2842577/op_prot.SC2Replay.html, most egy ilyen ellen mit lehet kezdeni terrannal? Gyyakorlatilag az elsõ 5 meccsembõl csak 2x kaptam ki ugyanezzel a taktikával dolgozó prot ellen. Volt még egy, de az egybõl a bázisomra építkezett, az nem volt gond. 5let?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
érkezési sorrendben, hapié 1.
olyanok szóljanak plz, akik nem tudják eldönteni a vételt, nem ingyenjátékért, mert semmi értelme 7 órát bohóckodni a játékkal, más meg lehet venné...szal önmérséklet, thx.
Kiváncsi lennék milyen gyorsan lehet ellenfelet találni, és mennyire stabil gyors a csatlakozás online.
Ha senki nem szán meg valaki leírhatná legalább a tapasztalatokat a multi lobbijában.