StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
egyébként lehet,hogy megveszem megint az LX5-öt,árulják még😊
csuszi: sima kazuár vagyok,codban elhiszem h kell a súlyozás,de sc2ben az én sebességemhez túlzás lenne
Én hardcore bronz játékos vagyok (<#mf2>#mf2>) és azt mondom, hogy nekünk abszolút mindegy, nem a mi játékainkat nézik ha balanszolásról van szó, a Battlecruiser nerf szerintem TLO miatt született (mikor bepwnolta 1 BCvel a másik srác seregét, nem emlékszem a nevére), a reaper nerf a Dimaga Morrow meccsen történtek miatt van a siege tank nerf meg a mass techelõk ellen.Többi fajról nem tudok nyilatkozni.
Egy láma a bronz ligából <#wave>#wave>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nem akartam belemenni a terra nerfbe, mert úgyis az lenne, hogy csuszi sír a nerf miatt (nem teszem, leszarom, kihívás, ha nagyon szar, úgyis visszacsinálják, addig meg alkalmazkodom, ha meg nem, abba se halok bele). de a bc nevetség, a siege pedig szintén. sc1 óta ilyen a siege (ott érdekes 65-öt sebzett - itt meg 35?😄), errõl szól, ha van pénzed 1250 gáz, 1500minerálod 10 tankra, akkor az söpör földön. lehet rá droppolni, lehet levegõbõl szedni, lehet megkerülni, mögé menni, de szembõl halál. errõl szólt eddig ez az egység. most majd siege módban nem lesz elég egy lingre egy lövés ha van egy armor upgrade😄 okos...hydraról/zeláról nem is beszélve. nagyjából felejtõs. innentõl már 2 useless egysége van a terrának. eddig se az armored ellen hoztuk: immortal pajzs? stalker blink? zerg ultra? még egy nyamvadt marine horda is beveri...
Toss zea nerfnél azzal tudok egyetérteni, hogy 6-8 Warpgate+boost tényleg túl gyors módszer a fölös mineral eltûntetésére. A zea rush meg kb. bronz alján reális.
Ultra nerfnek ideje volt, szerintem így is túl erõs (ne feledjük, BW-ban damage sponge volt, a valódi damage a crackling). A méretét le kéne végre csökkenteni (ugyanezt mondtam a Thorra is már béta elején), árát levinni, arányosan a sebzést is. Zergek meg ne akarjanak ultimate weapont, ez a faj lategame-ben nem a steamroller limit seregrõl szól, hanem az addigra meglévõ 6-8 hatch és queen gyártási kapacitásáról.
amúgy a zela rusht repaerel fogod röhögve, nem kell oda helion. mondjuk 100évente 1szer látok protot aki zelát hoz. akár egyet is, stalkerrel nyitnak mindannyian.
az 5 secet meg akkor látnád ha végre egyszer csinálnál egy nyomorék reaper rusht, hogy lásd 2 sec is számít, nem hogy 5.
minél nagyobb a mennyiség, annál erõteljesebb a counter elárulom😉
ui.: raver=reaver
protoss. eddig is nehéz volt szerencsétlennek védenie a ling rusht, hát most aztán nem is tudom mit csinálnék 6pool ellen. megint csóri probeokkal kell fogni. és mindezt a bronz nyávogás miatt, hogy a zelaval ki rusholták õket. hogyne, kellene deríteni, és könnyen fogni lehet. életemben nem rusholtak ki zelával, igaz én nézem mire meg yaz ellen. gyanítom, hogy zerggel még könnyebb counterelni.
ultra: ezt se értem, jó volt az.
de bármi terra nerfet kapok csak élvezettel várom a kihívást, de hogy egy eddig is tré egységet nerfelnek...
van egy jó is a dologban, nem kapott szárnyakat a ling. +1, Fyndath még mindig nincs benne a patch csapatban...😊
Armin & Ayu fan
A te eszmefuttatásod szerint a zerglingek is szarok mert 10 zerglinget simán szétkap 10 zealot 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Zerg air-el nekem max annyi a bajom, hogy a Spiret túlságosan sok ideig tart felépíteni, illetve hogy a muták mivel csak massolva érnek valamit is, túl nagy területet foglalnak el, és nehéz velük mikrózni + a magic boxban is vannak "fölösleges" unitok, amik nem érik el a thort.
Marától elég lenne a stimet is elvenni szerintem, az bõven elég.
A zergling meg ugye csak valami vicc? 😄
Ja és Blacksheep, köszi, majd ha leszek írok. Ha reggeltõl eddig festettünk, és ez még 5-6 napon át fog menni<#szomoru1>#szomoru1>