StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mi lesz a következõ meccs?
Az operációs rendszeren is túl...
Pedig most DiMaga-nak drukkoltam
De felrakom tartalékosnak, ha esetleg valaki visszamondja, technikai problémája akad (elromlik a gépe, költözik, ellopták az accját).
Shieldy most regisztrált, de még 24 óráig nem tud hozzászólni a fórumhoz. Viszont õ is szeretett volna indulni az sg-s ligában. Ha van még hely, kérlek vedd be õt is. JahRastafary néven van a battle.net-en.
Köszi
There is no peace. There is only WAR!
crotat valahogy nem bírom, állandóan megakad és egy idõ után már tök idegesítõ
Egy tonna privát üzenetet kaptam. Mindenkit beírtam / frissítettem az SC-SG nickek táblázatban.
Azért mindenki ellenõrizze le, biztos ami biztos.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az megint nem jó, hogy ladder (bronsz, ezüst, arany, stb.) alapján osztom el az embereket, hisz itt vagyok rá az élõ példa, hogy nem számít egyáltalán! 😄 (megint fülig ér a szám.)
Ráadásul vannak olyan emberek, akik keveset játszottak 1v1-et így a ladder besorolásuk nem igazán reális.
Én azt mondom, hogy ez most legyen random, aztán a következõ ligákra már ~nagyjából~ tudni fogjuk, hogy ki-merre-hány-méter.
Ráadásul ha netán az elején 2 hiper-szuper játékos összekerül, akkor a másik a vigaszágon folytatja a pályafutását, és attól függetlenül ugyan úgy lehet dobogós.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
bár nem szeretném black dolgát nehezíteni/beleszólni,de lehetne akár egy kiemelés is az elsõ kupa/ladder alapján alapján,nehogy valami "nagyágyú" kiessen az elején egy másik miatt,bár ha double brackets lesz akkor tárgytalan
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Bár ha van vigaszág, akkor ez ott is valamennyira benne van 😊