StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csuszi, együttérzek veled 😊. Pedig izgultam ám érted...
😊
na majd legközelebb remélem megint találkozunk és nem takarítanak el engem vagy téged elõtte.😉
wp
MJ rulz Pink Team The Only One
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
BTW: 20:50-kor elkezdek mindenkit invelni.
Az operációs rendszeren is túl...
Ennyire le vagyok maradva multi téren.
dropp esetén életbe lép a cancel azzal a különponttal, hogy black helyét kisbarátom bambi veszi át (soha életében nem rts ezett), ha én droppolok, akkor az én helyem a top 200 legjobb terrája veszi át.
szerintem ez így korrekt és fair.
köszönöttel,
pink team
(the only one)
szolgálati közleménycsomag:
a 21:00 az debreceni idõ szerint.
a páholyban kéretik az üditõt nem kiönteni mert a csóró szurkolók nyakában landol - a szegény pórnép lenn ül.
csak a pink nyerhet (mocskos zerg)
a pink szurkolók között sg regisztrációt sorsolunk ki
a (büdös) zerg csapat szurkolói közül az kapja meg a fõdíjat: egy pet palack kupakját, amely specinek a legmagasabb lesz az apm-e.
a különdíj várományosa akinek a legmagasabb lesz a specizõk közül az income-ja.
amennyiben nem a pink nyer, automatikusan a 3. pont lép életbe.
köszönettel,
pink team
21:00 -kor kezdjük csuszival a meccset. Aki akar jönni Specbe vegyen fel és írjon rám! Email címem a listában.
szolgálati közlemény:
sheltemnek jár a slot, mindenképp, õ dolgozik vele és a fórummal.
ha ts kell, szóljatok, van 2 és 3 is. a 3-ason bizonyos szabályokat be kell tartani, a 2-esen nem.
és végül, sheltem ha segítség kell szólj, de szerintem jöhet a köv liga 1v1-el 2v2-el stb, és emelt létszámmal, nem csak 16. lehet csoportos is (szerintem az a legjobb, tiszta vb😊) vagy egyenes kiesés. éns zemély szerint azt preferálnám, hogy csoportos, alsó és felsõág, és helyosztók is, így mindenki játszik eleget. a végén pedig kiderül hogy rohadék zerg op, prot op, terra poor army😞
😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ebben az esetben lehet énis jönnék nézni <#idiota>#idiota>.
Vissza az APM témához, tényleg lehet ~60as átlaggal is jókat játszani, de szerintem az már gyémántba kevés, fõleg zergel.
Mellesleg én FPS játékos vagyok, és a Starcraft2-t kívül, csak a DOW2-t játszottam 1-2 hónapig. Aztán nekem még az irányítás, microzás és a több helyre figyelés is kihívás volt, de már kezdek belejönni. Illetve az egységek hotkey-eit még mindig nem használom (Attack és Stop-on kívül). 😞 (szerencsére zergnek, nem sok van! 😄)