StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én bevallom, bár láttam minden meccsedet, nem gondoltam volna, hogy 3:0 lesz a vége! Ügyes vagy, kellemes meglepetés volt pártatlan nézõként 😊
csuszi már nézi is a replayt, hogy vajon hogy veszíthetett egy op terran... 😊

21.38 , és 3 meccsnek vége ? 😄 az durva

Jah persze tudom 😄, csak pont olvasom, aztán 😄 pont kiléptem emiatt 😄

Sheltem
Énis köszönöm, hogy élõben nézhettem srácok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szép volt, köszönöm, hogy megnézhettem élõben, nagy élmény volt!
Gratulálok, Blacksheep, 3 gyors és kíméletlen zer invázió volt!
Csuszi, együttérzek veled 😊. Pedig izgultam ám érted...

Daell Drow
rovid volt, de jo volt.<#taps>
jajj, muki, ezt nem neked írtam, ne értsd félre, ézt még az elõtt írtam, hogy kezdõdött volna az egész...
😊

Blacksheep333
GG WP. Most fülig ér a szám! 😄
Köszönöm a nézõknek. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
gg diamondban nem szoktam ilyen verést kapni.
na majd legközelebb remélem megint találkozunk és nem takarítanak el engem vagy téged elõtte.😉
wp

MJ rulz Pink Team The Only One

Sheltem
Megvan a liga gyõztese: Blacksheep! Gratulálok

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

FSpofon
azt fogják mondani hogy a játék nem támogatott adatforgalom.

Arab money

Sorry, ha miattam volt egy kis lagg, mobilnet miatt, nem töltöttem semmit! Tényleg elnézést mindenkitöl, inkább megvárom a repet, holnap meg bemegyek a pannonhoz hogy ezt mégis hogy képzelik, havi 5000ért budapesten... A mobilom gyorsabb komolyan...

Azért azt jó lenne kikötni, hogy aki jön spectator-kodni, annak lehetõleg semmi ne fusson a háttérben - torrent, dl, ne akkor konvertáljon filmet, mittudomén, mert egy esetleges lag tönkrevághatja a döntõt és a játékélményt...

Daell Drow
en is mennék.
Prince of Máté
Van még hely specnek?

Blacksheep333
Ráadásul így én nem látlak téged, csak te engem. Én így nem tudom, hogy fent vagy-e, ergo rád se tudok írni,

BTW: 20:50-kor elkezdek mindenkit invelni.

miért lett lecserélve a google-s táblázat letölthetõre? 😞 Nincs felrakva office a játékos gépre... mondjuk ez az én egyéni szocproblémám 😊

Sheltem
Én ezt nem tudtam. Mondom én single playert tolom még mindig. Singleben most tartok a 27. pályánál a 29 bõl (hardon all achi).

Ennyire le vagyok maradva multi téren.

Nem mindegy, mert email cím alapján máshogy látod majd a partnert. Kiírja például, hogy épp mit csinál (lehet, hogy az ID alapján felvett is, de így mintha részletesebb lenne), a valódi nevet, illetve azt is, hogy mikor volt utoljára online.
Sheltem
Nem értelek. Tökmindegy nem? Mármint végeredmény szempontjából. <#idiota>

Blacksheep333
BTW nem kell beszarni, 20 spectator lehet egy játékban, mindenkinek jut hely! (kivéve a 21.-nek 😄)

csuszi
+1<#felkialtas>
dropp esetén életbe lép a cancel azzal a különponttal, hogy black helyét kisbarátom bambi veszi át (soha életében nem rts ezett), ha én droppolok, akkor az én helyem a top 200 legjobb terrája veszi át.
szerintem ez így korrekt és fair.

köszönöttel,
pink team
(the only one)

Blacksheep333
én is látom, de miért nem mail alapján vettél fel, nem egyszerûbb?...

csuszi
<#felkialtas>
szolgálati közleménycsomag:
a 21:00 az debreceni idõ szerint.
a páholyban kéretik az üditõt nem kiönteni mert a csóró szurkolók nyakában landol - a szegény pórnép lenn ül.
csak a pink nyerhet (mocskos zerg)
a pink szurkolók között sg regisztrációt sorsolunk ki
a (büdös) zerg csapat szurkolói közül az kapja meg a fõdíjat: egy pet palack kupakját, amely specinek a legmagasabb lesz az apm-e.
a különdíj várományosa akinek a legmagasabb lesz a specizõk közül az income-ja.
amennyiben nem a pink nyer, automatikusan a 3. pont lép életbe.

köszönettel,
pink team

csuszi
szia, igen, csak épp kutyát etettem😊

Sheltem
Rádírtam sc2ben, megvan ?

Különc
Meleg <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
ja és ha a specinek is kell szín, pinkrõl lehet lekopni😊😊

csuszi
go pink!!!!!!!!!!!!!
nerf the zerg, terran the only one😊

Rage47
felvettelek
Blacksheep333
Yo!
21:00 -kor kezdjük csuszival a meccset. Aki akar jönni Specbe vegyen fel és írjon rám! Email címem a listában.

csuszi
nem fogok rinyálni. én nem csalok, és black se fog. amúgy szerintem az elkövetkezõ ligákban sem, ami ezen az oldalon keletkezik:
szolgálati közlemény:
sheltemnek jár a slot, mindenképp, õ dolgozik vele és a fórummal.
ha ts kell, szóljatok, van 2 és 3 is. a 3-ason bizonyos szabályokat be kell tartani, a 2-esen nem.
és végül, sheltem ha segítség kell szólj, de szerintem jöhet a köv liga 1v1-el 2v2-el stb, és emelt létszámmal, nem csak 16. lehet csoportos is (szerintem az a legjobb, tiszta vb😊) vagy egyenes kiesés. éns zemély szerint azt preferálnám, hogy csoportos, alsó és felsõág, és helyosztók is, így mindenki játszik eleget. a végén pedig kiderül hogy rohadék zerg op, prot op, terra poor army😞
😊

én is megnézném 😄, mennyi spect hely van ?

balintk
Én is megnézném.

Maak
detto

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
jatek kozben? igen, egyik legjobb modja, bar a hsz-ed ertelmet nem latom <#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rage47
én szivesen mennék nézni
Sheltem
Természetesen csak ha beférek a spectek közé, ha már megvan a létszám rá akkor felejtõs.

Rage47
<#taps>
Sheltem
Tõlem lejátszhatjátok spectekkel a döntõket, de ha utána akár az egyik fél is gyanakodni fog, akkor soha többé. Zöld?
Ebben az esetben lehet énis jönnék nézni <#idiota>.

Ha egy olyne szaros (ne értsétek félre) bajnokságnál, ahol egy kis közzösség játszik funból, ekkora a bizalmatlanság, akkor jobb is, ha nincs stream meg hasonló.
Ha lesz lehetõség nézni az esti döntõt, és is szívesen nézném...

Blacksheep333
Úgy kéne, hogy egy ember akiben megbíztuk beáll spec-be, és 10-15 perces késéssel nyomatja a streamet. Kérdés, hogy lehet-e a streamet késleltetni.

Szerinted csak TS-en keresztül tud két ember kommunikálni egymással? 😊

Maak
egyszeru kivedeni a csalas lehetoseget, bar szvsz sem csuszi sem blacksheep nem folyamodna chethez, na szal, ts-en ok ketten egy szobaban tobbiek, akik nezni szeretnek,pedig egy masikban, ezzel le is van vedve a dolog...hm?

Blacksheep333
Dimaga és TLO készít fel a meccsre, de már nem igazán tudnak újat mutatni. :p

Vissza az APM témához, tényleg lehet ~60as átlaggal is jókat játszani, de szerintem az már gyémántba kevés, fõleg zergel.
Mellesleg én FPS játékos vagyok, és a Starcraft2-t kívül, csak a DOW2-t játszottam 1-2 hónapig. Aztán nekem még az irányítás, microzás és a több helyre figyelés is kihívás volt, de már kezdek belejönni. Illetve az egységek hotkey-eit még mindig nem használom (Attack és Stop-on kívül). 😞 (szerencsére zergnek, nem sok van! 😄)

THX

csuszi
sheltem bától függ.
szólok anti😊