34554
-
#33229 Zergben az a jó kezdőknek, hogy ha nem felejtenek el lárvázni, akkor egyszerre tudja pótolni pl. az elveszett seregét. Míg terrannal vagy protossal csak annyit tud kihozni, amennyit a barakkok, gatewayek engednek. -
#33228 Keves van, egyszerubb iranyitani oket, es erosek is. A zergnel nagyon sok mulik a larva menedzsmenten meg az idozitesen, scoutolason stb. Illetve a zergnel ugyebar SOK egyseged van, igy ha nem iranyitod eleg ugyesen oket, hatranyba kerulsz. Protossnal meg ott van meg a death ball, elegge egyszeru :D -
#33227 nem a zerg legjobb kezdőnek? úgy tudom, hogy ott kell legkevesebbet microzni, pont azért, mert többi fajhoz képest olcsóbban tudsz több egységet legyártani. a számokkal tudsz győzni.
én nem multiplayerezek, de stream-ekben több helyen is hallottam, hogy protossnál sok caster van, és vigyázni kell az egységeire, mert drágák és kevés van belőlük. -
Zenszkij #33226 alátámasztom, továbbá a probe-al is könnyebb gazdálkodni, meg menni a levegőben az egységekkel:) -
#33225 szerintem kezdoknek protoss a legkonyebb, keves egyseg, eros egysegek, kb 0 micro :D -
Zenszkij #33224 Igen, mivel a 10-12. perc környékén pl zerggel már 200/200 közelében vagyok a roachok okádásával. Rendkívül fontos deríteni is, mivel általában ez a 200/200 erre az időre csak akkor jön ösze ha a másik nem támad, de tapasztalatom, hogy már vagy a legelején jönnek zaklatni, de legkésőbb az 5.-7. percben már jön a push. Bronz ligában egy a lényeg építs több egységet mit az ellenfeled, és figyelj arra, hogy ne legyen fölös mineralod, értem azt mondjuk 2000, mert akkor valamit nem jól csinálsz. Zerg pl tökéletesen meglenne két exppel, de akkora gázigénye van a jobb egységeknek, hogy nincs mese települni kell. -
#33223 Legjobb bronze ligaban, 6 poolal kezdeni, marint lerakni a 6 spawning poolt aztan megnyerni a jatekot :D -
Negritis #33222 jah, a hard már komoly kihívás nekem pl :D
de végre meg van az első ranked győzelmem is :D
1-3 jelenleg a kövi meccs pedig 'besorol' vhova gondolom :D -
#33221 az a profil ami mindig valtozik mert gyujtod az xpt arra jo hogy unlokkolsz portrekat, meg decalokat.. attol meg nem leszel grandmaster mert elered a level30at akarmelyik race-el. :D szoval gyurjal ahol akarsz.
amugy ajanlom a team laddert. en szinte cska azt jatszok. par haverral meg ha ok nincsenek akkor random. :) jo, veszitunk sokszor mert van 1 barom de azert jo is szokott lenni. :) volt mar hogy mindenki kilepeett hirtelen 500-rol 13.000-re ugrott a minrealom es lekurtam par GW-t es letosztam mindenkit. :D vicces :D
-
#33220 Nem húz az semmit. A matchmaking az 5 meccstől függ nem az AI elleni eredményektől. -
#33219 Viszont miközben botozok,úgy is "fejlődök" mármint a Profilom szintje,és akkor olyan embereket fog keresni ellenem... ?! vagy ez hogy működik? Lehet hogy botozással felhúzom magamat magas szintre,holott meg egy átlag playert nem tudok "elverni" . -
#33218 Azért szerintem az alapokat rendesen meg lehet tanulni "botok" ellen. Nem olyan hülye azért az AI magasabb szinteken. -
#33217 Köszi az értelmezést... :) Sokat segítettél! Valami kezdő buildet megpróbálok aztán unranked mecccs... Eddig mentem 15 kört,de 10p után mindig leigáztak... Nem tudom hogy lenne érdemes gyakorolni,mert még ott se tudok. Botok ellen ugye meg nem sokat ér.. Mert nem úgy viselkedik ahogy egy player -
#33216 Mi vért izzadunk haverral. Mondjuk most utóbb 2 terrant rakott ellenfélnek ez valahogy könnyebben ment mint bármilyen más megoldás. Egyik lement gyorsan egy Canon Rush-al, a másik meg valahogy nem volt az igazi, szóval az is gyorsan megvolt. Előtte viszont kb 5x kikaptunk :( -
#33215 No ezért nem ligázok :D -
#33214 azt, hogy hány munkásod van épp - tehát a 10 supply azt jelenti, hogy akkor építesz supplyt, amikor 11/10 az egységeid száma (ami ugye 10 scv)
utána (közben) kijön 2 scv, és amikor 12 van, akkor építed a barrackot, és így tovább
ebből ered a "six-pool" kifejezés, ami azt jelzi, hogy a zerg 6 darab drone-nál lerakja a spawning poolt, kifosik 4-6 darab körüli zerglinget, és mire az ellenfél egyáltalán felépítené a barrackot / gatewayt / spawning poolt, már egy viszonylagos sereggel ott terem
egyébként a konkrét leírás azért repaer FE, mert egy reaper köré épül, és a lényege a Fast Expand, azaz a második command center (és ezzel a második bázis) nagyon gyors felépítése
említi a gasless 1 rax FE-t, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem is építesz refinery-t, tehát nem termelsz gázt, hanem leraksz 1-2 supply depot, fosod az scvt, leraksz egy barrackot, abból szarod a marine-t (általában egy bunkerbe), és közben nagyon hamar építed a második command centert -
#33213 Srácok,tudtok ajánlani oldalt buildekhez? Amit frissítenek a patchekhez? (elég új vagyok még) néhány napja vásároltam meg a játékot,találtam már néhány oldalt de nem nagyon tudom értelmezni...
PL:
http://www.gosubuilds.com/hots-terran/hots-tvp/tvp-bombers-reaper-fe/
Ez valamiféle sorrend gondolom,de a számok mit takarnak az épületek előtt? -
#33212 itt az emberek nem jatszanak ai ellene.. multkor engem is lehuztak mert megmertem kerdezni ki hogy all benne .. :D
amugy a hard ai tenyleg nem para. nem ertem mit rontasz el ott. :) valszeg a technikadon kene javitani.
nalam az elite az ami megnehezitette az eletem. :) -
#33211 -
#33210 Persze, nem nagy kihivas. Talan mass marinnal bohockodtam ellene :D -
#33209 -
#33208 Akkor itt az ideje elkezdeni ligázni :) -
#33207 HOTS óta ti el tudjátok verni az AI-t custom matchben?
Ha jön egy haver akinek csak WOL van akkor 3-an elverünk 3 de néha 4 hard gépet is. Ha viszont HOTS van akkor most kettőnket vert el 1db Hard AI. És nem előszőr. Képtelenek vagyunk akár csak tartani is.... -
#33206 Durva cosplay:
Tobbi -
NovaTerra #33205 6 meccs hat fagyás. Valami nagyon nem stimmel nálam. -
#33204 Srácok,ha buildekről van szó... Ez jó oldal?
http://www.gosubuilds.com/ -
Andriska86 #33203 Páratlan support?! ROFL!
Error 33 -
#33202 áh, már tárgytalan, fel se volt rakva a gépre, régi winről maradt meg másik partíción -
#33201 hello, kellene egy kis help, 1éve nem logoltam be sc2be, gondoltam most megteszem hát nem jön össze.. patchernek valami baja van :(
valami megoldás erre? -
Geno #33200 1-es hotkey később a sereg, majd ha több caster egység van (pl High Templar meg Sentry) akkor megkapja az 1-est a sentry, forcefield miatt, f2-vel meg úgyis az egész sereget tudom irányítani és azzal mehet a feedback és strom.
Novaterra: Van olyan lehetőséged, hogy "leave league" és újra rankedolsz egy meccset más fajjal, de így az előzöd elveszik. Ha más fajjal akarsz gyakorolni, még mindig jó az unranked :) -
NovaTerra #33199 Arra van már valami lehetőség, ha én más fajjal, jelenesetben Protossal akarok rankedolni, illetve kicsit ismerkedni, akkor totál noob-nak tekintsen a rendszer és újból besoroljon? -
#33198 Ezzel annyi a gondom, hogy a Blizzard (meg még talán a Valve) az állandó netigény mellé páratlan supportot tesz le az asztalra. Bele lehet kötni a balance-ba, campaign szerkezetébe, de a kivitelezés páratlan minden tekintetben, a rendszer stabil. Most egy EA vagy hasonló foskupac mit ad a kötelező netkapcsolat mellé a többnapos leállásokon kívül? Games for Windows Live meg hasonló borzalmakat már meg sem említem. -
NovaTerra #33197 Majd megszokja a nép. Mert szépen lassan ráállnak a kiadók arra, amit a Blizzard csinál, azaz állandó szerver kapcsolat kell majd. -
#33196 Epic fail hozzászólások a torrentnél:
"nekem amikor a bejelenkezés bejönne visszadob az asztalra... látszik hogy blizzard..."
OMG. A Blizzard-nak mi köze hozzá, hogy a töki egy szar crackelt játékkal nyomja? Azért mert rossz a crack, a Blizzard a hibás? WTF? -
#33195 Megvan! Még 1 meccset ír ki hátralévőnek,bár egyelőre a medium botok is gondot okoznak... :) -
#33194 matchmaking -
#33193 De hol kell letolnom ezt az 5 meccset? Melyik opcioban? -
#33192 A placement más tészta. Egyik kategóriába se tartozik. Letolod az 5 placementet, kiválaszt neked egy ligát: pl bronze. Innentől kezdve választhatsz, hogy ranked v unranked meccset játszol. Mindkét választás esetében bronze ligából kapsz ellenfelet, csak ranked esetében helyezésért megy a harc, unranked esetén... for fun. -
#33191 Unrankeden történik ez a besorolás? Vagy rankeden? ( Köszönöm amúgy a segítséget mindenkitől ! :) -
Geno #33190 ja es ne bot ellen hanem unrankedet tolj ha gyakorolni akarsz.