StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
How much can you take,before you snap?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
az a lényeg,hogy ne kapjam meg csuszit megint 😄
Nincsenek csoportmérkõzések, de cserébe hosszabb az egyenes kiesési ágrajz. 5 forduló a nyertes ágon, 7 a vigaszágon, plussz a 2 (vagy 3, ha 5 helyezést osztunk ki) döntõ.
Az operációs rendszeren is túl...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
StarCraft Forever Fever
Hótpontosan ezt akartam írni én is.
Na mi legyen?
amúgy nem kell 50% win ratio,hogy fejlebb menj,nyersz sorozatban hármat (esetleg ötöt), és vered a favoredeket, akkor feljebb rak
Már tegnap is kerestelek TS-en, de nem találtalak. 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Forum/Ingame Nick: Beast
Code: 370 (ebben most hirtelen nem vagyok biztos 😄)
Email: [email protected]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tudom bronz liga easymód, de engem a visszajátszások alapján is úgy ahogy kell vernek meg, mmm terrantól stb..
én nemtudom mi van fentebbi ligákba, de úgy érzem rettentõ szar vagyok 40% felett van kicsit win ratiom, de édeskevés, hogy fentebb menjek:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mellesleg már csak egy hely van, tehát valaki emberelje meg magát, és jelentkezzen! 😊
BTW: A jelentkezõk listájában mindenki a forum nick-jét adtam meg. Aki még az "SC - SG nickek" táblázatban nincs fent, az küldje el az adatait. (forum nick, ingame nick, code, email cím) Azért szükséges, hogy az ellenfeleddel könnyebben tudjatok contact-olni. A Bannerban megtaláljátok a táblázatot, illetve a módosításhoz szükséges linket. (Sheltem-nek kell küldeni pm-et.)
Egyszer jobban nemtetszik ez a vigaszág 😊
Akkor már a döntösök és a vigaszág nyertese, játszana, egy körbeverést vagy nemtudom 😄 Csak hogy ne legyen nagyon bonyolult 😄
Na mind1, én simán a vb rendszert támogatom 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
vagy
természetesen az hogy 16 vagy 32 fõs csak részletkérdés.
ezzel a típussal van csoportmeccs, van vígaszág, van helyezés. és egyszerû. ha kell, akkor a csoport 3. és 4. helyezetteknek ugyanez menne az alsóházban. és akkor lenne 17.-32. helyig helyezés. még mindig ugyanilyen egyszerûen. az hogy bo3 vagy bo5 szintén részletkérdés.
Utána ultso pénzemböl, hoztam 6osával a zerglingeket, többet értem vele, mert a tankokat szépen leszedegettem, mikor átalakultak, dehát bázis nélkül nem sokra megyek 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mondjuk 1v1-re patch után mozdulok rá inkább. Terranoktól félek kicsit, mikor mass rine+siege kombóval erõlködnek. Légbõl esélytelen, földrõl színtén xD
inkább megyek gyakorolni,hogy megverjelek, ha összekerülünk elsõ körben 😄
De én amondó vagyok, hogy menjen 😊
+snow, urmy, killer, oroberto.
1.1re kár várni, lehet jön szep. közepén, lehet nem. ha jön, lehet megint szarakodik a game 1 hétig, ennyi erõvel októberig várjunk? ez a blizzard nem a japán vasút.
amúgy lehet tényleg jobb lenne megvárni az 1.1 patchet
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Én is jelentkeznék a következõ SG ligára, SC2-s nickem: Oroberto
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.