StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Szia! Igaz én nem vagyok eléggé kompetens (fõleg protoss témában) de pár dolgot ha megemlíthetek akkor megtenném:

-Láttam hogy néha supply maximumot elérted és sok idõ kiesett azzal, míg leraktál pylont
-A földi egységeket amik az ajtóban álltak szerintem érdemes lett volna az elsõ zergling rush után legalább a felderítõ toronyig elküldeni (scoutolást is abbahagytad)
Az jó volt, hogy a zealotokkal megpróbáltad elállni a nem beépített részt, igaz becsúszott pár ling, és pont akkor lett meg neki a speed upgrade, de megoldottad
-Azt hitem hogy bewarpolsz egységeket a dronejai közé mikor elküldted a transport egységet a térkép túloldalára. A warpolást megtetted, de nem értettem hogy miért nem használod õket (fõleg miután pwnoltad a hydraliskeket a bázisodon)
-Blink, jó lett volna, fõleg hogy a dombra tetted a stalkerjeid
-Voidokkal ne támadd az épületeket max addig amig feltöltöd õket, utána droneokat vagy hydrákat más egysségeket, de fõleg ne spine crawlert (lehet azt AI csinálta)
-Érdemes lett volna a colossidat és/vagy Voidjaidat kicsit microzni, mindig hagytad meghalni õket, lehet h túlerõben voltál(?) de akkor sem szabad veszni hagyni az egységeket

Ennyi jutott eszembe, remélem nem mondtam hülyeségeket

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

HeadHunter86
Tudna nekem valaki linkelni, 1v3 feletti replay-t videót medium ai felett, hogyan kell elverni, mert a cannonos taktik nem akar bejönni nekem, megnézném más hogy helyezi el õket.

csuszi
megnézem, legközelebb vesztest toljál, ha azzal van bajod😊 pláne terrát, ha azzal nem tudsz mit kezdeni.

MJ rulz Pink Team The Only One

Jockey
No gyorsan mentem egy kört, mondjuk ez pont egy nyertes lett a 2ik talán:p
http://data.hu/get/2850448/prot-zerg_liga.SC2Replay

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

csuszi
az már eleve gáz, hogy ugyanazt csinálod mindig.
ez nem az a game😊
repet és mesélek róla neked 1-et.

Szerintem tölts fel egy replayt, az okosok megszakértik neked.
Jockey
azzal nincs gond, alapból csinálok 3gw-t és warpgate-re fejlesztem azonnal amint letettem a hozzá kellõ épületet..charge és blink is azonnal fejlesztem, valami az elején van prücök, építésnél vagy nemtom hol lehet a gond
ált csinálok 3 dronet- utána pylon+még1 lejárathoz elsõ gw-it is lejárathoz teszem közbe probe fejlesztés +szedem ki az elsõ zealotokat, de valahogy mire eljutok colossusig addigra szétabálnak terranok és a annyi mariner van nem tudom érdemben kezelni õket

http://www.igxe.com/StarcraftII/cheap-StarcraftII-CDK-StarcraftII/Starcraft-II-CD-Key.html

$49.19
Prody
Igen

killecske
Helló

Gondolkozom a játék megvételén az lenne a kérdésem, hogy van benne szabad játék mint az elsõ részben? Tehát simán lehet a gép ellen játszani mind a 3 fajjal?

berlinboy6329
Ja azt már én is néztem,h a viking simán leszedi a BC-t anélkül h megsérülne ha jól irányitja az ember már próbáltam én is és meglepõdtem h ugy el lehet menekülni a BC elöl,h meglövöm,viszont õ nem tud elérni...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
pl valamelyik mecsemen cirka 12 bc-ét szedtem le 8 vikinggel😊
az enyém gyártódott 2 perc alatt 2 stargetebõl fusionnal, az övé 4-5 stargatebõl sok perc alatt. ennyit errõl😊

csuszi
CHALLANGE missions.
minden kezdõ ott kellene kezdje
pl a mraine sereg jön teszem azt 100db, olyan 5000pénzért, de negyedannyi pénzbõl counterezd colo-val. minden egységf ellen van olyan, ami negyed, ötöd annyi pénzbõl leszopatja. nem bezsélve az idõrõl, tizedannyi idõ alatt legyártva.

warpgate fejlesztes, es annyi warpgate ammenyit birsz supportalni 😄 1 bazisnal ugy 3-4. kozbe twilight council fejleszteni charge meg blink. ezekkel kb eleg sokmidnenkit elversz bronzeba. kesobb aztan majd lehet szinesiteni a dolgot termeszetese, mert nem lesz ez eleg barki ellen😄

Levágsz egy hajót a bázisa sarkába és szépen teleportálgatod oda az egységeket

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jockey
protossal probalkozom, mert a terran nekem tul human, de tuti szarul csinalok valamit vagy rossz az eco/m nemtudom, meg a nyomi protossok is megalaznak idejekoran, egyedul zerget vertem el eddig mindet..
terran meg dropship-k aztan csinaljak valamit 2000marinerrel:p
terran jol ment practice-be de az meg nem tetszik, tul human nekem..:0

belejosz majd, idovel csomo dolog rutinbol/tudatalatt megy mar, mitn a vezetesnel 😊

Jockey
jah e bronze liga of corse😛

Jockey
hat, lenyomtam az 5 szintfelmerot, masszivan elkalapatak, de azota is folyamatosan, kicst gyorsabb mint a practice, neha azt se tudom mi van, asszem nem en fogom a magyar community atlagaot felfele tolni ajovoben sem, kezdem azt erezni nem megy nekem az rts:p

köszi, eddig ez a nyerõ

How much can you take,before you snap?

balintk
Azt se nehéz megcsinálni, csak menteni kell. 😄

csuszi
simán hoztam. kell egy archon😊

ProGabe
végre megvan az összes challenge, goldban. protoss-szal volt a legnehezebb. fõleg a sentry-HT-s pálya. k*rva reaperek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bár azt sem értem a cd key mitõl német?

köszi, bár most nem jön be az oldal,de délután már csekkoltam
és elektronikus verziók közül melyik a legolcsóbb?
nem pesti vagyok és így a házhoz szállítás költségét (na meg az idejét is) bele kell számolni, doboz meg annyira nem is lényeg nálam

http://www.hotcdkey.com/Starcraft-II.html
mennyire megbízható? 52 dodó az eu key, de német nyelvû, amit elvileg át lehet állítani
eddig ez tûnik a legjobb ajánlatnak

Prince of Máté
Szarok a linkek, az oldalon megtalálod.

Prince of Máté
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2064]sima[/url]
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2084]papírtokos[/url]

melyik a legolcsóbb hely most ahonnan be tudom szerezni a játékot?
digital download is játszik, csak a blizzard oldaláról 60 euró, aminél biztos vannak jobb árak

Egy 10 pontos Starcraft 2 teszt
MrStokes
mar = par...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Altalaban minden nap megnezek mar shoutcast-ot, es mindig elore szurkolok, hogy az egyik fel zerg legyen.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En egyszeruen imadom a Zerg-et... nezni, ahogy mas jatsizk vele, mert en egyszeruen nudli vagyok hozza!

Különc
<#levele>

Különc
Szerepjáték

Prody
Akármelyik faj, csak mi hatásos ellenük 😛 Fõleg ha csoportban jönnek.

30 marine, esetleg 50, de kérdezd a Blizzardot õk csinálták ezt az izét 7 évig 😄
Még mindig nem vágom...
csuszi
na ez fasza. rpeek is vannak, létrák stb. én meg vártam a cb-re, eszembe se jutott az esl.

csuszi
bár terrát leírom.
viking mikro
marine: nem töltõdik fel.

csuszi
faj?

Prody
Szerintetek fejlesztett Void Ray-ek ellen mi hatásos?

csuszi
elõ kéne kaparni az esl accom😊
cbén meg semmi mozgás...

unknown nick
Néztétek tegnap az ESL-t? Írta az egyik rendezõ, hogy az ESL történetében nem volt annyi jelentkezõ egyszerre, mint most vasárnap. Totál leterhelte a site-ot. Persze az érdeklõdés majd lecseng, de azért nem rossz 😄

unknown nick
Hah gz 😊

Boddottá van ?😄

Sheltem
Megjött a játék nekemis 😊 Úgy látszik ez egy ilyen nap, ma mindenki megkapja a postás bácsitól 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Különc
Roleplay? <#fejvakaras>

rp?