StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Te panaszkodsz? Én elsõ körben kaptam <#sir> <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

<#idiota><#vigyor3>

How much can you take,before you snap?

Maak
egyszeru, hagyd hogy elverjelek es akkor nem kapod csuszit 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

végül is mindegy, úgy is lesz még verseny
az a lényeg,hogy ne kapjam meg csuszit megint 😄

Blacksheep333
Ebbe meg legalább 2õt.
Nincsenek csoportmérkõzések, de cserébe hosszabb az egyenes kiesési ágrajz. 5 forduló a nyertes ágon, 7 a vigaszágon, plussz a 2 (vagy 3, ha 5 helyezést osztunk ki) döntõ.

Az operációs rendszeren is túl...

BEAST
<#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

igen, csak csuszi verziójában mindenki játszik legalább 3 meccset

Blacksheep333
Gyakorlatilag ugyan az mint az enyém, csak a 32 fõt az elején lefelezzük 16-ra csoportmeccsek alapján. Aki meg nem jutott ki a csoportjából az mehet a lecsóba.

Aradebil2
vagy egyszerûen gyakorol a következõre,ami így nem 1hónap,hanem 2hét múlva kezdõdik😊

+1.

StarCraft Forever Fever

<#eljen>
Hótpontosan ezt akartam írni én is.
Nekem mind 1 😄 csak kíváncsi vagyok.

Blacksheep333
Úgy terveztem, hogy hétvége körül, de akár most is kioszthatom... 😊
Na mi legyen?

silverben is pl mass marine, vagy mmm megy
amúgy nem kell 50% win ratio,hogy fejlebb menj,nyersz sorozatban hármat (esetleg ötöt), és vered a favoredeket, akkor feljebb rak

Blacksheep333
Beast b+ bíztam benned! 😄
Már tegnap is kerestelek TS-en, de nem találtalak. 😊

mikor lehet tudni hogy ki lesz az ellenfelem?😄

csuszi
csoportmeccset csak azért preferáltam, mert aki kizúg az elsõ körben, aztán a vígaszágon, az hamar befejezi a játékot, aztán csorgatja a nyálát a köv kupáig, rosszabb esetben elmegy a edve az egésztõl. csoporttal meg többet tolhat a tök utolsó is, és biztos játszik jobb játékossal, amibõl tanulhat, illetve hozzá hasonlóval is. de mindegy, nem én nyertem az elsõ ligát, tied a fõdíj😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
nah akkor megvagyunk,hétvégén kezdhetünk is,nem?😊

csuszi
done.
ezennel betelt.😊

BEAST
Pár napig nem nézek rá a topicra és már nagyban szervezitek a következõt. 😄 Ha még mindig megvan az az egy hely akkor én szívesen jelentkeznék.

Forum/Ingame Nick: Beast
Code: 370 (ebben most hirtelen nem vagyok biztos 😄)
Email: [email protected]

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
kezdem aztb érezni, hogy minél késõbb kezdi valaki a ligát annál esélytelenebb, hogy fentebb kerüljön...
tudom bronz liga easymód, de engem a visszajátszások alapján is úgy ahogy kell vernek meg, mmm terrantól stb..
én nemtudom mi van fentebbi ligákba, de úgy érzem rettentõ szar vagyok 40% felett van kicsit win ratiom, de édeskevés, hogy fentebb menjek:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Blacksheep333
Szerintem jó lesz ez így csoport nélkül, vigaszággal. Majd a 3. liga úgy lesz, ahogy csuszi akarja. 😊 Így is bõven lesz meccs, és nem hiszem, hogy egy hónap alatt le fogjuk tolni.

Mellesleg már csak egy hely van, tehát valaki emberelje meg magát, és jelentkezzen! 😊

BTW: A jelentkezõk listájában mindenki a forum nick-jét adtam meg. Aki még az "SC - SG nickek" táblázatban nincs fent, az küldje el az adatait. (forum nick, ingame nick, code, email cím) Azért szükséges, hogy az ellenfeleddel könnyebben tudjatok contact-olni. A Bannerban megtaláljátok a táblázatot, illetve a módosításhoz szükséges linket. (Sheltem-nek kell küldeni pm-et.)

Szerintem Blacksheep már eldöntöte, hogy legyen. Mivel õ rendezi, szerintem fenntarthatja magának ezt a jogot. Teljesen fölösleges szavazni, úgyse szavazna mindenki.
Aha, pontosan, nincs túl bonyolítva 😊

csuszi
magyarul simán 8 csoport, 4 fõ, elsõ 2 továbbjut, onnantól 16 fõ, egyenes kiesés. az se rossz, magyarul az ami az ábrán van, vígaszág nélkül.

ÉS szegény c1 a rendes ág döntöjbébe ? Neki nincs vigasz ág ? vagy õ a harmadik ? Jah, a második ábra már jó!

Egyszer jobban nemtetszik ez a vigaszág 😊

Akkor már a döntösök és a vigaszág nyertese, játszana, egy körbeverést vagy nemtudom 😄 Csak hogy ne legyen nagyon bonyolult 😄

Na mind1, én simán a vb rendszert támogatom 😊

Különc
Hagyjuk

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

antgecc
Persze, hogy nem, de te ebbe kötöttél bele...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi

vagy

természetesen az hogy 16 vagy 32 fõs csak részletkérdés.
ezzel a típussal van csoportmeccs, van vígaszág, van helyezés. és egyszerû. ha kell, akkor a csoport 3. és 4. helyezetteknek ugyanez menne az alsóházban. és akkor lenne 17.-32. helyig helyezés. még mindig ugyanilyen egyszerûen. az hogy bo3 vagy bo5 szintén részletkérdés.

Különc
Nem ez a lényeg

szerintem irjuk oda, a jelentkezök után, hogy ki milyet szeretne, és akkor azzal el is dõl a szavazás 😊, meg odairhatnánk a most played raceket 😊, kiváncsiságbol 😊

antgecc
Mintha utólag nem játszhatna vele... <#falbav>

csuszi
amúgy nem csoportosról volt szó?

Tegnap én is beszivtam egy marine medivac, siege combot, volt 50 zerglingem, hát mit ne mondjak, meddig éltek, corruptorok, nemtudták a medivac-okat leszedni, a roachok, meg elvéreztek, a marinok és tankok között, a pár hydrát meg szerintem észre se vették, hogy vannak a csatában 😄
Utána ultso pénzemböl, hoztam 6osával a zerglingeket, többet értem vele, mert a tankokat szépen leszedegettem, mikor átalakultak, dehát bázis nélkül nem sokra megyek 😊

Lehet az elsõ részben is ezért nem volt neki multi 😊
Most kirõl is van szó?
csuszi
nem troll az, tényleg azt hiszi hogy ez olyan mint az 1, miután játszott 15 pályát a warezével. egyszerûen vannak ilyen buta emberkék. 😊

Muki100
Don't feed the troll 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Én részemrõl jobb örülnék, ha patch után lenne a liga, de teljesen felesleges várni rá, gondolom úgyis lesz még rendezve ilyen móka késõbbiekben is. Amúgyis csak játék az egész 😊 Nem vérre megy, csak szórakozunk egyet.
Mondjuk 1v1-re patch után mozdulok rá inkább. Terranoktól félek kicsit, mikor mass rine+siege kombóval erõlködnek. Légbõl esélytelen, földrõl színtén xD
csuszi
ha tudnám hogy 15. jön pontosan mint a halál, akkor azt mondom várjunk. de ki tesz rá hogy akkor jön?😄😄 én azt mondom, ha szep. közepét mondanak, akkor jön október elején. így is jobbak mint a legtöbb persze, ahol vagy nem jön, vagy 1 év múlva.😊

igaz, hirtelen el is felejtettem,hogy amit a blizz mond, ahhoz mindig számolni kell még jó sokat 😊

inkább megyek gyakorolni,hogy megverjelek, ha összekerülünk elsõ körben 😄

Hát ha elkezdjük, és jön a patch, akkor is lehet 1 hétig szarakodik, és nemtud menni a liga 😊

De én amondó vagyok, hogy menjen 😊

csuszi
31 ember.
+snow, urmy, killer, oroberto.
1.1re kár várni, lehet jön szep. közepén, lehet nem. ha jön, lehet megint szarakodik a game 1 hétig, ennyi erõvel októberig várjunk? ez a blizzard nem a japán vasút.

de most már van benne multi is, szóval biztos jobb, mint az 1 😄

amúgy lehet tényleg jobb lenne megvárni az 1.1 patchet

Különc
LOOOOOOL Te még nem is éltél mikor az 1 megjelent ahogy nézem

Addig kell a terranoknak jól szerepelni, míg nem lesznek gyengítve 😄
Azthiszem, hogy pont belefogunk lógni, a nagy ballance patchbe nem ? Részemrõl mind1 persze... de lehet nem mindenki örül majd a liga felénél a patchnek 😄

Sziasztok,

Én is jelentkeznék a következõ SG ligára, SC2-s nickem: Oroberto

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

TurboX
<#fejvakaras>
CroftManor
Hát sztem nincs nagy eltérés az 1hez képest, már végigvittem kb 15 pályát, talán annyi h egy cseppet jobban kidolgozottabbak a pályák és a zenék változtak és van benne multi is. Annyira nem fogott meg, mint az 1.

Nothing is True, Everything is Permitted