StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán 48. percnél már izgultam mi lesz 😄
Kicsit hülye voltam néha. De Õ is az volt, mivel nem támadott be hátulról vagy valami taktikával 😄 De az utsó marine sereg megmentett... Gázom meg semmim nem maradt végül... Vicces volt
Piros voltam. Izgalmas menet volt 😊)) Majdnem 1 órás... ha letámad hátulról vagy droppol, akkor tuti vesztem... De mindent beleadtam 😄
Nem nagy szám amúgy... Érdemes azért megnézni, ha unatkozol. 😊
Randomként játszom, mert kell a 10 win, Reaper portré miatt.
card game torna pénteken, ha érdekel valakit
20 perc után sudden death mód (bár most este többször is játszottam 5-10 perces játékokat)
2 fõs csapatok kellenek
kár,hogy pénteken pont nem érek rá :/
How much can you take,before you snap?
A medicet hiányolom... Illetve, hogy a hydrához 2 hely kell és Lair a Hydra Den elõtt<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Protossal semmi bajom.
Goliath - Thor/Viking
Vulture - Hellion
Csak a változatosság kedvéért van ez nyugi. Szerintem így jobb 😊 Majd berakják azokat is!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
De Wraith Vulture Goliath, azokat nem értem miért kellett kivenni, hisz az sc1ben voltak azok is. Na jó vegyük úgy hogy Goliath helyett Thor, de a másik 2...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A skirmishben miért vettek ki ennyi egységet?
Nincs a terrannal Wraith (semmi lehetõség nincs kifejleszteni azt a speckó transportot, vagy a földi egységeknél a Jaguart), nincs Vulture, Diamondback, Goliath. A fejlesztések közül sincs lehetõség az épületeket vagy az egységeket felturbózni mint a kampányban.
Nekem a kampány nagyon tetszett, de a skirmish csalódás...
Nem tudom, de nekem van egy érzésem, hogy jön valami ilyesmi késõbb a kiegekben, valahogy tuti be keverik a xel'naga-t. Ha nem is teljes fajként 1-2 naga unit szerintem lesz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
pl 250 egységet kell megölnöd, nem szabad 10-nél többet veszteni, stb...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
plusz jó lenne már egy házigazda is...
BladeW: akkor nem tudom, nekem tetszett, jó volt egy kis kikapcsolódás
ezért is írtam be
2 órája próbálom...asszem holnap kipihent fejjel inkább 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Starcraft II. folytatás két éven belül
Dustin Bowder nem szeretné, ha 5-6 évig tartana a Starcraft II. két további részének piacra dobása, ezért legfeljebb két-két évig dolgoznak majd a két hátralévõ "kiegészítõn", nyilatkozta egy francia interjúban. Már csak arra kéne választ adnia, mi tartott annyi ideig az elsõ részen, hiszen elég középszerû CGI, bugyuta sztori és kõkorszaki játékmenet társult a játékhoz. Ennél kicsit többet várok a Blizzardtól."
szerintem nem random a gyõztes, jól kell választani kártyát és akkor könnyebb nyerni. ha összevissza raksz mindenfélétakkor biztos unalmas
pl nem biztos,hogy a drágább jobb, lásd ghost
szerintem eszméletlen jó, csak kicsit még javítani kell,hogy gyorsabb legyen a játék,mert így több mint 1 óra volt
aki unatkozik nyugodtan próbálja ki
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Erõsen gondolkodom a játék megvételén, de elõtte kipróbálnám a multit. Ha volna valakinek vendég kódja, és lenne olyan rendes hogy megosztaná velem az szóljon. Kösz!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
elvileg blinkel akartam beugralni a warpoktol abazisra, csak aztán elbénáskodta, mert lekötött a támadása
egyértelmû hiba a pylon, az nem elõször jön fel, hogy nem figyelem a max létszámot.
késõbbi scoutra observert hazsnáltam, mondjuk nem emlékszem lehet az kilötték
valahol láttam, hogy viodok valamit csinálrtak és enemy nékül is felöltõdtek, ezt hogy lehet megcsinálni?
colossit sajna elbuktam, késõn reagáltam, de gondolom, itt a kattintási lassuságom lehet a gond:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
<#vigyor2>#vigyor2>
MJ rulz Pink Team The Only One