StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HD-nak meg túl sok szolikupont adtak 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
huk vs socke a döntõ,huk vs kiwikaki game3 mass colo vs mass colo gecjól nézett ki😄
How much can you take,before you snap?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
elvileg azért nem hiszem hogy lenne benne több hiba.
MJ rulz Pink Team The Only One
Engem vegyetek ki a ranglistabol, mert a hetedik helyen nem en vagyok hanem valaki mas.
Az en ID-em:
JSaN#958
aki pedig ott van:
jsan#701
En inkabb customot tolok, jo is lenne ha ilyen statom lenne.
huk vs kiwikaki csak felsõági döntõ
ok csuszi,majd egy-két hét/hónap múlva azért letisztítom,hogy ne legyen tele 5-10 games 0 pontos emberkékkel
de már csak 4en vannak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
huk vs kiwikaki
sc2.tv
aradebil érdeme, jutalom:
1 hét ban.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
list
név lehetne
Huncrafters vagy nemtom😊
sg.hu - ph.hu
etc
akit nem raktaM fel, azt azért nem, mert hiányos a listán és olyan hiányzik, ami miatt nem lehet megtalálni. kód, battlenet url valami. aki ennek ellenére felkerült, az azért, mert egyedi a neve. de ha valakinek zeratul a neve, az ne csodálkozzon, ha 20 oldalnyi hasonló player van, kód nélkül pedig nem lehet beazonosítani. úgyhogy ha fel akar kerülni, menjen fel bnet-re jelentkezzen be és az ottani linkkel jelentkezzen nálam vagy aradebilnél.
Desh: 565
Balintk: 564
már megint 😄DDDDDD
Kérhetnék egy gyors segítséget, hogy lehet felkerülni a ligára ?
Jó látni azért ennyi jó magyart egy helyen, a viccet félretéve.
amúgy szerintetek milyen lenne egy olyan nerf reapernek, hogy a non visible helyekre nem bír felugrani? mint stalker blinknél
Az ellenfélnek voltak még carrier jei meg a mothership meg corruptorok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kérdés hogy ez így maradjon és legyen egy külön létra mellé hw ph sg létra, vagy egy összlétra legyen.
egyébként kit érdekelne még a dolog? csak,hogy legyen egy képünk arról,hogy mégis mennyi embert érdekelne
aki szeretne még rajta lenni,elvileg hozzárakhatja magát,de ha nem megy,szóljon nekem😊
jah és mehet bannerbe szerintem😊
ami a marine mutát illet, azért tudod hogy nincs igazad, mert akkor én is mondjam hogy frusztráló hogy a 300-as thorjaimat eszi a ling 50ért vagy a baneling? minden egységnek van olcsóbb counterje. ráadásul azok a medievacoc elég drága jószágok😊 nem beszélve a stim pajzs fejlesztésrõl.
há' ez egyértelmû, nem! 😄
komolyra fordítva a szót (ehh): p ellen minden egyes másodperben scoutolni kell, különben legyalul. persze így is sikerülhet neki, de a másik két fajnak tényleg folyamatosan figyelnie kell. na persze pvp-ben is ugyanez áll fenn
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
persze eleve kevesen voltak, sok a csíter (terran) 😛
de akkor én egybõl techelnék voidra, ahogy ttone is csinálta
protoss op? 😄
slush vs ttone: 4 gate-et z-vel szinte csak akkor lehet fogni, ha az ember tökéletesen counterel, õõõõ, mivel is? 😄
megkérdezem értelmesen, egye fene: 2 gate-et és 4 gate-et mivel lehet fogni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Replayek:
Novaterra vs csuszi
Progabe vs balintk