StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te már kaptál a múltkor nem? legalábbis kértél az biztos ne kérjél egyfolytában guest kódot.

Hegi90
neked megvan egyáltalán a játék? <#wilting>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ja ugyan ez van itt is.

Ha valaki tud pls küldjön egy guest kódot!
Köszönöm !
ha láma vagy a zergel trollkodás helyett inkább gyakorolj vagy legalább hallgass

berlinboy6329
Nézték egyáltalán?jelét nem látom annak h akárki játszott volna akár egyszer is a nem használt mapokon.Sehole gy elkallódott replay jobb gamerektõl,semmi...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
érdekes, jó pár meccset toltam már teamben, egyszer sem tûnt el csapattárs mellõlem. de ellenem azért párszor tûntek már el ellenfelek, pl. töltésnél. várunk 4 percet, és a játékban csak annyit látunk, hogy x has left the game.
csuszi
azt nem a játék vágja ki, hanem lekoccol.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kurva szar néha a játék am, csomószor olyat csinál elindul a meccs és valakit úgy random kivág.

FSpofon
shit maps

Arab money

berlinboy6329
Nem tudja senki?:C

Nem tudom felfogni h minek csináltak uj ampokat ha mindeki leszarja õket és csak a bétás mapokkal játszanank meg vmi 2 random választott mapon,amikrõl a tököm se tudja miért pont az a 2 új lett választva.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Maak
komoly<#nevetes1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Prody
LOOOOOOOL Pedig a Tossnak drukkoltam 😄

Flamer
bocs hogy 2 hsz de.. kihagytam hogy.. annyira nem olvastam vissza de a koreaikank gondjuk van ezzel a blance cuccal?
ha jól tudom vagy 2x visszadopták a teszterek a gamet és ezért is csuszott éveket.. szerintem nem engedték volna ki ha szar lenne valamiért a balance..

http://loal.atw.hu

Flamer
#17147: énis idra cuccokat néztem. meg van a haverja valami a betûs.. na azok jól nyomják.
és ez mindigis igyvolt btw.. az egybe is tök fura volt a zerg 😄 talán ott annyi elõny volt hogy ha kifejlõdtél legyártottál egy valag zerglinget és megettél akármit..
hát itt a 2-be már nem igyvan. ez a jó benne. szerintem abszolút nem gáz hogy a zerg kicsit nehezebben játszható. tanulni kell. ettõl lesz jobb valaki.
én szenmély szerint pl nem is szeretem a zerget, de fun vele játszani.

CharrDen
Nemtudom, nekem a terran nem tûnik OP-nak, én bármivel lazán verem, de attól függ hogy milyen pályán, ki ellen játszok. Thor és siege tank SEMMIT de SEMMIT se ér, azok max a játék elején érnek valamit, de ha már van brood lordom, akkor nyertem. A lényeg, hogy annyira sokmindentõl függ, hogy ki nyer, hogy nehéz mondani, hogy mi a végeredmény.

De a többi sharder beállítás meg minden is számít neki, fények stb

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince of Máté
A videókat igen, de õ a cutscenekrõl beszélt, ami a játék motorjával van real-time renderelve.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Nem tudom én alapból mindent maxra raktam. Gondolom akkor High.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rage47
az átvezetõ videókat csak 2 grafikai beállítással lehet nézni, low és high, ha jól emlékszem, vagy medium és high...
Sheltem
Najó kicsit szünetelek mostmár. Tegnap reggel óta tolom 😊 (már mikrózom az evõeszközeimet is az ebédnél...)

Még "csak" 13 hadjárat van meg, igaz összes achievementtel. Sajnálom azokat akik 1 nap alatt végigszaladtak rajta "chicken shit" fokozaton.

Játékközbeni videók: Emiatt ment a legtöbb sírás, hát nem tudom ki milyen grafikai beállítással játszik, de ultrán gyönyörûek a játék engines átvezetõ részek is(lehet megkövezni).
Amúgy a síróknak üzenem, hogy ugye senki nem gondolta, hogy ennyi átvezetõ mind cgi lesz? Nem semmi mennyiségû átvezetõ videó van benne , beleértve a párbeszédeket, a newst a tvben stbstb(totál filmérzetem van, él a világ..)

Echoes of the Future ön csináltam egy 3:18 as speedrun timeot hardon funból, nem akar valaki megdönteni ? <#vigyor3>

Gyanítom még legalább 1 hétig nem kezdek neki a multinak, de inkább 2(ugyanis a brutal végigjátszásos achievementet is megszerzem elõtte). <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

99,6% All in hardon, a jó édes annyát az acsinak 😄 2.ra csak meglett, meglepõen nehezebb mint a többi hard küldi, igaz hogy ez a legutolsó de nincs fokozatosság

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az nem volt, hogy mivel 3 rész lesz, ezért lehúzás az egész? (Bele se olvasok inkább...)
csuszi
már törlõdött😊

vicc ami fõoldalon megy, még mindig a lan; csúnya; rövid szentháromságnál járunk. ugyan én akkor is vettem volna ha nem lett volna benne single, de biztos én vagyok kretén így sc ügyileg😊 felvettem ultrára, szaggatott, de valami geci szép. nem elfogultság, szerintem nagyon jól néz ki. a lan meg nc.

Hegi90
replayt vagy meg se történt 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

De ezzel a commenteddel indítod a flamet amúgy.

Hegi90
Na már csak te meg a trollkodásod hiányzott ide <#wilting>

csuszi
a win ratio a lényeg semmi más. ha az borulna, akkor lenne imbalanced. az meg hog ykönnyû. hát kérem tessenek diamondban próbálgatni, mire kimoccanok a main-rõl, a zergnek 2 expe van. mire ütöm, +2. megettem a fõ sereget, 2 min múlva újra 200on volt...ez a zerg, de én nem tartom imbanak, mert cserébe könnyebben hullik és több apm kell hozzá. azért nehogymá nehezen hulljon és még 10 sec alatt legyen 200-on és még hiper exp. valamit valamiért. a statisztika szerint diamondban és platinában szinte tizedre ugyanannyi a nyerési statisztika mind3 fajnál...ennyi a lényeg.

az 1-ben a zerg volt az op és az a baj a sok starcraft kockának hogy már a 2 balanced

Azt azért ne hagyd ki ,hogy a zerg kétszer könnyeben és gyorsabban tud expelni, így ultralisket meg ilyeneket nagyon hamar eléri és kúrva könnyen massolja azt is, egyáltalán nem olyan nehéz zergel boldogulni ilyen téren.Tudsz macrozni nagyon jól , a zergel kurva jó vagy.

Hegi90
<#eljen><#eljen><#eljen>

ProGabe
igen, pont ez a lényeg

én pl. nem azt mondom, hogy a T-nek vannak ûber egységei, vagy taktikái (talán egy nagyon jól kivitelezett mech), hanem azt, hogy sokkal,de sokkal könnyebb vele boldogulni

ezt tényleg ilyen nehéz felfogni? papíron lehet, hogy megvan a balance, de $ßcxv?³ már meg azt a ß$#&yxcv[:?-/ eget, azt nem lehet megérteni, hogy a Terrannal anyám is lenyom egy olyan Zerg ellenfelet, aki nem 8 órát játszik naponta?!?! kipróbáltam a Terrant Zerg ellen: egy vicc bazmeg, egy vicc!

ez mi, ha nem rossz balance?

ja és mindezeken felül a Zerg az én szememben igenis elvesztette a swarm-hatást. az nem abból adódik, hogy gyorsan tudok sereget építeni (ezt megkapta a T és a P is a 2-dik részre), hanem abból, hogy sok 1 supplys egység rohangál, mint atom és nem gond, ha elveszítek belõlük párat. ezzel szemben lassan ott tartunk, hogy még az is gond, ha felrobban egy baneling

egy nagyon elvont dolog: 200/200 supply-n ha valaki roach-hydrázik, akkor 0, azaz nulla esélye van, mert az alig pár egység, ár/érték arányban pedig nevetséges. ezt persze nem kell komolyan venni, mint írta, ez nagyon elvont teória (bár már láttam ilyet, Idra v Protoss, 30 másodperces csata -> Idra GG)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
a zergel annyi abaj hogy tudni kell játszan
épp most mondtál önmagadnak is ellent. Még ilyen érveléseket!

Flamer
akik szerint a zerg gyenge az nem tud játszani.
nézegessetek husky/hd videokat. épp tegnap néztme egy videot amiben a zerg ellenfél infestorokkal nyomult. rendesen megette a terrant 😄 a zergel annyi abaj hogy tudni kell játszan - és az nem megy sokmindenkinek.

Renjike
most folgalja össze valaki mibajotok a Terranokkal :$

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hegi90
Konkrétan nem csak egy pro "rinyál", lásd alább, kb a nyugati sc2 scene habja elismeri, hogy valami bûzlik a terrannal...

Hegi90
Ez inkább azért van, mert akik még életükbe nem játszottak starcrafttal, azok egyszerûbbnek érzik, hogy Terrannal induljanak. Míg akik játszogattak bétában, esetleg 8-9 éve az elsõ résszel is, bátrabban kezdenek neki más fajoknak is...

berlinboy6329
AM mé van az h ott vane gy halom 1v1 map,de versenyeken csak a beta mapok vannak meg pár random kiválaszttt 2 új...miért pont az a két fos?Delta quadant meg Xel'naga caverns...És mi van a többivel?Egy kurva játékot nem láttam rajtuk kobb gamerektõl mióta kijött a gém...hogy van ez?

Amúgy nem teljesen értem a sírását annak a pronak , valaki innen linkelt egy meccset egy zerges emberrel,hogy a terran mindent megpróbál ellene majdnem le is gyõzi de vissza fejlõdik a zerg és legyõzi a terrant, képtelen a terran bármit is tenni, és ez egy rövid meccs volt. Szóval azért nem hinném ,hogy annyira op ,hogy mindenki át álljon terranozni fõleg ,hogy a terran igazán a játék elején erõs, és mégis nyer a zerg, az egy nagyon jó meccs volt.

Dehogy vagyok irigy😊 én nekem tetszik az amit most csinálok, elfogadom ,hogy ebbõl megél de kíváncsi vagyok ,hogy 50 évesen is starcraftból fog e megélni.

Különc
Miért szánalmas? Irigy vagy? Ugyanolyan pénzkereseti lehetõség, mint a tûzoltó, orvos, kukás stb. õ ehhez ért, miért probléma ez? Focista is "csak" focizik, õ meg gépen játszik.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
ja és ez a kurva apm mánia már megint. vertem 250-es apm diamondot, szoptam 40-es apm diamondtól is már (nem mák dia volt, volt vagy 200 meccse). gondolkozzunk már el rajta, hogy ha az lenne egy gép feladata hogy ebben a játékban mindenkit hülyére verjen, vajon mekkora apm-re lenne szüksége? megtippelem, olyan 30-ra? a többi spam, igaz egy ember a büdös életben nem játszik ennyire energiatakarékosan, csak a példával azt próbálom magyarázni, hogy a kurva nagy pro apm az sc1-ben ragadt, ott kell is, itt azért közel se kell annyi.

csuszi
😄 elárulom hogy a bronz ligában a terrának a legrosszabbak a nyerési esélyei. 39% a többinek mindnek 42.

csuszi
wow.
én inkább azon nevetek, hogy rinyál egy pro és te bekajálod a hisztijét. elég esportban láttam már ezt. hisztis kurva kisgyerekek.
én inkább hiszek 1 milla ember statisztikájának.
diamondban a nyerési esélyeid 56% randommal, 56 terrával, prottal, zerggel.
kinek is higgyek? 1 rinyagép pronak vagy a statisztikának? elgondolkodtató😊

ProGabe
pont az a gond, hogy amíg a Terran játékos kakaót szürcsölget és mechezik, addig a Zerg játékos vért hugyozik és talán(!!) legyõzi az ellenfelét

a balance hiánya tehát abból adódik, hogy az egyik faj túl könnyû. ez alsóbb szinteken még jobban kiütközik, mert egy 40 apm-es Terran szénné szopat egy 40 apm-es Zerget . ez így nincs jól

A legszarabb az egészben az ,hogy a blizzard az alapján balancol ,hogy mennyi a win ratioja a népeknek és ha 50 50 50 akkor szerintük isteni.

berlinboy6329
Sztem emch ellen egész jó a roach+hydramass,broodlorddal támogatva..Brodlord nem light a Thornak eltart egy darabig mig kilövi,ha meg vikinget hoz ott a hydra..Roachspeed oszt be a tankok közé erõs armor upgradedell..Ha meg nem épit a mapra turretet akkor meg burrow...Ha berohanni pár roachcsal és infestorral terrant köpködni és a tankok kinyirják egymást😛

Sztem nem nehéz csak ki kell birni amig nem lesznke meg ezek az egységek.

Psy majdnem emgverte Silvert,csak brodhelyett ultrára ment és nem játszott az infestorral,h a tankok egymást öljék.

Jah a politikus 😄 azért nem tudnám elképzelni magam ,hogy egész nap starcraftozzak és ebbõl éljek.

Blacksheep333
Hidd el, van ennél sokkal szánalmasabb meló is.

Az operációs rendszeren is túl...