StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
<#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

talán elkezdik végre...

How much can you take,before you snap?

Különc
Terran OP!!!!4444négynégy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tvt döntõ

Különc
Nekiáll scrollozva keresni Adobe Readerben... hát ok

igen, valószínû
mi lesz a következõ meccs?

Blacksheep333
Szegénynek pont rosszkor jött a lag, szerintem "idegbõl" lépett ki.

Az operációs rendszeren is túl...

ezt gyorsan feladta dimaga 😮

jééé, morrow nem reaper rushol 😄

Blacksheep333
Az a bekerítés Dimaga részérõl az aranynál valami kurva szép volt! 😊))

Blacksheep333
Ez a Morrow egy õstehetség. <#wilting>

Morrow tökéletesen csinálja, ezt nem tudom, hogy lehetne kivédeni zergként. Mass reaper, nem tud a zerg mit csinálni hoz roachot, arra ott a sok techlabos barackból ömlõ marauder. Mit csinálha zerg? Zergling talán, de tankok is jönnek, az meg egyszerûen lesnipolja. Egyetlen esély a muta. Dimaga jól is csinálta, de pár thor és gg. Nem lehet mit csinálni.
morrow, terran op 😊
Pedig most DiMaga-nak drukkoltam

köszi, sheep

2 ik meccsre kíváncsi leszek.

Blacksheep333
Sajnos már betelt a lista.
De felrakom tartalékosnak, ha esetleg valaki visszamondja, technikai problémája akad (elromlik a gépe, költözik, ellopták az accját).

unknown nick
Ott a felsõ bár-on a tournaments szekcióban (tournaments tracker) napi bontásban felsorolják a nagyobbakat.

köszi

egyébként ez milyen verseny? Egyáltalán van valami globális gyüjtõoldal, ahol az összes sc2 verseny idõpont fenn van?

köszi, megy!

thnx nézem is mindjárt

esl oldalon vagyok, de az istennek sem találom a live stream cuccot...

unknown nick
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=GG.net_Stream

linket plz...!

unknown nick
Mindjárt kezdõdik MorroW Vs Dimaga menet, most ESL-en.

Blacksheep:
Shieldy most regisztrált, de még 24 óráig nem tud hozzászólni a fórumhoz. Viszont õ is szeretett volna indulni az sg-s ligában. Ha van még hely, kérlek vedd be õt is. JahRastafary néven van a battle.net-en.
Köszi

nr1ranger
Ask rakott fel egy rakat Vlog videót az MLG-rõl, érdekes ilyen szemszögbõl is látni qxc-t HuK-ot és a többieket 😊

There is no peace. There is only WAR!

szintén
crotat valahogy nem bírom, állandóan megakad és egy idõ után már tök idegesítõ

nr1ranger
Husky, HD, Psy, AskJoshy-t szoktam aktívan nézni 😊

There is no peace. There is only WAR!

Blacksheep333
Husky utazik a PAX LAN -ra. Az is biztos érdekes lesz. Én speciel nagyon csipázom a srácot, igazi fanboy.

Aradebil2
GSL-rõl nem lesz csak fizetõs stream😞

Blacksheep333
Jó, ettõl függetlenül még mindig nem vagyok tisztába a jelentkezõk skilljével. 😊

Aradebil2
a kiemelés lényege,hogy pont a legjobbak kapják a leggyengébbeket,és csak a végén kerülhessenek össze😊

Prody
Köszi

Különc
Dehogyisnem

Sheltem
Sziasztok!

Egy tonna privát üzenetet kaptam. Mindenkit beírtam / frissítettem az SC-SG nickek táblázatban.

Azért mindenki ellenõrizze le, biztos ami biztos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Blacksheep333
Igen, már írtak nekem, hogy jó lenne, ha skill szerint osztanám az embereket össze. Az itt a bibi, hogy az elõzõ ligába össz-vissz 3 emberrel játszottam, illetve még ezen kívül 2-3 ember képességeivel vagyok tisztában. Ráadásul most 32en vagyunk és jó ha a nevezõk 20%-át ismerem

Az megint nem jó, hogy ladder (bronsz, ezüst, arany, stb.) alapján osztom el az embereket, hisz itt vagyok rá az élõ példa, hogy nem számít egyáltalán! 😄 (megint fülig ér a szám.)
Ráadásul vannak olyan emberek, akik keveset játszottak 1v1-et így a ladder besorolásuk nem igazán reális.

Én azt mondom, hogy ez most legyen random, aztán a következõ ligákra már ~nagyjából~ tudni fogjuk, hogy ki-merre-hány-méter.

Ráadásul ha netán az elején 2 hiper-szuper játékos összekerül, akkor a másik a vigaszágon folytatja a pályafutását, és attól függetlenül ugyan úgy lehet dobogós.

Aradebil2
csuszi nem is reaperezik -.-

Különc
Ha (a rózsaszín melegszínfan 2 perc alatt reaper rusholó humbugkukimaki) csuszit kapom, megóvom a sorsolást <#mf2>

Aradebil2
random.org szerint szerintem😊
bár nem szeretném black dolgát nehezíteni/beleszólni,de lehetne akár egy kiemelés is az elsõ kupa/ladder alapján alapján,nehogy valami "nagyágyú" kiessen az elején egy másik miatt,bár ha double brackets lesz akkor tárgytalan

balintk
Már jó.

balintk
Csak nekem szar a bnet? Laggol mint a fene.

gallardo
Mi alapján lesznek az emberek párosítva?

Jaja, én eztmondtam a végén 😊, én támgotlak bármi lesz a játék a lényeg 😊 és a közösség 😊

Nem tudja valaki miért lehet az hogy beállítom a játékban a fényerõt közel maxra, és kilépés után újra csak a normál fényerõ van.. A csuszka persze jó helyen van ha mozdítok rajt 1 mm-t már ujra jó is a fényesség.. a következõ kilépésig.. 😞

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Blacksheep333
Holnap délután kiosztom a párokat, aztán lehet kenni. Addigra eldöntöm milyen rendszer legyen.

Aradebil2
akkor hétvégén kezdõdik black?

Blacksheep333
De. Mivel, ha elsõ körét elveszti, bekerül a vigaszágra, ahol megint egy vesztessel kerül össze.

csuszi
jó volt😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Nem az a baj hogy kettöt játszik, hanem ha valaki bekap az elején egy döntöst az elözöböl, annak nem sok reménye van, de ha csoport van, akkor 4 emberrel küzdesz , és nagyobb eséllyel lehetsz még második...

Bár ha van vigaszág, akkor ez ott is valamennyira benne van 😊