StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Láttam hogy néha supply maximumot elérted és sok idõ kiesett azzal, míg leraktál pylont
-A földi egységeket amik az ajtóban álltak szerintem érdemes lett volna az elsõ zergling rush után legalább a felderítõ toronyig elküldeni (scoutolást is abbahagytad)
Az jó volt, hogy a zealotokkal megpróbáltad elállni a nem beépített részt, igaz becsúszott pár ling, és pont akkor lett meg neki a speed upgrade, de megoldottad
-Azt hitem hogy bewarpolsz egységeket a dronejai közé mikor elküldted a transport egységet a térkép túloldalára. A warpolást megtetted, de nem értettem hogy miért nem használod õket (fõleg miután pwnoltad a hydraliskeket a bázisodon)
-Blink, jó lett volna, fõleg hogy a dombra tetted a stalkerjeid
-Voidokkal ne támadd az épületeket max addig amig feltöltöd õket, utána droneokat vagy hydrákat más egysségeket, de fõleg ne spine crawlert (lehet azt AI csinálta)
-Érdemes lett volna a colossidat és/vagy Voidjaidat kicsit microzni, mindig hagytad meghalni õket, lehet h túlerõben voltál(?) de akkor sem szabad veszni hagyni az egységeket
Ennyi jutott eszembe, remélem nem mondtam hülyeségeket
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
MJ rulz Pink Team The Only One
http://data.hu/get/2850448/prot-zerg_liga.SC2Replay
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ez nem az a game😊
repet és mesélek róla neked 1-et.
ált csinálok 3 dronet- utána pylon+még1 lejárathoz elsõ gw-it is lejárathoz teszem közbe probe fejlesztés +szedem ki az elsõ zealotokat, de valahogy mire eljutok colossusig addigra szétabálnak terranok és a annyi mariner van nem tudom érdemben kezelni õket
$49.19
Gondolkozom a játék megvételén az lenne a kérdésem, hogy van benne szabad játék mint az elsõ részben? Tehát simán lehet a gép ellen játszani mind a 3 fajjal?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
az enyém gyártódott 2 perc alatt 2 stargetebõl fusionnal, az övé 4-5 stargatebõl sok perc alatt. ennyit errõl😊
minden kezdõ ott kellene kezdje
pl a mraine sereg jön teszem azt 100db, olyan 5000pénzért, de negyedannyi pénzbõl counterezd colo-val. minden egységf ellen van olyan, ami negyed, ötöd annyi pénzbõl leszopatja. nem bezsélve az idõrõl, tizedannyi idõ alatt legyártva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
terran meg dropship-k aztan csinaljak valamit 2000marinerrel:p
terran jol ment practice-be de az meg nem tetszik, tul human nekem..:0
How much can you take,before you snap?
10.500-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és elektronikus verziók közül melyik a legolcsóbb?
nem pesti vagyok és így a házhoz szállítás költségét (na meg az idejét is) bele kell számolni, doboz meg annyira nem is lényeg nálam
http://www.hotcdkey.com/Starcraft-II.html
mennyire megbízható? 52 dodó az eu key, de német nyelvû, amit elvileg át lehet állítani
eddig ez tûnik a legjobb ajánlatnak
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data
digital download is játszik, csak a blizzard oldaláról 60 euró, aminél biztos vannak jobb árak
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403