34554
-
SuLtAN17 #33269 Szevasztok!
http://www.twitch.tv/hexcity
Ha gondoljátok és van türelmetek terran silver ranked, bármiféle építőjellegű kritikát szívesen fogadok
Üdv Hexcity! -
#33268 legjobb tvz ever? :D -
#33267 -
#33266 -
Darun #33265 Ez nekem miért nem jutott eszembe? Pedig a Battlenetre is azzal engedett fel, de hiába, nekem az account name az a nicket jelenti továbbra is, nem a mail-t. Köszönöm! -
#33264 Az e-mail címet írd be amivel regeltél, engem is megszívatott én is a felhasználó nevet vertem bele. -
Darun #33263 Nekem is lenne egy kis problémám. Megszereztem a HoS-t, viszont az alapjáték nincs meg. A HoS mellé viszont kaptam 3 kártyát, ezekkel ingyenesen ki lehet próbálni a 3 legújabb Blizz játékot. Gondoltam, ha már a zergek nem indulnak el, kipróbálom az alapjáték próbaverzióját. Miután kb 24 óra alatt lehúzta a játékot, végre elinditottam. Csináltam Battlenet acc-ot, viszont a játékba hiába irom be a Battlenetes nevem, nem történik semmi, a "Connection" inaktiv. Ha rámegyek a New User-ra, akkor megnyit egy blizz-es oldalt, ahová frankón be tudok lépni, viszont a játékban ugyanúgy inaktiv marad a "Connection". A játékot úgy szedtem le, hogy a kieghez járó próba kóddal letöltöttem az alapjátékot. Ez elvileg egy 7 órán át használható verzió. Szóval a kérdésem, miért nem tudok profilt elfogadtatni illetve hogy tudnék belépni a játékba? Már végigkattogtam a Blizz oldalán mindent ami Sc2, valahol ki is irta hogy nincs aktiválva profil, csak éppen azt nem kötötték az orromra, hogy hol tudom aktiválni. -
#33262 csinálj új jelszót, megoldja, pont.
ha nem, kreálj mellé egy mobilos authenticatort -
sanya200 #33261 én nem igazodok ki rajta pláne nem angol tudás nélkül. -
Andriska86 #33260 Tényleg furi a rendszer, elvileg password resetnél van olyan lehetőség, h megadod egy vásárolt játék serial számát. -
sanya200 #33259 Kéne egy kis help zárolták a battlenet accuntomat amin a starcraft II is van.Fel tudom oldani, csináltam egy password resetet is de ennyi eddig jutottam csak, utána azt írja hogy keressem fel a supportot és kérjek új jelszót.
De hol?????állandóan csak a password resetre dob honnan kérjek új jelszót az agyamra megy az egész már.Írtam egy rohadt emailt is de nem tudom hova elküldeni sehol egy nyamvadt email cím vagy vmi csak ezek a sz*ros kérdőívek. -
#33258 hidden matchmaking rating, az a szam amit te sosem latsz, de vegulis annak alapjan kapod az ellenfeleket. Pl elbukod az elso placement meccsedet, berak bronze ligaba, utana 10 nyersz folyamatosan meg mindig bronzba leszel de mar gold vagy platinum ellenfeleket kapsz... :D -
#33257 mmr ? -
Andriska86 #33256 Nem a szám számít a neved mellett, hanem az, hogy milyen tudású ellenfeleket kapsz.
Ha jó játékos vagy és lecsúsztál, az azért idegesítő, mert lámákkal fog összesorsolni és nem fejlődsz, unalmasak a meccsek.
Ilyenkor sok idő lehet, mire feljutsz a saját szintedre. -
Negritis #33255 engem nem a helyezésem mérgel fel rankeden, hanem h nehezen nyerek :D
de ez meg valószínű tekintve h mennyire keveset játszok-játszottam SC1 óta :D (kb 10 éve toltuk sűrűn:D) -
#33254 Szoval ma megtudtam hogy unrankedben is novekszik az mmr-ed. Kellemetlen :D -
#33253 hat azert nah felbasz de amugy enis ugy gondolkodom mint te. -
antiqueA #33252 Nem értem mi idegeskedtek a helyezésen :) Csak egy szám a neved mellett, senkit nem érdekel, csak téged :) Nem kell vele foglalkozni. Én csak rankedet játszok, de tök leszarom, hogy hányadik vagyok :) Ne tessék ennyire komolyan venni! -
#33251 Bejon ez az unranked, furcsa mod nem baszom fel az agyam meg a 2v2os sem :D -
#33250 Elég macerás az elindítása... -
#33249 Igen, végig is toltam őket. Egész jól sikerültek... de csak egész jól -
#33248 Erről hallott már valaki? StarCraft és Brood War kampányok átiratai StarCraft 2-re:
http://www.sc2mapster.com/maps/custom-campaign-initiative/ -
#33247 Igen, ha a kettőt együtt vásárolod ilyen akciós csomagban, az is egynek számít!
Mondjuk értelmesebben is megfogalmazhatták volna... -
#33246 A Kép alján írja,hogy egy belépővel csak egy blizzard termék vásárolható. Viszont ha az össze csomagolt wings of libertyt megveszi haverom a HOTS-al akkor az is egy nek számít nem? -
#33245 Nem. Én vagyok a barom, most kezdtem el még cak gyakoroln multihoz, hogy fejlődjek. Aztán nem tudtam, hogy rendes XP rendszer van. Azt hittem az XP minden training meccsnél nulláról kezd számolni és a végén ez és még valami alapján osztályoz be, hogy Level hányasra sikerült a pálya. Közben meg marad az XP csak ahogy játszom lépek szinteket. Szóval barom voltam, na. :D -
#33244 melyik vot a lvl3? :D amikor bunkert kell fosni mert jon a zealot meg zerglin rush? :D -
#33243 Hülye kérdés volt :D Megvan a válasz. :D -
#33242 Megesz a méreg. A trainingben a Stag 1-ben Terran Level 3-at nem tudom megcsinálni :D
Mi az isten kell hozzá? Legyűrtem 8 perc alatt a enemyt, nem elég. Oké, mondom XP biztos, 60000 XP, nem elég. (Nem találtam infót erről a neten sehol.) Köszi! -
#33241 Na... Ha vártam volna néhány napot spóroltam volna pár ezer forintot... 16500-ért vettem meg a kieggel együtt... :// -
#33240 -
#33239 ha valaki akar gyakorolni vegyen fel batran, [email protected] -
#33238 én még filtersc bronze to masters youtube sorozatait ajánlanám, nekem sokat segítettek. érdemes megnézni a wol-os epizódokat is, 1-2 dolgot el lehet még azokból is lesni annak ellenére, hogy már nem up to date. -
#33237 4gate valóban jó, elég könnyű megtanulni, nekem már ösztönösen megy mindig :D aztán magadtól is kitalálhatsz buildet, úgyis a helyzet hozza majd, hogy mit kell gyártanod
én általában próbálom lesni, hogy az ellenfél mit csinál, amint kiderül, máris az arra megfelelő egységeimet gyártom.
tehát tulajdonképpen csak a 4gate-t tanultam meg, azt is variálgatom és mindig a helyzettől függ, hogy mit kell építened/gyártanod.
mondjuk én nem vagyok nagy HC gamer, de platinumig eljutottam a sok build stratégia megtanulása nélkül. -
#33236 Fú srácok,ilyen segítőkész közösséggel még sosem találkoztam :) Úgy lesz! Nekimegyek protosokkal aztán nézek egy két buildet. Twitch.tv-n pl Grubby-t szoktam lesni,vagy Dragont. Viszont ott olyan gyorsan történik minden,hogy azt se látom hova kattintanak de már nyerték a meccset... Amúgy itt valamelyikőtöknek nem lenne kedve egy skype+mikrofon kombinációval letolni egy egy training meccset velem? Csak,hogy gyakorlatban is lássam mi a helyzet...
Még egyszer köszi a sok segítő kommentet,és a támogatást! :) -
Zenszkij #33235 Terrannal nagyon sok múlik a siege tank microzáson, azon áll vagy bukik, ez nem egyszerű. Mass marine marauder, medivac melynek neve bio ball szintén egész ütős, csak nehéz pótolni. Javaslom kezdj protossal. Jó játékot, és gyakorlás gyakorlás, jönni fog az eredmény. -
#33234 dehogynem, ezekkel a hatalmas, jól védhető pályákkal pont arra mentek rá, hogy 15-20 perc azért legyen egy meccs minimum - persze van egy olyan szakasz 5-6-7 perc körül, amikor rusholtok / harassoltok, tehát sereg az kell, különben kikapsz -
#33233 De itt nincsenek nagyon hosszabb meccsek 10-15 percnél? Amiket nézek twitch-en ott is,aki "elcseszi" a kezdést,azt lerohanják néhány egységgel... Tehát itt multiban,nem is nagyon lehet fejlszetgetni meg nagyobb sereget felhalmozni mert addig kifingatnak? -
#33232 Protossnak van egy 4 gateway nevű taktikája. Borzalmasan erős kezdő szinten és borzalmasan egyszerű a kivitelezése is. Érdemes megtanulni a kivédését, ami szintén könnyű, ha tudod, hogy erre megy a P játékos. És hasikerült kivédeni, akkor onnantól bukó kell hogy legyen neki a játék. Persze ezt tudni kell kihasználni. -
#33231 protossal kezdenék mindenképp, terránnal nehezebb szerintem a makró is meg a mikro aztán főleg
arra meg hogy 10 perc után lezúznak: igen, ez egy normális dolog, ha most kezdted - a BO-kat nézegesd, meg gyakorold, gondolom magadtól pl. nem toltál 12 barrackot, és hasonlókat -
#33230 Köszi a tippeket srácok! Az egyszer biztos,hogy nekem a Terranok kicsit nehezek így elsőre,főleg multiban.. Mindenképp kifogom próbálni a másik két fajt is,aztán majd eldől,hogy melyik esik igazán kézre. Amit viszont tapasztaltam ezalatt a néhány nap alatt amióta megvan a játék,hogy a legtöbb player protossal volt. És hamar alázott... :)