StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
36. percnél kezd beindulni...
Aztán 48. percnél már izgultam mi lesz 😄
Kicsit hülye voltam néha. De Õ is az volt, mivel nem támadott be hátulról vagy valami taktikával 😄 De az utsó marine sereg megmentett... Gázom meg semmim nem maradt végül... Vicces volt

Prody
TvT
Piros voltam. Izgalmas menet volt 😊)) Majdnem 1 órás... ha letámad hátulról vagy droppol, akkor tuti vesztem... De mindent beleadtam 😄
Nem nagy szám amúgy... Érdemes azért megnézni, ha unatkozol. 😊
Randomként játszom, mert kell a 10 win, Reaper portré miatt.

http://forums.sc2mapster.com/general/general-chat/6722-custom-map-tournament-the-card-game/

card game torna pénteken, ha érdekel valakit
20 perc után sudden death mód (bár most este többször is játszottam 5-10 perces játékokat)
2 fõs csapatok kellenek
kár,hogy pénteken pont nem érek rá :/

How much can you take,before you snap?

Prody
2 év múlva jön a HotS. Szerintem abba belerakni valamennyit már...
A medicet hiányolom... Illetve, hogy a hydrához 2 hely kell és Lair a Hydra Den elõtt<#boxer><#boxer><#boxer>

Protossal semmi bajom.

Prody
Wraith - Banshee
Goliath - Thor/Viking
Vulture - Hellion

Csak a változatosság kedvéért van ez nyugi. Szerintem így jobb 😊 Majd berakják azokat is!

Tower Guard
Hát igen értem, mert a másik fajoknál meg akkor lesznek a specvkó egységek mikor kiadják a kiegeket gondolom. Bár ezek szerint 4 év múlva lesznek csak skirmishben azok az egységek, hisz afddigra lesz egyensúlyban.... hajjajj :S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Hát ez igaz, de én már megörültem a kampányban, hogy vannak ezek az egységek.
De Wraith Vulture Goliath, azokat nem értem miért kellett kivenni, hisz az sc1ben voltak azok is. Na jó vegyük úgy hogy Goliath helyett Thor, de a másik 2...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Prody
Nem csalódás a skirmish sem... Legalább új egységek vannak, így nem egy "felújított SC1-et" kapunk. Ezek az egységek majd a kiegészítõkben fognak belekerülni szerintem.

Hegi90
Azért, hogy meglegyen az egyensúly a fajok között.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tower Guard
Üdv!
A skirmishben miért vettek ki ennyi egységet?
Nincs a terrannal Wraith (semmi lehetõség nincs kifejleszteni azt a speckó transportot, vagy a földi egységeknél a Jaguart), nincs Vulture, Diamondback, Goliath. A fejlesztések közül sincs lehetõség az épületeket vagy az egységeket felturbózni mint a kampányban.
Nekem a kampány nagyon tetszett, de a skirmish csalódás...

Prody
Istenem, de jó lenne egy új faj SC2-be ^^

CharrDen
Hát hallottam, hogy lehet(!!) hogy lesz/lett volna új faj a játékban, de végül nem tették be, de "megbeszéljük, hátha a kiegben lesz".

unknown nick
"Annyira örülnék egy ilyen hybrid fajnak."

Nem tudom, de nekem van egy érzésem, hogy jön valami ilyesmi késõbb a kiegekben, valahogy tuti be keverik a xel'naga-t. Ha nem is teljes fajként 1-2 naga unit szerintem lesz.

CharrDen
Na kedvenc egységemmel új logóm van<#vigyor> Annyira örülnék egy ilyen hybrid fajnak

Maak
jaja, irja az adott challenge, hogy mit kell teljesiteni bronzhoz ezusthoz es aranyhoz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
sose, utolso elottivel sokaig szivtam de vegul meglett nagynehezen 😄 ha netan sikerult idore kihoznom a 8 tankot meg a 8 ghostot akkor tuti elfeledkeztem a marineokrol :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ki van írva a küldetésen belül
pl 250 egységet kell megölnöd, nem szabad 10-nél többet veszteni, stb...

Sheltem
Mitõl lesz gold egy challenge?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Próbáltam intézkedni házigazda ügyben semmi válasz nem érkezett, pár modinál is érdeklõdtem de sajnos nem tudtak segíteni.😞

BEAST
Csaltál! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Maak
beta alatt volt egy srac akivel egyutt toltuk nehanyszor, Grimor neven jatszott akkoriban, nem innen volt valamelyikotok? 😄

Maak
nekem is ma jott ossze az osszes challenge goldra, javaslom youtube-on keress ra, hasznosabb mint az ingame tippek

hulyeparaszt.

inkább ne is válaszoljatok neki, egyszer úgy is megunja,hogy senki nem foglalkozik a kis pöcsfejûvel

plusz jó lenne már egy házigazda is...

BladeW: akkor nem tudom, nekem tetszett, jó volt egy kis kikapcsolódás
ezért is írtam be

Sheltem
Ez a "The best defence..." achievement odabasz...

2 órája próbálom...asszem holnap kipihent fejjel inkább 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Prince of Máté
Takarodj már innét a picsába pls.

Tatyla
de most miért kell a flame,inkább játsszál a kukiddal egyet és megnyugszol

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Te erre vagy büszke, hogy megvetted?

"Starcraft II. folytatás két éven belül

Dustin Bowder nem szeretné, ha 5-6 évig tartana a Starcraft II. két további részének piacra dobása, ezért legfeljebb két-két évig dolgoznak majd a két hátralévõ "kiegészítõn", nyilatkozta egy francia interjúban. Már csak arra kéne választ adnia, mi tartott annyi ideig az elsõ részen, hiszen elég középszerû CGI, bugyuta sztori és kõkorszaki játékmenet társult a játékhoz. Ennél kicsit többet várok a Blizzardtól."
tegnap játszottam
lehet,hogy régebben játszottál és azóta változtattak rajta
szerintem nem random a gyõztes, jól kell választani kártyát és akkor könnyebb nyerni. ha összevissza raksz mindenfélétakkor biztos unalmas
pl nem biztos,hogy a drágább jobb, lásd ghost

Azt én is próbáltam, de majdnem elaludtam rajta. Nekem úgy tûnt kábé teljesen random melyik csapat nyeri.
Pls valaki küldjön egy guest keyt !
játszottam customnél egy card game nevû mapon
szerintem eszméletlen jó, csak kicsit még javítani kell,hogy gyorsabb legyen a játék,mert így több mint 1 óra volt
aki unatkozik nyugodtan próbálja ki

Tatyla
privát ment...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Andr0
Sziasztok!
Adna valaki nekem egy Guest key-t? Nagyon megköszönném😊

Armin & Ayu fan

NeBby
Aki ma vagy tegnap írta be magát az törlõdött sajnos , majd írjátok vissza magatokat!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Bocsánat a fogalmazásért , még jó hogy van annyi eszem , hogy naponta mentem

NeBby
Melyik tetves geciláda törölte ki a google sheetet?

Üdv!
Erõsen gondolkodom a játék megvételén, de elõtte kipróbálnám a multit. Ha volna valakinek vendég kódja, és lenne olyan rendes hogy megosztaná velem az szóljon. Kösz!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Különc
3v3 1 gyerek bereaperelte a másik hármat míg a 2 társa csak nézelõdött

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Blacksheep333
ok, jelentkezz befele 😄

Az operációs rendszeren is túl...

balintk
Megyek.

Blacksheep333
_Most_ van valakinek kedve 3v3azni?

Az operációs rendszeren is túl...

Alt. Mana? 😄
Különc
Voidok tudnak tölteni a nexuson, azt hiszem

Jockey
valamint van valami forró billentyû, amivel ki tudom rajzoltatni a képernyõn lévõ összes egység hp/mana bárját? nagyon idegesítõ mire kikeresem ki van szarba addig megdöglik:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hát igen, köszönöm az érszrevételek
elvileg blinkel akartam beugralni a warpoktol abazisra, csak aztán elbénáskodta, mert lekötött a támadása
egyértelmû hiba a pylon, az nem elõször jön fel, hogy nem figyelem a max létszámot.
késõbbi scoutra observert hazsnáltam, mondjuk nem emlékszem lehet az kilötték
valahol láttam, hogy viodok valamit csinálrtak és enemy nékül is felöltõdtek, ezt hogy lehet megcsinálni?
colossit sajna elbuktam, késõn reagáltam, de gondolom, itt a kattintási lassuságom lehet a gond:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Különc

csuszi
biztos frusztrálja hogy szerencsétlennek nem telik sc-re😞
<#vigyor2>

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
brenyo állítsd már vissza a nicket valami okosfasz megint vicceskedett.
biztos örül a nyári szünetnek a retardált kisegítõs😊

MJ rulz Pink Team The Only One