StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, nem jól érted.
Elmondja, ki jelentkezzen a kulcsért. Aki nem olyan, ne jelentkezzen. Aki olyan, jelentkezzen. Aki jelentkezik, annak odaadja. Ha mégsem olyan, az már a jelentkezõ hibája, nem a felajánlóé.
csuszi
nem értékelem magam túl. de intelligens vagyok és tudok olvasni.

egy szóval nem lõttem be senkit ember!!!
önmérsékletet várok, hogy olyanok írjanak bazdmeg akik magukr aismernek a potenciális vásárló személyében. nehéz felfogni így 3. jára mi a faszt akarok kezdeni a kulcsokkal? kutyát nem ítélek meg 600kmrõl, az írjon, aki megveszi ha elégedett a játékkal szaros kulccsal kipróbálva, ennél egyszerûbben nem bírom leírni. az ne írjon, aki akkor se veszi meg, ha a világ legjobb játékát ismeri meg benne, mert
nincs pénze
mert eleve nem vesz játékot
vagy ezt eleve nem akarja megvenni,

MERT CSAK INGYEN JÁTÉKOT AKART PÁR ÓRÁRA

tudnám honnan vetted hogy bárkit megítéltem...
az külön vicces, hogy arra figyelmeztetsz ne ítéljek meg másokat látatlanban (nem tettem), és megítélsz. nincs itt logikai bukfenc Amigo?

MJ rulz Pink Team The Only One

Bocsi, jól értem hogy ezt te elsõ látásra meg tudod ítélni valakirõl, hogy a kettõ közül melyik kategóriába tartozik? Meg a rosszhiszemû szándékot rögtön kiszúrod így tök ismeretlenül, egyetlen hozzászólás alapján? Jó nagy önbizalmad lehet akkor.

Elég veszélyes tud lenni amikor óriási önbizalommal telve erõsen túlértékeljük magunkat.

Aradebil2
ügyes scannel

Aradebil2
bnet2.0: tlo és madfrog ott ülnek egymással szemben,és laggol az egyik...

A másik hogy hogyan lehet a nuke ot kivédeni. A missile turrer alapból 7 range +1 ha kifejlesztem. A nuke 10 range a tank tudná fogni ami 13 range de ha álcázva jön akkor a tank sem látja. Volt egy ilyenem hogy bevédem tankal meg rakétával és 3 nuke al szétvitte ugy hogy nem tudtam megfogni. Ötlet?

Azért nagy vonalakban érthetõ, a lényeg hogy minden játékosnak van egy "bizonytalansági faktora" ami abból adódik hogy mondjuk szerencsésen megnyersz 1 meccset 1 felsõbb ligás ellen, akkor nem egybõl felrak téged abba a ligába hanem csak megnöveli a "bizonytalansági faktorodat".
Ha viszont sokat megbízhatóan nyersz adott erõsségû játékosok ellen akkor a "bizonytalansági faktorod" csökken és az aktuális helyzeted a ladderen megerõsödik.
Amiért jó hogy nem csak mindig ugyan olyan erõsségû játékosok ellen kell játszanod, hanem kipróbálnak sokmindenki ellen egyre kisebb szórással.

Idõvel ettõl nagyon potosan beállhat a sorrend és hát nagy valószínûséggel meglehet jósolni adott meccs gyõztesét is.
😊 Köszi!
akkor ma szüneteltetem a COH-ot. Ott az a bajom mostanában hogy nagyon lassan talál ellenfelet az automatch. Bár nem lettünk annyival kevesebben a Starcraft 2 megjelenésekor mint gondoltam de sztem valami gond van a szerverekkel.
balintk
Aradebil2
ez a ph! micsoda?egy klán?

balintk
Most toltam egy király ZZvZZ-t. Elején sikerült kivédenünk két 6 pool rush-t, majd lingel jött az adok-kapok, közbe próbáltak expelni, de nem jártak sikerrel, és mivel nem jött be nekik a rush, meg az exp, így jóval nagyobb volt az incomeunk, és nyertünk. 😊Replay.

Aradebil2
Aradebil2
a versenyzõk meg európában meg usában is noliferek

Aradebil2
ladder elemzés,matekosok/mérnökök elõnyben😊

Különc
A levélben leírja, hogy a koreai playerek nem no liferek. (Akikre te gondolsz, a versenyzõk csak hogy nem róluk szól a cikk)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jó de ilyet beírsz az elsõ erre járó érdeklõdõ szívrohamot kap 😄 ebbõl azok egy szót sem értenek, én is anno bementem a wow fórumba és mintha másik nyelvet beszélnének 😄😄

csuszi
elbasztad.
mikro makro apm counter war. lehetõleg nulla lusta scv/drone/probe-al, állandó supply növekedéssel😊😊

csuszi oda akar kilyukadni igazából ,hogy nem olyan embernek akarja adni akinek halvány fingja sincs az egészrõl és biztos ,hogy nem veszi meg mert nekik a micro macro apm war nem tetszik.Mert történetesen ez a játék errõl szól😄

csuszi
ahogy elolvastam a levelet, nem is értem hogy nem értetted, ugyanezt írtam le másodszor is csak más szavakkal.

csuszi
nem érted. nem a warezossla van bajom, hanem hogy elõre tudja hogy nem veszi meg! csak free game-t akar, nem döntéshozatalban segít.
annak kell vendégkód, aki nem tudja milyen és ha tetszik, meg is veszi. aki dönteni szeretne, aki érdeklõdik, aki potenciális vásárló.
NEM KELL MEGVENNIE, akkor semmi értelme. de akarja és tudja, ha megfelel a játék számára.

free napok kellenének mint a wowban.

Na jó, de mi van, ha valaki pont ennek az ajándék 7 órának köszönhetõen fogja megvenni a boltban? Pedig elõtte csak a warezt nyomta.
Ennyi erõvel fölös a guest card, mert aki úúgyis meg akarja venni, az meg is fogja. Aki meg csak úgy kipróbálná multiban, és hátha bejön neki az szophat, mert sose tudja meg milyen?
hát bevallom õszintén én csak örülök ha nincsenek itt a koreaiak annyira nem hiányoznak😄 van itt sok magyar meg más európai akivel tök jól ellehet e játszani mi se kellünk nekik és õk se nekünk, semmivel se különbek nálunk, csak no life playerek 😄

ezt így érdekes volt elolvasni. én speciel nem is tudtam,hogy így áll a helyzet. és ha valóban ennyire rossz koreában,akkor még sem lett annyira sikeres az sc2. persze tudjuk,hogy játszanak koreai játékosok is, de meddig?
azért én azt is észrevettem (lehet rosszul),hogy a postoló srác titkon reméli,hogy mégis megoldódik a dolog
és reméljük mi is, mert, ha nincs koreai közösség, akkor mégsem lesz az igazi a multi 😞

How much can you take,before you snap?

csuszi
mivel lusta paraszt vagyok bekopizom a privát üzenetem amit írtam 1 jelentkezõnek, más is így álljon hozzá(m)

"és jó lenne ha nem warezhuszárhoz kerülne a kulcs, aki csak 7 óra free game-t akar, mert ez nem arra való. hanem hogy eldöntsd tetszik-e a multi vagy sem. semmi baj ha nem tetszik, és nem veszed meg. de ha eleve tudod hogy nem fogod megvenni mert nincs rá pénzed, vagy mert nem akarod, akkor kidobott a kulcs, mert csak magaddal baszol ki, ahogy látod milyen is az új bnet. más meg lehet venné, ha látná milyen"

csuszi
tökéletesen prezentálja a phoenix erejét, a mikro fontosságát és hogy milyen lehetõségek rejlenek a játékban counter és inovvációs szempontból.
kezdõknek ajánlatos megnézni😊

Hehe, ez nagyon vicces 😄

How much can you take,before you snap?

csuszi
😄

TBTPumpa
Bocs... <#vigyor>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

csuszi
na bazzeg, mégse, már kaptál😊

csuszi
te kurvára megérdemled. tied az egyik.

TBTPumpa
Küldtem is vendégkódot privátban!
Jó játékot!

Én most kezdtem el zergelni nagyon tetszik de nehéz sok felé figyelni így terran után szerintem nagyon jó a zerg fõleg ,hogy pár pillanat alatt gigantikus sereget lehet csinálni😄

Sheltem
Én elfogadnék 1 vendégkódot, mert fogalmam sincs mikor ér ide zavviról a játék...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
igazából ha nem 16al szedsz(30 helyett),akkor bármit csinálhattál volna,de így is starportot leraktad,de vikinget nem hoztál,pedig 2-3 szépen lecsipegette volna a voidokat
meg elején amikor zelákat elzavartad,a 2 reaperrel azonnal dzsalni kellett volna a bázisára,nem volt még kint stalkere,pylont lekaptad volna,és gg

TBTPumpa
Sziasztok!
Nekem van 2 vendégkódom a játékhoz, szóval aki ki szeretné próbálni, annak szívesen küldök egyet, de csak akkor, ha tervezi a játék vásárlását is! (Hogy azért a Blizzard és az Activision is jól járjon! smiley)

Úgy döntöttem, elkezdek qualifikálódni 1v1-ben, többire nincs társ, randomban meg nem szívesen mennék, szal marad egyenlõre az 1v1.
http://data.hu/get/2842577/op_prot.SC2Replay.html, most egy ilyen ellen mit lehet kezdeni terrannal? Gyyakorlatilag az elsõ 5 meccsembõl csak 2x kaptam ki ugyanezzel a taktikával dolgozó prot ellen. Volt még egy, de az egybõl a bázisomra építkezett, az nem volt gond. 5let?
Tatyla
csatlakozom ugyan ezekkel a feltételekkel 1 vendégkódot felajánlok!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csuszi
ma 3 vendégkódot szétosztok.
érkezési sorrendben, hapié 1.
olyanok szóljanak plz, akik nem tudják eldönteni a vételt, nem ingyenjátékért, mert semmi értelme 7 órát bohóckodni a játékkal, más meg lehet venné...szal önmérséklet, thx.

Aradebil2
ma is déltõl madfrog vs tlo! stream

Aradebil2
Aradebil2
day9 dailyben ki is volt elemezve a meccs pár napja,érdemes megnézni

Köszi ez eglsz jól hangzik.
csuszi
30sec alatt talál. de inkább alatta. stabil. nincs semmi probléma a multival, néha szerdánként behal a szerver.

Aradebil2
vuvuZELA,ez most jutott eszembe xD

Prody
Kösz!

Ok én is beállok a guest kód kunyerálók sorába.
Kiváncsi lennék milyen gyorsan lehet ellenfelet találni, és mennyire stabil gyors a csatlakozás online.
Ha senki nem szán meg valaki leírhatná legalább a tapasztalatokat a multi lobbijában.
Most meg egy platinum ligást ráadásul 3. a ligájában berak a bronz meccsre hát csoda ha kikapok.
RedDevilsza
Van mission archives amiben az összes küldi és videó megtalálható. A parancsnoki hídon van a háttérben.