StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Haven's Fall küldetésnél 0/3 Protoss research-öm van, de mi ott a research? Nem találtam semmit a pályán, ráadásul ez zerges küldetés...
29 pálya van de csak 26dbot fog írni, mivel 3 küldetésnél választanod kell oldalt, és a másik oldalt ott lehet elérni ahol mondtad.

Nem elhet hogy a választhatókat csak 1x veszi? Mert mikor megcsináltam utólag a másikat ki sem írta hogy hardon mennyi idõ alatt volt meg, az a rész üres maradt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Annak még van baja 😄 egyik game esetében elfelejtettem megcsinálni az egyik hard acsit a végén visszatöltöttem az állást megcsináltam újfenten a üldit és csak úgy megadta a 25 nyert hard kampány pályát pedig ha 10 volt meg 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ProGabe
én is köptem ma savat emiatt

amcsiknál meg állítólag jól mûködik. volt egy ilyen szakasz a beta-ban is. WTF Blizzard? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Jóestét

Van 1 campaing map "haven's fall". A problémám az, hogy nem az "asztalnál" jelent meg hanem a hadjáratok listájában ahol a cinematicot is meg lehet nézni újra. Namost a gondom, hogy elõtte is 9 lejátszott mapot írt meg most amikor megcsináltam akkoris.
Mitõl van ez?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CharrDen
Nemcsak a matchmaking, az achievement rendszer is olyan bugos amennyire csak lehet. Épp nézem a fórumot, és annak ellenére, hogy csak 1 hetes a topic, 413 új üzenet jött. És ezek csak azok, akik nézik a fórumot, és idõt szánnak arra, hogy írjanak a blizzardnak.

balintk
Ez is csak azt bizonyítja, hogy még nem tökéletes a matchmaking, vagy pedig folyamatosan jönnek az új játékosok, és még nem állt be a rendszer.

en azt vettem eszre, hogy az kurvara nem mond semmit hogy ki milyen ligaban jatszik, votl mar platinas akit siman vertunk, votl mar goldos aki szoposabb volt, votl mar platinas aki eselytelen votl. nagy a szoras adott ligan belul, nem veletlen rak ossze x-t y-nal. nezni-e kell a demoteolast es a promotolast.

Hegi90
Gondolom elõtte meg nyertetek 4-5 meccset egymás után. Olyankor szokott ilyen lenni, ahogy észrevettem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HeadHunter86
Ezzel én se értek egyet. Így semmi értelme, semmi izgalom, fordítani a játékon úgy se tudsz. Viszont ha veled azonos képességû játékos van, sokkal izgalmasabb a harc. Ráadásul nem az elsõ támadás dönt el mindent. Szóval SUCK az egész néha.

HeadHunter86
Rage-gel játszottam én is, ma is máskor is, és platinum meg diamondosokat rak be, mikor mi BRONZE-be vagyunk, 2-3 meccs könnyû ellenfél, 2-3 meccs lehetetlen. Szóval ezen lenne mit fejleszteni a BLIZZARD-nál. Én úgy csinálnám hogy azonos szinten lévõvel raknám össze, 5 meccsenként raknék be kicsivel erõsebbet csak. De akkor se 2 szinten feljebb lévõvel, annak semmi értelme. Egyrészrõl mi nem tudjuk õket megverni, másrészrõl az ellenfélnek ez nem kihívás. Kicsit felháborító a rendszer, na.

Rage47
nem hiszem el, nem tudja mit csinál. a diamondosok jóval erõsebbek, mint mi, ez már az elsõ mozdulataikon látszik, úgy mikrózott most, hogy beszarás, nem tudtam épületet csinálni kb terrannal.
nem kell nezni az ellenfel micsoda es kesz, levered vagy nem ennyi. a rendszer majd tudja a hatterben mit csinal, higyjetek el.

Rage47
és nem csak ma...
balintk
Nem tudom mivan most a matchmakingel, de hihetetlen... silver league-be vagyunk Rage-l, és akkor berak ilyen diamondosokat, meg platinumosokat háromszor egymás után. Vicc az egész...

Több is volt már ott,de alapjáraton ha valaki abba a helyzetbe kerül mint én akkor annyi hogy "gg" és kilép(elég sok embernek ennyi a reakció egy ilyenre).Ettõl függetlenül nem azzal baszta el szerintem hogy hagyta hogy elvigyem a probeokat hanem hogy nem jött utánam egybõl mert akkor nyert volna mert 2 zealottal nem védem meg magam.
Különc
Én megnéztem, elég szánalmas volt, nem tudom mit akart, ha 3 marine-al megy rád és több probeot betud verni azt mondom ok, de egyesével, szvsz fogyatékos volt.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
rossz emberrel reklámoztad <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

az enyémre meg senki nem kíváncsi..na szép....
Daell Drow
replay johetne, megneznem.
HeadHunter86
Volt egy nagyon kemény 58 perces 1v1-em, õszintén szólva nagyon elbasztam, de megnyertem. A lényeg hogy az egész térkép az enyém volt. A srác Terran volt én meg Protoss. 1 helyre viszont kiköltözött valahogy, nem figyeltem eléggé. Olyan védelmet csinált hogy nem tudtam bemenni, folyamatosan kellett támadnom, nehogy kitámadjon. Mert féltettem a kitelepüléseim és nem akartam hogy elfoglalja. Szóval sakk helyzet volt a srácnak 30 perc után, a vicc az egészbe hogy fél óra kellett mire ki elfogyott a nyersije és be tudtam támadni 😄

Rage47
ja Daisy 😄
asszem daisy? 😄 meg scv-t is valamire ha jól emlékszem

Rage47
Dronet is elnevezte múltkor vmi csajnévre 😄
jéé egy Crota 😄 peppy the probe

ez tényleg brutál 😮

How much can you take,before you snap?

Rage47
brutál, erre nem gondoltam 😄
csuszi
vannak is értelmes hsz.ok😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Rage47
sg fõcikk a SC2 😊
Hegi90
ilyet a büdös életbe nem láttatok még.

1 vicces meccs amit 10 perce játszottam

http://data.hu/get/2864377/duplahaha.SC2Replay.html

Én mint TBBT protoss 1 terran ellen,aki az elején mivel a scoutoló scv-je nem jött be a bázisra gyanítottam hogy valahova a pofámba rak barrackot valamit ki kellett találnom-> többi repbe

Hegi barátom már látta és tetszett neki(a gyerek platinás volt én gold bár tudom ez nem teljesen mérvadó jelenleg)
Hegi90
Diary of a zergling

Day 1

I just got spawned! There was another guy in my egg, though. Not too sure what to think about that. The creep looks pretty cool, I guess. My job is mostly running around the base. Nothing too awesome going on.

Day 2

A whole mess of Zerglings just got spawned recently. Met up with a whole platoon of them. There were so many I couldn't even remember all their names. Most of them are pretty cool, but some are suspicious as to what our purpose is going to be.

Day 3

The queen sent Zergling #21 to a 'watchtower'. Not entirely sure what his job is. According to other people, he just has to stand there all day. Sounds like he got the easy job!

Day 3.5

Zergling #21's corpse was found about 3 minutes after being deployed. He had 5 Gauss Rifle bullets in his chest.

The queen sent Zerglings #22-24 to go to the watchtower.

Day 4

There was much lament for Zergling #21. Some of my friends are saying that we're all in a suicide mission. I think they're wrong. We're soldiers, not expendable beasts.

Day 6

Day 5 was too hectic...there were six more funerals today. The queen declared she wanted some 'scouting information' and that they served their purpose. More skeptics are arising amongst us. Some zerglings are speaking of a revolt.

Day 7

We all got our wings today! Everyone's suspicions of a tyranny are being quelled by the minute. All the zerglings are much more pleased to be moving so much faster.

Day 8

Our entire army has recently received orders to rush into the enemies' base. Our primary objective is to attack SCVs and run around in circles behind other zerglings attacking SCVs.

Day 11

There was a wall.

There was a god damn wall.

We couldn't break through. No matter how many chewed at the supply depot, we couldn't get through the damned thing. We were forced to retreat, losing 7 more soldiers to a small marine force piled behind the depots. The queen had no comment on this matter. The standard funeral is now being postponed by the swarm for 'important measures'.

Day 15

Mutalisks have begun to be trained at the hatchery. Our queen says they will solve the problem that the wall is causing. I can only hope at this point. I've seen too much.

Day 16

We've gotten recent orders to back up the mutalisk force in our impending attack. Our main goal is still hazy to me, as the mutalisks should be doing most of the work...

Day 21

I've lost all faith in the swarm.

Have you ever seen the bits of your comrades fly past you by a single shot of a Crucio Shock Cannon? Have you ever been so close to the heat of an Hellion that it takes you a minute to realize that your best friend is burning alive? I was hearing every tendon snapping and sinew ripping of my fellow Zerglings. The distorted looks on their faces as they realize they've been hit directly in the skull by a sniper round.

I barely escaped. I should be dead; just like the rest of my platoon. It was only me and 6 others that got away. Over 38 died.

We weren't an army. We were a distraction. The mutalisks were in on it, too. They took out probably 10, maybe 20 SCVs. But how many soldiers was it worth? How much do we have to sacrifice to win this war?!

Day 23

We can see the Terran forces coming over the horizon. They are armed with 2 of those infernal tanks and 4 gigantic mechanical monstrosities I've never seen before. I can taste my death.

Day 34

The Terran are toying with us. The tanks lie just outside of our homeland supported by rotating missile turrets in every which way. We are being contained. Our supplies are running low, we will be out of minerals soon.

Day 47

We have lost all of our resources. An army of Hydralisks and Mutalisks stand before me and my 6 Zergling companions. Our final attack is near.

Day 48

The queen has ordered me to 'test the front'. Alone.

Diary of a Siege Tank

Day 48

Spilled some coffee on myself during an attack. My life sucks.

Tatyla
felraktam dropboxba adj egy mail címet

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FSpofon
sc2 ost torrenten

Arab money

Rage47
Tatyla
feltöltöm ha valahova fel lehet 144 megát!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shiwo
Hali!

Bocsi, ha már lett volna kérdés (pár oldalt visszamenõleg átfutottam, de nem láttam, bár lehet csak vak vagyok), hogy a játékból kiszedhetõk-e valamilyen módszerrel a zenék, vagy esetleg le lehet õket tölteni valahol ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sheltem
240ezer pontnál szívtam meg az árkád gépen...250knál lett volna meg a silver..
B*ssza meg 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

FSpofon

Arab money

Hegi90
Klemice te kutya, te írtad át a nevemet? 😄

Prody
Replay 1.
Rush ellen beszopta a kis n00b. Ha zergel van, tuti, hogy rushol és void ellen semmi esély 😄 Fõleg ha akkor f4g, hogy nem épít spore-okat a bázisára mikor látja, hogy 1x void-dal próbálom megölni...

Replay 2.
Szánalmas egyszerûen ez a taktika... Kicsit gondolkodni kell. Ennyire igénytelen játékost... Basznék ki 2 lábbal. Ott írja, hogy pár napja 7 órát vártak egymásra -_-

Replay 3.
Dettó.

Replay 4.
Random 2v2. Dettó ugyanez, csak még mindig nem jön be ez a pylon beépítés 😄

Bocsi, de éjjel 3-4-5 körül megviselt kicsit 😄

Prody
Figyelj! Éjjel 5ig toltam 1v1-t és 2v2-ket randomban, és hihetetlen emberekkel találkoztam... Szánalmas egyszerûen, hogy ennyire fragre játszanak. Nézzétek meg ezt a pár videót, mindjárt linkelek.

Rage47
lesz még pár ilyen egyén... 😄
nevess rajta és kész, kár foglalkozni vele
az ilyennek nincs élete

How much can you take,before you snap?

Sippie
Öhm, uccsó pályán kerrigen ellen valami taktika? Hardon nyomom, és elég rendesen szopat...
BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hegi90

balintk
Jah. Hotkeyezd a CC-t, és akkor kevesebb idõ.

balintk
Most próbálkozott ellenem egy játékos hasonlóval, csak nekem "has left the game"-et írt.
Írtam neki, hogy nagyon vicces.... <#whatever>