StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
<#nemtudom>
BEAST
Nem látom melyik része szomorú.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ennyire nem találom azért opnek a terrant.Az ,hogy ez a munkája az szánalmas tényleg.

A hobbijából tud megélni. Fuu, mennyire sajnálom. Mennyi ember álmodozik errõl egész életében ?
Éppen az benne a szomorú, hogy igaz.

Why so serious?

ProGabe
talán azért írta ezt, mert igaz?

plusz:

"white-ra (duckload-ra) says that something is wrong with the terran race, but does not want to point fingers.

HuK thinks it is the very very early marauder pushes (1-2 marauders + 1-2 Marines) that are able to contain a toss in his base and, because of constand reinforcments, can not be broken by the toss until T3 units.

Idra says the dozend or so diffrent openings of terran and the fact that they all require a specific way to prepare for it and if you prepare for the wrong one, you loose.

Dimaga and Machine have problems with Mech play in general."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blacksheep333
Most mit csináljon, ha egyszer ebbõl él? <#beka2>

Az operációs rendszeren is túl...

"I do not just play Starcraft 2 for fun, it is my JOB."
Azért ez így leírva elég szánalmasan hangzik... 😊

Why so serious?

Különc
Köszönöm a "Különcigány" nevet a sheetben, direkt nem írom át, csak gondoltam beírom.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ProGabe
"a balance tökéletes, "

😄DSAsdadasdsasdasdsasadasda

valószínûleg ezért sír 10-bõl 9 ember, aki kicsit is kompetens a játékban, hogy a Terran OP

már itt tartunk:

"Dimaga's statement:

You are not going to believe it, but it is true. I am seriously considering changing my race. This is, however, understandable: you must realize that I have not only moral responsibility to my fans, but a much more real, financial responsibility to my employer.

I do not just play Starcraft 2 for fun, it is my JOB. The image and the popularity of the team depend on my results, and so I must do whatever is necessary to make my team the best. Unfortunately, in the present balance situation regarding Zerg, I cannot achieve good results for my team. Blizzard's inaction only further fuels the fire.

Because of these reasons, unless there is at least an announcement of the new patch after GOM TV Global Starcraft II League and IEM Global Challenge Gamescom, I am going to switch from my precious Zerg to the more successful Terran.

I really want at least a small balance change, but so that your game does not have to depend solely on the mistakes of your opponent. I want fair play. Hopefully, I will not have to take such extreme measures.

Dmitry "DIMAGA" Filipchuk"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Használom elég sokat, de még úgyis nagyon megtudnak gyûrni, hidd el protoss nagyon kemény late en ezért próbálom mihamarabb megtörni, nehogy a carrierek elleni küzdelemre kerüljön a sor.

Ghost emp?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hogyhogy feladta, ne csináld már! Most kezdtük csak a játékot! Mi volt a baj?
feladta😞((

Hova tûnt Bélanéni? Nem látom online, 2 hete nem játszott multit... Tudtok róla valamit?
Prince of Máté
"jó thor ellen is akik stunolják? "

Itt a 2500mm cannonra gondoltál?
Az Ultralisk alapból frenzyzve van, tehát immunis a stunra és mind controllra.

Blacksheep333
Messze nem vagyok pro, de megpróbálok segíteni. 😉
Legalapabb:
9 Overlord
14 Pool

Ha roachra mész, akkor a Pool-al együtt be lehet építeni egy gázt.
Ha tudod, hogy az ellen nem fog támadni, akkor mehet 15 Exp.
Mikor a Pool kijön érdemes egybõl nyomatni a Queent.
Ha jól állsz pénzel, érdemes csinálni akár 2 Queent is. Úgyis fogsz expelni, a játék elején segít a védekezésben - tudja healelni a Spine Crawlert vagy az erõsebb egységeidet.

Több: Zerg Strategy - Liquipedia

Igaza van, bár én zerget keményebbnek hittem , valószínûleg akkor tévedek de jó lesz ha mindenki terranozni akar, de szerintem hamarosan jön patch.

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=144086
dimaga szerint nem jó a balance

How much can you take,before you snap?

Tatyla
zerg pro-k leírhatnának egy alap zerg kezdõ taktikát...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Eddigi tapasztalataim alapján a protoss a legrosszabb ellenfelem hoz pár carriert a játék végén 5-6 void rayt meg rakat phoenixet , esélyem sincs megállítani battlecruisert meg a thort megoldják a carrierek vikingre meg ott a phoenix meg a void ray. Hiába mondja mindenki legyen 30 thor meg valag viking és marine , lecsó lesz az egész.

Ugyan ez nálam is amikor már látom ,hogy ilyen 3000 mineralom van és közel 1500-2000 gas már dühöngök mert már elfelejtettem gyártani ilyenkor mindig kúrva ideges vagyok :S Én is zergre akarok át állni csak eleinte ezt nem tudtam csak most kezdett megtetszeni és 1 v 1 be silverbe most 15 vagyok a tegnapi szokásos "lustulásos" loss után és ha elkezdek zergelni a lassúságom miatt vissza mennék a bronzba, am nagyon tetszik a terran is de akkor is azt mondom játék végén nagyon nehéz vele, viszont játék elején és közepén nagyon oda lehet vele csapni.

CharrDen
Na elírtam, hotkeyre gondoltam. Régen a probe az P betû volt, most E :/

CharrDen
Eleinte ilyen szempontból minden nehéz. Nekem az volt fura, hogy mások a macrok mint ami az sc1-ben volt, én ugye azt szoktam meg, és sokszor fennakadtam, amikor nézem, hogy miért nem készül semmi.

CharrDen
Hát, én fõként zergel megyek 1v1ben, teamben pedig protoss/terran. Én úgy vélem, hogy a terran fõként supportra jó, lásd siege tank, thor, stb. Thornak van egy hihetetlen nagy hibája. Nagyon lassú, nagyon nagy. Ezzel azt érjük el, hogy mire odaér a ellenséghez, 4szer megöl õ téged, vagy a kis szûk feljárón egyesével leöli. Persze mindennek van 1-2 erõs és gyenge pontja, de én úgy veszem észre hogy a pro-k is inkább zerg/protossal vannak a HOSSZÚ menetekben, mert a játék végén a terran gyenge a többihez képest. Hozzátenném a zerg számomra elõször (amikor megvettem az sc2-t) hihetetlen gyengének tûnt. Aztán rájöttem, hogy kell vele játszani, mostmár az egyik legerõsebb. A protoss maradt, amilyen volt: durva. Ha az ellenség nem rushol, és te carrierre mész, akkor nyert ügyed van. Tapasztalatbol tudom. Sokan lusták detectort, légvédelmi épületeket építeni.

Szerintem meg nem bonyolult, a macro miatt nagyon nehéz csak, folyamatosan lesni a queent ,hogy okádja a larvat gyorsan kell massolni, és mindig zaklatni kell az ellenfeledet emellett expelni is kell, és szerintem ettõl olyan macro igényes mert a expek queenjével is lárvázni kell :S ez az ami egy kezdõ játékosnak eleinte szörnyen nehéz , de hidd el ,hogy hamar belejönnek ha egyfolytában ezt csinálja.

Renjike
csuszinak van igaza (Y) én is igy álltam hozzá. a játékostól függ minden hogy tudja e használni vagy nem . de a Zerg faj tényleg nagyon bonyolult legalább is nekem <#merges2>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hát játék végén szerintem is szar a terran, én is csak terranozok de én ezzel marhára nem értek egyet ,hogy protossal sokkal nehezebb játszani mint terrannal , sõt szerintem sokkal könnyebb , lerakod az épületet és mehet vissza az probe mineralozni, én még mindig azt mondom mindenki azzal kezdje és csinálja a játékot amivel játszani akar, elõbb utóbb úgyis belefog jönni.Ez a kezd terrannal majd protossal és csak aztán zergelj ez egy baromság.Ha egyfolytában zergelsz hamar belejössz hotkeyeket meg kell tanulni és macrora nagyon figyelni kell.Én még mindig azt mondom ,hogy pro kezében igenis a zerg a legkeményebb.

csuszi
rettenetesen hibás felfogás, ha azt hiszitek hog yvan erõs és gyenge egység. mindegy egység jó valami ellen, valamelyik pályán, valamelyik helyzetben.
jó az ultra mmm ellen, és jó thor ellen is akik stunolják? jó a thor ultra ellen, és jó ling ellen is? jó a ling thor ellen, jó colo ellen is? etc. bc tökéletes faltörõ, mikrora alkalmatlan, kivétel a yamato. carriert eszi a yama miatt, de tizedannyi pénzért a viking leszopatja keresztbe. stbstb. go challange és ott tanuljátok az alapokat.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
úgy látszik megint be kell linkelnem😊
sc2.ranks
az hogy mennyire népszerû az adott faj, nem mutatja a balance-t.
a balance tökéletes,
lásd

MJ rulz Pink Team The Only One

Renjike
sztem hülyeség h a Terran gyengusz. sztem nagyon is erõs nekem õk a kedvenceim és csak velük mentem 1 ideig veszitettem ... (béna voltam xD ) aztán meg folyamatosan nyertem . pl Bétában 1v1 et nagyon sokat nyertem zerg ellen is meg protos ellen is meg terran ellen is. ha a thor mellé adsz SCV ket akkor jól lehet vele irtogatni de az nemjó ha csak 1 féle Untiból áll a sereged. de a Battle Cruiser tényleg nem lett valami erõs :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

CharrDen
BattleCruiser nem valami erõs, thor-t meg le lehet gyûrni nagyon hamar. Nem egyszer láttam, hogy valaki MMM-re ment 1-1,5 órás menetben. Nem kell mondanom hogy 4db 5/3-as ultrával elintéztem. De a siege tank se valami jó már akkor. Sokan csak BattleCruiser+Vikingre mennek, akkor meg ugye érdemes valami jó kis földi massra menni és szintén megszívta. De lehet hogy csak azért vagyok ilyen véleményen, mert még nem játszottam 1-2 erõs, jó terran játékossal.

Azért Thor meg BattleCruiser felveszi a versenyt egy Carrierrel vagy Ultraliskkel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CharrDen
Lehet hogy a terran könnyû, de a terran szerintem egy gyenge faj. Amikor már a hosszú meccsek mennek profikkal, akkor mindig a terran veszít elõször, aztán a zerg, majd a protoss. De ez játékosoktól függ. Ez is arra tehetõ be, hogy a terrannak nincsenek valami nagyon erõs és hatékony egységei a játék végén, mint a többieknek, csak olyan közép-osztály erõsségûek. De erre majd úgyis rájöttök, ha játszotok vele sokat majd erõsebb ligákban 😊

Ok számold meg a küldetésválasztóban bal oldalt az összes kéket, 29 lesz.

De ha nekem nem hiszel, nézd meg az achivmenteket, van ott olyan pl csináld meg mind a 29!!!!!! küldetést brutal fokozaton.

Most komolyan te nem tudsz számolni, vagy a blizzardnál csak hülyék dolgoznak, akik nem ismerik a saját játékukat.

Maradok az elsõ verziónál. 😄

HeadHunter86
Ez mutatja azt is mennyire nehéz egy egy faj, Terrannal a legkönnyebb játszani, aztán protoss és Zerg. A népszerûség is ezt mutatja. Én terrannal kezdtem, most a protoss-t tanulom, mert BETA óta nem igazán játszottam vele és kimentem a gyakorlatból, meg BETA alatt is Terran-t erõltettem jobban. Zerg-gel meg úgy vagyok hogy kipróbáltam, toltam pár meccset, de kb. csak azért hogy tudjam melyik egység mit-hogy, úgy nehéz taktikázni ha nem tudod az ellenfeled mit hoz és mi jó ellene.

HeadHunter86
26!!! HA végigjátszod a játékot, és nem csinálod meg a titkos küldit, meg a másik 3 ágat akkor 22/26 lesz a végén. Punk-Tum, 26 pálya van összesen. Te tanulj meg számolni.

Blacksheep333
Nekem pl. elsõ nap -mikor megvettem- lenyomtam az 5 placemenct meccset, 4et megnyertem, egybõl bedobott Aranyba...
Sebaj, legalább eddzõttem! 😄
Szerintem úgy lenne a jó, ha lenne legalább 10 divízió.

Hegi90
A back to score screen gomb csak nálam nem mûködik, miután megnéztem az ellenfél profilját?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Amúgy tényleg durva 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Egy olyan statisztikát is jó lenne látni, hogy az eu. játékosok között hogyan oszlanak el a fajok.

Hát ez érdekes 😄 nem tudom hogy hozhattad össze de ne idegeskedj miatta ami megvan úgyis megvan majd blizz patchel kijavítja valahogy.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ProGabe
hivatalos lista az európai top200 játékosról

42% terrans 25% zergs 33% protoss. persze ez nem mond sokat, hiszen ez teljesen más szint, mint amin mi nyomjuk. de ez akkor is durva arány

nr1ranger
Hazajöttem a nyaralásból, hétfõn nekem is megjött a postai értesítõm, posta viszont hétvégén zárva<#idiota>

There is no peace. There is only WAR!

CharrDen
Ezt én is tapasztaltam, feldobta 15re amikor kb 4-5nél jártam, aztán 1/20at ír ki 15/20 helyett, vagy 5/20 helyett, és már nem számlálja. Ráadásul van pl a Mar Sara.. minek írom le, inkább nézzétek meg, mit írtam szépen a battle net forumon. Ha véletlen nem töltene be, vagy rossz helyre dobna, a 413as hozzászólás a 21edik oldalon az enyém. Érdemes megnézni, ilyen bugot garantálom hogy csak én kaphatok.

29 pálya van, tanuljatok már meg számolni 1x végre.

néha azért én is mérges vagyok ,ennyi ideig csinálták a játékot, sokszor még így is félkésznek érzem :S .

HeadHunter86
Mondat eleje kicsit értelmetlen. Lényeg hogy összesen 26 van, ebbõl a 26-ból 3 a másik ág választásnál, és 1 a titkos.

HeadHunter86
Ott nem is találhatsz, mivel a másik ágat csináltad meg. írni írja h mennyi van, de nem lehet megcsinálni.

HeadHunter86
26 pálya van, összesen 22. A maradék 4 pedig: 3 választható, 1 titkos. Így jön ki a 26 pálya összesen. Félreértések elkerülése végett írom le.