StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
Protoss testvírem <#nevetes1>

Sheltem: Replayeket elküldtem az email címedre.

csuszi
gg, lost temple-n jól kihasználta az elbizakodottságom és megtorolta a pofátlanságom (2exp, muta ellen lófasz) sajnálom, pedig az az egyik kedvenc pályám, örök tanulság, nincs lefutott meccs.
reps

MJ rulz Pink Team The Only One

Rage47
én tanítványom
xD
mármint huk vs qxc, 2:0 lett

How much can you take,before you snap?

ez elég sima volt

balintk
Ez nem protoss ball volt, hanem maphack. <#eplus2>

ProGabe
lejátszottuk Balintk-val a meccseket, elkente a számat 3-1-re 😄

k*rva protoss ball 😄 egyik meccsen meg 2 olyan missclick-em volt, hogy ihaly: corruptorokat akartam csinálni, erre v-t nyomtam, aztán meg "rajta maradt az ujjam a c-n", kihoztam annyi corruptort, hogy kb. bedõlt a gazdaságom, begyûrûzött a válság a swarmba is 😄

persze nem ezen múlott, simán jobb játékos (többet játszott 😛PPPPP)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FSpofon
1280*720ra rakd át addig

Arab money

huk ftw

nem lehet valahogy megcsinálni,hogy ha kirakom fullscreenbe a streamet, akkor 4:3as monitoron ne vágja lesz a széleit?

BEAST
Ritkán játszok, de Beast néven. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uhuhuh, nézzük

Aradebil2
MLG,ez már élõ,most qxc vs huk! incontrol verte lz-t,lehet lesz protoss a döntõben?!

Te milyen néven játszol? sosem láttalag még😄

BEAST
Maraudertõl vegyék el a stim packet és én elégedett leszek. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dzsabba, kicsit több scv-t csinálj
amíg nincs minden mineralon 2 harvester, addig folyamatosan fossad õket, de utána se hagyd abba a gyártásukat

csak a xel naga meccset néztem meg, de még a 12. percnél, amikor gabe támad a mutákkal, is csak 10! harvestered van a mainen, ami nagyon nagyon kevés

Ha jól tudom, a patch csak szeptemberen jön... Szoval szerintem csak a blizzard azért tette közzé, mert kíváncsi a reakciókra! Tehát az MMM még akár változhat is... Talán irták is, hogy a közösséget is szeretné egyben megtartani...

Én személy szerint nem játszok nagyon sokat, ugyhogy egyenlõre érdemben nemtudok mit hozzátenni! Max annyit hogy a zerg légierõ tényleg elég gyengus, a scourge vagy mi jol jönne, sztem majd a kiegben...

Sheltem
Olvasgattam énis a leendõ patchnoteot... Mindenféle flame nélkül objektíven ítélve szerintem rendben vannak ezek a változások. Én protoss vagyok, de nem rinyálok, mert a protoss zealot rush létezõ dolog, bár valljuk be, minimális early scouttal(és minimális aggyal..) kivédhetõ volt, de oké nerfeljék picit a build timeot. Warp gate 23-28 sec...belefér. Aki egy kicsit is jobb protoss játékos, az úgyis vegyíti a sereget immortalokkal, voiddal stbstb azok más épületekbõl jönnek, nincs ezzel a nerrfel nagy probléma 5secrõl beszélünk.
Terran: Alakul a dolog, tetszik a reaper nerf(ez már égbekiáltó változtatás volt..) egy marauder minimális HP csökkentést még elviselnék azért. Siege tank nerf...nos igen, látjátok, hogy azért a blizzard is tényleg törekszik a balancera, látják õk milyen egységekkel van gond... Zerg változtatásokhoz nem tudok hozzászólni, számomra nem érdekes.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
akkor már 3-an vagyunk😊 elvileg ma lemegy (max holnap), már megkerestem, csak egyelõre dolga volt.

Azt én is várom!

Sheltem
Sziasztok! Frissítettem a táblázatot. Gratula a továbbjutóknak. Ha a táblázatban valami hiba van jelezzétek légyszíves, kb 3-4 új eredmény lett bejegyezve.

Replayek:

Progabe vs Dzsabba

Mukievil vs Novaterra

Kíváncsian várom a Novaterra vs csuszi meccset 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mondjuk 1 dolgot hozzátéve, nem zvt -t akartam írni hanem pvt -t. A zvt ben high level play mindig bio buildekkel ment, ritka volt a tank.
Jaj kérlek ne legyetek már ennyire sötétek. Szépen indítsátok el sc1 -et és nézzétek meg, hogy mennyi volt a siege tankok attack speedje és most mennyi sc2 ben. A probléma jelenleg az, hogy bizonyos mennyiségû siege tank fölött minden ground army feleslegessé válik. A nerf teljesen jogos. A Smart AI t meg már inkább meg se említsük. Ez a nerf arra lesz jo, hogy a nem pancelozott unitok egyáltalán meg tudják közeliíteni a tankokat.
Ha megnézel egy zvt gamet sc1 ben akkor azt látod, hogy a zerg minden írányból próbálja lerohanni a terrant, és kihasználja a siege tankok hiányosságait (zealotspeed, speedling, bulldog). A 2-ben jelenleg nincsenek hiányosságaik. A dmg minden unitot egyaránt kúr és a smart AI miatt egyetlen lövés sem megy kárba.
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül játszik mindenki mindig maximálisan. Az illetö lehet fáradt is, nem egy meccsemet játszottam, hogy haverommal beszélgettem mellette, és egy csomo mindent elfelejtettem, nemtudtam koncentrálni, szoval fan-ból is lehet játszani, nem kell vért izzadni minden meccsen.

De azért egyetértek veled 😊

Én sem látom abban az új taktikát, hogy nincsen semmid <#kacsint>. Ja és olyan BO-ja volt, hogy barrack után egybõl engineering bay-t épített. Sztem a géptõl "leste", de ennél még egy medium AI is többet ért volna.
csuszi
nincs az a teszt ahol 23. percben nincs expje, és parasztja.

Tudod sosem lehet tudni ,hogy a társad milyen ötletet hozott éppen magával amit lehet most használ elõször és tesztel ezt szem elõtt kell tartani.

NEm lett frisssitve 😊

Tegnap olyan Gold társam volt, hogy 12(!) SCV-el termelt a fõ bázisán, és a 23. percben még nem volt expje. Legszívesebben megkérdeztem volna, hogy kit sz***tt le azért, hogy goldba kerüljön? A vicc az, hogy sok v sokban jobb Win/Loss aránya van mint nekem.
csuszi
hát csak azért írtam, mert asrác írta meccs után hogy nyomi matcmaking miért rakta össze diaval. mondom talán mert gold az a dia😊

1v1nel nehezen😄 2v2+nal meg ugye intelligens ember nezi, hogy kivel erte el azt a ligat az ellen, mivel kiirja 😊

tényleg epic volt 😄

Különc
Eléggé áll a liga, mi a helyzet? Vagy csak még nem lett frissítve?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
rájöttem hogy esetleg miért hiszitek sokszor hogy sokkal erõsebbel hozott össze a matchmaking.
most játszottam silverekkel, barátom még kezdõ, így goldban toljuk. de ha a nevemre rányom a vesztes fél, akkor azt látja, hogy dupla diamond vagyok, mert azt már nem nézi, hogy az nem ez a 2v2 team. így azt hiszi, hogy diamond duó ellen tolta. nem lehet?😊

FSpofon
most nézze aki nemlátta a drewbie - socke meccs 3. mapet reggel, ismétlik épp. durvalavolt

Arab money

MULE, Raven, marauder, stim pack, medivac,és ezen egységek áraival és tulajdonságaival kellene foglalkozni. Terran lerak + 1 barakkot és megoldotta ezt szuper nerfet. Vicc! Remélem ez csak bemelegítés a terran nefre, ha így marad, akkor nem jön a várt balance.
Aradebil2
sc1ben nem volt imba,mert elõreküldtél 5 linget,és mind a 100 tank rálõtt egyet,és mehetett be a sereged
most meg smart shotot kaptak a tankok,nem lövik túl az ellent,csak annyit fog tüzelni az 5 lingre amennyi kell ahhoz hogy megöljék

csuszi
ja, vicces hogy lassan siege nélkül kellene használni😄 arra meg pöppet drága így 125 gázzal. inkább hozok belõle 5 marat, még jó hogy mechet akartak a terrának, így lesz is fasza only bio terra😊

Prince of Máté
Ja és ha a splash damaget nem nézzük tank módban hasznosabb kevés egység ellen mert gyorsabban lõ és közelre is tud.

csuszi
teljesen useless-é teszi. használjam immortalra, amelyik benyal 10sebzést? vagy a stalkerre amelyik rámblinkel? esetleg az 500-hp ultrára, aki rámgaloppozik és területsebzéssel hülyére öli? ráadásul ahogy közel van az ellen, tankok egymást lövik, mivel armored, ezért faintos módom persze saját magát leszedi 1 sec alatt, aki ezt kitalálta, annak nobel díjat.

Prince of Máté
Én se értem mi ezt a Tank nerf... SC1ben 70et sebzett, ott nem volt imba?
Ha sok van belõle akkor nem földön kell támadni, hanem légi egységgel vagy drop.
BC: mért kell csökkenteni a sebzését? Legalább földre eddig jó volt, most már +2 Attack upgraddel hozza azt a szintet... Ott is annyi, hogy légi egységgel kell támadni, minden fajnál van rá counter.

csuszi
hát az egyetlen értelmes az a reaper és bunker time limit emelése. bár én ott is3-at adnék.
az összes többi hülyeség, bc, siege, ultra, zela. 6-ból 4 szar, nem túl fényes. most kaptunk 2v2ben dupla ling rusht, most is nehéz protnak fogni, nemhogy ezután.

Aradebil2
gretorp vs silver kicsit se volt epic😄 végre nem csak tank+vikingrõl szólt a tvt

ProGabe
MSL Grand Final, élõben, most!

(ez Sc1! érzitek a balance erejét? 😄)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

6 supply-nál épít spawning pool-t...

Me ez a 6 pool meg ilyesmi? nem értem teljesen 😄

Ki tudja még ezek közül mi lesz benne, és mivel egészítik ki szeptember közepéig?

A lényeg, hogy végre írnak róla, hogy lesz patch, amiben lényegi-balance beli dolgokat változtatnak, nem pedíg a "terran is fine" szintü hozzászólások jönnek blizzardos arcoktól, ez számomra öröm...

BC nerf az tökéletesen értelmetlen szerintem is, eddig sem tolták igazán abuse szinten, nála olcsóbb anti air unitok tech tier aljáról kezelik, reaper 5 sec szerintem elég, nem is kell oda más tényleg, Siege tankról nem tudok véleményt mondani, talán valóban tulnerfelnék ezzela 35+15 el, talán nem, ez még bárhogy elsülhet, sztem ha hagynák a mostani sebzést, és annak is idõt emelnének és/vagy árat is, jobban jártak volna, nem tudom, siege ügyben elválik még hogy mi a jó döntés, ha rossz lesz igy nagyon, ahogy Csuszi is megmondta, majd visszacsinálják. Bunker 30-ról 35 secre szintén OK sztem. A Zea +5 sec nekem megint furcsa, de túlélhetõ, ha szükség van rá, csinálják, ha lehet így is fogni majd a korai ling rusht, legyen. Pár értelmetlen dologtól eltekintve a jelenlegi tervek nem rosszak, lényeg hogy VANNAK már legalább, még képlékenyek, ebbõl bármi is lehet. A számomra legfájóbb dolog azonban kimaradni látszik egyenlõre, az MMM, és ezen belül is fõleg ha Stimpack már játszik Marauder Concussive-jával, tehát hogy ezen picit sem akarnak változtatni jelenleg, ebben azért csalódott vagyok, ott kéne még körbenézni, nem a Battlecruisernél...
Aradebil2
Aradebil2
lehet tényleg vissza kéne szokni vezetékesre?szokott fájni a csuklóm játéktól,lehet a könnyebb egér segítene ezen

BEAST
Én is, legjobbabb <#eljen>