StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most normálon tolom a maradék fejlesztési achi + a 8 órás miatt, hát nagyon másabb így... kb. unatkozom. de már csak 6 pálya van, aztán jöhet a brutal, bár achik nélkül szerintem nem lesz olyan vészes. 😄
közben challengeket is megcsináltam goldra. multi meg ráér... megvár.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az operációs rendszeren is túl...
(Elõre is bocsánat a terjedelem, valamint a helyesírási és a fogalmazási hibák miatt.)
Terrán
Eddig abban a hitben voltam, hogy az MMM ellen jó a Bling, ez így is van kivéve, ha baszott nagy Mass-ban jönnek. Egyszerûen, mire odaérnek odaér a Bling csapatom a felét-háromnegyedét szétkapják a Stimpack-os Marinok. Nem foglalkoznak a Slingekkel,és a maradék Bling nem tudja megölni mindet.
Ha a T idáig elér már bukó, ezért próbálom megakadályozni. A meccs elején bepróbálkozok Sling Harrassment-el, de akkor már eltorlaszolta a feljárót, és komótosan kiszedi az egységeimet. Ha mégis bejutnék, nem tudok elég kárt okozni az economy-ban, mert a Marine-ok kiszednek.
A második támadásomra Blingeket is viszek magammal, de akkora már Siege Tankja is van, úgyhogy felejtõs.
OK. ha földivel nem tudok bejutni, elkezdek gyártani mutát. (Mire kitechelem a BroodLord-ot és csapatot is csinálok belõle, már késõ.)
Ha sikerül is leszednem néhány SCV-t, Mass Marine-al és/vagy Viking-el elkerget.
Természetesen nem hagyom õt expelni, de ahoz a sereghez, neki természetesen elég a main, és hiába van nekem csomó expem a Mass MMM végig megy rajtuk, mint kés a vajon.
Protoss
Eltorlaszolja a feljárót, kevés helyet, hagy oda a játék elején Zealot-ot és köré Cannon-t rak. Mire átjutok kevés Ling marad és nem tudok komolyabb kárt tenni az economy-ban.
Mass Stalkert kezd el nyomatni, ami ellen én csak Slinget tudok csinálni, de valami rengeteget kell, mert neki sok Stalkere van. És hiába van 4szer annyi Slingem nem tudom körbe érni, mert egy kupacban van, terepviszonyok nem engedik és blinkel. Ráadásul, nekem már jóval elõre gyártanom kell a Slingeket, hogy legalább megpróbáljam counterelni a Stalkereket, de ha csak azért csinálta õket, hogy a VR-eket védje muták ellen akkor meg cumi.
Igen, tudom, hogy én nem csinálok valamint (valószínüleg több mindent is) jól, csak nem igazán tudom mit. Help me!
Összefoglalva 😊 : MMM ellen jó a bling, de Mass MMM ellen már nem, és Mass Stalker ellen sem tudok, mit csinálni, megakadályozni, meg nem tudom, hogy ne gyártsa le mivel Teknõc béka üzemmód, nem támad, és csak erre költ.
Ling = Zergling
Bling = Baneling
Sling = Speedling (Zergling + Metabolic Boost)
VR = Void Ray
MMM = Marine+Marauder+Medivac
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
---
Más. Valaki linkelte a "Ginal féle" stalker+void-ot. Jelentem mûködõképes strat. Steppes of War-on ladder, azonnal pusholt marauder+marinnal. 2 zea + 1 stalker húzta az idõt, amíg kijött az elsõ void, aztán 2 GW-bõl csak stalker pumpa. Warp gate, proxy pylon, 2 Void és egy 3. GW, easy win 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SC2 csak egy drága ráncfelvarrás sok pénzért.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MJ rulz Pink Team The Only One
Erre gondoltam én is, hogy _nem_ elavult. Viszont léteznek, sõt többségben vannak olyan gamer-ek, akik full újdonságokra, új fajta játék élményekre vannak rákattanva. Szvsz õk nem értik mi ez, wtf? Sarkítva nem is halottak ilyenekrõl, mint kespa stb. Nem ismerik mi a játék múltja és jelene. Felületesen nézve tucat termék. Elmélyedve benne, HUH. Komoly agytorna, nem divat a végtelenségig butított, leülök játszok kikapcsolódok közönség körében. SC-vel komolyabban játszani elég nagy megterhelés. Na mindegy, ezzel kapcsolatban én többet nem írok, de mindig van valaki, aki olvassa és kérdi, de miért dehogy mérnemúgy?
MJ rulz Pink Team The Only One
Ez sem rossz 😊 Érdemes megnézni, ha unatkozol.
Nem értem, hogy pl. a mostani cnc-k vagy az aoe, miben modernebb játékmenetben a SC 1-nél.
A THQ játékok (DOW, COH) másabbak, de nem mondanám modernebbnek, egyszerûen más a játékmenetük. (Control pontokból szeded a nyersanyagot, squadok egységek helyett, stb.)
Az a lényege, hogy ne tudjon láthatatlanul mindenre ütni. Vegyesebb unit kompozíciókra kényszeríti a blizzard így a játékost.
Elég durva menet volt 😄DDDD Érdemes megnézni!
Na mind1 majd 2, 4 év múlva
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az meg szerintem nem igaz hogy ígyis túl erõs a terran, francokat...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A szitu érdekes... aki nincs képben SC-ban, annak már ez elavult. Egy avíttas SCs-nek pedig meg kellett emészteni az újításokat nagyon 😊
Goliath = Viking / Thor
Szvsz.
Terran mass infantry seregét _tökéletesen_ el lehet intézni Baneling-el.
Képzeljétek el mekkora rinyálás lett volna, ha teljesen úgy egységeket visznek bele. Csak azt lehetett volna hallani: "Ez már nem is Starcraft!"
Ha meg minden marad a régi, akkor meg az lett volna a baj, szerintem jól megtalálták az egyensúlyt az újítások között. És ezt most nem azért mondom, hogy istenítsem a Blizzárdot.
How much can you take,before you snap?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Viszont az nem tetszi, hogy nincs benne a gyalogos lángszórós.
Ez a Hellion egyszerre akarja pótolni Vulturet meg a lángszórós gyalogos egységet...
A 2 közül valamelyiket bele tehették volna. Jól jöttek mindig a Vulture aknái a védelem kiépítésében, vagy épp a lángszóros a bunkerben vagy a támadásnál.