StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reps
MJ rulz Pink Team The Only One
How much can you take,before you snap?
k*rva protoss ball 😄 egyik meccsen meg 2 olyan missclick-em volt, hogy ihaly: corruptorokat akartam csinálni, erre v-t nyomtam, aztán meg "rajta maradt az ujjam a c-n", kihoztam annyi corruptort, hogy kb. bedõlt a gazdaságom, begyûrûzött a válság a swarmba is 😄
persze nem ezen múlott, simán jobb játékos (többet játszott 😛PPPPP)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem lehet valahogy megcsinálni,hogy ha kirakom fullscreenbe a streamet, akkor 4:3as monitoron ne vágja lesz a széleit?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amíg nincs minden mineralon 2 harvester, addig folyamatosan fossad õket, de utána se hagyd abba a gyártásukat
csak a xel naga meccset néztem meg, de még a 12. percnél, amikor gabe támad a mutákkal, is csak 10! harvestered van a mainen, ami nagyon nagyon kevés
Én személy szerint nem játszok nagyon sokat, ugyhogy egyenlõre érdemben nemtudok mit hozzátenni! Max annyit hogy a zerg légierõ tényleg elég gyengus, a scourge vagy mi jol jönne, sztem majd a kiegben...
Terran: Alakul a dolog, tetszik a reaper nerf(ez már égbekiáltó változtatás volt..) egy marauder minimális HP csökkentést még elviselnék azért. Siege tank nerf...nos igen, látjátok, hogy azért a blizzard is tényleg törekszik a balancera, látják õk milyen egységekkel van gond... Zerg változtatásokhoz nem tudok hozzászólni, számomra nem érdekes.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Replayek:
Progabe vs Dzsabba
Mukievil vs Novaterra
Kíváncsian várom a Novaterra vs csuszi meccset 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha megnézel egy zvt gamet sc1 ben akkor azt látod, hogy a zerg minden írányból próbálja lerohanni a terrant, és kihasználja a siege tankok hiányosságait (zealotspeed, speedling, bulldog). A 2-ben jelenleg nincsenek hiányosságaik. A dmg minden unitot egyaránt kúr és a smart AI miatt egyetlen lövés sem megy kárba.
De azért egyetértek veled 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
most játszottam silverekkel, barátom még kezdõ, így goldban toljuk. de ha a nevemre rányom a vesztes fél, akkor azt látja, hogy dupla diamond vagyok, mert azt már nem nézi, hogy az nem ez a 2v2 team. így azt hiszi, hogy diamond duó ellen tolta. nem lehet?😊
Arab money
most meg smart shotot kaptak a tankok,nem lövik túl az ellent,csak annyit fog tüzelni az 5 lingre amennyi kell ahhoz hogy megöljék
Ha sok van belõle akkor nem földön kell támadni, hanem légi egységgel vagy drop.
BC: mért kell csökkenteni a sebzését? Legalább földre eddig jó volt, most már +2 Attack upgraddel hozza azt a szintet... Ott is annyi, hogy légi egységgel kell támadni, minden fajnál van rá counter.
az összes többi hülyeség, bc, siege, ultra, zela. 6-ból 4 szar, nem túl fényes. most kaptunk 2v2ben dupla ling rusht, most is nehéz protnak fogni, nemhogy ezután.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A lényeg, hogy végre írnak róla, hogy lesz patch, amiben lényegi-balance beli dolgokat változtatnak, nem pedíg a "terran is fine" szintü hozzászólások jönnek blizzardos arcoktól, ez számomra öröm...
BC nerf az tökéletesen értelmetlen szerintem is, eddig sem tolták igazán abuse szinten, nála olcsóbb anti air unitok tech tier aljáról kezelik, reaper 5 sec szerintem elég, nem is kell oda más tényleg, Siege tankról nem tudok véleményt mondani, talán valóban tulnerfelnék ezzela 35+15 el, talán nem, ez még bárhogy elsülhet, sztem ha hagynák a mostani sebzést, és annak is idõt emelnének és/vagy árat is, jobban jártak volna, nem tudom, siege ügyben elválik még hogy mi a jó döntés, ha rossz lesz igy nagyon, ahogy Csuszi is megmondta, majd visszacsinálják. Bunker 30-ról 35 secre szintén OK sztem. A Zea +5 sec nekem megint furcsa, de túlélhetõ, ha szükség van rá, csinálják, ha lehet így is fogni majd a korai ling rusht, legyen. Pár értelmetlen dologtól eltekintve a jelenlegi tervek nem rosszak, lényeg hogy VANNAK már legalább, még képlékenyek, ebbõl bármi is lehet. A számomra legfájóbb dolog azonban kimaradni látszik egyenlõre, az MMM, és ezen belül is fõleg ha Stimpack már játszik Marauder Concussive-jával, tehát hogy ezen picit sem akarnak változtatni jelenleg, ebben azért csalódott vagyok, ott kéne még körbenézni, nem a Battlecruisernél...