StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Ha online leszek légyszi szólj nekem is, hogy mikor kezditek. Vagy akár itt fórumon. Megnézném. Az se lenne rossz, ha ingame spectelhetnénk 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
😄😄

pink terra rulez!!!!

zerg pffffffffffffuuuujjjjjjjj.

döntõ bélám este. mert a zerg csávó addig titkos receptet készít, edzõvel készül, gyûjti a sereget, és aljas taktikákat gondol ki.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
elég csak azt brutalon.

bélanéni
Csuszi, mikor játszátok a döntõt? K*rvára várós!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Blacksheep333
Terránnal csak azok játszanak akik kevesek a Zerghez. 😛
Már felvettelek email alapján, majd este lejátsszuk.
Felõlem is lehet Streamelni, egy fikarcnyit sem ismerem csuszibát, de megbízok benne. (Ha meg vesztek, lesz mire fogni. 😛)
Szvsz. a döntõket lehetne Streamelni, de a többi meccset nem, mert ha még nem is lenne csalás, de ujjal mutogatás biztos!

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
én ligámban top30-ban van vagy 4 zerg, de csak z-t kapok <#gonosz3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egy kérdésem van, most úgy állok kampányban, hogy végig vittem, de csak 25 pálya van meg , és a 3 választos másikfele... Viszont a titkos pályát nem szereztem meg! Most 23 +3 pálya van meg brutalon! Akkor most kezdhetem az egészet elölröl (brutalon), hogy meglegyen a titkos is brutalon ? Vagy ha mondjuk nyomok egy uj camaping-t, és normálon végig rohanok, akkor elég a titkos-t megcsinálni brutalon ?

csuszi
tényleg, black nem akarsz átállni terrára?
azt mondják nagyon op😄😄 hidd el jó lesz😊

csuszi
lefizetem sheltemet hogy csak terrát kapjak, a ztõl már hányok. akárhogy elvileg kevesen nyomják a zerget, létrában is feszt z ellen nyomom, kurva tvt is alig van. pedig vagy 3 hete nem kaptam ki terrától. buzi matchmaking😊

Najó, köv sg-kupában én is indulok, hátha összesorsolnak veled, és akkor elcsipázhatsz egy terran-t 😊

Különc
Nerf terrangeci

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
op prot mi??????

Különc
Az a baj, hogy éppen azon voltam tegnap hogy protossra váltok <#idiota>

csuszi
inkább kapd össze magad, legalább 1 kurva terrával hadd meccseljek köv. kupában.

Különc
Ha a játék 4. percében 3243242 rózsaszín reaper van a bázisodon az csak csuszi lehet <#mf2>

csuszi
tõlem lehet nézni élõben. én megbízok itt mindenkiben, és vagyok annyira öregecske, hogy ne csaljak, még akkor se ha esl vagy cb lenne. nem mintha fiatalon csaltam volna. sheltem-tõl függ, illetve black-tõl.
tvt ben vagyok a legjobb, nulla meccs.
tvp ben vagyok még nagyon jó, 3 meccs.
tvz ben szar vagyok, nem is kedvelem, nem én irányítok, nem tudok kellõen agresszív lenni, min. 10meccs😊 eddig 7. jó lenne ha a következõ kupában 2 dolog lenne: több p és t, minden z mehet a susnyásba😊, illetve nem csak 1v1, 2v2 is fasza😊 persze mehet sok v sok is, de abban nagy low vagyok, de részvétel is számít😊

black, este kereslek, glhf GOOOO PINK!!!!!!!!!! (stipistopi pink csuszi bácsié😊)

FSpofon

Arab money

Szasztok! Látom mindenki nagyban nyomja onlány.... Viszont én sajnos internetszegény környezetben lakom, és csak annyi idõre kértem kölcsönbe mobilnetet, amíg regeltem és offline módban nyomtam. Tegnap azonban kiírta, h ha offline akarok játszani, akkor fel kell mennem a battlenetre és vmit tenni az accountommal. Net kölcsönözve, vmi új patch letöltve, de azóta sem tudom elindítani offline. Ver 1.0.3.1. 6291 vmi elképzelés esetleg? Köszi

mindegy, szerintem vannak itt annyira értelmes emberek,hogy ne kelljen ilyenekkel foglalkoznunk

How much can you take,before you snap?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mi értelme? Létezik olyan ember aki mindenhol csal mindegy hogy van e tétje vagy nincs.

így van, semmi tétje sincs,mi értelme lenne csalni?

egy szuper pvt
http://www.youtube.com/watch?v=3IYOjE6ZTXw

Ez egy barátságos mérkõzéssorozat, tét nélkül. Ha már itt is csal valaki, akkor az egész nem ér semmit.
nr1ranger
Ha az egyik fél streamel akkor megint csak lehetõség van a segítségre egy külsõ személytõl, még akkor is ha késik 5-10 secet a stream. Ha nagyon streamet akartok akkor szerintem miután lement a meccs és még senki nem tudja az eredményt lehet replayt streamelni.

There is no peace. There is only WAR!

de az egyik fél streamelhetné,vagy ha spectatorból nézhetnénk az még faszább lenne 😄

Sheltem
Már csak döntõ van. A vesztes lesz a 2. helyezett autómatikusan.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem.

Továbbjutó Blacksheep333, balintk játszik a 3. helyezésért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rage47
elõdöntõt is jó lenne:p
a döntõt majd lehet nézni élõben?

csak kb 10 hsz-szel alattad linkelték de semmi gond 😄
write only ON 😊

Blacksheep333
Lejátszottuk Balintk-val a meccset. Izgi volt és a vége egy cseppet necces.
Itt a replay!

ProGabe
😄DDDDD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
Ezt nem tudni :o Hát Pylo a pylon!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hegi90
KI az a pylo?

Blacksheep333
Szegény Pylo... :'(
1 perc néma csönddel emlékezzünk életére, melynek minden percét Aiur szolgálására szentelt.

Flamer
nemtudom voltemar:
http://www.youtube.com/watch?v=qEV9niTmeOU
-epik a 4/4.. 😄 vege 😄 EPIK

+
http://www.youtube.com/watch?v=NtUT-IAy4sA
- husky nem alszik.. 😄😄 kurvanagy a komment cumo.

(nezzetek meg mind,.. marmint a gameket vegig.😄)

http://loal.atw.hu

Aradebil2
és sweeping tõlem vette az ötletet😄

Blacksheep333
Bálintal szinte minden nap beszélek / játszok. Szerintem ma vagy holnap le tudjuk nyomni.

Maak
ez max sc2.hu-s ranglista 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ProGabe
magyar ranglista

sc2.hu-sok csinálták

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aki nézte tegnap a Kiwikaki vs. HuK meccset, egy dolgot nem igazán értettem. Az ötödik meccsen Kiwikaki mit csinált, miután legyártotta azt a sok Stalkert? Mert HuK-nak szépen hízott a serege, meg gyûltek a Phoenix-jei, de mikor megtámadta Kiwikaki-t, neki még mindig csak pár Stalkerje volt + egy Colossus, de hát az egyedül nem ért valami sokat. Meg szerintem az elején a Stalkerekkel megcsaphatta volna, mert tényleg ügyesen manõverezett velük és HuK nem ért volna túl sokat a Zealotjaival.

Sheltem
Na sziasztok! Mi a helyzet balintk vs Blacksheep333 ügyben? Van infó arról, hogy mikor lesz a meccs? Tegnap este óta nem voltam netközelben le vagyok maradva. Köszi

gallardo
Érdekes, de én is mindig csak favored ellenséget kapok( 1v1-tõl felfele), vagy egál, de olyan még nem fordult elõ hogy minket tartott esélyesebbnek.

Biztos mindenki megunta ,hogy terrannal csak nyerni lehet <#vigyor2><#hehe>

lol ma néztem meg megint a ligámat 😄 1 terran van az elsõ 10 ben. 4 protoss és 5 zerg nem lájtos😄

imádom huskyt 😄
ahogy beleéli magát a stormokba az mindent visz 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
😄

ma kb a 6. favorid enemyt kapom, hihetetlen, mindig megvernek, mivel favored, ezért nem vesztek semmit, sehovase haladok ranglétrán, imádom ezt a matchmakinget....

Biztos látja bennem a lehetõséget, és ha egyet megverek feljebb tesz 😄

Aradebil2
nah mondom h huk vs kiwikaki lesz a döntõ😄