StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Köszönöm !
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem tudom felfogni h minek csináltak uj ampokat ha mindeki leszarja õket és csak a bétás mapokkal játszanank meg vmi 2 random választott mapon,amikrõl a tököm se tudja miért pont az a 2 új lett választva.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ha jól tudom vagy 2x visszadopták a teszterek a gamet és ezért is csuszott éveket.. szerintem nem engedték volna ki ha szar lenne valamiért a balance..
http://loal.atw.hu
és ez mindigis igyvolt btw.. az egybe is tök fura volt a zerg 😄 talán ott annyi elõny volt hogy ha kifejlõdtél legyártottál egy valag zerglinget és megettél akármit..
hát itt a 2-be már nem igyvan. ez a jó benne. szerintem abszolút nem gáz hogy a zerg kicsit nehezebben játszható. tanulni kell. ettõl lesz jobb valaki.
én szenmély szerint pl nem is szeretem a zerget, de fun vele játszani.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Még "csak" 13 hadjárat van meg, igaz összes achievementtel. Sajnálom azokat akik 1 nap alatt végigszaladtak rajta "chicken shit" fokozaton.
Játékközbeni videók: Emiatt ment a legtöbb sírás, hát nem tudom ki milyen grafikai beállítással játszik, de ultrán gyönyörûek a játék engines átvezetõ részek is(lehet megkövezni).
Amúgy a síróknak üzenem, hogy ugye senki nem gondolta, hogy ennyi átvezetõ mind cgi lesz? Nem semmi mennyiségû átvezetõ videó van benne , beleértve a párbeszédeket, a newst a tvben stbstb(totál filmérzetem van, él a világ..)
Echoes of the Future ön csináltam egy 3:18 as speedrun timeot hardon funból, nem akar valaki megdönteni ? <#vigyor3>#vigyor3>
Gyanítom még legalább 1 hétig nem kezdek neki a multinak, de inkább 2(ugyanis a brutal végigjátszásos achievementet is megszerzem elõtte). <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
vicc ami fõoldalon megy, még mindig a lan; csúnya; rövid szentháromságnál járunk. ugyan én akkor is vettem volna ha nem lett volna benne single, de biztos én vagyok kretén így sc ügyileg😊 felvettem ultrára, szaggatott, de valami geci szép. nem elfogultság, szerintem nagyon jól néz ki. a lan meg nc.
MJ rulz Pink Team The Only One
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
én pl. nem azt mondom, hogy a T-nek vannak ûber egységei, vagy taktikái (talán egy nagyon jól kivitelezett mech), hanem azt, hogy sokkal,de sokkal könnyebb vele boldogulni
ezt tényleg ilyen nehéz felfogni? papíron lehet, hogy megvan a balance, de $ßcxv?³ már meg azt a ß$#&yxcv[:?-/ eget, azt nem lehet megérteni, hogy a Terrannal anyám is lenyom egy olyan Zerg ellenfelet, aki nem 8 órát játszik naponta?!?! kipróbáltam a Terrant Zerg ellen: egy vicc bazmeg, egy vicc!
ez mi, ha nem rossz balance?
ja és mindezeken felül a Zerg az én szememben igenis elvesztette a swarm-hatást. az nem abból adódik, hogy gyorsan tudok sereget építeni (ezt megkapta a T és a P is a 2-dik részre), hanem abból, hogy sok 1 supplys egység rohangál, mint atom és nem gond, ha elveszítek belõlük párat. ezzel szemben lassan ott tartunk, hogy még az is gond, ha felrobban egy baneling
egy nagyon elvont dolog: 200/200 supply-n ha valaki roach-hydrázik, akkor 0, azaz nulla esélye van, mert az alig pár egység, ár/érték arányban pedig nevetséges. ezt persze nem kell komolyan venni, mint írta, ez nagyon elvont teória (bár már láttam ilyet, Idra v Protoss, 30 másodperces csata -> Idra GG)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
épp most mondtál önmagadnak is ellent. Még ilyen érveléseket!

nézegessetek husky/hd videokat. épp tegnap néztme egy videot amiben a zerg ellenfél infestorokkal nyomult. rendesen megette a terrant 😄 a zergel annyi abaj hogy tudni kell játszan - és az nem megy sokmindenkinek.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
én inkább azon nevetek, hogy rinyál egy pro és te bekajálod a hisztijét. elég esportban láttam már ezt. hisztis kurva kisgyerekek.
én inkább hiszek 1 milla ember statisztikájának.
diamondban a nyerési esélyeid 56% randommal, 56 terrával, prottal, zerggel.
kinek is higgyek? 1 rinyagép pronak vagy a statisztikának? elgondolkodtató😊
a balance hiánya tehát abból adódik, hogy az egyik faj túl könnyû. ez alsóbb szinteken még jobban kiütközik, mert egy 40 apm-es Terran szénné szopat egy 40 apm-es Zerget . ez így nincs jól
Sztem nem nehéz csak ki kell birni amig nem lesznke meg ezek az egységek.
Psy majdnem emgverte Silvert,csak brodhelyett ultrára ment és nem játszott az infestorral,h a tankok egymást öljék.