StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
<#banplz>

HD-nak meg túl sok szolikupont adtak 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
jah bocsi,még socke-nak kiwikakit is le kell gyõznie😊 pvp ftw,kedvenc matchupom

Aradebil2
zerg alig volt,terranok meg azt kapták amit érdemeltek😄
huk vs socke a döntõ,huk vs kiwikaki game3 mass colo vs mass colo gecjól nézett ki😄

protoss op 😊

How much can you take,before you snap?

Hegi90
Zergek, terránok hova lettek? :o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
huk,kiwikaki,socke,pvp lesz a döntõ😊

Hegi90
Kik vannak még benne? Nem néztem ma egy meccset se.

balintk
Írtam privit.

Igérem addig játszok annyi meccset 😄, iknább 2v2ztem idáig ... bár igy is keveset játszottam 😄

csuszi
plz ara vedd ki, nekem nincs jogom hozzá😊
elvileg azért nem hiszem hogy lenne benne több hiba.

MJ rulz Pink Team The Only One

Daell Drow
õõõõ, hali
Engem vegyetek ki a ranglistabol, mert a hetedik helyen nem en vagyok hanem valaki mas.
Az en ID-em:
JSaN#958
aki pedig ott van:
jsan#701
En inkabb customot tolok, jo is lenne ha ilyen statom lenne.
Aradebil2
xD
huk vs kiwikaki csak felsõági döntõ
ok csuszi,majd egy-két hét/hónap múlva azért letisztítom,hogy ne legyen tele 5-10 games 0 pontos emberkékkel

ja bocs, még csak elõdöntõ
de már csak 4en vannak

Különc
Final? Nem hinném hogy az lenne, még 6an vannak versenyben

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

mlg final mindjárt kezdõdik
huk vs kiwikaki
sc2.tv

csuszi
igen, de vannak rajta only ph-sok is.
aradebil érdeme, jutalom:
1 hét ban.

Sheltem
Topicba beraktam, tetszik. SG ranglista néven(mindent amit lehet a lehetõ legrövidebb elnevezéssel látok el).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
sry nem akartam belepiszkítani a listába, csak jó ötletnek tûnt feltölteni a listával:
list
név lehetne
Huncrafters vagy nemtom😊
sg.hu - ph.hu
etc
akit nem raktaM fel, azt azért nem, mert hiányos a listán és olyan hiányzik, ami miatt nem lehet megtalálni. kód, battlenet url valami. aki ennek ellenére felkerült, az azért, mert egyedi a neve. de ha valakinek zeratul a neve, az ne csodálkozzon, ha 20 oldalnyi hasonló player van, kód nélkül pedig nem lehet beazonosítani. úgyhogy ha fel akar kerülni, menjen fel bnet-re jelentkezzen be és az ottani linkkel jelentkezzen nálam vagy aradebilnél.

Hegi90
Hát engem nem nehéz megverni.

Hegi90
kúl 😄

Desh: 565
Balintk: 564

már megint 😄DDDDDD

Aradebil2
direkt nem raktam fel az összes embert,egyrészt mert sokan állnak 0ponttal,illetve még az én statom se igazán mérvadó 40 gamemel,de majd kialakul

Különc
LoL, mintha nem is lenne annyira szar ez a void ray <#idiota>

Különc
Akkor elfoglalom az elõkelõ utolsó helyet <#idiota>

csuszi
felrakok mindenkit nickek táblázatból

Na én vagyok az egyetlen béna, akinek nem sikerül ?

Kérhetnék egy gyors segítséget, hogy lehet felkerülni a ligára ?

Aradebil2
akkor nem lenne jó semmire sem

Ennyi Zerg player a magyar listán, és egy Terran vezet😄???! Ezt a listát magyarázd Csuszi hahaha!

Jó látni azért ennyi jó magyart egy helyen, a viccet félretéve.
passz,esetleg jó pár storm?

amúgy szerintetek milyen lenne egy olyan nerf reapernek, hogy a non visible helyekre nem bír felugrani? mint stalker blinknél

Volt 60db 3/3 as vikingem. Bekerültek egy vortexbe és amikor kijöttek belöle az összes felrobbant. Ez valami bug? Vagy én rontok el valamit?
Az ellenfélnek voltak még carrier jei meg a mothership meg corruptorok.
Aradebil2
és legalább már tuti lesz protoss a döntõben😊

mi volt a 3. meccsen? elmentem szendvicsért és lemaradtam :S

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aradebil2
huk is my hero

ProGabe
át lehetne nevezni "Sc2 - Hun"-ra és akkor lenne egy, a steames groupokhoz hasonló gyûjtõhelyünk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
Mennyi sok zerg playerünk van. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
ügyes vagy
<#eljen><#eljen>
kérdés hogy ez így maradjon és legyen egy külön létra mellé hw ph sg létra, vagy egy összlétra legyen.

<#eljen> faszájos

Aradebil2
és legalább van már egy kis motivációm is,hogy játsszak,Desh a cél egyelõre😄

ez tök jó lenne, szerintem belevehetnénk a ph-sokat is, mert nem hiszem,hogy elég sokan lennénk itt sg-n

egyébként kit érdekelne még a dolog? csak,hogy legyen egy képünk arról,hogy mégis mennyi embert érdekelne

Aradebil2
SG NEM HIVATALOS LADDER

aki szeretne még rajta lenni,elvileg hozzárakhatja magát,de ha nem megy,szóljon nekem😊
jah és mehet bannerbe szerintem😊

csuszi
nem volt semmilyen íz😊 csak láttam hogy zárod magad, a drop volt az egyetlen értelmes lehetõség, a védelmednek nem ugrok neki.
ami a marine mutát illet, azért tudod hogy nincs igazad, mert akkor én is mondjam hogy frusztráló hogy a 300-as thorjaimat eszi a ling 50ért vagy a baneling? minden egységnek van olcsóbb counterje. ráadásul azok a medievacoc elég drága jószágok😊 nem beszélve a stim pajzs fejlesztésrõl.

ProGabe
"protoss op? 😄"

há' ez egyértelmû, nem! 😄

komolyra fordítva a szót (ehh): p ellen minden egyes másodperben scoutolni kell, különben legyalul. persze így is sikerülhet neki, de a másik két fajnak tényleg folyamatosan figyelnie kell. na persze pvp-ben is ugyanez áll fenn

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
sc2rankson lehet custom division-öket csinálni,érdekes lenne készíteni egy sg-set is nem?persze csak úgy van értelme,ha elég sokan vagyunk olyanok,akik viszonylag sokat 1v1znek ladderen

Aradebil2
így van,sokszor szívtam már be one base roachot,fõleg backdooros mapon

ProGabe
64-en indultak ezen a tornán, ebben a pillanatban esett ki az utolsó zerg <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

persze eleve kevesen voltak, sok a csíter (terran) 😛

one base roach?
de akkor én egybõl techelnék voidra, ahogy ttone is csinálta
protoss op? 😄

ProGabe
😄DDDDDDDDDDDDDD

slush vs ttone: 4 gate-et z-vel szinte csak akkor lehet fogni, ha az ember tökéletesen counterel, õõõõ, mivel is? 😄

megkérdezem értelmesen, egye fene: 2 gate-et és 4 gate-et mivel lehet fogni?

Sheltem
Novaterra a felsõ ág 2. fordulójának vesztesével fogsz játszani a 3. helyért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Liga update: Továbbjutók: csuszi , balintk

Replayek:
Novaterra vs csuszi

Progabe vs balintk

Lejátszottuk. Csucsi nyert 3-1. Elsõ kettõn, nem igazán pörögtem fel, simán léjátszott. 3.-on oda tettem magam, de az se volt sima. Mondjuk kicsit frusztráló amikor 8 mutával menekülnöm kell 5 t1-es, 50 mineralos mariene elõl, mert medivac-ok felette vannak. Gondolom Csuszi ráérzett az ízére, mert hasonló következett a negyedik játékban. Persze lehet én vagyok a béna és nem jól csináltam. Gratulálok a gyõztesnek!